2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Η ΚΡΙΣΗ, " ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ"

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ



Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

5 σχόλια:

marianaonice είπε...

Φοβερόοο!!
Πράγματι πρέπει να αντισταθούμε στον κλονισμό που προσπαθούν να μας δημιουργήσουν για να παραιτηθούμε και να αφεθούμε άβουλοι στα χέρια τους!!!

nobi είπε...

Ακριβώς, πολύ αφυπνιστικό βιντεάκι !!! Για μένα αυτό είναι το ισχυρότερο όπλο. το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το διαδώσουμε και στους υπόλοιπους.
Γιατί από ότι φαίνεται το ίδιο έγινε και με την γρίπη των χοίρων , εντάξει είναι ολοφάνερο, που είναι αυτή η πανδημία;; τέλος πάντων το βιντεάκι τα λέει ξεκάθαρα.

Aνεμος είπε...

πρέπει να αντισταθούμε στον κλονισμό που προσπαθούν να μας δημιουργήσουν για να παραιτηθούμε και να αφεθούμε άβουλοι στα χέρια τους!!!

ekath είπε...

Και το καθήκον όσων από εμάς ξεπέρασαν το σοκ είναι να αποτελούμε μια εικόνα ανακούφισης για αυτούς που βρίσκονται ακόμη στη μέγγενή του.
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά θεωρώ ότι η λαλιά μας, η ματιά μας και η ευθυτενής στάση μας θα μπορούσε να αποτελεί το αποκούμπι αυτών που βρίσκονται εγκλωβισμένοι εκεί.
Όχι με φανφάρες, όχι με οργή.
Να υπάρχει το χαμόγελο, η αποφασισμένη ματιά, ο νηφάλιος και καθαρός λόγος, ο αντίποδας δηλαδή.

Truthseeker.Vasiliki είπε...

Έτσι είναι παιδιά, δυστυχώς!
Ψυχραιμία συν-άνθρωποι!
Ας αντισταθούμε στον κλονισμό που θέλουν να μας υποβάλουν και σε όλα τ' άλλα... με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας.