2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Η απίστευτη αθλιότητα του ελληνικού πολιτικό-δημοσιογραφικού συστήματος

American%20TV%20Image Από το Sxolioblog
Έχουμε, από αυτή τη στήλη, πολλές φορές αναφερθεί στην υπαιτιότητα της χώρας μας στα τεκταινόμενα των ημερών. Καθώς επίσης και στο γεγονός οτι το ΔΝΤ και η ΕΕ – η τρόικα που έγινε η αγαπημένη λέξη των σαλτιμπάγκων της τηλεόρασης – θα γίνουν το πρόσχημα πολιτικών και διοικήσεων για να δικαιολογήσουν οτι δεν είχαν κάνει και μας οδήγησε εδώ, και τώρα μας επιβάλλεται.
Έχουμε επίσης τονίσει οτι το ΔΝΤ και η ΕΕ δεν θα κάνουν έργο αγαθοεργίας αλλά θα επωφεληθούν από την όποια διάσωση μας, και μάλιστα, σε άρθρο για την δήλωση Σαμαρά, αναφέραμε επί λέξη οτι το ΔΝΤ και η ΕΕ, οργανώνουν για λογαριασμό των δανειστών μας :

ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ


Έρχονται δύσκολες εποχές αναμφισβήτητα .
Εποχές όπου η κατάστασή μας θα επιδεινώνεται μέρα με την μέρα. Εποχές όπου η μια κοινωνική ομάδα θα στραφεί ενάντια στην άλλη λόγω του διαίρει και βασίλευε που εφαρμόζουν και θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν οι δυνάστες μας , γιατί δεν είναι πλέον ηγήτορες μας αλλά ΔΥΝΑΣΤΕΣ . Ήδη έπιασε το παραμύθι , οι ιδιωτικοί υπάλληλοι στράφηκαν εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων ,θυμίζοντας γαλοπούλες που μαλώνουν για περισσότερη τροφή παραμονές Χριστουγέννων.Κάποτε όμως θα καταλάβουν αμφότεροι ότι σε αυτό το ημίφως κανένας δεν είναι ευνοημένος και ότι απλά είμαστε οι μη έχοντες ενάντια στους έχοντες , οι καταπιεσμένοι ενάντια στους δυνάστες .

Φοβάμαι ολ' αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα


 Τα ρούχα μου παλιώσανε και πέφτουν
σαν χρεοκοπημένες κυβερνήσεις...
Γέρασα μ' ένα παιδικό παντελονάκι
και το πλοίο δε φάνηκε ακόμη...
Σε σφίγγω πιο πολύ γιατί κρυώνω
το κορμί μου δρόμος, που εκτελούνται δημόσια έργα
κομπρεσέρ μ' ανοίγουν και με κλείνουν...
Τράβα λίγο τη κουρτίνα να με δεις
έγινα διάδρομος για στρατιωτικά αεροπλάνα
Και το μυαλό μου, αποθήκη, για ραδιενεργά κατάλοιπα...
 
Μέτρα ασφαλείας πήρανε, για την αναπνοή μου
 και σε πολυεθνικό μονόδρομο, το μέλλον μου δώσαν αντιπαροχή


ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ

Ήρθαν οι στιγμές . Ήρθαν τα πάνω κάτω . Δεν δέχομαι όμως το συλλογικό αίσθημα ευθύνης που πάνε να μας περάσουν οι δοσίλογοι και τα λαμόγια που μας κυβερνάνε από την μεταπολίτευση και μετά , για να μας κάνουν να αποδεχθούμε την σφαγή μας
Όχι κύριοι ( ο διάολος να σας κάνει κύριους) ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ή και αν φταίμε σίγουρα δεν φταίμε το ίδιο.
Δεν μπορεί να φταίει η γιαγιά μου και η μάνα μου που τις έτρωγε το λιοπύρι στα χωράφια το ίδιο με τον Παπανδρέου και τον Καραμανλή.



Η παράγκα του χειμώνα


 Κώστας  Παπαποστόλου.
 «Έχουμε να κάνουμε  με “κράτος-παράγκα”»  είπε σε υπουργό μέλος του κλιμακίου των επιτηρητών του ΔΝΤ.
Το μένος  των Ελλήνων, σχεδιασμένα,  κατευθύνεται προς την «κακή» Γερμανία και τους κερδοσκόπους, αντί κυρίως να κατευθυνθεί  προς τον πραγματικό υπεύθυνο της καταστροφής της χώρας  που είναι τα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία 30 χρόνια και οι ψηφοφόροι τους, που για λόγους μικρότερων συμφερόντων του κρατούσαν στην εξουσία. Μέρος της ευθύνης φέρουν και τα κόμματα της αριστεράς για την στάση τους όλο αυτό  το χρονικό διάστημα.

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ενοχή σιωπή, περικοπές κι ανταμοιβές αρεστών και αρίστων

Διαβάστε το αρχικό άρθρο
Από τον Ελεύθερο τύπο της 1ης Μαρτίου διαβάζουμε :

"Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Τύπου της Κυριακής για την εμπλοκή τού πρόσφατα τοποθετημένου προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ και προέδρου του Εθνικού Διαχειριστή Σιδηροδρομικής Υποδομής (ΕΔΙΣΥ Α.Ε.) του Οργανισμού, Παναγιώτη Θεοφανόπουλου, σε σκανδαλώδη αγορά ακινήτου από τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης (ΕΛΟΤ Α.Ε.) το 1997.

Ο κ. Παναγιώτης Θεοφανόπουλος εμπλέκεται σε σκανδαλώδη αγορά ακινήτου από τον ΕΛΟΤ Α.Ε. το 1997, όταν ήταν εντεταλμένος σύμβουλος του Οργανισμού αυτού. Το κτίριο αυτό, αν και έχει αγοραστεί 13 χρόνια τώρα για να στεγάσει τα εργαστήρια του ΕΛΟΤ, μένει αναξιοποίητο και ουσιαστικά άχρηστο, καθώς είναι ακατάλληλο για τη χρήση που αγοράστηκε. «Πετάχτηκαν», δηλαδή, στον αέρα περισσότερα από 3.000.000 ευρώ, που κόστισαν η αγορά του κτιρίου και η ενοικίαση του παρακείμενου οικοπέδου, καταδεικνύοντας έτσι τη διαχειριστική τουλάχιστον «προχειρότητα» με την οποία αντιμετωπίστηκε το θέμα. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Το σκανδαλώδες είναι ότι:

• Η αγορά έγινε χωρίς την προηγούμενη εκτίμηση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών που επιβάλλει ο νόμος.


ΚΚΕ : Το κρυφό θεμέλιο του δικομματισμού ;


Οι πρόσφατες εξελίξεις με τον αποκλεισμό του κρουαζιερόπλοιου "ZENITH" και την ύποπτη κυβερνητική σιωπή , πρέπει να μας κάνουν να δούμε λίγο καλύτερα τον ρόλο του ΚΚΕ στην νεώτερη ιστορία μας και τον ρόλο του μέσα στα πλαίσια του δικομματικού συστήματος που μας κυβερνά τις τελευταίες δεκαετίες .

Τις απόψεις μου σχετικά με τον ρόλο του στον εμφύλιο και το πως καπέλωσε τον αγώνα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων αγωνιστών (μη κομμουνιστών στην πλειοψηφία τους) τις ξέρετε . Αν δεν βαριέστε ρίξτε μια ματιά στην ανάρτησή μου.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ

Όμως σας παραπέμπω σε μια αξιοπρόσεκτη ανάλυση του ΕΑΜΒ' , η οποία φωτίζει τα γεγονότα από μια πλευρά αθέατη στους περισσότερους . Πιστέψτε με αξίζει τον χρόνο σας .

