2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Σε τι κόσμο ζούμε? Τι παιδιά μεγαλώνουμε? Γιατί τέτοια σκληρότητα??



Καρέ καρέ ο εφιάλτης ενός κοριτσιού

Η μικρή είχε προφίλ στο Facebook. Οι συμμαθήτριές της λοιπόν της έκαναν πλάκα φτιάχνοντας μια άλλη σελίδα δήθεν ενός αγοριού το οποίο συνομιλούσε με την κοπέλα. Στις διαδικτυακές συζητήσεις που είχαν η κόρη του πελάτη μου εκμυστηρεύτηκε τους εφηβικούς προβληματισμούς της στον υποτιθέμενο φίλο που πίστευε πως είχε αποκτήσει στο Διαδίκτυο. Μετά από λίγο καιρό λοιπόν έδωσαν ραντεβού για να βρεθούν...
Η κοπέλα πήγε στο ραντεβού, αλλά αντί για το νεαρό με τον οποίο πίστευε πως έκανε chat όλο αυτό τον καιρό, αντίκρισε τα έξι κορίτσια και το αγόρι που στη συνέχεια τη βασάνισαν μέσα σε ένα σκοτεινό υπόγειο γκαράζ.


Την περικύκλωσαν χλευάζοντάς την. Την έπιασαν από τα μαλλιά και την έσερναν στο δρόμο σαν τσουβάλι μέχρι το υπόγειο γκαράζ όπου τη βασάνισαν για περίπου δύο ώρες. Η κοπέλα έκλαιγε γοερά και τους εκλιπαρούσε να την αφήσουν, ωστόσο η παρέα γινόταν όλο και πιο αδίστακτη.
Τη χτυπούσαν, την έφτυναν, την έβριζαν χυδαία και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, της έβγαλαν την μπλούζα και την έκαιγαν ένας-ένας με τσιγάρα. Μάλιστα προσπάθησαν να την κάψουν και στο στήθος της. Καθ’ όλη τη διάρκεια των βασανιστηρίων της έλεγαν μάλιστα χαρακτηριστικά πως θα την... ισιώσουν και πως αν δώσει έκταση στο θέμα θα ακολουθήσουν χειρότερα. Το ευτύχημα ήταν πως την ώρα που την περικύκλωσαν η κοπέλα μιλούσε στο κινητό της με έναν φίλο της. Αυτός άκουσε τις φωνές και επειδή ανησύχησε ειδοποίησε τη μητέρα της ανήλικης, η οποία με τη σειρά της κινητοποίησε τον πατέρα της και την αστυνομία και έτσι γλύτωσε.

Αναρωτιέμαι: Σε τι κόσμο ζούμε, τι παιδιά μεγαλώνουμε?
Γιατί τόση σκληρότητα σε μια ηλικία που έπρεπε μόνον ευαισθησίες και αγάπη να πλημμυρίζουν την ψυχή τους??
Ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, ως γονείς! Τα παιδιά μιμούνται τους μεγάλους!
Και όταν εμείς οι μεγάλοι σωρεύσαμε στην ψυχή μας μόνο μίσος, ζήλεια και αδιαφορία για το συνάνθρωπό μας, τότε η κοινωνία μας είναι ο καθρέφτης μας, που σ' αυτόν καθρεφτίζονται και τα παιδιά μας!!

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

8 σχόλια:

Aνεμος είπε...

Τα παιδιά μιμούνται τους μεγάλους!
Και όταν οι εμείς οι μεγάλοι σωρεύσαμε στην ψυχή μας μόνο μίσος, ζήλεια και αδιαφορία για το συνάνθρωπό μας, τότε η κοινωνία μας είναι ο καθρέφτης μας, που σ' αυτόν καθρεφτίζονται και τα παιδιά μας!!

nobi είπε...

κατα την γνωμη μου η τηλεοραση παιζει πολι μεγαλο ρολο

marianaonice είπε...

Σαφώς και η τηλεόραση παίζει το ρόλο της, όμως αυτό που κι εγώ πιστεύω είναι η έλλειψη αγάπης προς τα παιδιά μας και η διαρκής απουσία μας από τη ζωή τους.
Αυτό είναι το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδια μας, να τα αφήνουμε να μεγαλώνουν ερήμην μας γιατί οι πολλές ασχολίες μας δεν μας επιτρέπουν να ζήσουμε αληθινά μαζί τους!

Om είπε...

Λέτε όλοι μαλακίες,
αγαπητοί
ηθικολόγοι!

Theodosia είπε...

@Θανάσης Αθανάσιος
Καλό θα ήταν οι χαρακτηρισμοί για την γνώμη των συναδέλφων να ήταν πιο
κόσμιοι.Και δεν είναι ηθικολόγοι με την στενή έννοια του όρου.
Είναι πολιτισμένοι άνθρωποι που εκφράζουν τις αγωνίες τους για το αύριο με το ύφος που αρμόζει στην σελίδα μας.

Aνεμος είπε...

Θανάσης Αθανάσιος
Φύλο: Άντρας
Ζώδιο: Αιγόκερως
Απασχόληση: ARTIST
καλά ένας αρτιστ και μάλιστα αιγόκερος το ζώδιο μου να μιλάει έτσι
τι πίνεις και δεν μας δίνεις?
καλό ξημέρωμα

Aνεμος είπε...

άντε ρε μπαγάσα είσαι συγραφεας σε προωθώ το βιβλίο του
http://thanasis-athanasios.blogspot.com/
ΘΑΝΆΣΗΣ ΑΘΑΝΆΣΙΟΣ- ΥΑΛΟΚΑΜΒΆΣ


ISBN: 978-960-98671-5-3 Κεντρική Διάθεση: Νικολe-τάκης, Σοφούλη 3, 151 21 Πεύκη τηλ: 210 8020153. www.nikoletakis.gr, info@nikoletakis.gr Βιβλιοθήκη του Ναυτίλου, Χαριλάου Τρικούπη 28, 106 79 Αθήνα, τηλ: 210 3616 204, email: nafbooks@vivodinet.gr

Exarchias είπε...

Θανάσης... Θανάσης... δεν ειναι ο κλαψιάρης, της χαζοχαρούμενης μαιμούς;