2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Τιμωρία χωρίς εξαίρεση, για να μπορούμε να μιλάμε για εθνική περηφάνεια!

Η εξωλεκτικώς βωμολόχος αυτή χειρονομία της εικονιζόμενης υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας, της μαντάμ Κριστίν Λαγκάρντ, προφανώς είναι ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που έπιασε "στον αέρα" ο φακός κάποιου δαιμόνιου φωτοειδησεογράφου, η οποία παρότι δεν είδα να κυκλοφορεί στο ιντερνετ, (τη βρήκα σε μία τοπική εφημερίδα και την "αναφωτογράφισα"),
δεν είναι υποχρεωτικό να συνδέεται αμέσως, με όσα ενδολεκτικώς φέρεται να είπε η Γαλλίδα υπουργός σε εμπιστευτική συζήτηση με συναδέλφους της, για τα βρώμικα παιχνίδια που παίζουν σε βάρος της Ελλάδας έξι αγγλοσαξονικοί χρηματοπιστωτικοί οίκοι, ανάγοντας τη σπέκουλα σε ύψιστο όπλο κερδοσκοπίας.
Όμως η χειρονομία αυτή, που αναπαρέστησε με το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου, χλευάζοντάς μας, το γερμανικό περιοδικό Focus, δένει απόλυτα με την όλη κατάσταση και το τι επιχειρείται από την οικονομική σπέκουλα εγχώριων και ξένων κερδοσκόπων, εναντίον της Ελλάδας. Επίσης δένει και και με την πολιτική σπέκουλα uber alles της κ. Μέρκελ, που κι αυτή κοιτά πώς θα κερδίσει σε βάρος μας, όπως όλοι οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί μας, στηριζόμενοι βέβαια επί δεκαετίες στα κατορθώματα των δικών μας κυβερνητών που οδήγησαν το μέσο, απλό άνθρωπο στην Ελλάδα (μισθωτό, συνταξιούχο, μικρομεσαίο γενικά) στο εφιαλτικό παρελθόν της "Ψωροκώσταινας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ marianaonice

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

Theodosia είπε...

Μας στέρησαν την Ελλάδα που ονειρευτήκαμε και που ονειρεύτηκαν κάποιοι αγωνιστές πριν από μάς.
Συμπληρώνω μ`αυτό το βίντεο.
http://www.youtube.com/watch?v=8oQSO1rEZnE

Aνεμος είπε...

τα κατορθώματα των δικών μας κυβερνητών που οδήγησαν το μέσο, απλό άνθρωπο στην Ελλάδα (μισθωτό, συνταξιούχο, μικρομεσαίο γενικά) στο εφιαλτικό παρελθόν της "Ψωροκώσταινας".