Το κρυφό θεμέλιο του δικομματισμού

ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ

Τώρα ξεκινάμε.οι υπογραφές σε λίγες μέρες έφτασαν τις 300, δείγμα της αγανάκτησης του κόσμου
όταν μπείτε να υπογράψετε κάτω λέει banners
Eκει αν θέλετε παίρνετε ενα κωδικό και τον βάζετε στη σελίδα σας
έχει και on line πόσοι έχουν υπογράψει
όπως φαίνεται  αριστερά επάνω στη σελίδα μας
http://www.gopetition.com/online/35740/signatures.html
τώρα..για τις εκδηλώσεις την πρωτομαγιά, αυτές θα είναι η αρχή ..και όσοι δεν προλάβουν,να είναι σίγουροι οτι θα συνεχιστούν 
ας συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε εκδήλωση διαμαρτυρίας αρκεί να μην έχει καπηλευσεις και κόμματα
φτάνει πια, αρκετά μας έκαναν ζημιά
στο facebook δυο εκδηλώσεις που έκρινα σοβαρές είναι αυτές
ΟΛΟΙ στη Βουλή! "ΟΧΙ" στους παγκόσμιους τοκογλύφους!
απο την συνεργάτιδά μας και εδώ 
http://vickytoxotis.blogspot.com
και το 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ

αντιγράφω από τα παιδιά που λένε


Όλοι εμείς που ψάχνουμε εδώ και καιρό μια δουλειά
όλοι εμείς που εργαζόμαστε σε πρόχειρες δουλειές και με απαράδεκτες συνθήκες εργασίας.
όλοι εμείς που μπουχτίσαμε από τα λαδώματα και τον νέο πλουτισμό
όλοι εμείς λοιπόν βάζουμε πάνω απ' όλα το εμείς και εγκαταλείπουμε το εγώ.
ενάντια στην νοοτροπία "εδώ είναι Ελλάδα, τι περιμένεις"

Ζητάμε να φτιάξουμε την κοινωνία από την αρχή, να τιμωρηθεί οποιοσδήποτε και σε όποια θέση και αν έχει ή είχε ακόμα και εάν είπε ψέματα ή συμμετείχε στα άπειρα σκάνδαλα που βιώσαμε, κατάργηση της ασυλίας.

Ζητάμε ισονομία, ισοπολιτεία, κοινωνική δικαιοσύνη , θέλουμε πραγματική
δημοκρατία και ίσες ευκαιρίες για όλους

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!


Απάντηση των πιλότων της ΠΑ στις δηλώσεις του ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλου για την «λευκή» απεργία τους



 Όσο και αν επιχειρήθηκε να ελεγχθεί η επικοινωνιακή εξέλιξη του θέματος κατά την διάρκεια της ημέρας, αυτό δεν κατέστη δυνατόν, κυρίως λόγω του διαδικτύου που κινήθηκε ανεξάρτητα, με κορυφαίο όλων το defencenet.gr, το οποίο ανέδειξε πρώτο το θέμα της απεργίας με αποτέλεσμα η επισκεψιμότητά του να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο (σχεδόν 20.000 αναγνώστες διάβασαν χθες 112.000 σελίδες του defencenet.gr σύμφωνα με τα στοιχεία του google analytics) και υπολογίζετα ότι το θέμα μας αναδημοσιεύθηκε σε 250-300 blogs με συνολική αναγνωσιμότητα άνω των 500.000 αναγνωστών!
Οι πιλότοι της ΠΑ ως απάντηση στις χθεσινές έντονα αποδοκιμαστικές δηλώσεις του ΥΕΘΑ Ευάγγελου Βενιζέλου για την "λευκή" απεργία που έκαναν, έστειλαν στο defencenet.gr την ακόλουθη επιστολή-μαρτυρία την οποία και παραθέτουμε αυτούσια:

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Sxolioblog για τους ενωμένους bloggers : Το ευρωπαϊκό νομισματικό ταμείο, η κρίση της Ευρώπης και η επιστροφή της Αμερικής.

Par-afrique-amerique Σε χθεσινό σχόλιο γράφαμε ότι η κρίση είναι πολιτική και όχι οικονομική. Στη  βάση της βρίσκεται η αδυναμία της Ευρώπης να προχωρήσει σε πολιτική ολοκλήρωση και οικονομική κυβερνησημότητα, αντί να περιοριστεί στην νομισματική ένωση και την ευρωζώνη.
Σήμερα το Brusselsblog των Financial Times παρουσιάζει μια όψη αυτής της αδυναμίας. Το μεταφράσαμε χωρίς να συμμεριζόμαστε την συνολική λογική του έντυπου. Η διάγνωση είναι σωστή, η λύση που προτείνεται όχι. Το ενδεχόμενο Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο πρέπει να είναι στα χέρια της πολιτικής και όχι των τραπεζών. Αρκετή εξουσία εκχωρήθηκε στις τράπεζες και σήμερα αυτό πληρώνουμε γιατί και τα κερδοσκοπικά founds τράπεζες είναι. Αλλιώς η ευρωζώνη ας κλείσει…
“Μετά από 32 χρόνια εξακολουθούμε να περιμένουμε το Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο, από Tony Barber
Οι πολιτικοί ηγέτες της ευρωζώνης έχουν επικριθεί δικαιολογημένα για την αργή τους αντίδραση στην κρίση του ελληνικού δημόσιου χρέους. Αλλά ποιο είναι το καινούργιο μ’ αυτό; Η βραδύτητα αποτελεί χαρακτηριστικό στοιχείο της Ευρωπαϊκής  προσέγγισης  στην χάραξη πολιτικής. Ας εξετάσουμε για παράδειγμα τις προτάσεις για τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου για τη μελλοντική διαχείριση κρίσεων ελληνικού τύπου. Υπάρχει ευρεία υποστήριξη για ένα τέτοιο ταμείο , από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στον Wolfgang Schäuble, κεντροδεξιό υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας και στους σοσιαλιστές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Αλλά το ταμείο αυτό είναι, στην πραγματικότητα, μια από τις παλιότερες  ιδέες στη σύγχρονη ευρωπαϊκή οικονομική ιστορία - και ακόμα περιμένουμε να υλοποιηθεί.

ΠΑΜΕ!!! Όλοι μαζί στη Βουλή!

Εδώ και μέρες μιλάμε και φωνάζουμε το δίκιο μας στο διαδύκτιο. Ξεκίνησε και η συλλογή υπογραφών... όμως μιλούσαμε με φίλους δια ζώσης, όπως και με άλλους φίλους στο μπλογκ και το facebook να σηκωθούμε και να πάμε να βροντοφωνάξουμε το "ΟΧΙ" μας μπροστα στη  Βουλή...

Κάποιος πρότεινε να είναι την Πρωτομαγιά με μαύρα ρούχα και κεριά...
Εγώ πάλι λέω με λευκά ρούχα και λουλούδια
Κηδεία θα έχουν αυτοί που θα φύγουν που θα πάρουν ΄πόδι ...
όχι εμείς που έχουμε το δίκιο με το μέρος μας...

Έγραψα ένα κειμενάκι και σκεφτόμουν να το σπρώξω με μαιλ και μπλογκς όπως κάναμε πέρυσι όλοι μαζί ενάντια στα εμβόλια...

Δεν το ανέβασα όμως ακόμη- οι αντιδράσεις του κόσμου εδώ γύρω μου είναι περίεργες φοβούνται να αντιδράσουν παρά το δίκιο τους...
οι άλλοι που είναι έτοιμοι περιμένουν κάποιον να κάνει την αρχή...

Δείτε το λοιπόν και πείτε μου τη γνώμη σας...

"ΠΑΜΕ!!! Όλοι στη Βουλή!"

Φτάσαμε πλέον σε ένα σημείο όπου δεν μας έχουν μείνει περιθώρια αναμονής και επίλυσης των προβλημάτων στη χώρα μας. Η θηλιά έχει μπει ήδη στο λαιμό μας και το μόνο που μένει είνια να "κλοτσήσει" ο δήμιος μας και το σκαμνί...

Το "ΟΧΙ" στο ΔΝΤ είναι μόνο η αρχή. Είναι μόνο η σταγόνα που ξεχυλίζει το ποτήρι...

