2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Οι Ψαράδες των Ιών, της Ελευθεροχαφιεδοτυπίας τώρα εναντίον και του Μίκη Θεοδωράκη!!


Και ενώ η Ελλάδα καίγεται ο έγκριτος αριστεριστής Κουλογλου  αφου Δεν  μπορεί να τα χώσει στις τράπεζες διότι τον χρηματοδοτούν, ούτε στους μεγαλοεργολάβους 
.......
ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ  ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ και ζητάμε να μάθουμε ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ:


Στενοχωρήθηκε , που ένα κείμενο του Δημήτρη Ψαρρά, δεν πρόλαβε να δημοσιευτεί σαν Ιός και το αναμεταδίδει στη σελίδα του
@θέλει  η που........  να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει@
Και τι λέει;
Χλευάζει τον Μικη Θεοδωράκη και τον κατηγορεί για ακροδεξιές τάσεις και αντισημιτισμό (ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ; ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΛΛΟΥΝ)
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:
"...Δεν είχαμε απαίτηση από τον Μίκη Θεοδωράκη να παίζει στα δάχτυλα το διαδίκτυο..."
Ο κύριος Δημήτρης Ψαρράς που ξέρει όληηηη τη ...νομοθεσια του ιντερνετ...  ακόμα να εξηγήσει στους εκατοντάδες ανώνυμους και επώνυμους bloggers, πως κατόπιν εντολής που παραδέχεται και ο ίδιος, αίρει την ανωνυμία ενός πολίτη, ταυτοποιώντας ένα ανώνυμο blog, αυθαίρετα και κατά παράβαση κάθε Εσωτερικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, με συγκεκριμένη δικαστή, την κα Μαριάνθη Παγουτέλη, χωρίς το blog να έχει καν κατηγορηθεί ότι έχει διαπράξει κακούργημα που επιτρέπει την άρση του απορρήτου του  και εμπλέκει στη μέση και προσωπικές αντιδικίες της δικαστή με τη δικηγόρο της Εφημερίδας του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και δίκη (της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας με τον Πλεύρη) που είναι και ο ίδιος ο κ. Ψαρράς, μάρτυρας,,,,… Οποίααα αμεροληψία και αντικειμενικότηταααα!!!.., 
 ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  ΕΔΩ
και τώρα επιδίδεται σε κυνήγι χλευασμού ενός ογκόλιθου του πνεύματος και της τέχνης, που στα 85 του τόλμησε να αντισταθεί στην παγκοσμιοποίηση των διεθνών κερδοσκόπων και τοκογλύφων που κατέλαβαν την Ελλάδα και έφεραν ξανά τη Γερμανική Κατοχή!
Η σελίδα εδώ αναρωτιέται
Αυτοί οι εραστές της «εξέγερσης» γιατί έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους μπροστά στην ιμπεριαλιστική θηριωδία του Ισραήλ και τη γενοκτονία των Παλαιστινίων;
Το ερώτημα είναι ρητορικό, γιατί όλοι γνωρίζουμε τους ακατάλυτους «δεσμούς» των «Ιών» με το κράτος του σιωνισμού ...;
Και ένας σχολιαστής στην ανάρτηση του TVXS λέει:
Υποβλήθηκε από κ.κ. στις 12. Φεβρουάριος 2011 - 14:25. #473123
"Εσείς κύριε Ψαρρά να ασχοληθείτε καλύτερα με την δική σας την τιμή, την υπόληψη και τις παρέες σας, μια και επί εικοσαετίας αρθρογραφούσατε σε περίοπτη θέση στη μεγαλύτερη και πιο ύπουλη – λόγω του δήθεν αριστερού προφίλ της, στο σχηματισμό του οποίου είχατε κύρια συμβολή – Πασοκοφυλλάδα, που επί δεκαετίες λιβάνιζε αναφανδόν το θεάρεστο έργο του αρχιερέα της διαπλοκής, του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου και της μπίζνας των Ολυμπιακών, Σημίτη, τα εξοπλιστικά πακέτα με τις ανάλογες μίζες του μεγάλου Άκη, τον Γιωργάκη Παπανδρέου που στήριξε με τα χίλια σε όλες του τις εκλογικές αναμετρήσεις, και όλη την Πασοκοαλητεία που μας ξεπουλάει αυτή τη στιγμή. 
Να είστε λοιπόν το ίδιο σχολαστικός με τον εαυτό σας, όσο για το ποιος είναι ο Μίκης Θεοδωράκης, τι συμβολίζει και τι εκπροσωπεί, είναι γραμμένο στις μνήμες μας, στις ιστορίες που διηγούνται οι γονείς και οι παππούδες μας για την κατοχή, την αντίσταση, τον εμφύλιο, τις εξορίες και τις φυλακές, τους Λαμπράκηδες, τη χούντα, το Πολυτεχνείο, την ελληνική δημοκρατία".
ΥΓ
Ο Μικης είχε δηλώσει
«Για όλους αυτούς που ψήφισαν αυτό τον μεσαιωνικό νόμο προτείνω να στηθεί στο κέντρο της Πλατείας Συντάγματος μια μαρμάρινη πυραμίδα με όλα τα ονοματεπώνυμά τους γραμμένα με μαύρα γράμματα και να ονομαστεί Στήλη της Ντροπής’»
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕ ΤΩΝ "ΣΥΝ ΑΥΤΟΙΣ" ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ:

ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - ANTI-SEMITISM AND ZIONISM


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

15 σχόλια:

Μαζεστίξ είπε...

tous ponaei o mikhs!!!
kai fovountai!
ta gidia siga-siga vgainoun eksw apo to mantri

Ανώνυμος είπε...

Τώρα χωρίς να ξέρω αυτή την δικαστή ,και ούτε ξέρω αν έχει σελίδα, αλλά και αν έχει μαγκιά της ,φταίει να του τραβήξει μια αγωγή και να του πάρει και τα σώβρακα
Και ας πάει στην Κωνσταντόπουλου να τα ζητήσει…. έλεος τι γίνεται εδώ;

Ανώνυμος είπε...

..θυμηθηκε τα νιατα του ο κ. Θεοδωρακης...τοτε που εγραφε υμνους για το Μεταξα..ακομη θυμηθηκε το "Καραμανλης ή Τανκς"...και σαν δεν του δινεται καποια θεση να λιβανιζεται ξεσπαει ο οχετος του....εξεστι Θεοδωρακη ασχημονειν, αλλά υπαρχουν ακομη και στη φαιδροτητα ορια...

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας, σ' αυτό τον τόπο, έχει το ειδικό του βάρος. Και το ανάλογο ειδικό βάρος ΄έχουν και τα λεγόμενα του.

Ο Νίτσε έλεγε: Μη φτύνετε αντίθετα στους ανέμους.

Γιατί προφανώς το φτύσιμο θα επιστρέψει στο πρόσωπό σας.

Κι ακόμη περισσότερο, όταν οι καταφανέστατα ασήμαντοι και εξωνημένοι επιχειρούν να φτύσουν τ' αστέρια..

Jazzman είπε...

Ο λαός θυμάται και θα θυμάται την προδοσία του μικη μάους, όταν έγινε βουλευτής (βολευτής) στα δεξιά λαμόγια

KOSTAS PAP είπε...

