2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Σε τι κόσμο ζούμε? Τι παιδιά μεγαλώνουμε? Γιατί τέτοια σκληρότητα??



Καρέ καρέ ο εφιάλτης ενός κοριτσιού

Η μικρή είχε προφίλ στο Facebook. Οι συμμαθήτριές της λοιπόν της έκαναν πλάκα φτιάχνοντας μια άλλη σελίδα δήθεν ενός αγοριού το οποίο συνομιλούσε με την κοπέλα. Στις διαδικτυακές συζητήσεις που είχαν η κόρη του πελάτη μου εκμυστηρεύτηκε τους εφηβικούς προβληματισμούς της στον υποτιθέμενο φίλο που πίστευε πως είχε αποκτήσει στο Διαδίκτυο. Μετά από λίγο καιρό λοιπόν έδωσαν ραντεβού για να βρεθούν...
Η κοπέλα πήγε στο ραντεβού, αλλά αντί για το νεαρό με τον οποίο πίστευε πως έκανε chat όλο αυτό τον καιρό, αντίκρισε τα έξι κορίτσια και το αγόρι που στη συνέχεια τη βασάνισαν μέσα σε ένα σκοτεινό υπόγειο γκαράζ.


Την περικύκλωσαν χλευάζοντάς την. Την έπιασαν από τα μαλλιά και την έσερναν στο δρόμο σαν τσουβάλι μέχρι το υπόγειο γκαράζ όπου τη βασάνισαν για περίπου δύο ώρες. Η κοπέλα έκλαιγε γοερά και τους εκλιπαρούσε να την αφήσουν, ωστόσο η παρέα γινόταν όλο και πιο αδίστακτη.
Τη χτυπούσαν, την έφτυναν, την έβριζαν χυδαία και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, της έβγαλαν την μπλούζα και την έκαιγαν ένας-ένας με τσιγάρα. Μάλιστα προσπάθησαν να την κάψουν και στο στήθος της. Καθ’ όλη τη διάρκεια των βασανιστηρίων της έλεγαν μάλιστα χαρακτηριστικά πως θα την... ισιώσουν και πως αν δώσει έκταση στο θέμα θα ακολουθήσουν χειρότερα. Το ευτύχημα ήταν πως την ώρα που την περικύκλωσαν η κοπέλα μιλούσε στο κινητό της με έναν φίλο της. Αυτός άκουσε τις φωνές και επειδή ανησύχησε ειδοποίησε τη μητέρα της ανήλικης, η οποία με τη σειρά της κινητοποίησε τον πατέρα της και την αστυνομία και έτσι γλύτωσε.

Αναρωτιέμαι: Σε τι κόσμο ζούμε, τι παιδιά μεγαλώνουμε?
Γιατί τόση σκληρότητα σε μια ηλικία που έπρεπε μόνον ευαισθησίες και αγάπη να πλημμυρίζουν την ψυχή τους??
Ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, ως γονείς! Τα παιδιά μιμούνται τους μεγάλους!
Και όταν εμείς οι μεγάλοι σωρεύσαμε στην ψυχή μας μόνο μίσος, ζήλεια και αδιαφορία για το συνάνθρωπό μας, τότε η κοινωνία μας είναι ο καθρέφτης μας, που σ' αυτόν καθρεφτίζονται και τα παιδιά μας!!

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Ήταν ένας ερωτευμένος έφηβος...


Η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν, είπε στο δικαστήριο ότι το βράδυ της δολοφονίας του, το μόνο που βρέθηκε πάνω του ήταν ένα βραχιόλι με μία καρδούλα που είχε σκοπό να προσφέρει στην κοπέλα του...
Ναι ο Αλέξανδρος, εκείνη τη μοιραία νύχτα που τον σκότωσαν σαν έναν επικίνδυνο εγκληματία, δεν είχε όπλα, δεν είχε μαχαίρια, ούτε χειροβομβίδες, μόνο είχε μια καρδούλα στην τσέπη.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τόση θλίψη, τόσο πόνο, τόσο παράπονο και τόση αναπάντητη απορία μιας μάνας ενός ερωτευμένου έφηβου... που δεν τον άφησαν να γίνει άνδρας.

"ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ!"


Ο Σπύρος σήμερα αλλάζει ένα "μικρό σπίτι" που φιλοξενεί τρεις γενιές επαγγελματιών μασκαράδων,(κλόουν, κολομπίνες, μπομπ σφουγγαράκης, Freddie Cruger, κόμης Δράκουλας, ), οι οποίες ζητούν ανανέωση. Στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα ευρύχωρο σαλόνι με μεγάλο τζάκι όπου θα μπορούν οι ένοικοι να βο-λεύονται κοντά του και να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους καθώς και να τρώνε το ορεκτικό τους με νέας τεχονολογίας μασέλες, οι οποίες είναι ακούραστες στο μάσημα για καλύτερη απόδωση. Επίσης, θα δημιουργηθεί ένας χώρος spa ώστε να απολαμβάνουν οι ένοικοι ειδική περιποίηση από τους ένθερμους επισκέπτες τους όπως, χαλάρωση, μασάζ, αφρόλουτρα με ειδικά άλατα κι όλα αυτά με τη χρήση ταμπλάδων, κατσικόβεργων, βρεγμένων σανίδων και άλλων φυσικών υλικών.

Μεταξύ τυρού και αχλαδίου





Της ΕΛΕΝΑΣ ΑΚΡΙΤΑ ela@ath.forthnet.gr

- ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ μου πάει να σπάσει. Από στιγμή σε στιγμή, θα το ακούσω το κρακ!


- Πονάει;


- Ειδικά το δεξί μηνίγγι. Έχει αναπτύξει δική του πρωτοβουλία! Βαράει ανελέητα, ντράγκα ντρουγκ το καμπανάκι, ντράγκα ντρουγκ μες στο βραδάκι... Αντιθέτως, το αριστερό παραμένει ατάραχο!