Από χθες φίλοι δεξιά και αριστερά απαντούν θετικά στην πρόταση να πάμε και να κάνουμε μια ειρηνική διαμαρτυρία μπροστά στη Βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ για να δηλώσουμε το ΟΧΙ μας στο ΔΝΤ.

Δεν έχουμε αυταπάτες. Γνωρίζουμε πως εμείς δεν έχουμε την καλή τύχη των Ισλανδών που ρωτήθηκαν με δημοψήφισμα και αποφάσησαν να μην πληρώσουν τα χρέη τρίτων. Εμείς έχουμε περισσότερη εργασία μπροστά μας γιατί ανεχτήκαμε τη διαφθορά για πολλές δεκαετίες.

Εμείς πρέπει να ξαναστήσουμε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας, πρέπει να αναστήσουμε τη χώρα και την ελπίδα για όλους. Έχουμε δρόμο πολύ μπροστά μας όμως προτιμούμε να εργαστούμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ για να σταθούμε στο ύψος μας παρά σκλάβοι του ΔΝΤ, της Goldman Sachs και των λοιπών εγχώριων λαμογίων.

Εμείς πρέπει να πετάξουμε έξω τον κομματικό μηχανισμό που έθρεψε τούτη τη διαφθορά, πρέπει να ξυπνήσουμε και τη Δικαιοσύνη...

Με το ΟΧΙ μας στο ΔΝΤ και τη σημερινή κατάντια κάνουμε απλά την αρχή για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας!

Προτείνω λοιπόν με λευκά ρούχα και λουλούδια στα χέρια -μιας και εμείς είμαστε οι αθώοι της ιστορίας και με ειρηνικές διαθέσεις- να πάμε και να γιορτάσουμε το ΟΧΙ μας μπροστά στη ΒΟΥΛΗ. Μπορούμε να πάμε να κάνουμε εκεί την αρχή για την Εθνοσυνέλευση μας...  Πάμε δίχως "πρόγραμμα" και "αρχηγούς"... Εκεί μπορούμε να ξαναμάθουμε να λειτουργούμε ως Εκκλησία του Δήμου, ως λαϊκό Δικαστήριο... 
Η Πρωτομαγιά είναι μια καλή ευκαιρία...

Με βαθύ αίσθημα ενότητας, σεβασμού και αλληλεγγύης 
-Έξω από κάθε κομματικό μαντρί-
ΟΛΟΙ μαζί ενωμένοι και αδελφωμένοι μεταξύ μας  
από κάθε γωνιά της χώρας
πάμε να ζωντανέψουμε την Ελλάδα μας
μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων

  • Διαδόστε το μήνυμα
  • Δώστε τις ιδέες σας για να ορίσουμε την ώρα και την ημέρα του ΟΧΙ μας
  • Ελάτε όλοι στην αυθόρμητη απάντηση της Ελληνικής Ψυχής
  • Οργανώστε αυθόρυματα ανάλογες εκδηλώσεις σε σημεία-σύμβολα στις πόλεις σας.
  •  
  • Τι λέτε? Πάμε?...

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΜΑΣ!




Μόλις σε λίγες ημέρες οι υπογραφές μας που θα επιδοθούν στην κυβέρνηση, δείχνουν την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου
ενδεικτικά μερικές υπογραφές από Ελληνες του εσωτερικού αλλά και συγκλονιστικά μηνύματα από 
ομογενείς στο τέλος της ανάρτησης
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!
εδώ 
http://www.gopetition.com/online/35740.html
Ως ένα πρώτο δείγμα διαμαρτυρίας
τουλάχιστον αυτή η σελίδα έχει υποχρέωση για περαιτέρω   δυναμικές διαμαρτυρίες , για την προδοσία ενός περήφανου λαού, γιατί περί προδοσίας πρόκειται 
το θράσος τους συνεχίζεται
στο οργανωμένο σχέδιο τους έχουν μεταφέρει όλα τα χρήματά τους  στο 
εξωτερικό,και ετοιμάζουν βαλίτσες να φύγουν μετά τα πρώτα γιαουρτωματα
διαβάστε τι γράφει το pres gr
Συνεχίζουν τις κοινές εμφανίσεις (μετά την προκλητική παρουσία τους στην τηλεόραση του Σκάι) οι Γιώργος Αλογοσκούφης και Γιάννος Παπαντωνίου. 
Αντί να κρύβονται, αύριο το απόγευμα παίρνουν μέρος σε δημόσια συζήτηση στο London School of Economics με θέμα «Η ελληνική οικονομική κρίση και το μέλλον της ευρωζώνης»
ANTI ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΕ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ... ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ
ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗ 


http://www.gopetition.com/online/35740.html


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ???


Από την πίσω πόρτα ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ τους μισθούς των προέδρων και διευθυνόντων συμβούλων των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ), δηλαδή της ΕΡΤ, της ΔΕΗ, της ΔΕΠΑ, του ΔΕΣΦΑ και όποιων άλλων οργανισμών έχουν τη μορφή ΝΠΙΔ!

Επίσης… επιτρέπεται η υπέρβαση κατά 20% (!) του ορίου των αποδοχών, που έχει καθοριστεί ως… ανυπέρβλητο, για τους γενικούς γραμματείς υπουργείων και το οποίο ανέρχεται σε 5.981,40 ευρώ (μεικτά), για τους προέδρους και αντιπροέδρους των Ανεξάρτητων Δοικητικών Αρχών και τους διοικητές και προέδρους Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ).
Δηλαδή χωρίζονται σε δύο κατηγορίες οι κατέχοντες υψηλόβαθμες καρέκλες, οι… πληβείοι των 5.981,40 ευρώ (καθαρά γύρω στις 4.200 ευρώ) και οι πατρίκιοι που θα παίρνουν μέχρι και διπλάσια!
Εκτός βέβαια των πολλαπλάσιων που απολαμβάνουν από τις πιστωτικές κάρτες που τους παρέχουν η ΔΕΗ, η ΕΡΤ, η ΔΕΠΑ κ.λπ. ΝΠΙΔ!
Κι όλα αυτά δεν στηρίζονται σε πληροφορίες που είναι στον αέρα. Καταγράφονται λεπτομερέστατα στην υπ’ αριθμ. 2/14924/0022 ερμηνευτική εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών που εκδόθηκε μάλιστα… πρωταπριλιάτικα (χωρίς να είναι δυστυχώς πρωταπριλιάτικο ψέμα) και… πασχαλιάτικα (για να φάνε με όρεξη το αυγό τους οι πρόεδροι και οι διευθυντές ΝΠΙΔ), την 1η Απριλίου!
Τώρα ξεκαθαρίζεται απόλυτα, διαψεύδοντας η ίδια η κυβέρνηση τον εαυτό της, όταν ανακοινώνοντας την εισοδηματική πολιτική για το 2010 καθόριζε ότι ο μεγαλύτερος μισθός στον δημόσιο τομέα δεν θα υπερβαίνει (μεικτά) τις 5.981,40 ευρώ.
Και ιδού τώρα τα παράθυρα που ανοίγει ο υπουργός Οικονομικών με την ερμηνευτική εγκύκλιο που έστειλε με τον χαρακτηρισμό «ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ» σε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου του:
«3. Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3, με κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του καθ’ ύλην αρμόδιου υπουργού, επιτρέπεται υπέρβαση του ορίου που καθορίζεται στην παράγραφο 1 και μέχρι ποσοστού είκοσι τοις εκατό (20%), ανάλογα με τα ειδικά προσόντα ή τις ειδικές συνθήκες απασχόλησης, στον Πρόεδρο και στον Αντιπρόεδρο Ανεξάρτητης Διοικητικής Αρχής, στον Διοικητή και στον Πρόεδρο ΝΠΔΔ και μέχρι του διπλάσιου του ορίου της παρ. 1, στον Πρόεδρο ή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο ΝΠΙΔ».
Έπειτα απ’ αυτά τα παράθυρα, που άνοιξε η ίδια κυβέρνηση, το επόμενο βήμα θα είναι να το εκμεταλλευτούν οι δικαστές και μάλιστα νόμιμα, σύμφωνα με τη συνταγματική επιταγή όπου το ανώτατο όριο μεικτών αποδοχών και πρόσθετων αμοιβών ή απολαβών είναι οι εκάστοτε μεικτές αποδοχές του προέδρου του Αρείου Πάγου, που έχουν οριστεί από 1-1-2010 σε 8.594,40 ευρώ.
Επομένως δεν μπορεί να παίρνει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, της ΔΕΗ, της ΔΕΠΑ κ.ά. ΝΠΙΔ, 5.981,40Χ2 ήτοι 11.962,80 ευρώ και ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου 8.594,40 ευρώ. Έτσι δεν είναι, κύριε πρωθυπουργέ και κύριε Γ. Παπακωνσταντίνου;
 
Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ ΠΗΓΕ ΣΤΑ... ΤΕΣΣΕΡΑ!


ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΦΙΔΙΑ ...ΚΑΙ ΤΡΑΙΝΑ Νο 2 !!

Η ανάρτηση στην ουσία είναι συνέχεια της προηγούμενης γιατί δεν ήθελα να γράψω τέτοιο μακροσκελές σχόλιο , απαντώντας και συμπληρώνοντας .

Εδώ τώρα φτάσαμε στο μεγάλο ερώτημα αγαπητοί μου. Πως γίνεται να έχω το μονοπώλιο στις μεταφορές , στην ενέργεια , στις τηλεπικοινωνίες και παρόλα αυτά να μπαίνω μέσα.
Όλα γίνονται από τα ιδιωτικά συμφέροντα τα οποία θέλουν να βάλουν το χέρι στο βάζο με το μέλι.Για να εξαγοράσω κάτι πρέπει αφενός να το κάνω ζημιογόνο και αφετέρου να το απαξιώσω και να το ευτελίσω στα μάτια του κόσμου .
Μήπως το ίδιο δεν έγινε και με τις δημόσιες συγκοινωνίες κατόπιν πιέσεων της αυτοκινητοβιομηχανίας για να προωθηθεί το ΙΧ έναντι των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς . Θυμάστε πως ο Εθνάρχης ξήλωνε το τραμ ;

Δεν χρειάζονται πολλά . Αρκεί μια ομάδα κυβερνητικών στελεχών με χαλαρή ηθική , μια άλλη ομάδα ηλίθιων που άγονται και φέρονται και κάνουν άκριτα ότι τους λένε, η πελατειακή λογική κάποιων βολεμένων και ένας λαός με χαμηλό επίπεδο.
Από την άλλη έχουμε φάει το παραμύθι της κερδοφορίας για πράγματα για τα οποία δεν υφίσταται.
Είναι δυνατόν να κάνεις κοινωνική πολιτική και ταυτόχρονα να έχεις και ενεργητικό ;
Αυτά είναι εξορισμού αυτοαποκλειόμενα . Το είπε και κάποιος κύριος John Maynard Keynes που κάτι ήξερε από αυτά.
 

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΦΙΔΙΑ ......ΚΑΙ ΤΡΑΙΝΑ


Ανάμεσα στην καταιγίδα των μέτρων εξυγίανσης , κυβέρνηση προτίθεται να καταργήσει τον ΟΣΕ και τις θυγατρικές τους (ΕΡΓΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ κλπ) και να προβεί στην ιδιωτικοποίηση του ,μέσω στρατηγικού επενδυτή.Είναι η πιο ζημιογόνα δημόσια επιχείρηση με χρέος κοντά στα 9.5 δισ. ευρώ. Τώρα πως γίνεται κάποιος να έχει το μονοπώλιο και ταυτόχρονα να "μπαίνει και μέσα" , είναι μια άλλη κουβέντα για άλλη ανάρτηση.
Προφανώς θα ήταν κάποιο άλλο ΠΑΣΟΚ αυτό που τις δημιούργησε όλες αυτές τις εταιρίες και βόλευε εκεί διαφόρους "ημέτερους" με παχυλότατους μισθούς , που συμπεριφέρονταν λες τα τραίνα και τα δρομολόγια ήταν τα δικά τους τσιφλίκια .
Από την άλλη η ΕΡΓΟΣΕ έχει όλα αυτά τα χρόνια προχωρήσει στην δημοπράτηση και στην εκτέλεση έργων δισεκατομμυρίων ευρώ και έχει εκσυχρονίσει από άποψη γραμμών σχεδόν το σύνολο του υπάρχοντος δικτύου και έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και την ηλεκτροκίνηση. Η ΕΡΓΟΣΕ δεν ήταν και από τις εταιρίες με την υποδειγματικότερη και πιο διάφανη λειτουργία ( μιλάω εκ πείρας), αλλά έκανε έργο αναμφισβήτητα.
Πήγαινε και ο κόσμός ταξίδια με το τραινάκι φτηνά και άνετα και κάθε χρόνο ήταν και καλύτερα.
Τώρα λεει ο υπουργός θα καταργηθούν τα ζημιογόνα δρομολόγια εκτός από αυτά που εξυπηρετούν κοινωνικούς σκοπούς.
Εγώ ρωτώ ένα πράγμα . Ποιο μέσο μαζικής μεταφοράς ρε μπαγλαμάδες είναι αυτό που δεν εξυπηρετεί κοινωνικούς σκοπούς άραγε . Αυτό που μετακινείται η Γιάννα Αγγελοπούλου για τα ψώνια, ή αυτό που το τραίνο που παίρνει ο Βγενόπουλος για να πάει στην δουλειά του στη MIG , ή αυτό που παίρνει ο Πάρης Κασιδοκώστας για να πάει για γκόμενες ; Η όλη ιστορία μου θυμίζει την άγονη γραμμή με τα πλοία .Προφανώς η λέξη κοινωνική πολιτική δεν συμβαδίζει με το νέο ΠΑΣΟΚ και το ΔοΝηΤή του.
Θα έρθει που λέτε ο στρατηγικός επενδυτής , δεν θα αναλάβει ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ , θα βρει έτοιμα τα δίκτυα υποδομών , θα βρει ανασφάλιστο και φτηνό εργατικό δυναμικό , θα τριπλασιάσει και τα εισιτήρια (τιμές Ευρώπης φυσικά) και θα είναι μια ωραιότατη κερδοφόρα επειχείρηση ,για την οποία θα καμαρώνουν .Φυσικά την συντήρηση και την επέκταση του δικτύου θα την επωμίζεται το κράτος ( βλ. οι Έλληνες που θα πληρώνουν φόρους για να κερδοσκοπεί μια αποικιοκρατικού τύπου επιχείρηση που οι κυβερνώντες ονομάζουν εξυγίανση) .
Το ίδιο θα γίνει φυσικά και σε άλλους τομείς .Έρχεται και η σειρά της ενέργειας και των υπόλοιπων φυσικών πόρων μας (νερό κλπ).

Με τις υγείες μας ......

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ


 ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
http://www.gopetition.com/online/35740.html


Από εκεί και πέρα ας πέσουν προτάσεις στο τραπέζι για παραπέρα κινητοποιήσεις στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της αγωνιστικότητας και μέσα από αυτό το μπλογκ ας προσπαθήσουμε να δώσουμε μια ώθηση στους εαυτούς μας κατ' αρχήν και στους άλλους στη συνέχεια, και έξω από το blogging! Ο κόσμος διψάει πλέον για αλήθεια, πέρα από τα διεφθαρμένα κόμματα και τους θλιβερούς ηγέτες τους! Ας αποδείξουμε επιτέλους ότι είμαστε ακόμη ζωντανοί…
Και εάν νομίζουν κάποιοι οτι θα ξεχάσουμε τα σκάνδαλα και θα βάλουμε πλάτη είναι γελασμένοι
θα τα υπενθυμίζουμε καθημερινα,για να δουμε ποιος έφαγε τα λεφτά
δείτε και άλλο σκάνδαλο
κοστολογούσαν την δημιουργία ιστοσελίδων με ενα εκατομυριο ευρώ
μετά τις σελίδες του υπουργείου περιβάλλοντος και του δήμου Αθηναίων δείτε και αυτό



Σκάνδαλο! Πάνω από 1 εκατομύριο ευρώ κόστισε το site της βουλής!
σκαναρισμένη απάντηση του προέδρου της Βουλής από τις 20 Απριλίου του 2010, που στάλθηκε εγγράφως  μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου στις 03 Μαρτίου του 2010. Στην απάντηση αναφέρεται σαφώς ότι το κόστος ανέρχεται σε 1.059.516,27 ευρώ με τον ΦΠΑ included… Ο διαγωνισμός έγινε επί κυρίας Ψαρούδα Μπενάκη και ολοκληρώθηκε από τον κύριο Σιούφα τον Ιούνιο του 2009.
Το site

το site της βουλής!

