2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Η ''Δημοκρατία'' του Χουντοχοίδη

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ....
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΧΤΕΣ;

Τα στιγμιότυπα που θα δείτε διαδραματίζονται στον Αγιο Παντελεήμονα, όταν 60 αστυνομικοί των ΜΑΤ περικυκλώνουν 29 Ελληνες πολίτες που θέλουν ειρηνικά να πάνε στο προσκλητήριο των κατοίκων της πλατείας Αμερικής. Το έγκλημά τους είναι οτι είναι Ελληνες...



Στις 2.30 το μεσημέρι,4 αστυνομικοί υψηλόβαθμοι τους πλησιάζουν και τους ρωτάνε για ποιό λόγο είναι συγκεντρωμένοι.
Τα παιδιά τους απαντάνε ότι θα πάνε στην νόμιμη συγκέντρωση που είχε ανακοινωθεί εδώ και μέρες στην πλ.Αμερικής.

Μόλις ακούνε αυτό τα τσιράκια του Χουντοχοΐδη αποχωρούν.
Ευθύς αμέσως 2 διμοιρίες των ΜΑΤ έρχονται πάνοπλοι με άγριες διαθέσεις για να τους συλλάβουν χωρίς να υπάρχει λόγος ή αιτία.
Ο προϊστάμενος της αστυνομικής δύναμης του θέτει το δίλημμα... " διαλυθείτε και φύγετε αλλιώς...",

Οι Ελληνες του απαντάνε οτι είναι αποφασισμένοι να πάνε στην πλατεία Αμερικής, έχουν κάθε δικαίωμα να πάνε, είναι ελεύθεροι πολίτες σε ένα "δημοκρατικό" κράτος...

Εκτός απο τον εκδότη της εφημερίδας "Στόχος" Σάββα Χατζηπαρασκευά στους προσαχθέντες είναι ακόμη η Νομαρχιακή Σύμβουλος Αθηνών, Τομεάρχης Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ Χριστίνα Σιδέρη, καθώς και το Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" Ηλίας Λέντζος, ο Τάσσος Χατζηπαράσχου της επιτροπής Εθνικής σωτηρίας!..και τουλάχιστον ακόμη 25 άτομα...

Η ώρα είναι 9.30 το βράδυ.
Μετά από πολλές ώρες ταλαιπωρίας ,οι 29 Έλληνες ελευθερώνονται τμηματικά από την χούντα του Χρυσοχοΐδη.

Για όσους δεν κατάλαβαν χτες παραβιάστηκαν  άρθρα του συντάγματος όπως το 5, παράγραφος 3. (Η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Κανένας δεν καταδιώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιορίζεται, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος. ), το 11 (1. Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.
2. Μόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. Οι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως νόμος ορίζει.).

Ακόμα παραβιάστηκε το άρθρο 1 της συμφωνίας της Βάρκιζας.
 (Η κυβέρνησις θα εξασφαλίση, σύμφωνα προς το Σύνταγμα και τα απανταχού καθιερωμένας Δημοκρατικάς αρχάς, την ελευθέραν εκδήλωσιν των πολιτικών και κοινωνικών φρονημάτων των πολιτών, καταργούσα πάντα τυχόν προηγούμενον ανελεύθερον Νόμον. Θα εξασφαλίση επίσης, την απρόσκοπτον λειτουργίαν των ατομικών ελευθεριών, ως του συνέρχεσθαι, του συνεταιρίζεσθαι, και της διά του τύπου εκφράσεως των στοχασμών. Ειδικώτερον η κυβέρνησις θα αποκαταστήση πλήρως τας συνδικαλιστικάς ελευθερίας.)

