2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ

Ήρθαν οι στιγμές . Ήρθαν τα πάνω κάτω . Δεν δέχομαι όμως το συλλογικό αίσθημα ευθύνης που πάνε να μας περάσουν οι δοσίλογοι και τα λαμόγια που μας κυβερνάνε από την μεταπολίτευση και μετά , για να μας κάνουν να αποδεχθούμε την σφαγή μας
Όχι κύριοι ( ο διάολος να σας κάνει κύριους) ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ή και αν φταίμε σίγουρα δεν φταίμε το ίδιο.
Δεν μπορεί να φταίει η γιαγιά μου και η μάνα μου που τις έτρωγε το λιοπύρι στα χωράφια το ίδιο με τον Παπανδρέου και τον Καραμανλή.






Δεν μπορεί να φταίει ο πατέρας μου που δημόσιος υπάλληλος με τρεις και εξήντα έφτυσε αίμα να μεγαλώσει οικογένεια και να σπουδάσει παιδιά , το ίδιο με τον Αλογοσκούφη και τον Παπακωνσταντίνου .
Δεν μπορεί να φταίει το ίδιο ένας ταλάιπωρος "επχειρηματίας " με ένα μαγαζάκι , το ίδιο με τον Προβόπουλο και τον Γκαργκάνα.
Σε όλα υπάρχουν διαβαθμίσεις .
Πάνε να μας μετατρέψουν σε μια ενοχική κοινωνία συλλογικής πλασματικής ευθύνης για να αποδεχτούμε την θηλιά μας.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ , ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ . Αν φταίμε σε κάτι είναι στο ότι είδαμε πως είναι τα καλύτερα και προσπαθήσαμε να τα κατακτήσουμε με λάθος τρόπο και εμπιστευόμενοι λάθος ανθρώπους.
Μέχρι εδώ όμως ήταν.

Τώρα όπως μετρήσατε έτσι και θα αντιμετρηθείτε.





7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Θα χυθεί αίμα και μάλιστα πολύ». Η φράση ανήκει σε υπουργικό στέλεχος και αναφέρεται στο τρίτο σταθεροποιητικό πρόγραμμα της κυβέρνησης, που αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες και πάντως όχι αργότερα από την Κυριακή.

marbeyou είπε...

ναι ετσι ειναι, συμφωνω απολυτα μαζι σου..
οι ενοχες ειναι φοβος, κι ο φοβος αδρανεια, να μην κινηθουμε προσπαθουν..να μην αντισταθουμε..
οσοι φταινε θα πληρωσουν και οσο φταινε, ειτε το θελουν ειτε οχι..
κι οσοι ειναι καθαροι εχουν χρεος να διαφοροποιηθουν, αυτη τη στιγμη ποιαδηποτε στηριξη στο συστημα ειναι συνενοχη..

Aνεμος είπε...

Τα δεσµά της λιτότητας δεν έχουν να κάνουν µε την εξυγίανση του οικονοµικού συστήµατος αλλά µε τη διαιώνιση και την επιβολή του. Τα πρόσφατα ιστορικά παραδείγµατα αφθονούν. «Οι περίφηµες οικονοµικές µεταρρυθµίσεις που επέβαλε το ΔΝΤ στην πρώην Σοβιετική Ενωση είχαν στόχο να δηµιουργήσουν αδύναµες και ασταθείς οικονοµίες στην περιφέρεια της Ρωσίας, εξαρτηµένες από τα δυτικά κεφάλαια και τις εισροές δολαρίων για την επιβίωσή τους», γράφει ο οικονοµολόγος και δηµοσιογράφος Ουίλιαµ Ενγκνταλ.

Τα πράγµατα πήγα

Ανώνυμος είπε...

την αγωνιστική απάντηση θα την πάρουν τόσο στην Εργατική Πρωτομαγιά, όσο και στην πανεργατική απεργία στις 5 Μάη και στους αγώνες που θα ακολουθήσουν.
• Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!
• ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
• ΕΞΩ Η ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ!
• ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!
• ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ

marianaonice είπε...

"...Πάνε να μας μετατρέψουν σε μια ενοχική κοινωνία συλλογικής πλασματικής ευθύνης για να αποδεχτούμε την θηλιά μας..."

Aς μη τους αφήσουμε λοιπόν!!
Ήρθαν οι μέρες, ήρθαν οι ώρες, ήρθαν οι στιγμές??
Ένα είναι βέβαιο, ότι δεν πρέπει ν' αδρανήσουμε τώρα! Γιατί μετά θα είναι αργά και αλλυσοδέσμιοι θα σερνόμαστε για πάντα!!

marianaonice είπε...

Βλέπω με ελπίδα, ανακούφιση και κρυφή χαρά ότι οι υπογραφές μας αυξάνονται αλματωδώς (πάνω αριστερά στο μπάνερ), ούτε 5 μέρες και έφθασαν 365! Αυτό για μένα σημαίνει ότι τελικά είμαστε πολλοί, πάρα πολλοί και μέσα και έξω από το διαδίκτυο που πλέον δεν θέλουμε να σκύψουμε άλλο, που θέλουμε κάθαρση και τιμωρία για να γλυτώσουμε από το δράμα που έστησαν σε βάρος μας, οι θεατρίνοι της συμφοράς και της καταστροφής μας!
Συνεχίζουμε δυναμικά.
Αύριο Πρωτομαγιά όλοι στις επάλξεις, ο καθένας από το δικό του πόστο, και όσοι μπλογκερ μπορούν και στη συνάντηση έξω από τη Βουλή στις 5 μ.μ.

irizaar είπε...

τέλεια! και μετά πάμε για καφέ