όμως παραδόθηκε τώρα… κύριε Πετσάλνικε! Και ερωτώ : μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε έναν αναλυτικό απολογισμό του κόστους του σχετικού διαδικτυακού τόπου; Και μια διευκρίνηση του πως αποδεχτήκατε αυτό το κόστος; Και αν έχει αποληρωθεί;



ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ
Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΑΝΙΘΗΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡNΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ... "ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"!


ΑΝΙΘΗΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡNΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ... "ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"!




Οργανωμένη επίθεση δέχθηκε το "Αρνάκι του Πάσχα" με στόχο το blog του, και με αφορμή την αφίσα που δημιούργησε και που το περιεχόμενο όσων έλεγε υποστηρίξαμε όλοι. Γιατί δεν χρειάζεται να είσαι vegan για να δεχθείς την πραγματικότητα, πως τα ζώα σφαγιάζονται με το χειρότερο τρόπο. Το Αρνάκι λοιπόν έγινε στόχος, του έστελναν απειλητικά email ορισμένοι φανατικοί, του έκαναν αναφορές για δήθεν ακατάλληλο περιεχόμενο και πέτυχαν να κάνουν το blog να κατέβει! Και γυρνάμε πάλι στα ίδια!... Αν λες την αλήθεια και δεν γράφεις για τσόντες γίνεσαι στόχος και πόσο μάλλον εάν είσαι ένα ευάλωτο αρνάκι, νέο στη blogo-σφαίρα και χωρίς πολλούς υποστηρικτές. Στη θέση του θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς...
ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ BLOGGERS ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ- ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
Το Αρνάκι κάνει το blog του "ιδιωτικό". ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ απλά στέλνοντας ένα e-mail στο "toarnakitoupasha-mpeee@yahoo.gr" πως επιθειμέιτε να διαβάζετε το ιστολόγιο του!

Οι Αγαμοι Θύται στο πλευρό της 5χρονης Ιωάννας

Στο πλευρό της πεντάχρονης Ιωάννας, που φέρει εγκαύματα σε όλο της το σώμα ύστερα από πυρκαγιά, στάθηκαν οι Αγαμοι Θύται που πραγματοποίησαν χθες συναυλία, στο πλαίσιο του μαραθωνίου αγάπης για την αποθεραπεία της μικρής. Η συναυλία στην οποία συμμετείχε αφιλοκερδώς το γκρουπ έγινε χθες στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου Πιερίας στις 7.00 το απόγευμα και η είσοδος ήταν 15 ευρώ. Σκοπός ήταν τα συγκεντρωθέντα χρήματα να δοθούν στην οικογένεια της πεντάχρονης, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος των επεμβάσεων στις οποίες πρέπει να υποβληθεί.

Η περίπτωση της μικρής Ιωάννας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν στις 14 Νοεμβρίου του 2008 είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το κορμάκι, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε στο σπίτι του παππού της Γιώργου Γκορίδη, ο οποίος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Η μικρή Ιωάννα νοσηλεύθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και για πολλούς μήνες σε νοσοκομείο του εξωτερικού. Συγκινημένοι από την περιπέτεια της υγείας της, εκκλησίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα καθώς και απλοί πολίτες είχαν προσφέρει ό,τι μπορούσαν για να συγκεντρώσουν κάποια χρήματα προκειμένου να καλυφτεί το μεγάλο κόστος της νοσηλείας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΣΠΡΕΣΣΟ
  
Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

ΜΑΚΡΥ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ


Όπως ίσως να έπεσε στην αντίληψή σας σήμερα 25 Απριλίου διεξήχθησαν οι εκλογές του ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) .Όσοι από εσάς έχετε δει από το προφίλ μου θα ξέρετε ότι είμαι μηχανικός στο επάγγελμα .Επομένως αυτές οι εκλογές θεωρητικά με αφορούν. Τις προηγούμενες μέρες δέχτηκα ένα σωρό τηλεφωνήματα από διάφορους συναδέλφους. Γνωστούς , γνωστούς γνωστών και πάει λέγοντας . Συμπτωματικά με την συντριπτική πλειοψηφία όλων αυτών είχα να μιλήσω από ..... τις προηγούμενες εκλογές. Οι υποψήφιοι εδώ όπως και σε όλα τα επίπεδα πιστεύω , πολιτεύονται με όρους "Μαυρογιαλουρισμού" .Το μόνο που τους ξεχωρίζει είναι πως σε αντίθεση με τον original Μαυρογιαλούρο , αυτοί παραμένουν ως το τέλος αμοραλιστές.Φυσικά όλοι ελπίζουν αργότερα σε μια πολιτική αναρρίχηση σε ανώτερα κλιμάκια.

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ο Υπουργός κύριος Δρούτσας Δημήτρης και ….το Διδακτορικό του.



Πέστα Χρυσόστομε !
Ο κύριος Υπουργός παρουσιάζεται στο βιογραφικό του ως καθηγητής πανεπιστημίου ενώ δεν έχει Διδακτορικό δίπλωμα.
Γίνεται ; Αμ δε γίνεται !
Κύριε Υπουργέ έχετε υποχρέωση να απαντήστε στα παιδιά τα οποία έχουν διδακτορικό, πού μπορούν να βρουν δουλειά. Υπάρχει καμία θέση στο Υφυπουργείο ;
Εσείς χωρίς διδακτορικό, από ότι φαίνεται, παρουσιάζεστε ως Καθηγητής ή βοηθός καθηγητή πανεπιστημίου του εξωτερικού.
Αυτοί οι οποίοι έχουν διδακτορικό δίπλωμα τι …..

Kαλλιτέχνες σε δράση!! Πρόσκληση!

πατήστε στη φωτο για να διαβάσετε

Ναι άλλη χαρά δεν έχει πιο μεγάλη από τη χαρά της προσφοράς...
Από τη χαρά να νοιώθεις ένα κομμάτι του όλου, ένα αναπόσπαστο πετραδάκι πολύτιμο στης αγάπης και στης αλληλεγγύης  το πολύτιμο δαχτυλίδι...
Και τούτο το απλό, το τόσο αληθινό και μοναδικό συναίσθημα του εθελοντισμού και της αγάπης το βιώνουν και το εφαρμόζουν οι "Καλλιτέχνες σε Δράση" και ανάμεσα σ' αυτούς πρωτοπόρα η Ειρήνη που ανέλαβε να το υλοποιήσει και να του δώσει σάρκα και οστά, ακόμη και με το αίμα της, αν χρειαστεί!!