Καθώς και από την Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, το άρθρο 9
(Κανείς δεν μπορεί να συλλαμβάνεται, να κρατείται ή να εξορίζεται αυθαίρετα.)
το άρθρο 13, παράγραφος 1. (Καθένας έχει το δικαίωμα να κυκλοφορεί ελεύθερα και να εκλέγει τον τόπο της διαμονής του στο εσωτερικό ενός κράτους.), το άρθρο 20, παράγραφος 1 (Καθένας έχει το δικαίωμα να συνέρχεται και να συνεταιρίζεται ελεύθερα και για ειρηνικούς σκοπούς.), το άρθρο 29, παράγραφος 2 και 3 ( Στην άσκηση των δικαιωμάτων του και στην απόλαυση των ελευθεριών του κανείς δεν υπόκειται παρα μόνο στους περιορισμούς που ορίζονται από τους νόμους, με αποκλειστικό σκοπό να εξασφαλίζεται η αναγνώριση και ο σεβασμός των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των άλλων, και να ικανοποιούνται οι δίκαιες απαιτήσεις της ηθικής, της δημόσιας τάξης και του γενικού καλού, σε μια δημοκρατική κοινωνία.
3. Τα δικαιώματα αυτά και οι ελευθερίες δεν μπορούν, σε καμιά περίπτωση, να ασκούνται αντίθετα προς τους σκοπούς και τις αρχές των Ηνωμένων Εθνών.)
Τέλος το άρθρο 30. (Καμιά διάταξη της παρούσας Διακήρυξης δεν μπορεί να ερμηνευθεί ότι παρέχει σε ένα κράτος, σε μια όμάδα ή σε ένα άτομο οποιοδήποτε δικαίωμα να επιδίδεται σε ενέργειες ή να εκτελεί πράξεις που αποβλέπουν στην άρνηση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών που εξαγγέλονται σ' αυτήν.)


Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

20 σχόλια:

Στοππάκιος είπε...

Για να συνεννούμαστε μιλάς γι αυτό το γεγονός: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=108246&cid=4

Στοππάκιος είπε...

Αυτά λέει η παραπάνω παραπομπή:

"Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η αντιφασιστική πορεία που έκαναν φορείς κατά του ρατσισμού αλλά και νεαροί προσκείμενοι στον αντιεξουσιαστικό χώρο, στην περιοχή της Κυψέλης.

Οι νεαροί ξεκίνησαν λίγο πριν τις 20.00 με αφορμή άλλη συγκέντρωση, η οποία θα γινόταν στην πλατεία Αμερικής, από μέλη ακροδεξιών οργανώσεων αλλά και κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αντιτίθενται στο νέο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια αλλά και ανησυχούν για την αύξηση της εγκληματικότητας στις γειτονιές τους, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι.

Ωστόσο, η Αστυνομία είχε λάβει έγκαιρα τα μέτρα της και οι δύο πορείες δεν συναντήθηκαν ποτέ.

Γύρω στις 20.30 υπήρξαν φήμες για κάποια μικρής έντασης επεισόδια, ωστόσο δεν επαληθεύθηκαν, ενώ, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η Αστυνομία δεν επέτρεψε στους κατοίκους οι οποίοι διαμαρτύρονταν κατά των παράνομων μεταναστών και στους ακροδεξιούς, να καταλάβουν μία πλατεία, όπως ήθελαν.

Επίσης, δεν επετράπη στους νεαρούς αντιεξουσιαστές να προσεγγίσουν το χώρο κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα αν και όπως λένε διάφορες ιστοσελίδες σπάστηκαν κάμερες τραπεζών."

Unknown είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ
οτι να ναι λεει ο τρελλος....
Ενα ενα...

Υπήρχε προγραμματισμένη και νόμιμη συγκέντρωση των κατοικων της πλατειας Αμερικής ανακοινωμένη από τις 18/2
http://egersis.blogspot.com/2010/02/blog-post_18.html

Οι συνεργάτες του Χουντοχοίδη
ανακοινώνουν αντισυγκέντρωση (παράνομη δηλαδή) στις 19/2, μια μέρα μετά...
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/02/indymedia_20.html

Η φωτογραφία του ζουγκλα είναι από άσχετη συγξκέντρωση..μόνο που παρέλειψε να το αναφέρει σαν καλός δημοσιοκάφρος.

