2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ


 ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
http://www.gopetition.com/online/35740.html


Από εκεί και πέρα ας πέσουν προτάσεις στο τραπέζι για παραπέρα κινητοποιήσεις στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της αγωνιστικότητας και μέσα από αυτό το μπλογκ ας προσπαθήσουμε να δώσουμε μια ώθηση στους εαυτούς μας κατ' αρχήν και στους άλλους στη συνέχεια, και έξω από το blogging! Ο κόσμος διψάει πλέον για αλήθεια, πέρα από τα διεφθαρμένα κόμματα και τους θλιβερούς ηγέτες τους! Ας αποδείξουμε επιτέλους ότι είμαστε ακόμη ζωντανοί…
Και εάν νομίζουν κάποιοι οτι θα ξεχάσουμε τα σκάνδαλα και θα βάλουμε πλάτη είναι γελασμένοι
θα τα υπενθυμίζουμε καθημερινα,για να δουμε ποιος έφαγε τα λεφτά
δείτε και άλλο σκάνδαλο
κοστολογούσαν την δημιουργία ιστοσελίδων με ενα εκατομυριο ευρώ
μετά τις σελίδες του υπουργείου περιβάλλοντος και του δήμου Αθηναίων δείτε και αυτό



Σκάνδαλο! Πάνω από 1 εκατομύριο ευρώ κόστισε το site της βουλής!
σκαναρισμένη απάντηση του προέδρου της Βουλής από τις 20 Απριλίου του 2010, που στάλθηκε εγγράφως  μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου στις 03 Μαρτίου του 2010. Στην απάντηση αναφέρεται σαφώς ότι το κόστος ανέρχεται σε 1.059.516,27 ευρώ με τον ΦΠΑ included… Ο διαγωνισμός έγινε επί κυρίας Ψαρούδα Μπενάκη και ολοκληρώθηκε από τον κύριο Σιούφα τον Ιούνιο του 2009.
Το site

το site της βουλής!

όμως παραδόθηκε τώρα… κύριε Πετσάλνικε! Και ερωτώ : μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε έναν αναλυτικό απολογισμό του κόστους του σχετικού διαδικτυακού τόπου; Και μια διευκρίνηση του πως αποδεχτήκατε αυτό το κόστος; Και αν έχει αποληρωθεί;



ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ
Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

begar2 είπε...

ΔΝΤ και η απάτη του αποπληθωρισμού (26-4-2010)

διαβάστε εδώ

Aνεμος είπε...

πολύ ενδιαφέρον το άρθρο ευχαριστούμε

Ανώνυμος είπε...

“Τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση, χειροτερεύουν την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι. Εκμεταλλεύονται την ευκαιρία της οικονομικής κρίσης, ούτως ώστε να περάσουν τα μέτρα που είχαν προαποφασίσει εδώ και πολλά χρόνια. Στόχος τους είναι να θωρακίσουν τα κέρδη της πλουτοκρατίας και έτσι τσακίζουν τα εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα. Την κρίση, όμως, δεν τη δημιούργησαν οι εργαζόμενοι, αλλά το μεγάλο κεφάλαιο. Σε κάθε τόπο δουλειάς κυριαρχούν οι εργασιακές σχέσεις “λάστιχο”, η απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία, καθώς και η τρομοκρατία. Η περικοπή του 14ου μισθού δεν θα γίνει μόνο στο δημόσιο, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα. Μάς κοροϊδεύουν. Τα μέτρα θα είναι μόνιμα, και όχι προσωρινά. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πασχίζει να υποτάξει τον Ελληνικό λαό. Οι εργαζόμενοι πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους και να επικρατήσει γενικός ξεσηκωμός.

marianaonice είπε...

Μας κοροϊδεύουν!!!
Γενικός ξεσηκωμός!!
Μόνο αυτό μας μένει!