Η προτροπή

Από τον εξαίρετο Πιτσιρίκο μια προτροπή αξιοπρόσεκτη.
«http://pitsirikos.net/2010/04

Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους
Κατηγορίες Παρατηρήσεις, Πολιτικά, Προτάσεις Tags MME 24/4/2010
Με το πολιτικό σύστημα –όπως τουλάχιστον το γνωρίζαμε- ξεμπερδέψαμε. Με την προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο –ούτε το όνομά του δεν τόλμησε να αναφέρει ο Παπανδρέου στο διάγγελμα που έκανε- μια ολόκληρη γενιά πολιτικών μας αποχαιρετά. Το σημαντικό τώρα είναι να συντριβούν τα ΜΜΕ.
Οι ευθύνες των εκδοτών είναι εξίσου μεγάλες με αυτές των πολιτικών που κυβέρνησαν τη χώρα. Είναι γελοίο το ότι τώρα θέλουν να μας πουλήσουν και την ανάλυση της κατάστασης, ενώ θέλουν να μας ανυψώσουν και το ηθικό.
Ποιοι; Ο εθνικός εργολάβος; Το ψυχοπαίδι του Λαμπράκη; Ο εκδότης με τα πλαστά τιμολόγια; Ο χοντρούλης που έκοβε βόλτες με τα εκατομμύρια στην Ευρώπη και έκανε εκβιασμούς; Ο εθνικός ρουφιάνος;
Είναι στο χέρι μας να τους στείλουμε στον αγύριστο. Ας ξεκινήσουμε από τις εφημερίδες τους. Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους. Βυθίστε τους».
Και κατά τη γνώμη μου, δεν αρκεί αυτό. Όλα τα μεγαλο-κανάλια τα οποία, εκτός από την σκουπιδοχώρα που έχουν δημιουργήσει στο γυαλί, ανοίγουν παράθυρα με κάθε λογής ‘φρούτα’ που σχολιάζουν με ύφος ειδήμονα τα τεκταινόμενα και προσπαθούν να γεμίσουν το μυαλό μας με μύρια όσα και κυρίως φόβο, παίζοντας με την νοημοσύνη μας, θα πρέπει να αποκηρυχθούν.
Το παιχνίδι είναι στημένο εδώ και χρόνια. Ξυπνήστε επιτέλους! Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει να κρίνει, να ερευνήσει… Δεν σας χρειάζονται έτοιμες τροφές και ειδικοί της δεκάρας! Αρχίστε να συζητάτε! Σταματήστε να αποκοιμίζετε τις δικές σας σκέψεις και ανησυχίες!
Το ξέρω, είναι δύσκολο. Είναι διαπιστωμένο ότι το μυαλό όταν τα βρίσκει μπαστούνια προτιμάει να κυλήσει στα εύκολα… Αλλά τα εύκολα τελειώσανε. Μας έμεινε ένα ζοφερό μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, όπως το έφτιαξαν και το παρουσιάζουν οι ‘ειδικοί’, η δική μας στάση ζωής που θα πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει να κατέχουμε τον τίτλο του ανθρώπου, και η αντιμετώπιση των προβλημάτων με το στυλ Τζούλιας…
Δική σας η επιλογή.

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ! ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ!!



Ας  αποδείξουμε επιτέλους  ότι είμαστε ακόμη  ζωντανοί…
      Απευθύνουμε έκκληση σε κάθε ευαίσθητο και  ενεργό πολίτη μέσα από τη δυναμική των μπλογκ!
Ας  αρχίσουμε από τις υπογραφές, που σίγουρα δεν θα έχουν αποτέλεσμα στ' αυτιά των δυναστών μας, όμως θα αποδείξουν σε μας ότι όταν θέλουμε  μπορούμε να συσπειρωθούμε και να απαιτήσουμε το δίκιο μας.
Από εκεί και πέρα ας πέσουν προτάσεις στο τραπέζι για παραπέρα κινητοποιήσεις στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της αγωνιστικότητας και μέσα από αυτό το μπλογκ ας προσπαθήσουμε να δώσουμε μια ώθηση στους εαυτούς μας κατ' αρχήν και στους άλλους στη συνέχεια, και έξω από το blogging! Ο κόσμος διψάει πλέον για αλήθεια, πέρα από τα διεφθαρμένα κόμματα και τους θλιβερούς ηγέτες τους!
      Ας  αποδείξουμε επιτέλους  ότι είμαστε ακόμη  ζωντανοί…
 
ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
ΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ
ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ ΜΟΝΟ 
ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΜΑΙΛ
ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  1000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΛΕΕΙ
 Ναι δεν πάει άλλο!!
      Ας  αντισταθούμε!
      Με  όποιο τρόπο μπορούμε!
      Ας  αρχίσουμε με συλλογή  υπογραφών απαιτώντας τα αυτονόητα:
      Κατάργηση των νόμων περί ασυλίας των βουλευτών και περί μη ευθύνης υπουργών.
      Σύλληψη και τιμωρία των πολιτικών προσώπων, καταχραστών του δημοσίου χρήματος, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται!
      Κατάσχεση και δήμευση των περιουσιών τους! Και περιέλευση αυτών στο ελληνικό δημόσιο, εφόσον δεν αποδεικνύουν καθαρό τρόπο απόκτησής τους.
      Φορολόγηση  των μεγαλοεπιχειρηματιών και των offshore εταιρειών και όχι των μισθωτών του δημοσίου και του ιδιωτικού φορέα ή των μικροεπαγγελματιών.
      Να  επικηρύξουμε ως προδότες αυτούς που μας έσυραν την τελευταία 20ετία στα νύχια των διεθνών κερδοσκόπων και του ΔΝΤ!
      Nα αποκαλύψουμε ότι όλα ήταν ένα προδοτικό σχέδιο ξεπουλήματος της Ελλάδας στους διεθνείς κερδοσκόπους!
Ότι την τελευταία 20ετία όλοι τους έπαιξαν αυτό το βρώμικο παιχνίδι στην πλάτη μας και ο Γιωργάκης απλά το αποτελείωσε!! Χωρίς αιδώ και χωρίς έλεος κανένα!!
      Και πάνω απ’ όλα να απαιτήσουμε να λειτουργήσει αληθινά ο θεσμός της δικαιοσύνης, με δικαστές πραγματικά ανεξάρτητους και επαρκείς, που θα κάνουν το καθήκον τους με βάση το νόμο και τη συνείδησή τους μόνον!
      Να  απαιτήσουμε αληθινό  σύνταγμα και δίκαιους νόμους.
      Να απαιτήσουμε ψωμί, παιδεία, υγεία, δικαιοσύνη, ελευθερία!
      Ναι γιατί σήμερα γυρίσαμε πίσω από εκεί που πριν 30 χρόνια είχαμε ξεκινήσει  διεκδικώντας τα ίδια ακριβώς πράγματα!!
      ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΕΜΕΙΣ!
      ΟΛΟΙ  ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΩΡΑ, ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ!
      ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
     
ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΥΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩ Ο @ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ.

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Τούρκοι διανοούμενοι και οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων διοργανώνουν διαδηλώσεις για τη μνήμη των Αρμενίων που φονεύτηκαν την περίοδο 1915-1917

Διαδηλώσεις μνήμης στην Κωνσταντινούπολη για τη γενοκτονία των Αρμενίων 

Οργανώσεις για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία και Τούρκοι διανοούμενοι οργανώνουν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη σειρά διαδηλώσεων για να τιμήσουν τη μνήμη των Αρμενίων που σφαγιάσθηκαν κατά την περίοδο 1915-1917, των πρώτων τέτοιων δημοσίων εκδηλώσεων στη χώρα που απορρίπτει τη θέση της γενοκτονίας.
.
 

Αντισταθείτε!!

Μου το έστειλαν στο email, και το προσάρμοσα κάπως στα δικά μου δεδομένα...

ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ....
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ....
  
Αντισταθείτε
σ' αυτόν που χτίζει ένα μικρό σπιτάκι
και λέει: καλά είμαι εδώ.

Αντισταθείτε σ' αυτόν που γύρισε πάλι στο σπίτι
και λέει: Δόξα σοι ο Θεός .

Αντισταθείτε
στον περσικό τάπητα των πoλυκατοικιών
στον κοντό άνθρωπο του γραφείου
στην εταιρεία εισαγωγαί- εξαγωγαί
στην κρατική εκπαίδευση
στο φόρο
σε μένα ακόμα που σας ιστορώ.

Αντισταθείτε
σ' αυτόν που χαιρετάει απ' την εξέδρα ώρες
ατέλειωτες τις παρελάσεις
σ' αυτή την άγονη κυρία που μοιράζει
έντυπα αγίων λίβανον και σμύρναν
σε μένα ακόμα που σας ιστορώ.