''Γύρω στις 20.30 υπήρξαν φήμες για κάποια μικρής έντασης επεισόδια, ωστόσο δεν επαληθεύθηκαν, ενώ, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η Αστυνομία δεν επέτρεψε στους κατοίκους οι οποίοι διαμαρτύρονταν κατά των παράνομων μεταναστών και στους ακροδεξιούς, να καταλάβουν μία πλατεία, όπως ήθελαν.''

Η αλήθεια είναι ότι η αστυνομία απαγόρευσε στους κατοίκους να πραγματοποιήσουν νόμιμη συγκέντρωση για την οποία η ίδια είχε δώσει άδεια και είχε δεσμευθεί για τη προφύλαξή της.

''Επίσης, δεν επετράπη στους νεαρούς αντιεξουσιαστές να προσεγγίσουν το χώρο κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα αν και όπως λένε διάφορες ιστοσελίδες σπάστηκαν κάμερες τραπεζών.''

Η αλήθεια είναι ότι η αστυνομία έδιωχνε όποιν Έλληνα ήθελε να διαρτηρηθεί με τους κατοικους και άφησε τους συνεργάτες του Χουντοχοίδη ανενόχλητους στο υπό κατάληψη (παράνομα) πάρκο Κύπρου και Πατησίων 100 μέτρα πιο πέρα δηλαδή.
Δεν έσπασαν μόνο κάμερες τραπεζών οι συνεργάτες του Χουντοχοίδη αλλά και καταστήματα και αυτοκίνητα.
Προσαγωγή από αυτούς;
Kαμία...

Το βίντεο είναι ξεκάθαρο η τοποθεσία είναι η εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα.

Unknown είπε...

Επίσης η αστυνομία ζήτησε από τους περυκυκλωμένους συγκεντρωθέντες κατοικους στη κάτω μεριά της πλατείας (τους απαγόρευσε να συγκεντωθούν στη πλατεία όπως ήταν το νόμιμο) να αποχωρήσουν με αντάλαγμα παρακαλώ να αφεθούν οι παράνομα προσαχθέντες από τη ΓΑΔΑ!!!

Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

Στοππάκιος είπε...

Αφήστε τους κατοίκους της πλ. Αμερικής να διαδηλώσουν για τα προβλήματά τους μόνοι τους. Δε χρειάζεται να μεταφέρονται κι άλλοι από άλλες περιοχές.

Στοππάκιος είπε...

Βρήκα κι αυτό:

"Σε 29 προσαγωγές ατόμων προχώρησε χθες στις 19:00 το απόγευμα η Αστυνομία στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, κατά τη διάρκεια προληπτικών ελέγχων για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

Είκοσι οκτώ εκ των συλληφθέντων αφέθησαν ελεύθεροι ενώ ένας παραμένει στη ΓΑΔΑ, καθώς εκκρεμούν εις βάρους του καταδικαστικές αποφάσεις."

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=108266&cid=4

Στοππάκιος είπε...

Κι αυτό:

"Ακροδεξιά μάζωξη στο κέντρο καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010, 17:09


Έντονη δυσαρέσκεια κατοίκων της περιοχής της πλατείας Αμερικής έχει προκαλέσει η απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει αύριο το πρωί για την εγκληματικότητα, να δεχθεί και να συζητήσει και με εκπροσώπους ακροδεξιών «συλλόγων» της περιοχής.

Παράλληλα, αύριο το απόγευμα, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλονται, συγκεντρώνονται ακροδεξιές κινήσεις με την ψευδεπίγραφη επωνυμία «Κίνηση πολιτών 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος».

