2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Β. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ : Οσο πλησιάζουν οι εκλογές μεγαλώνει ο κίνδυνος για τα ίδια λάθη

 

 
Εάν σήμερα το Hollywood αναζητά κέρδη στην αναπαράσταση της Ελληνικής μυθολογίας, στην χώρα μας κοινωνικά και πολιτικά ρεύματα αναζητούν ασπίδα προστασίας στον απαξιωμένο Αρχαιοελληνικό πολιτισμό και στην Δημοκρατία ως φιλοσοφία και ιδέα πάνω στην οποία μπορεί να ξαναγεννηθεί η Ελλάδα και μαζί της να ξαναγεννηθούν οι Έλληνες.
Μπορεί να γνωρίζουμε μέχρι σήμερα την συγκρότηση ενός πολυτασικού ρεύματος συγκροτημένων και σε κάποιο βαθμό αντιθέτων δυνάμεων, μα εκείνο που τα χαρακτηρίζει είναι ο κοινός πυρήνα σκέψης τους, ως αντιμνημονιακά ρεύματα – μπλοκ. Εντούτοις τα ρεύματα αυτά, είτε ως κινήσεις είτε ως πολιτικοί σχηματισμοί, έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά όπως είναι η αναζήτηση δρόμων που να μας οδηγήσουν στην ασφάλεια της Ελληνικής ετερότητας και του αρχαίου Πολιτισμού μας, που ενώ έδωσε τα φώτα του στην παγκόσμια ανθρωπότητα δεν βάστηξε ούτε ένα φανάρι για μας.
Το μήλο της έριδος μεταξύ των κατακτητών τοκογλύφων και πολιτικών τυχοδιωχτών του πυρήνα της Ε.Ε. από την μια και της αντίστασης των ενεργών και συνειδητοποιημένων ριζοσπαστικών δυνάμεων στην Ελλάδα, αποτελούν τα πολιτιστικά στοιχεία που συγκρότησαν το Γένος των Ελλήνων σε Έθνος και τον συντήρησαν τόσο όσο ικανά στάθηκε μέσα στα χρόνια σκλαβιάς για να μπορέσει να εμψυχώσει και να ιδεολογικοποιήσει ένα αγώνα και ένα στέρεο κομμάτι της Ελληνοσύνης που στρατεύτηκε για την απελευθέρωση μας από τον Τουρκικό ζυγό, στην δημιουργία του Ελληνικού Κράτους. 

Ακούει κανένας εισαγγελέας ρε παιδιά…

thumb

"Εξαφάνισαν" το αρχείο για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Της Μιχαλούς
Ακούει κανένας εισαγγελέας ρε παιδιά… Εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας τα αρχεία των Γερμανικών αποζημιώσεων και δεν παρεμβαίνει κανείς από τη δικαιοσύνη για να εξιχνιάσει το τεράστιο εθνικό σκάνδαλο… Το νέο αυτό έγκλημα κατά της χώρας μας!!!
Την ανακάλυψη αυτή την έκανε ο νέος τσάρος της οικονομίας και «σωτήρας» μας Φίλιπος Σαχινίδης ο οποίος τόνισε μέσα στη... Βουλή, χωρίς αιδώ, τα εξής: «Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το δάνειο ούτε για τις αποζημιώσει και συνεχίζει... Δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία. Ρώτησα να με ενημερώσουν οι υπηρεσίες αν υπάρχουν κάποια στοιχεία για τις απαιτήσεις της Ελλάδας, αλλά δεν προέκυψε κάτι. Κάποτε υπήρχε ένα τμήμα και ένα αρχείο που αφορούσε πολεμικές αποζημιώσεις. Δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω πρόσβαση και το αναζητώ» Τι λες ρε Φίλιππε; Ακούς τι λές;
Τι ήταν το αρχείο και χάθηκε, ψύλος; Μας δουλεύετε ρε; Ή μήπως οι μιζαδόροι της Simens σας έχουν αλυσοδέσει για τα καλά όλους τους εθνικούς μας σωτήρες και τον κατάπιατε έτσι ξαφνικά;;

real.gr ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Ομογενείς(!;)


