2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

"ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ!"


Ο Σπύρος σήμερα αλλάζει ένα "μικρό σπίτι" που φιλοξενεί τρεις γενιές επαγγελματιών μασκαράδων,(κλόουν, κολομπίνες, μπομπ σφουγγαράκης, Freddie Cruger, κόμης Δράκουλας, ), οι οποίες ζητούν ανανέωση. Στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα ευρύχωρο σαλόνι με μεγάλο τζάκι όπου θα μπορούν οι ένοικοι να βο-λεύονται κοντά του και να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους καθώς και να τρώνε το ορεκτικό τους με νέας τεχονολογίας μασέλες, οι οποίες είναι ακούραστες στο μάσημα για καλύτερη απόδωση. Επίσης, θα δημιουργηθεί ένας χώρος spa ώστε να απολαμβάνουν οι ένοικοι ειδική περιποίηση από τους ένθερμους επισκέπτες τους όπως, χαλάρωση, μασάζ, αφρόλουτρα με ειδικά άλατα κι όλα αυτά με τη χρήση ταμπλάδων, κατσικόβεργων, βρεγμένων σανίδων και άλλων φυσικών υλικών.



 Σε αυτό το επεισόδιο το λόγο έχουν οι θεατές. Κάθε μισή ώρα θα μπορούν να εισέρχονται στο μικρό σπίτι τριακόσιοι από αυτούς και να "βάζουν ένα χεράκι βοηθείας" στις αλλαγές, επιλέγοντας έναν ένοικο της αρεσκείας τους στον οποίο θα προτείνουν τις αλλαγές τους με όποιο τρόπο θέλουν. Μαστίγιο, βρεγμένη σανίδα, μολότωφ, ράπισμα, κουτουλιά, αφαίρεση σταυρού απο το ψηφοδέλτιο, κλπ κλπ. Επίσης στην είσοδο του σπιτιού θα υπάρχουν ειδικά αλυσοπρίονα, γκασμάδες, βαριοπούλες κι όλα τα συναφή ώστε όποιος από τους επισκέπτες επιθυμεί να μπορεί να προσφέρει κι εκείνος στην "αλλαγή" του χώρου. Στο τέλος όσοι από τους ένοικους εισπράξουν τις περισσότερες ..."ψήφους," θα ντυθούν κολομπίνες και θα παρελάσουν στο προαύλιο μπροστά στην είσοδο της οικίας. Η καλύτερη κολομπίνα θα κερδίσει δωρεάν διαμονή σε κεντρικότατο ξενοδοχείο του Βερολίνου με όλα τα έξοδα πληρωμένα καθώς και πλήρη εξοπλισμό ηλεκτρικών συσκευών SIEMENS για τη νέα οικία της. Επίσης, θα μπορέσει να λάβει μέρος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές με την προυπόθεση να εμφανίζεται σε συγκεντρώσεις πάντα ντυμένη με αυτή την αμφίεση.
Θα μπορέσει άραγε να ανταπεξέλθει ο Σπύρος σε αυτή τη δύσκολη αποστολή? Θα αντέξουν οι ένοικοι του σπιτιού την αλλαγή που θα συντελεστεί μπροστά στα μάτια τους? Μη χάσετε το σημερινό επεισοδιο του "ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ!"

bonus video


οι εικόνες δανεικές από εδώ και εδώ

2 σχόλια:

Aνεμος είπε...

Κάθε μισή ώρα θα μπορούν να εισέρχονται στο μικρό σπίτι τριακόσιοι από αυτούς και να "βάζουν ένα χεράκι βοηθείας" στις αλλαγές, επιλέγοντας έναν ένοικο της αρεσκείας τους στον οποίο θα προτείνουν τις αλλαγές τους με όποιο τρόπο θέλουν. Μαστίγιο, βρεγμένη σανίδα, μολότωφ, ράπισμα, κουτουλιά, αφαίρεση σταυρού απο το ψηφοδέλτιο, κλπ κλπ

ekath είπε...

Υπέροχο! Είχα καιρό να γελάσω τόσο πολύ διαβάζοντας κάτι... Η διακόσμηση θα μπορούσε να συμπληρωθεί και με πανώ που θα αναρτηθούν από τα θεωρεία! Με παραινέσεις και συμβουλές προς όσους θα φιλοξενηθούν στο καθιστικό : "Πρόσεξε! Υπάρχει το Γουδί που σε περιμένει!" "Για τους επίορκους δεν υπάρχει άσυλο!" "Μείωσε τον μισθό και τις καταναλωτικές συνήθειές σου πριν αναλάβουν την πρωτοβουλία οι ψηφοφόροι σου".