Για όλα αυτά σήμερα δόθηκε συνέντευξη Τύπου από κάτοικους της περιοχής.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν οι οργανώσεις που εκπροσωπήθηκαν στη συνέντευξη, «η πρωτοεμφανιζόμενη "Κίνηση Πολιτών του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων" επιχειρεί να αποκτήσει ψευδεπίγραφη νομιμοποίηση "εκπροσώπησης" των κατοίκων της γειτονιάς.

Ξεπερνά τις πραγματικές αιτίες υποβάθμισης της περιοχής (συγκοινωνιακό, καθαριότητα, ανυπαρξία πρασίνου και ελεύθερων χώρων, ανεπάρκεια σχολικών αιθουσών, εγκληματικά κυκλώματα).

Αποσιωπά τις σοβαρές ευθύνες του Δήμου Αθηναίων για μια σειρά ζητήματα αρμοδιότητάς του (υπολειτουργία επί σειρά μηνών των τουαλετών της Πλ. Αμερικής, ανεπαρκής φωτισμός της πλατείας, πλημμελής καθαριότητα και αδιαφορία για σοβαρές εστίες μόλυνσης).

Σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, που πλήττουν εργαζομένους και μικροέμπορους, επιχειρεί να μεταθέσει όλα τα κακά που συμβαίνουν στις πλάτες των μεταναστών που τα τελευταία χρόνια κατοικούν στα πρώην ξενοίκιαστα διαμερίσματα των πολυκατοικιών της συνοικίας».

Ο Θανάσης Κούρκουλας, εκπρόσωπος της «Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό», η Μαρίνα Βήχου, μέλος της Κίνησης Κατοίκων 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος, η Λίνα Χρήστου, από το συντονιστικό του 6ου Διαμερίσματος στην «Ανοιχτή Πόλη», η Ελένη Ζωντήρα, μέλος της 6ης τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, η Αρετή Αγραφιώτου, κάτοικος της περιοχής από τους Οικολόγους Πράσινους, ο Πέτρος Κωνσταντίνου, μέλος της «Επιτροπής κατά του Ρατσισμού και της Φασιστικής Απειλής» και ο Μιχάλης Υδραίος, κάτοικος της περιοχής από τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισαν ότι στην ανακοίνωση-κάλεσμα μίσους οι διοργανωτές της φερόμενης «Κίνησης» καταφέρονται κατά της Προεδρευομένης Δημοκρατίας, την οποία θεωρούν υπεύθυνη για «την πλήρη καταστροφή σε συνοικίες του 6ου διαμερίσματος και την απόγνωση των κατοίκων της».

Συγχρόνως, κατηγορούν τους «κυβερνώντες» ότι «φαίνεται να έχουν σχεδιάσει την άλωση και την απώλεια της ελληνικής ταυτότητας» στην πλατεία Αμερικής, την Κυψέλη και τις περιοχές του 6ου διαμερίσματος.

Όπως καταγγέλθηκε στη συνέντευξη Τύπου, τη λεγόμενη «Κίνηση Πολιτών 6ου Διαμερίσματος» αποτελούν «αγανακτισμένοι» πολίτες από τον Άγιο Παντελεήμονα και Χρυσαυγίτες που είχαν συμμετάσχει στην πρόσφατη απόπειρα ματαίωσης ημερίδας, στην Παλαιά Βουλή, για την απόδοση υπηκοότητας στους μακροχρόνια διαμένοντες αλλοδαπούς στη χώρα και τα παιδιά τους.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε και στον ρόλο της Αστυνομίας.

«Πιστεύουμε ότι, αν η Αστυνομία τηρήσει απέναντι στους ακροδεξιούς τη στάση ανοχής και συγκάλυψης, που κράτησε στον Αγ. Παντελεήμονα επί μακρά περίοδο, είναι πολύ πιθανό να συμβούν σοβαρές βιαιοπραγίες.
Εφιστούμε την προσοχή προς κάθε κατεύθυνση, πως, αν αύριο υπάρξουν επιθέσεις κατά κατοίκων ή αλλοδαπών, την ευθύνη θα φέρει ακέραια το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη»."