Του Θανάση Νικολαΐδη
ΔΕΝ είμαστε ρατσιστές, δεν δηλώσαμε τοπικιστές ή «εθνικόφρονες», ωστόσο, η πρόκληση είναι στα πόδια μας και βγάζει μάτι. Σε μικρές πλατείες και με τη μπύρα ακουμπισμένη δίπλα στα χαρτά της τράπουλας, περνούν τη μέρα τους «ομογενείς». Ζουν καλοζούν (τηρουμένων των αναλογιών και σε περίοδο κρίσης) βιώνοντας τον «Ξένιο Δία» και χωρίς σκέψεις επαγγελματικές, τυραννικές. Καθάρισαν οι ελληνικές κυβερνήσεις (λέγε με, κατ’ εξοχήν, Σημίτη) και η ελληνοιποίησή τους δεδομένη. Με τα «χαρτιά « στη τσέπη (ενίοτε πλαστά) και το όνομα παραλλαγμένο, για να φαντάζει ελληνικό.
ΚΑΙ πλάκωσαν ελληνορώσοι δηλώνοντας ελληνοπόντιοι, για ν’ ανοίξουν οι πόρτες. Για θέσεις σε ελληνικά νοσοκομεία και πόστα του ΕΣΥ κι ας η βαριά τους προφορά προδίδει την προέλευση και την…ελληνικότατα τους. Κι από δάνεια; Άτοκα και «κινήθηκε» η οικοδομή», σύνταξη χωρίς ένσημα δικά τους και η…ανεργία δικιά μας. Των παιδιών μας, που δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν το κομματικό παιχνίδι των πολιτικάντηδων που θα πούλαγαν τη μάνα τους για την ψήφο. Κι αν το μετάνιωναν και «μας την έκαναν» οι…ομογενείς; Αν δεν τους προσφέραμε τα κίνητρα τους κι έπαιρναν το αεροπλάνο της γραμμής για Γεωργία και Ουκρανία, Τσετσενία και Ρωσία; Γι αυτό και το ράθυμο ελληνικό κράτος ξύπνησε και λειτούργησαν τα αντανακλαστικά του. Διαβατήριο και σε μια βδομάδα(!) και η…ψήφος εξασφαλισμένη, πριν μας φύγουν.

Τέτοια Ευρώπη, ευχαριστώ δεν θα πάρω, να την χαίρονται.



Γράφει ο Κλεισθένης.

Τα μηνύματα που μας έρχονται απ' την “πολιτισμένη” βόρεια Ευρώπη δυστυχώς είναι απογοητευτικά.
Η περαιτέρω συντηριτικοποίηση είναι προ των πυλών.
Η άκρα δεξιά ενισχύεται και μπαίνει στο πολιτικό προσκήνιο πιέζοντας για αντιδημοκρατικές λύσεις.
Τα παραδοσιακά δεξιά και σοσιαλιστικά κόμματα είτε ασπάζονται το νεοφιλελευθερισμό είτε μπαίνουν στο περιθώριο των σημαντικών αποφάσεων.
Περίπου το ίδιο, με κάποιες διαφοροποιήσεις, συμβαίνει και στο νότο.
Το κράτος πρόνοιας συρρικνώνεται, οι μισθοί και οι συντάξεις ελαχιστοποιούνται, η υγεία, η παιδεία και κάθε είδους παροχές υφίστανται μεγάλες μειώσεις.
Το μεταναστευτικό, ειδικότερα το ισλαμικό τσουνάμι, παγιδεύει τις κυβερνήσεις σε αντιδημοκρατικές και απάνθρωπες λύσεις. Η φυλάκιση ή η γκετοποίηση του λαθρομετανάστη δεν είναι ούτε δημοκρατική ούτε ανθρώπινη μεταχείριση, η επαναπροώθηση στην πατρίδα του και η δυνατότητα μετεγκατάστασής του σε όποιο άλλο κράτος επιθυμεί είναι η πρέπουσα λύση.
Η Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη μετατράπηκε σε τοκογλυφική αισχροκέρδεια.

η Κυριακή των αντεξουσιαστών....