Αντισημιτισμός και αντισιωνισμός.
Νομίζω ότι πρέπει να δούμε νηφάλια τα πράγματα, χωρίς κραυγές και εξαλλότητες, με δεδομένη την δύσκολη πολιτική περίοδο που διανύουμε. Και φυσικά γράφω αποκλειστικά τη γνώμη μου και ξεκαθαρίζω τη θέση μου για αποφυγή παρεξηγήσεων!
Σήμερα διάβασα το σχόλιο του ΙΟΥ για τον Μίκη Θεοδωράκη και το βρήκα αρκετά επιθετικό, υπερβολικό και έντονο αλλά εκφράζει τη γνώμη του γράφοντος για κάποιες επιλογές του Μίκη. Δεν νομίζω όμως ότι αυτή η άποψη του γράφοντος δικαιολογεί τέτοιο μένος από την άλλη πλευρά.
Αντιγράψω το κύριο μέρος του σχολίου το οποίο έχει όπως παρακάτω:
«Το ένα από τα «ντοκουμέντα» (που βέβαια κυκλοφορούν εδώ και καιρό στο You Tube) είναι συνέντευξη ενός από τους πιο ανυπόληπτους Αμερικανούς συνωμοσιολόγους, του ακροδεξιού Alex Jones, πολιτευτή των Ρεπουμπλικάνων, ο οποίος «αποκαλύπτει» ότι η Ενωμένη Ευρώπη είναι δημιούργημα σιωνιστικής και ναζιστικής συνωμοσίας μέσω της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Και το χειρότερο: το τελευταίο βίντεο που προτείνει ο Μίκης είναι ένα αντισημιτικό και ανοιχτά φασιστικό παραλήρημα, το οποίο έχει συντάξει ένας Χρυσαυγίτης με το ψευδώνυμο Tsiboukas, στο οποίο εμφανίζονται ακόμα και οι Βορειοηπειρώτες ως όργανα των Εβραίων. Κάποιος να ενημερώσει τον κ. Θεοδωράκη ότι έμπλεξε με κακές παρέες».
Δεν καταλαβαίνω γιατί το παραπάνω κείμενο δημιούργησε τέτοιο πρόβλημα. Είναι άποψη του αρθρογράφου που προκύπτει από την σαφή δήλωση του Μίκη «Είμαι και αντισημίτης και αντισιωνιστής» και από τα περιεχόμενα των δύο βίντεο που δεν έχω δει και δεν μπορώ να τα σχολιάσω. Αλλά και το επιχείρημα ότι «όλη η Ευρώπη είναι δημιούργημα της σιωνιστικής και ναζιστικής συνωμοσίας» δεν νομίζω ότι αντέχει για σοβαρή διαφωνία, καθώς αγγίζει τα όρια του γελοίου.
Ξέρουν αυτοί που τα γράφουν όλα αυτά τι ρόλο παίζουν οι αντιδραστικότατοι Προτεστάντες και οι Ευαγγελιστές στις ΗΠΑ; Ξέρουν τι ισχύ έχουν; Ξέρουν ότι όλες οι αποφάσεις για την τύχη του πλανήτη παίρνονται από αυτούς και οι Εβραίοι, μεγάλοι επιχειρηματίες μεν, έρχονται δεύτεροι και καταϊδρωμένοι δε;
Και εν πάση περιπτώσει σε όλη αυτή την ακραία συνομωσιολογία ότι για όλα τα κακά του κόσμου φταίνε οι Εβραίοι (βασική άποψη του Ναζισμού) πρέπει ο προοδευτικός χώρος να κρατήσει κάποια απόσταση. Οι Εβραίοι πρέπει να καταγγέλλονται έντονα γι αυτά που κάνουν στους Παλαιστίνιους, που τα βλέπουμε, τα ακούμε και αγανακτούμε και όχι για υποτιθέμενες συνομωσίες για την καταστροφή όλου του κόσμου που τους αποδίδονται από μερικούς ακραίους σχολιαστές. Αυτό το χωρίς εμφανή λόγο μεγάλο μίσος κατά των Εβραίων, στους οποίους αποδίδονται όλα τα κακά του κόσμου, κρύβει ψυχισμούς προβληματικούς, προσωπικά αδιέξοδα και συλλογικές υστερίες.
Δεν καταδικάζουμε συλλήβδην ένα λαό. Καταδικάζουμε τις κυρίαρχες τάξεις και ομάδες, τους στρατοκράτες, τους υπεύθυνους των εγκλημάτων κατά των Παλαστινίων.
Επί τη ευκαιρία από την Βικιπαίδεια αντιγράφω:
«Ως αντισημιτισμός χαρακτηρίζεται η οποιαδήποτε συστηματική αντίθεση προς την Εβραϊκή φυλή, καθώς και οποιαδήποτε προσπάθεια περιορισμού της όποιας έκφρασής της, φθάνοντας πολύ συχνά στην εχθρότητα, αλλά και σε προσπάθειες ακόμη μέχρι και την εξόντωσή της».
Ο Μίκης δήλωσε ότι «είμαι αντισημίτης και αντισιωνιστής» Δικαίωμά του και γνώμη του, δεν θα γίνω έξαλλος εναντίον του (όπως κακώς κάνει ο ΙΟΣ), αν διαφωνώ, αλλά θα αναφέρω τις δικές μου αντιρρήσεις με ηρεμία και κυρίως χωρίς χαρακτηρισμούς οι οποίοι ξεστρατίζουν την συζήτηση στο επίπεδο των ύβρεων και θολώνουν την κατάσταση.
Θέλει ο Μίκης, αφού είναι αντισημίτης, να εξοντωθούν όλοι οι Εβραίοι; Με ποιο τρόπο, θαλάμους αερίων ή φούρνους, δεν το πρότεινε. Είδατε σε τι γελοιότητες οδηγούν οι ακρότητες;

παπα-Ηλίας είπε...

Να πώς ο Μίκης θεοδωράκης απαντά στα "βρώμικα σκουλίκια", που τον χαρακτηρίζουν αντισημίτη, κλπ):

"O αντιρατσισμός, λέει, και η αντίθεση στον αντισημιτισμό δεν υπήρξαν μόνο βασικά στοιχεία της αγωγής μας (εννοώ ως εαμίτες) αλλά και αντικείμενο της δράσης μας στην περίοδο της Κατοχής, εναντίον του ρατσισμού κάθε είδους.

Την ίδια στάση κράτησα σε όλη μου τη ζωή, όχι μόνο με λόγια αλλά και με έργα και τίποτα δεν θα μπορούσε να με κάνει να αλλάξω ιδέες.

Έτσι και τώρα με την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών η λέξη «απαγορεύεται» αφορά κάθε αναφορά στον Φασισμό-Ναζισμό-Εθνικισμό-Αντικομμουνισμό και Αντισημιτισμό και ακόμα περισσότερο τη συμμετοχή στις γραμμές μας ατόμων που εμφορούνται από παρόμοιες ιδέες.

Προσωπικά δηλώνω ότι τους μισώ, γιατί επί πλέον με χωρίζει από αυτούς αίμα.

Ναι, ματώσαμε για να υπερασπίσουμε τις ιδέες μας, έτσι που να έχουμε το δικαίωμα να ισχυριζόμαστε ότι αναδειχθήκαμε μεταξύ των πρωτεργατών στην υπεράσπιση των θυμάτων του Φασισμού-Αντισημιτισμού.

Γι' αυτό τελεία και παύλα. Και θεωρώ βρώμικο σκουλήκι όποιον ξανατολμήσει να με προσβάλει στο πιο ευαίσθητο σημείο του χαρακτήρα μου"!...

Νομίζω ότι οι επιθέσεις εναντίον του είναι εκ του πονηρού και σαφέστατα εξυπηρετούν κάποιους παμπόνηρούς σκοπούς...

Για να βλάψουν, προφανώς, το "Κίνημα Ανεξαρτήτων Πολιτών", που κατακτά ολοένα και περισσότερο έδαφος...

Επειδή δημιουργεί προβλήματα στους λακέδες του Τοκγλυφιστάν...