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=107897&cid=4

Unknown είπε...

Στοπάκιε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, της γκετοποίησης και της εγκληματικότητας αφορά όλους τους Έλληνες.
Συνεπώς έχουν κάθε δικαίωμα όλοι να παρευρίσκονται.
Αλλά εδώ δεν εξέθεσα αυτή τη περίπτωση ούτε έβγαλα εδώ το κάλεσμά τους.
Εδώ περιέγραψα γεγονότα της πράσινης Χούντας και της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Δεν έγινε κανένας έλεγχος στο σημείο στους προσαχθέντες. Ούτε ταυτότητες δεν ζητήθηκαν παρότι υπήρχε η δυνατότητα.
Ούτε κατηγορία υπήρξε.
Άρα αυτό που γράφουν δεν στέκει και θα αποδειχθεί στα δικαστήρια.
Το τελευταίο που αναφέρουν ισχύει αλλά όταν αποκαλυφθεί εντός της ημέρας τι ακριβώς συμβαίνει με τη περίπτωση του δημοσιογράφου που παραμένει στη ΓΑΔΑ τα άρθρα του Συντάγματος που παραβιάζονται στη προκειμένη περίπτωση θα είναι ακόμα περισσότερα....

Unknown είπε...

Το δεύτερο ποιος το υπογράφει;
Ανώνυμο είναι έ;
Αχ Μαρινάκι και να ξερες τι έρχεται...

Μια πρώτη απάντηση εδώ...
http://www.greekalert.com/2010/02/blog-post_2501.html

Η δεύτερη μάλλον στα δικαστηρια...

Unknown είπε...

Στοπάκιεεεε
Αντί να μου παραθέτεις τα ''σχετικά'' δημοσιεύματα του του κατά τα άλλα αξιόπιστου zougla (εδώ γελάμε) δε λες κουβέντα για τη παραβίαση των Συνταγματικά κατοχυρωμένων ανθρωπίνων δικαιομάτων.
Γιατί άραγε;

Aνεμος είπε...

@ EGERSIS δεν είδα το γεγονός και δεν μπορώ να κρίνω
ειλικρινά όμως κουράστηκα
σε κάθε συγκέντρωση κάτοικων του αγίου παντελεημονα και όχι μόνο να πάνε αντεξουσιαστες και εθνικόφρονες για να παίξουν ξύλο
ας αφήσουν τους κάτοικους να λύσουν το πρόβλημα και να διαμαρτυρηθούν

Unknown είπε...

Αρκει να δεις το βίντεο Ανεμε...
http://www.youtube.com/watch?v=moCfSs7Muuo

Unknown είπε...

Και κάτι ακόμα για να τελειώνουμε με τα παραμύθια

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστές οι προσαγωγές (εκτός απο τον εκδότη του "Στόχου" Σάββα Χατζηπαρασκευά προσήχθησαν Νομαρχιακή Σύμβουλος Αθηνών, Τομεάρχης Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ η Χριστίνα Σιδέρη, το Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" Ηλίας Λέντζος και το Μέλος του ΔΗΚΚΙ και της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας, Χατζηπαράσχου) κινητοποιήθηκαν πολιτικοί αρχηγοί. Τηλεφωνήματα έγιναν απο τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιο Παπαθεμελή, τον Δημήτρη Τσοβόλα, τον Μάκη Βορίδη, τον Μπάμπη Καραθάνο και δεκάδες άλλους που ήθελαν να ενημερωθούν για το λόγο προσαγωγής. Μήπως θέλετε να μάθετε τι πληροφορίες έδωσε ακόμη και ο ίδιος ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ; Ότι πρόκειται για... χρυσαυγίτες! Δεν θα αναφερθούμε στο γεγονός ότι προφανώς οι χρυσαυγίτες για το καθεστώς ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτες οι οποίοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Θα αναφερθούμε όμως στην εσκεμμένη παραπληροφόρηση απο την ίδια την Αστυνομία ακόμη και σε πολιτικούς Αρχηγούς. Που σημαίνει πως είτε πρόκειται για απόφαση του ίδιου του Αρχηγού, είτε οι υπηρεσίες που τον ενημερώνουν είναι τουλάχιστον για κλάματα! Να σας θυμίσουμε ότι στην πρόσφατη προσαγωγή του Δημήτρη Παπαγεωργίου οι ίδιοι άνθρωπο της ΓΑΔΑ καθησύχαζαν όσους ζητούσαν πληροφορίες λέγοντας πως είναι μια χαρά στην υγεία του, ενώ είχε 8 ράμματα στο κεφάλι!
Η απαράδεκτη στάση της ΕΛΑΣ έκανε έξω φρενών τον Σαμαρά ο οποίος -έχοντας καλύτερες πληροφορίες απο τους "κλαρούχους" που περιμένουν προαγωγές υπακούοντας με κάθε προθυμία στους πολιτικούς προϊσταμένους τους- αναρωτήθηκε εάν στην Ελλάδα απαγορεύεται το συναθροίζεσθαι και απο πότε! Μετά απο ώρες ταλαιπωρίας άρχισαν σιγά- σιγά να αφήνουν ελεύθερους τους Έλληνες, κρατώντας τελικά μόνο τον εκδότη του "Στόχου" επικαλούμενοι ότι έχει αποφάσεις για τις οποίες μέχρι αργά το βράδυ δεν ενημέρωναν ποιες είναι!
Σε λίγη ώρα θα έχουμε νεότερα μιας και θα μας... επιτρέψουν να δούμε τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ εκδότη του "Στόχου". Μέχρι τότε ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

ΚΡΕΜΛΙΝΣ είπε...

Aυτοί οι Έλληνες πάντως όλοι ρε παιδί μου απο το ίδιο μαγαζί μάλλον ψωνίζουν, ίσως πουλάει με έκπτωση.
Όλοι με φλάϊνγκ καπελάκι τζόκεϋ και αρβύλες.

ΚΡΕΜΛΙΝΣ είπε...

Έχει δίκιο ο Άνεμος, αντιεξουσιαστές και φασίστες να πάνε αλλού να πλακωθούνε, όπως χαρακτηρίζονται τα Εξάρχεια χωρίς να το θέλουν οι Εξαρχειώτες αναρχοσυνοικία, έτσι σε λίγο θα γίνει με την Κυψέλη και τους ακροδεξιούς.

marianaonice είπε...

Ούτε εγώ το παρακολούθησα το θέμα. Πάντως είναι γεγονός πλέον ότι οποιαδήποτε συγκέντρωση για το θέμα της ιθαγένειας και των μεταναστών είναι μπουρλότο αναμμένο!
Θα σκοτωθούν άνθρωποι και από τις δύο πλευρές άδικα, αν δεν παρέμβει η αστυνομία για φύλαξη. Και φυσικά σ' αυτή την αστυνομία πλέον καμία εμπιστοσύνη δεν έχω.
Και το πρόβλημα του Αγίου Παντελεήμονα άλυτο (το ξέρω από δική μου αντίληψη) για τον κόσμο που μένει εκεί!!
Και την πληρώνουν άδικα και νοικοκύρηδες μετανάστες εξαιτίας των εγκληματιών.

Στοππάκιος είπε...

Για να συνεχίσουμε λίγο και τη σφαιρική ενημέρωση, σήμερα βρήκα κι αυτό:

"Το «αίμα νερό δεν γίνεται», λέει η λαϊκή παροιμία, η οποία επαληθεύεται από την προσαγωγή 28 ακροδεξιών στον Άγιο Παντελεήμονα, μεταξύ των οποίων βρισκόταν η υπεύθυνη της Β3 Νομαρχιακής της ΝΔ, Χριστίνα Σιδέρη.