Στη συνείδηση πολλών η Εκκλησία είναι ταυτισμένη με το καταστημένο.
Και-σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό-όχι αδίκως. Για λόγους πολλούς και διάφορους, που δεν είναι το παρόντος να τους αναφέρουμε. Και όμως!…
Η Εκκλησία του Χριστού είναι κάθετα και διαμετρικά αντίθετη με το κατεστημένο.
Απόδειξη; Η ευαγγελική περικοπή της αυριανής Κυριακής (Ε΄. Κυριακής των Νηστειών). Που σαφέστατα αποδεικνύει ότι ο Χριστός είναι αντεξουσιαστής και συνεπώς και το Ευαγγέλιό του σαφέστατα αντεξουσιαστικό.
Βέβαια μια τέτοια τοποθέτηση εξοργίζει πολλούς εκπροσώπους της Εκκλησίας, που έχουν εναρμονιστεί με τις δομές του κατεστημένου.
Αλλά το περίεργο είναι ότι εξοργίζει και τους αντεξουσιαστές.
Γιατί τους κάνει-κατά πάσα πιθανότητα-να αισθάνονται κάπως σαν κατηχητόπουλα. Πράγμα που τους φαίνεται εξαιρετικά μειωτικό, για τον επαναστατική και ανεξάρτητη επιλογή της ζωής τους και της συμπεριφοράς τους.
Είτε όμως αρέσει είτε δεν αρέσει και στους μεν και στους δε, το Ευαγγέλιο είναι αυτό, που είναι. Και το γράμμα, αλλά και το πνεύμα των γραφομένων του είναι, όπως προαναφέραμε, σαφέστατα αντεξουσιαστικό.

Προσωρινά τα καταφύγια κράτησης μεταναστών;

Με τόσα χρήματα που θα δαπανηθούν για την ανακαίνιση των στρατοπέδων, όχι προσωρινή, καραμόνιμη είναι η λύση.
Προσωρινή ήταν η λύση που έδωσαν όταν έκανε ψόφο για την στέγαση των αστέγων του κέντρου. Άνοιξαν υφιστάμενα δημόσια κτίρια, δεν δαπάνησαν δραχμή, και με το πέρας της έκτακτης ανάγκης, τους αποχαιρέτησαν οι ευεργέτες -τους έστειλαν από εκεί που ‘ρθαν.
Ερώτηση: Γιατί αυτοί οι άγιοι, αλληλέγγυοι, ανθρωπιστές κύριοι, δεν προέβησαν σε ανάλογο διάβημα, να ανακαινίσουν δηλαδή δημόσια οικήματα, για την φιλοξενία των αστέγων (που σημειωτέον άστεγους τους κατάντησε η δική τους εξολοθρευτική πολιτική);
Απάντηση: Γιατί οι άστεγοι δεν τους επιφέρουν κέρδος!!!
Με τους μετανάστες τα τσεπώνουν απ’ όλες τις μεριές, και για να τους βάζουν παράνομα στη χώρα, αλλά και για τη διαμονή τους -με το μήνα πληρώνεται η πολιτεία, κάτι εκατομμύρια. Επειδή δε τα χρήματα τα βάζουν στην τσέπη οι προδότες, είμαστε υποχρεωμένοι εμείς οι πολίτες να πληρώνουμε και να ξαναπληρώνουμε για μία προπληρωμένη περίθαλψη!!!  

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Μάχη δίνουν και οι κάτοικοι στην Κρήτη για τα βουνά τους!!!


ΟΛΕΣ οι επενδύσεις τους παράνομες είναι. Απευθείας αναθέσεις, οι ανάδοχες εταιρείες κομίζονται τον πλούτο, μιζώνονται οι προδότες, περιβαλλοντικές μελέτες ΔΕΝ γίνονται. Ποσώς ενδιαφέρονται οι εταιρείες για το περιβάλλον, τα κέρδη μόνο τους κόπτουν. Ποσώς ενδιαφέρει και τους προδότες η χώρα, την μίζα τους την έλαβαν, τα σεντούκια τα γέμισαν, την βίλλα τους την έχουν χτισμένη αλλού, εκτός καταστραμμένων περιοχών.

Και από την επέλαση τους οι βάρβαροι αφήνουν πίσω ένα ζημιωμένο δημόσιο -δεν έχει λαμβάνειν η χώρα μερίδιο ούτε από την αγοραπωλησία ούτε φυσικά από τα κέρδη-, και τους κατοίκους χωρίς βουνά, χωρίς δάση, χωρίς αέρα, χωρίς νερό, χωρίς περιβάλλον!!!

Όλες οι συμφωνίες των προδοτών κατά τον ίδιο τρόπο κλείνονται.

Καμία επένδυση από την μιζαδόρα αυτή κυβέρνηση. Θα ξεκουμπιστούν πρώτα οι απάτριδες και μετά θα αξιοποιήσουμε τον πλούτο μας. Οι κάτοικοι των περιοχών. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!

ΑΠΟΠΗΓΑΔΙ "Σήμερα Εμείς - Αύριο Εσείς"

Αχεντριά: http://www.patris.gr/articles/219967


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!Αντιδράσεις για τις ΑΠΕ στον 

Αυτόν τον βρήκαν εκείνους που τους κατέκλεβαν τόσα χρόνια δεν τους έβρισκαν!!!



ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ μου πέθανε 21 Μαρτίου ,και είχε ασφάλεια ΙΚΑ
Η ΣΥΝΤΑΞΗ του μπαίνει 22 του μηνός
για μια ημέρα όχι, ΜΟΝΟ δεν πήρε σύνταξη και δώρο,
αλλά βρήκα και τον μπελά μου να τρέχω κάθε μέρα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.
Αυτοί ισχυρίζονται , ότι έχει πάρει την σύνταξη ,600 ευρω, ενώ απο τις καταθέσεις φαίνεται το ποσό των 250 ευρω. Τους λέω,να μου δώσουν τα έξοδα κηδείας,που δικαιούται,και ας αφαιρέσουν από εκεί το ιλιγγιώδες ποσό...των 250 ευρω. Αρνούνται πεισματικά, εξαντλώντας όλη την γραφειοκρατία,και λένε θα δούμε σε 3 μήνες όταν κλείσει η υπόθεση.
Σε κάθε συναλλαγή μας με αντιμετωπίζουν σαν τρομοκράτη,που έριξα έξω το δημόσιο,με τις λαμογιες μου.
Περιττό να σας πω,δεν μου είπαν τυπικά ούτε ένα συλληπτήρια!!
απορία πρώτη:
Αυτόν τον βρήκαν αμέσως, εκείνους που τους κατέκλεβαν τόσα χρόνια δεν τους έβρισκαν!!!
Ούτε αυτούς που έπαιρναν παράνομα βοηθήματα και επιδόματα ούτε τους υπαλλήλους που κατέκλεβαν το ΙΚΑ.
απορία δεύτερη:
Με τόσες γραφειοκρατίες και σπατάλη χρόνου, πως μπορεί ένας εργαζόμενος να φεύγει, από την δουλειά του, να ασχολείται με εσάς. Και μια γριούλα ,πως θα μπορέσει να αντεπεξέλθει, για τα αυτονόητα,που δούλευε μια ζωή
ΥΓ
το όνομα του αναγνώστη και των υπαλλήλων του ΙΚΑ είναι στην διάθεσή μας


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δει δη χρημάτων(;)


Του Θανάση Νικολαΐδη
ΑΛΛΑ προβλήματα (της Παιδείας) περιμέναμε, άλλα μας προέκυψαν. Μετά τον νόμο που καθυστέρησε για δεκαετίες, ήρθε η ώρα των…χρημάτων. Κι αν ο νέος Υπουργός ισχυρίζεται πως «ουκ ήλθον καταλύσαι αλλά πληρώσαι» (τον νόμον), το πρόβλημα παραμένει και απειλούνται καταστάσεις και μελλούμενα από εκείνα τα γνωστά των «επαναστατημένων νιάτων».
ΚΑΙ, βέβαια, δεν βιώνουμε καταστάσεις που «επιβάλλονται» ξεσηκωμοί, ωστόσο, τους περιμένουμε. Από μεγάλη μερίδα φοιτητόκοσμου-προέκταση της κοινωνίας-που δεν έμαθε να πειθαρχεί. Γιατί; Γιατί είναι, από χρόνια ο κομματισμός «δευτέρα φύσις» του σπουδαστή και τα κόμματα έμπασαν τον φοιτητή στα δικά τους. Του μετέδωσαν τον…καημό τους, τον έχρισαν αρωγό για τον δικό τους «αγώνα», για να τον αφομοιώσει το «σύστημα». Κι έγιναν τα πανεπιστήμια προθάλαμος της πολιτικής. Ένα μεγάλο «οίκημα» με διαμερίσματα καθένα με το ταμπελάκι του στην πόρτα κι όποιος προλάβει. Κόμμα και πολιτικός, και με τον φοιτητής/φοιτήτρια ψευδοήρωα, σε καιρό «ειρήνης».

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Νίκος Κωνσταντόπουλος: "Θα στρατευθώ στην προσπάθεια ενίσχυσης του ΣΥΝ" Αντε και καλά σαράντα...



Ακόμα και τώρα, που ο δικομματισμός από είδωλο κατάντησε σκιάχτρο, δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για τίποτε και τα βάζουν με την Αριστερά. Δεν θα αλλάξουν, όμως, την ατζέντα των εκλογών οι σκηνοθεσίες και οι ρητορείες ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στην "Αυγή" ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος και συμπληρώνει: "Οι εκλογές που έρχονται είναι κρίσιμες. Και σε αυτές τις εκλογές θα στρατευθώ στην προσπάθεια ενίσχυσης του ΣΥΝ".