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να αναφερθώ για λίγο στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία (αν και δεν μου αρέσει να υποστηρίζω τους εκφραστές της εξουσίας). Η εφημερίδα αυτή έπαιξε κατά καιρούς άσχημο παιχνίδι με την εξουσία και τη διαπλοκή. Ανήκει στα ΜΜΕ την τέταρτη πιο βρώμικη εξουσία. Αλλά το ίδιο και χειρότερο παιχνίδι, υποθέτω, έπαιξαν και παίζουν οι εφημερίδες του Μπόμπολα (¨Εθνος), του Αλαφούζου (Καθημερινή) και του Ψυχάρη (Νέα, Βήμα) και τα τηλεοπτικά τους κανάλια.
Αυτή την περίοδο, για λόγους που δεν γνωρίζω, η Ελευθεροτυπία είναι η μόνη εφημερίδα, που γράφει κάποιες αλήθειες (Για το Μνημόνιο, την Κυβέρνηση, την Κερατέα, τον Εκφασισμό της Κοινωνίας κλπ). Είναι η μόνη εφημερίδα που δημοσιογράφοι της συγκρούονται με τα μεγάλα συμφέροντα (Να μην ξεχνάμε την κόντρα Στάθη – MEGA). Για λόγους λοιπόν έξω από εμάς η εφημερίδα σήμερα στέκεται στο πλευρό των απόψεών μας. Γιατί η τακτική του αγώνα μας πρέπει να είναι η συνεχής καταγγελία αυτής της εφημερίδας ενώ κουβέντα δεν λέγεται για όλες τις άλλες. Εδώ κάτι δεν πάει καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μίκης είναι εξέχουσα προσωπικότητα δεν σημαίνει όμως ότι ότι λέει είναι θέσφατο και σωστό. Είπε στην συνέντευξη στον Καραμπελιά: "Είμαι αντισημίτης και αντισιωνιστής"! Εννοείτε αντισιωνιστής τον διόρθωσε ο Καραμπελιάς για να τον προστατεύσει! Όχι επέμενε ο Μίκης "είμαι και αντισημίτης και αντισιωνιστής". Άρα δεν τον κατηγορεί κανείς για αντισημίτη, όπως για λόγους εντυπώσεων γράφεται στο άρθρο, αλλά το δηλώνει ο ίδιος ευθαρσώς! Εδώ αρχίζουμε και τα χαλάμε λίγο με τον Μίκη μας. Είναι οφ σάιντ!

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

@KOSTAS PAP
Νομίζουμε ότι σωστά τα λες.
Αλλά και ο Μίκης στην απαντητική επιστολή του, δεν λέει τα αντίθετα. Δεν καταδικάζει συλλήβδην όλο τον Εβραϊκό λαό, αλλά τους σιωνιστές εγκληματίες πολέμου. Το διευκρινίζει κατηγορηματικά αυτό αν δεν κάνουμε λάθος.

@Ανώνυμε 2:54 μμ
Έχεις δίκιο όλες οι εφημερίδες που αναφέρεις σήμερα κάνουν γαργάρα τα προβλήματα του Ελληνικού λαού και συντάσσονται παπαγαλίζοντας με τους κυβερνώντες και τα ΔΝΤ τους!
Όμως η Ελευθεροτυπία έκανε το μεγάλο ολίσθημα με τον Ψαρρά του Ιού της, να τα βάλει με την ανωνυμία στο διαδίκτυο, την οποία το παρόν μπλογκ υποστηρίζει και μάχεται για την ελευθερία της έκφρασης του λόγου κάθε ενεργού πολίτη που επιθυμεί να εκφραστεί μέσα από εδώ είτε ανώνυμα είτε επώνυμα. Στοχοποίησε μια εν ενεργεία δικαστή ως φερόμενη ιδιοκτήτρια ενός προσωπικού ιστολογίου, χωρίς να έχει το ιστολόγιο αυτό κατηγορηθεί για πράξη που επιτρέπει κατά το Σύνταγμα της χώρας μας την άρση της ανωνυμίας του!! Αν διαβάσεις τις παραπομπές μας θα καταλάβεις.
Και είτε ηθελημένα είτε αθέλητα, η εφημερίδα αυτή αποτελεί κίνδυνο για το διαδίκτυο και την ελευθερία του να στηλιτεύει τη διαφθορά και να αποκαλύπτει τα σκάνδαλα, κόντρα στα συμβατικά ξεπουλημένα ΜΜΕ.
Βέβαια τελευταία από τον ίδιο τον ...Ιό της η εφημερίδα αυτή κατηγορείται για δεξιά πολιτική στροφή... Ας διαλέξουν τέλος πάντων με ποιούς θέλουν να είναι?
Δεν τους φταίμε εμείς για το διχασμό τους και τις παλινδρομίες τους!! Η Ελευθεροτυπία άλλωστε προς τιμήν της, τελευταία προωθεί και το κίνημα Θεοδωράκη και απορούμε πως ακόμη έχει συντάκτες της, τους ...Ψαράδες, που χτυπούν κάτω από τη μέση κάθε πολίτη επώνυμο ή ανώνυμο που τολμά να καταγγέλλει το σημερινό βρώμικο σύστημα που κυβερνά τη χώρα!

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα και άκουσα για δεύτερη φορά την ομιλία του Θεοδωράκη στο Άρδην. Και πουθενά δεν αναφέρονται τα περί αντισημιτισμού.

Άλλωστε αυτό, που έχει σημασία είναι το ξεκαθάρισμα, που κάνει, σχετικά με το θέμα αυτό, με την απάντησή του στους κατηγόρους του, και της οποίας μέρος μετέφερα με το προηγούμενο σχόλιό μου.

Η περαιτέρω εμμονή δείχνει απλά το ποιοι και τι επιδιώκουν και ποιους υπερασπίζονται.

Τα εξαπτέρυγα και άχραντα,προφανώς, αγγελούδια που τόσα χρόνια μας κατάκλεβαν και τώρα μας καταληστεύουν.

Και μας οδήγησαν στις "στοργικές" αγκάλες των, πασιφανώς, αδίστακτων και αμείλικτων εχθρών μας...

Τα υπόλοιπα είναι "προφάσεις εν πολλαίς αμαρτίαις"!...

kataggelies.weebly.com είπε...

Κάποιοι εδώ νομίζουν οτι έχουμε εμπάθεια με την ελευθεροτυπία
Σαν συγραφεας του άρθρου να πω οτι απο την σελίδα της έγινε άρση ανωνυμίας ενός πολίτη με ενδείξεις απόχρωσης που λέει και η ασφάλεια
Η εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση εχει κλειστά τα σχόλια της
Και συναίνεσε στην ατοπία ενος δημοσιογράφου της
Στην δικιά μου σελίδα προστατεύουμε καταγγελίες πολιτων,δεν άρουμε ανωνυμίες επειδή υπάρχουν προσωπικές αντιδικίες πέρα απο κάθε διεθνή νομοθεσία
Και αν νομίζει ο ανώνυμος οτι υπάρχει εμπάθεια με την ελευθεροτυπία είναι λάθος
Πόσοι συντάκτες εδώ καταγγέλλουν τους Μπόμπολες παράδειγμα και τους μεγαλοεργολάβους;
Όλα τα άλλα χωρίς αντίλογο για ιδίαν κατανάλωση
Παντού στην σελίδα υπάρχουν μπανερακια για την νομοθεσία

Aνεμος είπε...

Αντί να ζητήσει ένα συγνώμη ο κύριος Ψαρράς συνεχίζει το θεάρεστο έργο του τώρα εναντία στον Μικη και με κάλυψη ενός αλλού αριστεριστή που τα παίρνει από παντού …..και βεβαία ΑΠΟ τον Γιωργάκη τον Κουλογλου
ΠΕΡΙΜΕΝΟΙΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Πως ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Αλλά ξέχασαν κάτι
Η Ελλάδα φλέγεται και ο κόσμο δεν έχει άλλη ανοχή
Εδώ είμαστε ρουφιανοι
Αργότερα άλλες αποκαλύψεις για να πάτε στην πυρά σαν τον Ιούδα
Όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Περιέργως είδα ότι την ανάρτηση σας την αναμεταδώσανε εκατοντάδες σελίδες
Καλά οι δήθεν αριστεριστές δεν απαντάνε σε κανένα;
Όλοι είναι ακροδεξιοί κύκλοι που τους διαβάλλουν;

Ανώνυμος είπε...

Αντίθετη στο ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο η "επωνυμοποίηση" των blogs
http://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/12/blogs_12.html