Η ομάδα μετέβαινε στην πλατεία Αμερικής για να συμμετάσχει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους μετανάστες που ζουν στην περιοχή, την οποία οργάνωσε η «Πρωτοβουλία Πολιτών Αγ. Παντελεήμονα».

Αστυνομικές πηγές, απαντώντας σε ερώτηση της zougla.gr για τους λόγους της προσαγωγής της κ. Σιδέρη και των 27 φίλων της, αναφέρουν ότι, παρά τις συστάσεις να μη μεταβούν στην πλατεία Αμερικής, εκείνοι άρχισαν να φωνάζουν και προσπάθησαν να ξεκινήσουν την πορεία τους, κρατώντας σημαίες, λάβαρα, κοντάρια κλπ. Έτσι, για «προληπτικούς λόγους», όπως αναφέρει η Αστυνομία, προσήχθησαν στο ΑΤ της περιοχής.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν και τα 30 άτομα ανήκουν επίσημα σε ακροδεξιές οργανώσεις, θεωρείται, όμως, βέβαιο ότι κινούνται στις… παρυφές τους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν τρεις ημέρες στην ίδια περιοχή καταδιώχθηκε ύποπτο όχημα και συνελήφθη γνωστό στέλεχος ακροδεξιάς οργάνωσης να φέρει πιστόλι τύπου Zastava 9mm.

Η κ. Σιδέρη, που ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Α. Ντινόπουλου, όπως η ίδια ομολογεί σε άρθρο της με τίτλο «Από την Χούντα του ΠΑΣΟΚ στη ΓΑΔΑ», θα λάμβανε μέρος στη διαδήλωση, μαζί με στελέχη της φιλοναζιστικής «Χρυσής Αυγής», του φιλοχουντικού «Στόχου», του ΛΑΟΣ, της ακροδεξιάς «Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας» κλπ.

Ωστόσο, στο ίδιο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο blog της «Ελλάδα ώρα 0», όπου δίνει τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα, υποστηρίζει ότι στη συγκέντρωση υπήρχε εκπροσώπηση όλων των τάσεων ακόμη και του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ κλπ.

Η κεντροδεξιά με τις ακροδεξιές απόψεις

Μπορεί οι μέρες της επαράτου δεξιάς να έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί, η συμμετοχή, όμως, της κ. Σιδέρη στην εν λόγω ομάδα, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι οι εκλεκτικές συγγένειες παραμένουν ζωντανές.

Ενδεικτικά της πολιτικής νοοτροπίας, του επιπέδου, αλλά και της… οξυδέρκειάς της είναι όσα γράφει η νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΔ στο blog της, αλλά και στη σελίδα της στο Facebook.

Έτσι, παράλληλα με το αίτημα για παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, και του αρχηγού της ΕΛΑΣ, κ. Οικονόμου, βλέπουμε να κάνει λόγο για «γνωστούς-αγνώστους» αναρχικούς, τους οποίους χαρακτηρίζει ως… προστατευόμενους του κ. Χρυσοχοΐδη!

Στο στόχαστρο της κ. Σιδέρη μπαίνει και ο ιερέας του Αγ. Παντελεήμονα, ο οποίος, όπως λέει, κλείδωσε την πόρτα και άφησε… Έλληνες απ’ έξω, στο έλεος της Αστυνομίας, χαρακτηρίζοντάς τον ως «οσφυοκάμπτη»!