Άντε και καλά ... σαράντα στους Συριζαίους και Συνασπιστές!!!
Είναι δυνατόν να τον δεχθούν;
Μάλλον θέλουν να "αυτοκτονήσουν" πλέον πολιτικά!

Ο άνθρωπος που διορίζει ακόμη ημετέρους, στο νόμιμο και ως εκ τούτου και ηθικό πολιτικό του γραφείο στη Βουλή και έχει κόρη την αμείλικτη διώκτρια των ανώνυμων ιστολογίων, φιλοδοξεί την φήμη του "σωτήρα" της αριστεράς...
και μη χειρότερα... 


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Έδιωξαν την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός από το βουνό!!


Τους έδιωξε το δασαρχείο, ο Κάκαβος και πάλι ελεύθερος: http://antigoldgreece.wordpress.com/2012/03/29/dasarxeio-skouries/
Κλείνουν τα μέτωπα έντρομοι για να μην εξαπλωθεί η εμπόλεμη ζώνη!!!
Προσπαθούν να τρενάρουν το αναπόφευκτο σβήνοντας τις εστίες, γιατί το μέτωπο αν εξαπλωθεί θα γίνει ΕΝΑ!!! Πόσο θα το τρενάρουν με την εκλογολογία, πόσο θα το τρενάρουν με το παίρνω πίσω νομοσχέδια, πόσο θα το τρενάρουν αναβάλλοντας τις «επενδύσεις»;
Ολούθε έτοιμα τα μέτωπα αγώνα, μια χώρα στην επανάσταση ταγμένη!!
Άντε με το καλό και σε εμάς εδώ στο Ελληνικό, ν’ αρχίσει ο αγώνας που μαίνεται!!! Να λαμπαδιάσει ο τόπος!!!! Να ξεκουμπίσουμε τους απάτριδες!!!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Πρόληψη…


Του Θανάση Νικολαΐδη
ΠΟΛΛΑ μας «χρωστάνε» οι πολιτικοί. Και είναι η στιγμή κατάλληλη για «τετ-α-τετ» και εξήγηση ενωπίων ενωπίοις. Στις δειλές εξορμήσεις τους, για τις στροφές που ανεβάζουν, δοκιμαστικά, μη τους έρθει…γιαούρτι ή αντηχήσει γιούχα.
ΑΥΤΟΙ οι άνθρωποι επιμένουν. Για τα κεκτημένα και άλλα που τα περνάνε στη ζούλα, ακόμα και σήμερα. Εκ παραδόσεως και από κεκτημένη ταχύτητα και παίρνοντας ο ένας κουράγιο απ’ τον διπλανό του σιναφιού και του κοινού «αγώνα».
Μας «χρωστάνε» εξηγήσεις απ’ τον καιρό του…Νώε και δεν τους το συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε το δούλεμα με επιτροπές για Βατοπέδια και για αποκαλύψεις περί την…Siemens, τις λίστες των Ελβετοκαταθετών που δεν μας έδωσαν, τα «εδώ παπάς-εκεί παπάς» με το δικό τους «πόθεν έσχες», και μόνο τα δικά μας χειρίστηκαν με ταχύτητα και συνέπεια. Κι αντί να πηγαίνουμε…τσιγάρα στη φυλακή για κρατούμενους μιζαδόρους πολιτικούς και άλλους «αστέρες» που αμάρτησαν, ψηλαφούμε τα δεσμά στα χέρια μας, αναστενάζοντας για τα βάρη.
ΚΑΙ ήταν τόσο εύκολο για τους νομοθέτες μας να δρομολογήσουν νόμους και να εφαρμόσουν κανόνες…Με την ακρίβεια των αριθμών οι υποχρεώσεις μας, με την άνεση των λόγων (τους) οι δικές τους. Κι αντί να απολογηθούν για συγκεκριμένες ενέργειες ανθρώπων του σιναφιού τους, ασχολούνται με τη βάση. Και τρέχει για χαράτσια η «βάση», για να αναπνέει με άνεση η «κορυφή». Πεσμένη στα αγαθά που εξασφάλισε, και με τα χέρια της να αγκαλιάζουν τα προνόμια που θέσπισε. Κι ούτε σκέψη για να άρει παραπανίσια προνόμια για να φανεί συμπάσχουσα με τον λαό.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

No comments !