- Παυσίπονο πήρες;


- Παυσίπονο πήρα και με χτύπησε στο στομάχι. Και μετά πήρα χάπι για το στομάχι και μετά πήρα τον γιατρό και μετά δεν τον βρήκα και μετά πήρα μια φίλη μου που ξέρει απ΄ αυτά και μετά πήρα τα βουνά! Πόνος, λέμε, πόνος!


Μια ορχήστρα κρουστών κάνει πρόβα τζενεράλε στο δεξί μου μηνίγγι!


- Είναι κι ο καιρός... Αυτή η αφρικανική σκόνη μες στα πνευμόνια ήρθε και μου μπαστακώθηκε! Έχω μία δύσπνοια...

Πράσινο τυρί

«Το κρασί παλιό, το τυρί μουχλιασμένο» έλεγε ο Χάρυ Κλιν πριν 20 χρόνια για να δείξει αυτό που εννοούσαν οι καραγκιοζοπαίχτες του ’60 παρουσιάζοντας τον Καραγκιόζη ξυπόλυτο με ημίψηλο.
Σήμερα οι ευρωπαϊκές εφημερίδες είναι γεμάτες με τέτοιες γελοιογραφίες για τη χώρα μας. Γι’ αυτό κι εμείς κατεβαίνουνε σε απεργία.

"Μια Φορά κι ένα Καιρό είχαμε κρίση "

Για ποιο θέμα να γράψεις όταν από παντού φτάνουν φωνές που αφορούν την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της.
Πόσο μάλλον όταν οι φωνές ξεπηδούν κι από μέσα σου.
Όλα τα σκίαζε η φοβέρα και τα τρόμαζε η σκλαβιά εκείνα τα χρόνια της κρίσης καλή μου. Εσύ είσαι μικρή, τότε φόραγες ένα μέτριο φουστάνι κι η γλύκα του έρωτα σου έκαιγε τα χείλη. Όμως άλλοι είχαν πιο ζόρικες και χειροπιαστές έγνοιες. Είχαν νοίκι κι οικογένειες να θρέψουν, παιδιά με όλες τις υποχρεώσεις τους και αρκετά δάνεια που έτρεχαν και είχαν πάρει την κατηφόρα. Όλοι, λίγο ή περισσότερο, γεύονταν στο πετσί τους την οικονομική κρίση. Είχαμε πέσει θύματα μιάς πλασματικής άνθισης τα προηγούμενα χρόνια που ήταν ξένη. Ναι καλή μου, είχαμε στηριχτεί σε πήλινα πόδια που τώρα τα σάρωνε το κύμα κι όλο τα κόντυνε.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ


Το είχαμε πει και παλιά, ότι απαραίτητα κάνουμε ένα αντίγραφο γιατί με την google όλα είναι πιθανά,και μπορεί να μας κάνει νούμερα
κάθε 2 έως 3 ημέρες πάμε   Ρυθμίσεις ---> Εργαλεία ιστολογίου ---> Εξαγωγή ιστολογίου ---> Λήψη ιστολογίου
Αποθηκεύουμε το αρχείο που προκύπτει
αν θέλετε κάντε μια  δεύτερη σελίδα στην word press
το σημαντικό είναι ότι αντιγράφετε αμέσως τη σελίδα σας από την google πηγαίνοντας εισαγωγή  blog
απλές οδηγίες θα βρείτε εδώ 
ότι απορία πείτε μας
Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΣΤΑ ΑΚΡΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΤΕ


Το να δεχτείς την θυσία του θανάτου,γιατί πιστεύεις σε κάτι  είναι κάτι φυσικό.
Και σε βεβαιώ ότι εκείνο που πιστεύαμε εμείς ήταν η ΕΛΛΑΔΑ.
Μια καινούρια Ελλάδα  όπως την είχαμε στο μυαλό μας.
ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΨΟΦΙΑ.
ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΓΙΓΑΝΤΑ.
ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ.
Μίκης Θεοδωράκης.  
 



Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΞΙΑ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ.
ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ?
ΝΕΑ ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ

πηγή:ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ












Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Τιμωρία χωρίς εξαίρεση, για να μπορούμε να μιλάμε για εθνική περηφάνεια!

Η εξωλεκτικώς βωμολόχος αυτή χειρονομία της εικονιζόμενης υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας, της μαντάμ Κριστίν Λαγκάρντ, προφανώς είναι ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που έπιασε "στον αέρα" ο φακός κάποιου δαιμόνιου φωτοειδησεογράφου, η οποία παρότι δεν είδα να κυκλοφορεί στο ιντερνετ, (τη βρήκα σε μία τοπική εφημερίδα και την "αναφωτογράφισα"),
δεν είναι υποχρεωτικό να συνδέεται αμέσως, με όσα ενδολεκτικώς φέρεται να είπε η Γαλλίδα υπουργός σε εμπιστευτική συζήτηση με συναδέλφους της, για τα βρώμικα παιχνίδια που παίζουν σε βάρος της Ελλάδας έξι αγγλοσαξονικοί χρηματοπιστωτικοί οίκοι, ανάγοντας τη σπέκουλα σε ύψιστο όπλο κερδοσκοπίας.
Όμως η χειρονομία αυτή, που αναπαρέστησε με το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου, χλευάζοντάς μας, το γερμανικό περιοδικό Focus, δένει απόλυτα με την όλη κατάσταση και το τι επιχειρείται από την οικονομική σπέκουλα εγχώριων και ξένων κερδοσκόπων, εναντίον της Ελλάδας. Επίσης δένει και και με την πολιτική σπέκουλα uber alles της κ. Μέρκελ, που κι αυτή κοιτά πώς θα κερδίσει σε βάρος μας, όπως όλοι οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί μας, στηριζόμενοι βέβαια επί δεκαετίες στα κατορθώματα των δικών μας κυβερνητών που οδήγησαν το μέσο, απλό άνθρωπο στην Ελλάδα (μισθωτό, συνταξιούχο, μικρομεσαίο γενικά) στο εφιαλτικό παρελθόν της "Ψωροκώσταινας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ marianaonice

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Το Μποϊκοτάζ ως μηχανισμός Δημοκρατίας.