Σε άλλο άρθρο της με τίτλο «Δε βαρέθηκες να πολεμάς, εμένα τον Έλληνα αδερφό σου;», η κ. Σιδέρη, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στις… ασθένειες και μολύνσεις που εξαπλώνονται από τους μετανάστες…

«Σου λέω πως ασθένειες όπως η χολέρα, η φυματίωση, η ψωρίαση και η λύσσα έχουν επανέλθει και μαστίζουν τη χώρα μας, το ίδιο λέει και το Διεθνές Ινστιτούτο Λοιμωδών Νοσημάτων. Σου λέω πως ο HIV είναι σε έξαρση μαζί με τη σύφιλη, τη βλεννόρροια και την ηπατίτιδα, το ίδιο λέει και η έκθεση του πανεπιστημίου Αθηνών. Σου λέω πως περιμένω στις ατελείωτες ουρές για ώρες όταν πρέπει να πάω το παιδί στο νοσοκομείο, γιατί είναι γεμάτο αλλοδαπούς και από μένα ζητάνε να πληρώσω τα πάντα, αλλά αυτοί δικαιούνται δωρεάν υγεία με χαρτί απορίας, το ίδιο λένε και τα ασφαλιστικά ταμεία…»

Απαντώντας στα σχόλια κάποιου φίλου της στο Facebook, η κ. Σιδέρη γράφει χαρακτηριστικά: «Δε βαριέσαι Παναγιώτη κατ΄ αυτούς γέμισε η Ελλάδα φασίστες και εθνικιστές. Στην τελική καλύτερα αυτό από το ανθέλληνας…», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει υβριστικά «ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ & ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!! CASUS BELLI!!!!»

Τα σχόλια τα αφήνουμε στον αναγνώστη…

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=108635&cid=6

Στοππάκιος είπε...

Όλες οι παραπομπές έγιναν για να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη γιατί η ανάρτηση του EGERSIS δε μας λέει. Πρώτα αναφέρουμε τα γεγονότα και μετά ερμηνεύουμε, φίλε EGERSIS. Και το κάνουμε αυτό ιδιαίτερα όταν αυτοί για τους οποίους γράφουμε δεν έχουν άμεση γνώση. Τώρα μπορώ να σχολιάσω.

Φαίνεται ότι η υπόθεση είναι πολύ πιο σοβαρή απ' όσο φαινόταν. Η παρέμβαση της αστυνομίας δε μου φαίνεται αδικαιολόγητη, ιδιαίτερα όταν υπάρχει υποκίνηση από αισθήματα μίσους και βίας (βλ τη συλληψη με το πιστόλι, κοντάρια κτλ και τις ρατσιστικές θέσεις της νομαρχιακής συμβούλου). Μπορώ να δεχτώ το διάλογο με τις αντίθετες απόψεις και τον επιζητώ, αλλά ΟΧΙ με απόψεις που παρακινούν στη ΒΙΑ και στο ΜΙΣΟΣ. Αν αυτός ήταν ο στόχος των συλληφθέντων, καλά έκανε η αστυνομία και τους συνέλαβε.

Unknown είπε...

Η ανάρτηση και το βίντεο ήταν ξεκάθαρο για τα γεγονότα.
Αν εσύ εξακολουθείς να υοθετείς πληρωμένα απο τον Χουντοχοίδη δημοσιεύματα είναι πρόβλημά σου.

http://egersis.blogspot.com/2010/02/blog-post_6734.html

Εδώ μια απάντηση στο ζούγκλα και τους αναγνώστες του.

Exarchias είπε...

Παραθέτω ένα απόσπασμα από αυτο που είπε ο Στοππάκιος για να συμφωνήσω απόλυτα:

"Μπορώ να δεχτώ το διάλογο με τις αντίθετες απόψεις και τον επιζητώ, αλλά ΟΧΙ με απόψεις που παρακινούν στη ΒΙΑ και στο ΜΙΣΟΣ. Αν αυτός ήταν ο στόχος των συλληφθέντων, καλά έκανε η αστυνομία και τους συνέλαβε."

Τα σέβη μου σε όλους.