Δυό βιντεάκια Ελληνα που αξίζει να δείς!
Ειλικρινά!
Δίχως σχόλια!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

ARD: "Η Γερμανία προκάλεσε την ελληνική κρίση για να βγάλει μεγάλα κέρδη"!



http://www.defencenet.gr 

Αποκαλυπτικό για την τεράστια απάτη σε βάρος ενός ολόκληρου λαού, του ελληνικού και την απαξίωση μιας ολοκληρης χώρας με την προσπάθεια επιβολής του συνδρόμου της ενοχής με την αγαστή συνεργασία βέβαια των εγχώριων συνεργατών τους είναι το ρεπορτάζ του γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού καναλιού ARD το οποίο προβλήθηκε από την ΝΕΤ, αλλά και η ομολογία του Γερμανού επικεφαλής του EFSF, Κλάους Ρέγκλινγκ, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Focus.
Σύμφωνα με τα όσα διεμήνυσε ο Γερμανός επικεφαλής του Ταμείου, η Γερμανία, όχι μόνο δεν έχει ζημιωθεί από την κρίση χρέους της Ελλάδας, αλλά αντιθέτως, έχει καταγράψει σημαντικά κέρδη, τα οποία μάλιστα αναμένεται να πολλαπλασιαστούν σε βάθος χρόνου, όσο οι προσπάθειες για την «επίλυσή» της εντατικοποιούνται.
Αυτό, σύμφωνα με τον κ. Ρέγκλινγκ, συμβαίνει γιατί η Γερμανία δανείζει στην Ελλάδα όχι απευθείας αλλά μέσω των έκτακτων μηχανισμών στήριξης, με επιτόκια, πολύ μεγαλύτερα από αυτά με τα οποία δανείζεται η ίδια.

Ημερίδα Δήμου Πεντέλης και ΙΝ.ΚΑ. με θέμα «ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ»

Τον ρόλο μας στην όλη προσπάθεια τον γνωρίζετε καλά. 

Προχωράμε σε οργανώσεις κοινωνικής ουσίας και πραγματικής αξίας.



Watch live streaming video from 114news at livestream.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  23/3/2012
Ημερίδα Δήμου Πεντέλης και ΙΝ.ΚΑ. με θέμα «ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ»

Σας γνωρίζουμε ότι, την Τετάρτη 21-3-2012, έγινε με πρωτοβουλία του ΙΝ.ΚΑ.  (Ινστιτούτο Καταναλωτών), και του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη, ημερίδα με θέμα «Από τον Παραγωγό στον Καταναλωτή» στο κολυμβητήριο της Δ.Κ. Μελισσίων.
Στην ημερίδα παρευρέθησαν, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ, ο εκπρόσωπος της Π.Ε.Δ.Α. (Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής), εκπρόσωποι των Δήμων Αγ.Βαρβάρας, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Ζωγράφου, Μεγάρων, Κορωπίου, Νέας Φιλαδέλφιας, παραγωγοί και καταναλωτές.
Κατά τη σύσκεψη τέθηκαν από το Δήμαρχο Πεντέλης  οι αρχές μέσα στις οποίες θα πρέπει να οργανωθεί και να λειτουργήσει το Σύστημα «από τον Παραγωγό στον Καταναλωτή» και προτάθηκε από το ΙΝ.ΚΑ. η λειτουργία συντονιστικής Γραμματείας για το θέμα.
Συναποφασίστηκαν:

Προωθούν (αίσχος!) τα παιδιά τους


Του Θανάση Νικολαΐδη
ΕΚΛΟΓΕΣ και σήμανε συναγερμός. Ξύπνησαν οι «κοιμώμενοι» (για την Ελλάδα) και τρέχουν για πάρτη τους. Για την ψήφο τους τη ακριβή, που θα φέρει έδρα κι αυτή «κέρδη». Κάθε λογής, τωρινά, αυριανά και μακροπρόθεσμα. Και μόνο για τη…δόξα δεν τρέχουν, στις χαλεπές μας μέρες. Και, βέβαια, εμείς που βλέπουμε την αγωνία τους έχουμε και την απορία μας. Τόσο «επικίνδυνο», σήμερα, το «επάγγελμα», τόσα…γιαούρτια και κραυγές κι αυτοί επιμένουν; Δεν είδαν το αγριεμένο βλέμμα του πολίτη-ψηφοφόρου για να υποστείλουν τη σημαία, να αποσυρθούν στα του οίκου και να απολαύσουν τη σύνταξη των γηρατειών τους;
ΟΛΑ τα είδαν, τα ξέρουν και τα ζύγιασαν γι αυτό και επιμένουν. Είναι έργο δικό τους (τα προνόμια), συνολικό, συντεχνιακό, κι όταν τα έκτιζαν προνόμια, κρατούσαν τα κομματικά τους σε αναστολή και τα «ιδεολογικά» χωμένα στο (κωλο)τσεπάκι. Βλέπουν, λοιπόν, τις μούντζες και τα γιούχα κι όμως επιμένουν, διαγκωνιζόμενοι. Από κόμμα σε κόμμα μη μείνουν εκτός νυμφώνος και από…χωρίου εις χωρίον για προεκλογικό αγώνα.

Μια φορά κι έναν καιρό …!


Αυτό που βιώνουμε σαν χώρα δεν έχει προηγούμενο. Η κοινωνία παρά τις οικονομικές ενέσεις αναζωογόνησης που δέχεται καταρρέει. Και αυτή η κατάρρευση σαν ντόμινο παρασύρει τα πάντα με στόχο τον πάτο του βαρελιού του Ράϊχενμπαχ που είναι η πλήρη εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.
Σε τέτοιο σημείο, που να μιλούν για επίδομα φτώχειας για τα εισοδήματα των κάτω των 200ευρώ!. Αφού πρώτα αφαιρέσουν όλα τα επιδόματα που ενισχύουν το έτσι ή αλλιώς χαμηλό βασικό.
Εμφανείς πλέον οι στόχοι αυτών που από σπόντα, και όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις κυβερνούν χωρίς λαϊκό έρεισμα.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Eπιστολη Κουσουλου σε PS...

Aπό PetraSkandalou, 


 Αγαπητό PetraSkandalou,

Νωρίτερα το μεσημέρι είδα ένα θέμα το οποίο προέκυψε με μια επιστολή που σας έστειλε το bloko.gr.
Είδα και την απάντηση που αναρτήσατε.
Ωστόσο νοιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας δυο πράγματα σχετικά με την υπόθεση της Πυροσβεστικής. Τη θεωρώ από τις πλέον "βρώμικες" από τους φακέλους που έχουμε ανοίξει εγώ και οι συνεργάτες μου εάν εξαιρέσεις εκείνον των Οικονομικών Επιθεωρητών. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως... 
Ας μας πουν οι κύριοι που βρίσκονταν όλα αυτά τα χρόνια που διαρκεί το "έγκλημα " της αεροπυρόσβεσης. Το είχαν αντιληφθεί; Δεν το είχαν αντιληφθεί; Και αν το είχαν αντιληφθεί γιατί δεν έγραφαν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων;
Εργαζόμουν στην εφημερίδα VETO όταν με αφορμή τις καταγγελίες Βούγια άρχισα να ψάχνω την υπόθεση της πυροσβεστικής και των ελικοπτέρων. Ούτως ή άλλως δεν ήταν το αντικείμενό μου καθώς ανήκει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Στο πλαίσιο της έρευνας μίλησα με αρκετούς αξιωματικούς. Όλοι μου είπαν το ίδιο πράγμα:
"Μην ψάχνεις, άδικα δεν θα βρεις άκρη. Είναι κράτος εν κράτει. Αυτοί κάνουν τις κρίσεις (σ.σ. εννοώντας τις εταιρείες)".
Θυμάμαι, λίγο καιρό αργότερα ο αρχισυντάκτης μου με κοίταξε λίγο περίεργα όταν του ανέλυα τα στοιχεία για την υπόθεση της τεχνικής υποστήριξης των ελικοπτέρων από εμπλεκόμενη εταιρεία. Mου είπε "συμβαίνουν αυτά τα πράγματα;" Λίγο καιρό αργότερα και γι αυτή την υπόθεση ασκήθηκε ποινική δίωξη...

Γεια σου κυρ-Εισαγγελέα με την ιδέα την ωραία!


Ο Εισαγγελέας σήμερα θυμήθηκε πως υπάρχουν πρεζόνια πέριξ της Νομικής και προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες για να καθαρίσει η περιοχή!
Απ' την άλλη, η Κυβέρνηση μόλις την προηγούμενη εβδομάδα (όταν και οριστικοποιήθηκε η προσεχής διεξαγωγή τον εκλογών) θυμήθηκε το πρόβλημα της εγκληματικότητας και της υπερσυσσώρευσης μεταναστών στην Αθήνα!
Φαντάζομαι πως αύριο-μεθαύριο κάποιος ιθύνων νους θα "θυμηθεί" τα πρεζόνια στην Τοσίτσα, τις πουτάνες στο Μεταξουργείο, τις μαύρες στη Σωκράτους, τους μικροπωλητές στην Ακαδημίας, τα γκέτο στην Αχαρνών, τις συμμορίες στη Μενάνδρου και όλα όσα συμβαίνουν στο μαγικό κόσμο του κέντρου της Αθήνας.