Αγαπητοί μου αναγνώστες.
Με αφορμή την τελευταία απεργία, που παρέλυσε το Κράτος(;), γεννήθηκαν μέσα στο μυαλό μου κάποιες σκέψεις. Αναλογιζόμενος λοιπόν την διαφορά, του φωνάζω και περιμένω να παραλύσει το κράτος από την φωνή μου,(πριν πάω για καφέ), με το πραγματικό παραλύω το Κράτος, αποφάσισα να αφήσω μερικές σκέψεις.

Φυσικά σκοπός μου δεν είναι να παραλύσω το κράτος, κάτι τέτοιο άλλωστε θα με χαρακτήριζε αναρχικό, (μπου), και αυτός ο τίτλος εάν και με τιμάει... δεν θα έλεγα ότι με χαρακτηρίζει και τόσο.

Για να μην απεραντολογώ, το ζητούμενο των σημερινών σκέψεων μου, είναι ότι άμα θέλουμε να δείχνουμε ως λαός την δύναμη μας, πρέπει να το κάνουμε με το σωστό τρόπο. Σήμερα θα σας μιλήσω για την ποιο “Δημοκρατική” εξουσία που έχει ο πολίτης στα χέρια του, και φυσικά μιλάω για την κατανάλωση.

Δεν είναι ωραία σαν εικόνα; Φανταστείτε τον εαυτό σας, να χλαπακιάζει τον αγλέορα, και να υπερχρεώνει πιστωτικές, για να αγοράσετε εσείς πολυαγαπημένοι μου αναγνώστες, ότι σαβούρα ακριβώς δεν χρειάζεστε για να γίνετε trendy... και με μόνο αυτή την πράξη σας να γίνεστε, οι υπερήρωες που σώζουν τον πλανήτη με την πράσινη ανάπτυξη; Δεν είναι υπέροχη εικόνα;
Ίσως... μόνο που εγώ θα σας δώσω μια διαφορετική εικόνα.

Η δύναμη για την οποία μιλάω αφορά κάτι άλλο, αφορά την μη κατανάλωση και την μη πράσινη ανάπτυξη, στις περιπτώσεις που η πράσινη ανάπτυξη ας πούμε δεν είναι και τόσο πράσινη, όσο θα έπρεπε. Ποιο συγκεκριμένα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για μποϊκοτάζ.


Οι bloggers έχουν δικαίωμα στην ανωνυμία

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ

Η Κίνα υποχώρησε από τις απαιτήσεις της έναντι των μπλόγκερς να χρησιμοποιούν τα αληθινά τους ονόματα όταν εγγράφονται σε Web blog, μετά τις ισχυρές επικρίσεις που δέχτηκε από την βιομηχανία και τους χρήστες του Διαδικτύου.

Το σχέδιο είχε χαρακτηρισθεί ως άλλη μια απόπειρα της κινεζικής κυβέρνησης να ελέγξει και να περιορίσει την ελευθερία της έκφρασης στο Διαδίκτυο. Τελικά όμως η κυβέρνηση αποφάσισε να προωθήσει ως εναλλακτική λύση έναν κώδικα «αυτοπειθαρχίας» που θα ενθαρρύνει τους μπλόγκερς να χρησιμοποιούν το αληθινό τους όνομα, αλλά σε εθελοντική βάση. 

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Ζεις στην Ελλάδα και νιώθεις πνιγμένος.



Ζεις σε μια από τις δυσκολότερες οικονομικές συγκυρίες που έχει βιώσει η χώρα σου τα τελευταία χρόνια . Η αβεβαιότητα, η αδιαφορία προς τους πολιτικούς θεσμούς, η αγανάκτηση είναι τα στοιχεία που σε κυριεύουν.

Είσαι νέος, σπουδάζεις αρκετά χρόνια με σκοπό να πάρεις το πτυχίο σου με σκοπό να βγεις στην αγορά και να βρεις μια δουλειά κοντά στο αντικείμενο σου (εάν είναι αυτό που επέλεξες συνειδητά). Λες ότι κουράζεσαι γιατί όντως κουράζεσαι. Εάν βρεθεί κάποιο mediako μέσο θα πεις ότι πεθαίνεις από την κούραση.. Γιατί σ' αρέσει να υπερβάλλεις. Μεταξύ μας τώρα: Σ' αρέσει... και έμενα μ'αρεσει. 'Εάν έχεις την επιλογή θα προσπαθήσεις να κάνεις και ένα master για να βελτιώσεις λίγο τις πιθανότητες σου. Βγαίνεις στην αγορά και διαπιστώνεις ότι αν όχι όλα, μεγάλο ποσοστό δουλεύει με μέσο. Δουλειά που θα βρεις; Πως θα ζήσεις; Πότε θα ανεξαρτητοποιηθείς; Δεν ζεις καλά, ζεις περιορισμένα.. Αν βρεθεί κάποιο mediako μέσο θα πεις ότι υποφέρεις.. Γιατί σ' αρέσει να υπερβάλλεις. Και θα ακουστείς! Γιατί και στα Media αρέσει να υπερβάλλεις. Το μέλλον αβέβαιο και σκοτεινό. Αυτοί που έζησαν πριν από σένα, σε χρέωσαν. Σου έδωσαν ένα δωράκι για να τους θυμάσαι όταν πια δεν θα είναι εδώ...






Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Σας ευχαριστούμε για τα πρώτα αποτελέσματα της εκστρατείας μας

www.actionaid.gr/campaigns
22.000 πολίτες μαζί με σένα φέρατε τα πρώτα αποτελέσματα στην εκστρατεία μας

Σας ευχαριστούμε όλους!
Στο πλαίσιο της εκστρατείας μας ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ενώσατε τη φωνή σας μαζί μας, προκειμένου να βελτιώσουμε την ελληνική αναπτυξιακή βοήθεια που επηρεάζει τη ζωή εκατομμυρίων φτωχών στο Νότο. Χάρη στη δική σας κινητοποίηση καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 22.000 υπογραφές για την εκστρατεία μας ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ τις οποίες παραδώσαμε στις 15 Φεβρουαρίου στον Υφυπουργό Εξωτερικών κο. Σπύρο Κουβέλη.
Στη συνάντηση με τον κο. Κουβέλη συζητήσαμε τα αιτήματά μας και τις προτάσεις μας για τη βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητας της ελληνικής αναπτυξιακής βοήθειας που δίνει η χώρα μας στα φτωχά κράτη. Σε αυτή τη συζήτηση ήταν παρούσα και η 19χρονη Caroline, από την κοινότητα Bama της Κένυα, η οποία μίλησε για το πρόβλημα της πείνας μέσα από τη δική της εμπειρία.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ακτιβιστές της ActionAid, ντυμένοι ως αρχηγοί ευρωπαϊκών κρατών, δείχνοντας με συμβολικό τρόπο τη βοήθεια που δίνει η κάθε χώρα στα φτωχά κράτη, κράτησαν ένα μεγάλο πανό μπροστά από το Υπουργείο ζητώντας από την ελληνική κυβέρνηση να κάνει τις υποσχέσεις της πράξη.
Τα καλά νέα είναι ότι ο Υπουργός δεσμεύτηκε να συντάξει για πρώτη φορά 3-5ετή στρατηγική για την ελληνική αναπτυξιακή βοήθεια και να μη χρησιμοποιήσει η Ελλάδα βιοκαύσιμα που προέρχονται από τις χώρες του Νότου (παίρνοντας καλλιεργήσιμη γη από τους φτωχούς). Επίσης για πρώτη φορά θα γίνει σχετική διαβούλευση από το Υπουργείο Εξωτερικών, στην οποία θα συμμετέχει και η ActionAid.
Ωστόσο εν μέσω οικονομικής κρίσης, γίνονται σημαντικές περικοπές στην προϋπολογισμό της αναπτυξιακής βοήθειας,για αυτό κι εμείς θα συνεχίσουμε την πίεση ώστε η βοήθεια που θα δώσει η Ελλάδα να πάει στις χώρες που πραγματικά την έχουν ανάγκη.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα από τα παραπάνω!
Θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις των εκστρατειών μας ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε και από τη σελίδα μας www.actionaid.gr/campaigns
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
ActionAid Hellas


Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Τώρα λοιπόν που κάναμε τον απολογισμό μας, ας τα πούμε έξω απο τα δόντια!

200x149_126718293446 Γράφει  ο  :   Πολίτης της Μπανανίας
Είναι άλλο να εκφράζει μία χώρα την δυσφορία της πολιτισμένα, και άλλο να ξεπέφτει σε τέτοιες μειωτικές, εμπαθείς, ολοκληρωτικές και μονόπλευρες συμπεριφορές κύριε Γερμανέ πρέσβη. Αυτό είναι που έθιξε και προσέβαλλε, και όχι το αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα.
Κανένας δεν είπε οτι δεν ειπώθηκαν αλήθειες, δεν επιτρέπεται όμως όταν υπάρχουν και χώρες που είναι σε πολύ χειρότερα χάλια, χώρες που έκαναν επίσης λαμογιές, και όταν το ευρωπαικό όνειρο τελείωσε νωρίς, να ψάχνουν και να δακτυλοδείχνουν όλοι την Ελλάδα σαν την υπαίτια όλων των πληγών του φαραώ και να φτάνουν να μας ζητάνε και τα ρέστα γιατί μαθαίνουμε αρχαία στα σχολεία. Τελεία και παύλα! Να κοιτάτε τα του οίκου σας που έχετε εκατομμύρια άνεργους, και κοντεύετε να γίνετε τουρκικό προτεκτοράτο μέσα στην ίδια σας την χώρα. Αυτή η επεξήγηση και για όσους ξενομανείς νεοέλληνες wannabies έσπευσαν να αναρωτηθούν προς τι η ευθιξία και ο “πατριωτισμός” της κοινής γνώμης απέναντι στο δημοσίευμα.

Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΜΑΣ.


Αχός πολύς ακούγεται,πολλά τουφέκια πέφτουν. Μήνα σε γάμο ρίχνουνται,μήνα σε χαροκόπι; Μηδέ σε γάμο ρίχνουνται,μηδέ σε χαροκόπι .
Στην Ελλαδίτσα μας ρίχνονται γιατί πώς να το κάνουμε έχουμε και μία Εθνική υπερηφάνεια.

Διότι δεν μπορείς εσύ κ.Γερμανέ να μας βγάζεις την Αφροδίτη της Μήλου με το μεσαίο δάχτυλο σηκωμένο, και να μας ξεφτιλίζεις διεθνώς (που σημειωτέον είναι και κλεμμένη, οπότε εφ`όσον είναι δικιά μας μήπως η κίνησή της αφορά ΜΟΝΟ εσάς, για να ξεβουλώσετε το μυαλό σας.)?
από την στιγμή που οι πολιτικοί μας είναι ηθικοπλαστικά, κι αγγελικά πλασμένοι.

Δεν μπορείς να μας λες ότι χρωστάμε, όταν οι εκάστοτε κυβερνώντες την χώρα  μας δεν αγγίζουν δεκάρα τσακιστή από το δημόσιο χρήμα.

Αντίθετα το φυλάνε σαν κόρη οφθαλμού τόσο πολύ που και τα βράδια κάθονται με βάρδιες επάνω μήπως κι αβγατίσει  σαν τις κότες.
Κι επειδή είμαστε και λαός με πολύ καλό μνημονικό όσον αφορά τους δίπλα τους παραδίπλα και τον γείτονα ( η καμήλα δεν κοιτάει την καμπούρα της αλλά κοιτάει την καμπούρα του παιδιού της) ή όπως έλεγε κι η θυμόσοφη γιαγιά μου
"Τα δικά μας είναι σταφύλια και ζουπιούνται και των αλλονών καρύδια και βροντάνε"μας ήρθε ξαφνικά  η αναλαμπή.

Κύριοι εκ Γερμανίας μας χρωστάτε...Και μας χρωστάτε την κατοχική αποζημίωση.
Δηλαδή πέρσι ψόφησε φέτος βρώμισε.
Η από τα τρία το τρίτο.
Μας τα χρωστάτε και τα θέλουμε...γιατί πώς να το κάνουμε Έλληνες είμαστε κι έχουμε αγριέψει.
Η εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε -γέλασε.
Όταν στον Έλληνα λες ότι χρωστάει παίρνει ανάποδες.
Αμέσως θυμάται τι του χρωστάει ο γείτονας, του συν τέκνου του ο σκύλος σύντεκνος ήταν κι εκείνος κ.λ.π.

Γι αυτό κύριοι θέλουμε την αποζημίωση εδώ και τώρα.

Πώς τι είπατε?
Μας τα έχετε δώσει?
Α πα πα δεν το πιστεύουμε...αποκλείεται.
Δηλαδή τι θέλετε να πήτε ότι κι αυτά μας τα φάγανε τ`αγγελούδια μας οι πολιτικοί?
Τι είπατε?
Μας τα έχετε δώσει από το 1960?
Τότε που μας ψηφίσαν και τα δέντρα?

Απα Απα ΔΕΝ μπορώ να το δεχτώ  αυτό...
κι επειδή εγώ πιστεύω μόνο αυτούς που με κυβερνάνε γι αυτό και σκέφτομαι να πάω κατά Κέρκυρα μεριά, να ζητήσω εκείνο το κτηματάκι από την αδελφή του παππού μου, που μου το χρωστάει από το 1945 που της το παραχώρησε.

Διότι εγώ μπορεί να χρωστάω της Μιχαλούς αλλά των άλλων τα χρέη δεν τα ξεχνάω ΠΟΤΕ.
Oι φωτογραφίες ευγενική χορηγία του Ανεμος ( του φίλου  δασκάλου κι ανθρώπου:)

"δρόμοι που τους διαβήκαμε ολομόναχοι , μέρες θαμπές , χρόνια χαμένα , κι εκείνο το άρωμα που μας τυλίγει όταν μας έχει πια σφραγίσει το πεπρωμένο"






Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Οι γερμανικές θηριωδίες ήταν ένα τίποτα μπροστά στους νεκρούς του εμφυλίου γράφει σήμερα το περιοδικό.


Την ώρα που ακόμα και η γερμανική κυβέρνηση αναγνωρίζει το ατόπημα και δηλώνει θλίψη για το δημοσίευμα μέσω του γερμανού πρέσβη, το Focus ξαναχτυπά

Περισσότεροι σκοτώθηκαν στον εμφύλιο απ' ότι στην Κατοχή
Τα καλύτερα όμως τα λέει παρακάτω :
«Δεν είναι τυχαίο ότι ο εμφύλιος πόλεμος (1944 - 1949) κόστισε τη ζωή σε περισσότερους ανθρώπους απ’ ό,τι ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος!»

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙΡΟ, ΕΔΩ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ ΠΕΡΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΣ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ


Στα πεδία των μαχών των Βαλκανικών Πολέμων χάθηκαν 12.000 Ελληνες στρατιώτες, στη Μικρασιατική Εκστρατεία 37.000, στην ιταλογερμανική επίθεση 15.000 και στον Εμφύλιο ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ 70.000, στρατιώτες και αντάρτες, του Εθνικού και του Δημοκρατικού Στρατού.

ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΦΛΈΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2010 ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ!!


Γιατί ΕΜΕΙΣ στην ΕΛΛΑΔΑ προσπαθούμε να μην αναφερόμαστε καθόλου στο μελανό κεφάλαιο της ιστορίας μας ?
που λέγεται ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΌΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ όλα τα κανάλια μια φορά το μήνα δείχνουν το στραπάτσο που πάθανε με τους Ναζί.


Η Idea Studio είπε...



Στην ανάρτησή της για τη μάχη τoυ Μαραθώνα με τίτλο "ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ"



Όπως τότε, μια χούφτα Έλληνες, δεμένοι σαν μια γροθιά κατάφεραν το ακατόρθωτο, μπορούμε και εμείς να το κάνουμε, αν σταματήσουμε τον αλληλοσπαραγμό με τα χρώματα και...
Και συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχει εχθρός και το μέγεθός του, και γίνουμε πάλι μια γροθιά και νικήσουμε...ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Το αποδείξαμε...

" δρόμοι που τους διαβήκαμε ολομόναχοι , μέρες θαμπές , χρόνια χαμένα , κι εκείνο το άρωμα που μας τυλίγει όταν μας έχει πια σφραγίσει το πεπρωμένο


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ:

Δεν φταίνε κατά τη γνώμη μου οι Γερμανοί που παραποίησαν το άγαλμα. Φταίνε τα λαμόγια οι Έλληνες απατεώνες όλων των κυβερνήσεων που τους έδωσαν το δικαίωμα!! Και τώρα εμείς πέφτουμε στην παγίδα και αποπροσανατολίζουμε το πρόβλημα που είναι οι κλέφτες οι δικοί μας και όχι το τι μας σούρνουν οι Γερμανοί!!

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

"Pretendera" και ...οι 10 εντολές!










Πηγή:busy bee


Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ BLOGS

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΝ ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ?
ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΓΡΑΦΕΙ


Η συνονόματη Κατερίνα, νέα μανούλα και η ίδια, ανασκουμπώθηκε και προσπαθείνα βοηθήσει τη νεαρή χήρα και το μωρό του Νίκου Τοdi του νεαρού υδραυλικού που σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών  με την αστυνομία.

Προσθέτω και την προσωπική μου παράκληση.
Αν χρειαστεί επικοινωνήστε στο email της με την ίδια την Κατερίνα Τ. (newlifeblog@yahoo.gr). Μετρά ακόμα και η διάδοση του μηνύματος ή η δημοσίευση στο blog σας.΄Όπως θα δείτε εδώ:
http://katiasnewlife.blogspot.com/2010/02/blog-post_24.html 

 Η ΛΊΝΤΑ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΓΆΛΑΤΑ 
συγκεκριμένα το ΝΑΝ 2 ΣΚΌΝΗ μιας και ο μικρούλης της έχει πρόβλημα με το βάρος του!
Θα το βρείτε στα σούπερ μάρκετ!

ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΡΟΎΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΌ ΗΛΙΚΊΑΣ 16 ΜΗΝ ΩΝ

ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΧΡΉΜΑΤΑ 
ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΊΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΊΓΟΥΝ


(σας παρακαλώ ας δώσουμε ότι μπορούμε έστω και 5 ευρώ ο καθένας μας)

ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ
114/961622-53
ΙΒΑΝ GR7901101140000011496162253
ΌΝΟΜΑ : NIKOLLA TODI KAI KLEOPATRA (που είναι η μητέρα του)


blog: katerina's Diary 

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Η ''Δημοκρατία'' του Χουντοχοίδη

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ....
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΧΤΕΣ;

Τα στιγμιότυπα που θα δείτε διαδραματίζονται στον Αγιο Παντελεήμονα, όταν 60 αστυνομικοί των ΜΑΤ περικυκλώνουν 29 Ελληνες πολίτες που θέλουν ειρηνικά να πάνε στο προσκλητήριο των κατοίκων της πλατείας Αμερικής. Το έγκλημά τους είναι οτι είναι Ελληνες...



Στις 2.30 το μεσημέρι,4 αστυνομικοί υψηλόβαθμοι τους πλησιάζουν και τους ρωτάνε για ποιό λόγο είναι συγκεντρωμένοι.
Τα παιδιά τους απαντάνε ότι θα πάνε στην νόμιμη συγκέντρωση που είχε ανακοινωθεί εδώ και μέρες στην πλ.Αμερικής.

Μόλις ακούνε αυτό τα τσιράκια του Χουντοχοΐδη αποχωρούν.
Ευθύς αμέσως 2 διμοιρίες των ΜΑΤ έρχονται πάνοπλοι με άγριες διαθέσεις για να τους συλλάβουν χωρίς να υπάρχει λόγος ή αιτία.
Ο προϊστάμενος της αστυνομικής δύναμης του θέτει το δίλημμα... " διαλυθείτε και φύγετε αλλιώς...",

Οι Ελληνες του απαντάνε οτι είναι αποφασισμένοι να πάνε στην πλατεία Αμερικής, έχουν κάθε δικαίωμα να πάνε, είναι ελεύθεροι πολίτες σε ένα "δημοκρατικό" κράτος...

Εκτός απο τον εκδότη της εφημερίδας "Στόχος" Σάββα Χατζηπαρασκευά στους προσαχθέντες είναι ακόμη η Νομαρχιακή Σύμβουλος Αθηνών, Τομεάρχης Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ Χριστίνα Σιδέρη, καθώς και το Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" Ηλίας Λέντζος, ο Τάσσος Χατζηπαράσχου της επιτροπής Εθνικής σωτηρίας!..και τουλάχιστον ακόμη 25 άτομα...

Ο Καθρέπτης της Ευρωπαικής Οικονομίας


Αγαπητοί μου αναγνώστες.
Ένα γνωμικό λέει ότι ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσεις τον εαυτό σου, είναι το να μελετήσεις τους άλλους. Μπορεί να συμβεί αυτό και με μια κοινωνία; Μα πάνω από όλα... μπορούμε να μελετήσουμε την οικονομική κρίση με αυτό τον τρόπο;

Αυτό το ερώτημα όπως φαίνεται απασχόλησε τον κο Άρη Χατζηστεφάνου, (του οποίου είμαι φανατικός ακροατής),όταν αποφάσισε να γράψει την νεκρολογία ενός Τίγρη, και πιο συγκεκριμένα του περίφημου Ιρλανδικού Τίγρη.

Επηρεασμένος και εγώ, αποφάσισα να το συνεχίσω το θέμα λίγο πιο μακρυά, και να προσπαθήσω να δω την σχέση Δυστυχίας και Χρήματος, μέσα στα όρια της σωτήριας για την ευαίσθητη οικονομία μας, Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ ΣΤΙΣ 07/03


ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ ΣΤΙΣ 07/03

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Tο προφίλ του νεοφασισμού στην Ελλάδα

Ο φασισμός σαν στάση ζωής περισσότερο παρά σαν συγκεκριμένη ιδεολογία, κατορθώνει να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στις πολιτικές συνθήκες έτσι όπως αυτές διαμορφώνονται στη σύγχρονη εποχή. Ο φασισμός δεν μπορεί σήμερα π.χ. να ευαγγελίζεται τις πρακτικές του χιτλερισμού από τη στιγμή που αυτός αποτέλεσε ένα ιδεολογικό μοντέλο που καταδικάστηκε στη συνείδηση της ανθρωπότητας αφότου κατέρρευσε με την ήττα των Γερμανών και του Άξονα στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο...Για να μπορέσει επομένως να σταθεί σαν ένα πολιτικοκοινωνικό ρεύμα ο φασισμός στις σύγχρονες κοινωνίες, μεταλλάσσεται για να μπορέσει να προσελκύσει νέους ανθρώπους στις τάξεις του, γίνεται πιο "ανθρώπινος" μέσα στα πλαίσια ενός πολιτικού χαμελαιοντισμού , ο νεοφασισμός αντιπαλεύει την Δημοκρατία εκ των έσω, γιατί οι πολιτικές βίας δεν θα μπορούσαν στις σημερινές συνθήκες να γίνουν αποδεκτές από καμία πλειοψηφία....

Νεκροί που έφτιαξαν την Ιστορία

Ένας ταφικός τύμβος των 192 αθηναίων νεκρών στρατιωτών της Μάχης του Μαραθώνα. Για τον τάφο τους ο Σιμωνίδης έγραψε αυτή την επιγραφή:
«Ελλήνων προμαχούντες Αθηναίοι Μαραθώνι χρυσοφόρων Μήδων εστόρεσαν δύναμιν "
δηλαδή
"Οι Αθηναίοι, ως υπερασπιστές των Ελλήνων, στο Μαραθώνα κατέστρεψε τη δύναμη του χρυσοντυμένου Μήδου "
(μετάφραση από υποστράτηγος Δημήτρης Γεδεών, HEAR)
Από Photos of Greece


Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΑΡΑΓΕ ΕΜΕΙΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ?

http://nefeloma.blogspot.com/Χθες κατά τύχη και με την προτροπή ενός καλού  φίλου, είδα μία ταινία χαρακτηριστική
για την ελληνική ιστορία.
Το ΨΥΧΗ ΒΑΘΕΙΑ...
Δεν ήθελα να την δω μέχρι τώρα κι ο λόγος ήταν ότι δεν ήθελα να θυμηθώ
ότι προσπαθούσα να ξεχάσω για να μην ξύσω τις πληγές μου, αυτές που τόσο καιρό τις
νόμιζα επουλωμένες..
Μία κουβέντα όμως με μία φίλη που έζησε πολλά χρόνια στην Γερμανία μου κίνησε την περιέργεια
κι αναρωτήθηκα γιατί ΕΜΕΙΣ στην ΕΛΛΑΔΑ προσπαθούμε να μην αναφερόμαστε καθόλου στο μελανό κεφάλαιο της ιστορίας μας
που λέγεται  ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΌΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ όλα τα κανάλια μια φορά το μήνα δείχνουν το στραπάτσο που πάθανε με τους Ναζί.
Και το κάνουν για να θυμούνται και να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη.
Εδώ θάψαμε βιαστικά αυτά που πονάνε και ντροπιάζουν το έθνος μας.
Απλά αναρωτιέμαι αυτός είναι ο λόγος?


Tο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων απεφάνθη ότι, δεν νοείται σε δημοκρατική χώρα το 2010 να μην αίρεται η ασυλία βουλευτών!

Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε?? Στην Ελλάδα οι δίκαιοι έχουν με το μέρος τους το δίκαιο και οι ισχυροί τη δικαιοσύνη!!!

Για δεύτερη φορά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επικύρωσε το αυτονόητο και καταδίκασε την Ελλάδα.
Την περασμένη Πέμπτη, απεφάνθη ότι, παρά τον συντεχνιασμό των βουλευτών, δεν νοείται σε δημοκρατική χώρα το 2010 να μην αίρεται η ασυλία βουλευτών, όταν μηνύονται ή κατηγορούνται για αδικήματα εκτός των καθηκόντων τους.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μιλένα Αποστολάκη βρέθηκε προ ετών σε μια πικρή δικαστική διαμάχη με τον τέως σύζυγό της. Μέρος αυτής αφορούσε και την επιμέλεια του παιδιού τους. Ο τέως σύζυγός της υπέβαλε μήνυση κατά της βουλευτού για παραβίαση της δικαστικής απόφασης που ρύθμιζε την επικοινωνία με το παιδί του. Μέχρις εδώ η υπόθεση ήταν ιδιωτική και θα έπρεπε να παραμείνει ιδιωτική, αν δεν παρενέβαινε η Βουλή. Ομως οι τριακόσιοι, κατά τη συνήθη συντεχνιακή λογική τους, αρνήθηκαν την άρση της βουλευτικής ασυλίας της κ. Αποστολάκη, παρά το γεγονός ότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείτο είναι παντελώς άσχετο με τα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα. 

Οικονομική κρίση, δικομματισμός, ελευθερία γνώμης και blogs. Μια μάχη εν εξελίξει..

Η αδιέξοδη κατάσταση που δημιουργήθηκε στην οικονομία ενέτεινε ακόμα περισσότερο στην κοινή γνώμη την απαξίωση προς τα κόμματα εξουσίας. Ανεξαρτήτως από τις τεράστιες ευθύνες των ίδιων των πολιτών, είναι ολοφάνερο πλέον στη συνείδηση όλων μας, πως η κακοδιαχείριση των κρατικών εσόδων αλλά και των υπέρογκων ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων και από τα δύο κόμματα δεν οφείλετε σε πολιτικές αστοχίες αλλά σε ένα σύστημα πλουτισμού ημετέρων. Η ενδεχόμενη έρευνα και απόδοση ευθυνών φυσικών πολιτικών προσώπων –πραγματική έρευνα και όχι εξεταστική επιτροπή με τον ισχύοντα νόμο συντεχνιακής αλληλεγγύης- θα οδηγούσε σε ένα ντόμινο αποκαλύψεων που θα διέλυε το δικομματικό σύστημα. Παράλληλα όμως θα οδηγούσε και στην κατάρρευση ολόκληρου του αλληλένδετου με το δικομματισμό εκδοτικού κατεστημένου που στηρίζετε ακριβώς τόσο οικονομικά όσο και ως εξουσία στη διαπλεκόμενη σχέση του με τα κόμματα εξουσίας. Κατά συνέπεια η όλη προσπάθεια των ΜΜΕ να πείσουν την κοινή γνώμη για την κρισιμότητα της σημερινής κατάστασης και την αναγκαιότητα μέτρων που ποτέ στο παρελθόν δεν θα τολμούσαν –συνειδητά ή μη- να στηρίξουν, δεν έχει στόχο μόνο τον περιορισμό οποιονδήποτε διεκδικήσεων αλλά κυρίως την διατήρηση των ισορροπιών του πολιτικού συστήματος άρα και του δικού τους κατεστημένου.

Προς τους «φίλους» ευρωπαίους


http://hamomilaki.blogspot.com/

Ντρέπομαι για τους απατεώνες πολιτικούς μου, ντρέπομαι για το ελάχιστο των ελλήνων ταγών, αλλά θυμώνω απίστευτα όταν με κρίνουν με κλεμμένα από μένα αγάλματα.

Με ποια εταιρεία σύμμαχοι εταίροι γερμανοί κάναμε τις απατεωνιές μας;Μήπως δεν ήταν η Siemens που έκανε τις δοσοληψίες διαπλοκής και διαφθοράς με τους συμπατριώτες μου και όχι μόνο;
Ο δικός σας υπάλληλος δεν παραδέχτηκε επίσημα ότι δωροδόκησε έλληνες πολιτικούς και ελληνικά κόμματα; 
Και γιατί η γερμανική δικαιοσύνη με τέτοια ομολογία δεν δίκασε, παρά μόνο προστάτευσε την δική της εταιρεία; 
Αλλά όταν πουλάτε, είναι καλά, όταν είναι να πληρώσετε μας λοιδορείτε με κλεμμένα ελληνικά αγάλματα. 

Η Πέργαμος του... Βερολίνου!!
Και μη μου πείτε ότι στη Γαλλία είναι η Αφροδίτη, διότι αν αξίζει κάτι στο Βερολίνο είναι η Πέργαμος, όλη η πόλη της Ελληνικής Περγάμου κοσμεί το Βερολίνο. Το Βερολίνο που μας αιματοκύλισε με την ηγεμονία ενός τρελού και την εγκληματική ανοχή του λαού σας. 
Γιατί δεν μας αποζημιώνετε για την καταστροφή που μας κάνατε;
76 (εβδομηνταέξι) δις μας χρωστάτε, το λιγότερο...
Μας ρωτάτε μέχρι πότε θα απολαμβάνουμε ασυλία εν ονόματι των προγόνων μας; 
Έεε λοιπόν, σας απαντάμε: όταν θα σταματήσετε να λυμαίνεστε την Ελλάδα. Πάντα το κάνατε αυτό και ποτέ δεν σταματήσατε, όλοι σας, οι ευρωπαίοι... και καλά... 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ



κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν , κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις..
αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ενα συνοθύλευμα ακροδεξιών, σταλινικών, διαπλεκόμενων+βαθύ ΠΑΣΟΚ και κίτρινων ΜΜΕ και blogs



Κύριε Κούλογλου εμείς εδώ ΔΕΝ είμαστε σε κανένα κόμμα
Γιατί βάλατε αυτόν τον τίτλο?

Ακροδεξιοί, Σταλινικοί, Διαπλοκή για μια θέση στην ΕΡΤ, του Σ.Κούλογλου

Σας προκαλούμε εδώ και καιρό να δώσετε απάντηση ακόμα πριν τις εκλογές
διαβάστε το άρθρο μας

http://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/01/blog-post_30.html
ΤΩΡΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑκαι στοχοποιειτε όσους σας κάνανε επίθεση ως ακροδεξιούς και σταλινικούς

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ



ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΙΞΑΝ


Για ισχυρό μήνυμα αντίστασης και διαμαρτυρίας στην κυβέρνηση κάνει λόγο η ΓΣΕΕ και καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν και στη συγκέντρωση που θα γίνει από κοινού με την ΑΔΕΔΥ στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Αρεως. Ξεχωριστή συγκέντρωση στην Ομόνοια θα πραγματοποιήσει στις 12.00 το ΠΑΜΕ.



Μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον Αγώνα και στην Απεργία μας στέλνουν διεθνείς συνδικαλιστικές οργανώσεις απ’ όλο τον κόσμο




ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ!
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ
ώρα 11:00 π. μ. ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ!




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 

ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ.. ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ.. ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ...KAN


κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν , κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις..
αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα

Marlboro country, ή πως μπορείς να δηλώνεις περήφανος για τη χώρα σου και την ίδια ώρα να της πετάς σκατά.

Σημείωση: Το παρακάτω αφήγημα στηρίζεται σε φανταστικά γεγονότα και κάθε ομοιότητα με πραγματικά περιστατικά και πρόσωπα είναι εντελώς συμπτωματική.

Πρωινό Δευτέρας. Η πόλη σε γρήγορους ρυθμούς μετά τη ραστώνη του σαββατοκύριακου. Σινεμά Ολύμπιον. Για καφέ ψηλά στο Δωμάτιο με θέα. Και τι θέα! Ο Θερμαϊκός να στραφταλίζει στον πρωινό χειμωνιάτικο ήλιο και στο βάθος του ορίζοντα ο χιονισμένος Όλυμπος... Και τα Πιέρια να ξεμυτίζουν στην άκρη του κάδρου... Έχοντας μετακομίσει τελευταία στην απέναντι ακτή της Πιερίας συνήθισα να κοιτάω τη Θεσσαλονίκη αλλιώς. Όποτε κατεβαίνω αυθημερόν στην πόλη είναι σα να περνάω από την άλλη πλευρά του καθρέφτη. Έχει μια γοητεία αυτό το πίσω μπρος, η καλή και η ανάποδη.