Αντισταθείτε
πάλι σ' όλους αυτούς που λέγονται
μεγάλοι
στον πρόεδρο του Εφετείου αντισταθείτε
στις μουσικές τα τούμπανα και τις παράτες
σ' όλα τ' ανώτερα συνέδρια που φλυαρούνε
πίνουν καφέδες σύνεδροι συμβουλατόροι
σ' όλους που γράφουν λόγους για την εποχή
δίπλα στη χειμωνιάτικη θερμάστρα
στις κολακείες τις ευχές τις τόσες υποκλίσεις
από γραφιάδες και δειλούς για το σοφό
αρχηγό τους.

Αντισταθείτε
στις "διεφθαρμένες" υπηρεσίες των αλλοδαπών
και διαβατηρίων
στις φοβερές σημαίες των κρατών και τη
διπλωματία
στα εργοστάσια πολεμικών υλών
σ' αυτούς που λένε λυρισμό τα ωραία λόγια
στα θούρια
στα γλυκερά τραγούδια με τους θρήνους
στους θεατές
στον άνεμο
σ' όλους τους αδιάφορους και τους σοφούς
στους άλλους που κάνουνε το φίλο σας
ως και σε μένα, σε μένα ακόμα που σας ιστορώ
αντισταθείτε.

Τότε μπορεί βέβαιοι να περάσουμε προς την
Ελευθερία.


Μιχάλης Κατσαρός

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Η ΚΡΙΣΗ, " ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ"

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ



Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Ευτυχώς που πήγε ο Πρωθυπουργός μας στο Καστελόριζο, και ξεδιψάσανε οι άνθρωποι



Είχαν να δουν νερό από το Πάσχα !
Πέστα Χρυσόστομε !
Οι υδροφόρες έφτασαν επιτέλους στο νησί λόγω της επίσκεψης του Πρωθυπουργού. Το ερώτημα είναι, Πότε θα ξαναπάνε ;
Έπρεπε να πάει ο κ. Παπανδρέου στο Καστελόριζο για να ξυπνήσουν οι αρμόδιοι. Το ότι έχει πρόβλημα νερού το νησί ,, εδώ και 10ετίες,το γνωρίζουν οι πάντες. αρμόδιοι και μη αρμόδιοι !
Τι να το κάνω όταν ο Πρωθυπουργός δηλώνει : (….. Η Κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στον πολίτη και στα καθημερινά του προβλήματα …) Όταν δεν έχουν νερό να πιούν οι άνθρωποι .
Ο Δήμαρχος ήταν έτοιμος να προσφέρει στον κ. Παπανδρέου ένα ….

Μια κάποια ανακοίνωση, ο κατηραμένος όφις, το ΔΝΤ και άλλα...


Εβδομάδες, μέρες τώρα, όλος αυτός ο σωρός των «ειδικών» δημοσιογράφων μας βομβάρδιζε ανηλεώς με δηλώσεις σχετικών και ασχέτων περί του Δ.Ν.Τ., της οικονομικής μας κατάντιας και άλλων τόσο σοβαροφανών σκέψεων.
Ανάμεσα σε αυτά τα κωμικοτραγικά μας έδειχναν και κάποιους κουστουμαρισμένους κυρίους που μπαινόβγαιναν σε μεγάλες πόρτες.
Οι καθ’ ύλην αρμόδιοι, οι άνθρωποι στους οποίους η πλειοψηφία των ιθαγενών της Ελλάδας αποφάσισε να τους δώσει το δικαίωμα να αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα αυτού του τόπου και όσων βρίσκονται μέσα σ’ αυτόν, επί έξι μήνες μετρούσαν και ξαναμετρούσαν, σχεδίαζαν και επανασχεδίαζαν, αφαιρούσαν (από τις τσέπες των εύκολων στόχων-δηλαδή των μισθοσυντήρητων και των μικρομεσαίων) και πρόσθεταν (στο δημόσιο χρέος με την μη λήψη δραστικών μέτρων) επιμένοντας σε όρους όπως: όπλο πάνω στο τραπέζι, κόκκινες γραμμές που δεν θα περαστούν, διαβεβαιώσεις ότι αυτά ήσαν τα χειρότερα, αναθέματα στις αποφάσεις της προηγούμενης αντιπροσωπείας των Ελλήνων ιθαγενών…
Οι αντιπρόσωποι της μείζονος μειοψηφίας των ιθαγενών είχαν τα δικά τους προβλήματα να επιλύσουν πριν αρχίσουν το έργο για το οποίο τους είχαν ψηφίσει.
Οι αντιπρόσωποι των μικρότερων μειοψηφιών άρθρωναν λόγο όπως ακριβώς έκαναν πάντα. Οι μεν με ξύλινη γλώσσα, οι δε με φανφαρόνικο και σπίθες πατριωτικής ευθιξίας και οι άλλοι με την διάθεση της επανάληψης των απόψεών τους.
Ο καθένας δηλαδή στον δικό του μικρόκοσμο, να φαίνεται σαν να παίζει κάποιο ρόλο σε ένα έργο που τόσο οι ηθοποιοί αλλά περισσότερο το κοινό είχε βαρεθεί να το παρακολουθεί.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!


Με αφορμή ενα άρθρο του συντάκτη  μας ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ
 ετοιμάζουμε υπογραφές που όταν συγκεντρωθούν  θα κοινοποιηθούν στην κυβέρνηση
ότι προτάσεις έχετε στείλτε μας
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ

Θα συντάξουμε ένα κείμενο που να δείχνει τη θέλησή μας να σταματήσουμε τον κατήφορο των τελευταίων δεκαετιών και να βάζει τέρμα στην χρεοκοπία των πολτικών που οδήγησαν στην χρεοκοπία της πατρίδας μας.
Ίσως να συγκεκριμενοποιήσουμε την αρχή της αντίδρασης με τους στόχους:
  1. Άρνηση στην επέμβαση του ΔΝΤ
  2. Άμεση κατάργηση του νόμου περί (μη) ευθύνης Υπουργών.
  3. Επεξεργασια νομικής πρότασης από νομικούς ώστε να διακοπή η παραγραφή πολιτικών και ποινικών ευθυνών.
  4. Τιμωρία των πολιτικών  προσώπων και όσων άλλων εμπλέκονται στα σκάνδαλα.
  5. Κάθαρση της δικαιοσύνης ώστε να απονέμεται δίκαια πλέον για κάθε πολίτη.
Μπορούμε να ξεκινήσουμε με συλλογή Ηλεκτρονικών   υπογραφών σε κείμενο που θα συνταχθεί αργότερα θα κάνουμε  συγκεντρώσεις, ομιλίες από  ενεργούς πολίτες και bloggers που έχουν τις ίδιες αγωνίες με μας. Με ένα κίνημα ενεργών πολιτών που θα ξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα με σύνθημα:
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Τα πρώτα μέτρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου



Μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού μας, τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο του ΔΝΤ.
…… Χαρές γι όλους, μία φορά την εβδομάδα, γιατί τα προφυλακτικά κοστίζουν. Εκτός και αν χρησιμοποιείτε αμερικάνικα που είναι φθηνότερα.
Θα το…… κάνετε το βράδι πριν κοιμηθείτε, για να μη πεινάτε μετά από αυτό, και ξανά τρώτε.
Ξεχάστε το Παρίσι ,το Λονδίνο τη Ρόδο και την Κέρκυρα.
Διακοπές κάμπινγκ, στο πάρκο ή το δασάκι της γειτονιά σας.
Ευκαιρία είναι να φύγουν από εκεί και οι ανεπιθύμητοι.
Είχε προβλέψει το μέτρο η Μπιρμπίλη και σας ......

Πώς να κερδίσετε 12 δις. $ ποντάροντας 100 χιλιάδες στην πτώχευση της Ελλάδας


Μια εξαιρετική και κατανοητή ανάλυση που κάνει τα πράγματα σαφή και ξεκάθαρα.
Από το blog του Ακρίτα.

Πιστέψτε με , αξίζει λίγο από τον χρόνο σας.


Το μέγεθος της κερδοσκοπίας εναντίον της Ελλάδας και ο βαθμός στον οποίο τα CDS είναι υπεύθυνα για την ελληνική κρίση είναι πάρα πολύ υποβαθμισμένα και αυτό γιατί όταν το θέμα εξετάζεται από τους ελάχιστους που το κατανοούν σε βάθος, αυτό γίνεται επιφανειακά, παραλείποντας μερικές εξαιρετικά σημαντικές παραμέτρους.

Τα ελληνικά CDS υποτίθεται πως είναι μία ασφάλεια που μπορούν να αγοράσουν όσοι έχουν επενδύσει σε ελληνικά ομόλογα ούτως ώστε να αντισταθμίσουν τον κίνδυνο από μία ενδεχόμενη πτώχευση της χώρας και συνεπώς από μία ενδεχόμενη αδυναμία πληρωμής των υποχρεώσεων της, πληρώνοντας ένα ασφάλιστρο (το οποίο είναι κυμαινόμενο και ανεβοκατεβαίνει όπως μία μετοχή) στο τραπεζικό ίδρυμα ή το επενδυτικό ίδρυμα που τους τα πουλάει.


Ωστόσο, επιτρέπεται να αγοράσει κανείς CDS και να νομιμοποιείται να λάβει την αποζημίωση σε περίπτωση πτώχευσης της Ελλάδας χωρίς να έχει στην κατοχή του ελληνικά ομόλογα, δηλαδή χωρίς να έχει την ανάγκη ασφάλισης της επένδυσης του. Σε αυτήν την περίπτωση τα ελληνικά CDS μετατρέπονται σε ένα χρηματιστηριακό στοίχημα, από το οποίο ο κερδοσκόπος μπορεί να κερδίσει με δύο τρόπους: είτε από την άνοδο της τιμής του CDS και την πώληση του ακριβότερα απ’ ότι το αγόρασε, καθώς το ασφάλιστρο αυξάνεται όσο η χρηματοπιστωτική επίθεση στην Ελλάδα συνεχίζεται είτε από την πραγματική πτώχευση της Ελλάδας και τη λήψη της τεράστιας αποζημίωσης.

Λαοί Ξυπνήστε. Δεν κυβερνούν οι εκπρόσωποί σας, αλλά τα ξένα συμφέροντα.


Ξύπνα γιατί το παιδί σου θα μείνει νηστικό !
Πέστα Χρυσόστομε !
Πάρε τη τύχη στα χέρια σου. Το αξίζεις. Έχεις τη δύναμη .
Τα ξένα οικονομικά συμφέροντα ανεβάζουν και κατεβάζουν τις Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις.
Δε χρειάζεται ναι είσαι ειδικός για να καταλάβεις τα παιχνίδια που παίζονται. Δεν χρειάζεσαι να είσαι οικονομολόγος για να καταλάβεις ότι οδηγούν τους λαούς σε οικονομική ομηρία.
Δε χρειάζεται να είσαι πολιτικός για να προβλέψεις τις πολιτικές εξελίξεις.
Όλα , έστω και μακροπρόθεσμα, είναι προσχεδιασμένα σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα.
Δε χρειάζεται συμβατικός πόλεμος. Εφαρμόζουν την τακτική της σταγόνας και το σφάξιμο με το βαμβάκι.
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι.....

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Γνωρίζει κανείς αν στέκει το παρακάτω;






Που πήγε το Bluewhite-gt ? Που πήγε το gamato.info? Που πήγαν όλοι οι ελληνικοί torrent trackers ? Χάθηκαν;Τους έκλεισαν; Σίγουρα αυτό είναι αλήθεια αλλά είναι μόνο η μισή αλήθεια.

Η πλήρης αλήθεια είναι ικανή να δημιουργήσει πανικό και δεν ανακοινώνεται για να μας πιάσουν στον ύπνο.Ευτυχώς τα νέα διέρευσαν γρήγορα. Εδώ και τρία χρόνια η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος συνεργαζόταν με την δίωξη οικονομικού εγκλήματος ώστε να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για ένα οργανωμένο και θανάσιμο χτύπημα στην "πειρατεία" μέσω διαδικτύου.

Χάκερ της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος μάζευαν επιμελώς στοιχεία από όποιον γνωστό και άγνωστο Ελληνικό torrent site ή warez site έβρισκαν.Χρησιμοποιώντας εξιδεικευμένες τεχνικές δρούσαν απαρατήρητοι συλλέγοντας πολύτιμα στοιχεία για κάθε πειρατικό site και για κάθε χρήστη του.

Στο δωμάτιο 305 του «Γεννηματά» η Φερστέ χαμογελά ακόμα ...

Νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», γ’ όροφος, Οφθαλμολογική Κλινική. Στέκομαι έξω από την πόρτα του δωματίου 305 και αναρωτιέμαι τι να πω σ’ ένα 10χρονο κορίτσι που γλίτωσε τις βόμβες στο Αφγανιστάν και κόντεψε να χάσει τη ζωή του στα Κάτω Πατήσια.

Την πόρτα ανοίγει η Ζάχρα, η μητέρα που είδε τον 15χρονο γιο της να διαμελίζεται από τη βόμβα στο κέντρο της Αθήνας, και τώρα η κόρη της κινδυνεύει να χάσει για πάντα την όρασή της. Η τραγική μητέρα βρίσκει το κουράγιο να χαμογελάσει κι αυτό είναι αρκετό για να τα ξεχάσω όλα. «Καλώς ήρθατε. Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ», ψιθυρίζει στη γλώσσα της. Κανένα μέλος της οικογένειας Νατζάφι δεν μιλά ελληνικά και συνεννοούμαστε μέσω διερμηνέα.

Αν δεν γράφεις για τις Τζούλιες και τις λοιπές πόρνες τρως τα σκατά του διαδικτύου! Η απογοήτευση του φτερωτού blogger!

Τελικά δεν έχει κανένα νόημα να σπαταλάς φαιά ουσία και να βγάζεις τη ψυχή σου «στο χαρτί» (το ψηφιακό-οθόνη έστω), όταν αυτά που βλέπεις σκέφτεσαι και γράφεις δεν έχουν καμία σημασία για τον πολύ κόσμο…
Σκατά σας λέω! Ώρες ώρες μου έρχεται να τα φτύσω όλα! Τίποτα δεν έχει σημασία αν δεν γράφεις για πουτάνες! Οι Τζούλιες πάνω από όλα, τα πάντα ευνοούν τους ηδονοβλεψίες. Ώρες ώρες σας στο ορκίζομαι πως νιώθω άπειρο μίσος. Πόσες ιδέες… Πόσες σκέψεις, πόσα κείμενα… Πόσος κόπος, όρεξη, μεράκι… ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ, μένουν εδώ, σε ένα ιστολόγιο που επισκέπτονται ελάχιστοι σε σχέση με εκείνα τα ιστολόγια που βασίζουν τη θεματολογία τους στις Τζούλιες…

Πριν κάποιους μήνες είχα κάνει ένα πείραμα. Ανέβασα ένα ουσιαστικά ανύπαρκτο θέμα με τίτλο «Τι χρώμα βρακί φοράει η Τζούλια Αλεξανδράτου;» και το προώθησα κανονικά σαν να ήταν κανονική ανάρτηση. Σε χρόνο μηδέν οι επισκέψεις εκτοξεύτηκαν… Και μπαίνοντας όλοι αυτοί στην φοβερή αυτή ανάρτηση διάβαζαν τα εξής: 

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ένα μικρό παιδί χρειάζεται ΑΜΕΣΑ αιμοπετάλια ομάδας Β- ή Β+.



Ο μικρός Μπρέντο Κοστάκι χρειάζεται τη βοήθεια μας! Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και έχει ανάγκη από αιμοπετάλια ομάδας Β- ή Β+.


Απευθυνθείτε ΑΜΕΣΑ στο Τμήμα Αιμοδοσίας Ιπποκράτειου Νοσοκομείου όσοι μπορείτε να βοηθήσετε.