Ρε τι γίνεται!!!
Ξαφνικα την τελευταία εβδομάδα στο σύστημα της Κυβέρνησης και των Εισαγγελέων έσκασε η ίδια ιδέα στο μυαλό τους και σαν αλλος "Κύρος Γρανάζης" προχωρά άμεσα στην -δήθεν- υλοποίησή της!

Στρατόπεδα…ανθρωπιάς


Του Θανάση Νικολαΐδη
ΥΠΑΡΧΕΙ έλεγχος, στην Ευρώπη των «κουτόφραγκων». Μπήκες στη χώρας τους; Δίνεις λογαριασμό. Με τα στοιχεία σου γνωστά στην πόλη και με προϋποθέσεις εγκατάστασης και παραμονής. Μετακόμισες χωρίς να το δηλώσεις; Πρόστιμο! Έφυγες νύχτα απ’ το νοικιασμένο αφήνοντάς το «αχούρι»; Δεν μπορείς! Θα εγκρίνει το φευγιό σου επιτροπή και θα τα’ αφήσεις όπως το νοίκιασες. Απλήρωτους λογαριασμούς; Απ’ την εγγύηση. Κι αν κάνεις μαγκιά…ελληνικού χαρακτήρα, σε βρίσκουν αμέσως, πληρώνεις, συμμορφώνεσαι και η κοινωνία (εφ)ησυχάζει. Κι αν αυτό είναι…φασισμός, ας ψάξουμε για δημοκρατία στην Ελλάδα-μπάχαλο. Στον απέραντο σκουπιδότοπο της αμεριμνησίας των δήμων, της κρατικής ανοργανωσιάς και των προεκλογικών λόγων.
ΒΡΕΘΗΚΑΝ λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, απ’ τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Τους έδιωξε η πατρίδα τους, τους παρέλαβε η μαφία και η παγκοσμιοποίηση…δικαιώθηκε. Σαν ποντικοί σκαρφαλωμένοι στο σασί της νταλίκας ή στα αμπάρια του πλοίου, ένα «υπόλοιπο» κοινωνίας που το εξέβρασε η δυστυχία στα αφιλόξενα βράχια. Με την ψυχή στα δόντια, «χωρίς δουλειά και σπίτι, αλλά όχι χωρίς ελπίδα» κατά τη γερμανική ρήση.
ΕΔΩ τους μάζεψε ο «Ξένιος Δίας», αλλά, με τον καιρό, η «βόμβα» πάει να εκραγεί. Φτάνει στο χτένι ο κόμπος κι άρχισε πόλεμος κέντρου και επαρχίας, «κλεινού άστεως» και πόλεων, υπουργών και δημάρχων. Ως λαός που…πειθαρχούμε, Πολιτεία που νοιάζεται, Κράτος αποτελεσματικό πολιτικοί που δεν κοιμούνται για τα προβλήματα των πολιτών.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Από Λαϊκό Κίνημα

                                                                ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Καλούνται τα μέλη του Κινήματος σε συνάντηση στον "Ακροβάτη" (25ης Μαρτίου αρ. 21, Χαλάνδρι) την Τρίτη, 27/3/2012 και ώρα 19:00.
Τα θέμα της συνάντησης είναι η θέση του κινήματος σε σχέση με τις προτάσεις συνεργασίας (με εκλογικό ή μη σκοπό), αλλά και η λήψη απόφασης για τους όρους και προϋποθέσεις τυχόν συνεργασιών.
Παρακαλούμε για τις εισηγήσεις σας (ει δυνατόν πριν την συνάντηση).
Εισηγήσεις μελών και φίλων από όλη την Ελλάδα είναι ως γνωστόν ευπρόσδεκτες.

Η Δ.Ε. του κινήματος

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η Δημοκρατία στην Ελλάδα του σήμερα !


Μου πήγε και το άλλο το..μη το χαρακτηρίσω τώρα και μετά λέν και στέλνουν μηνυματάκια για πρόστιμα από το "τάδε" σώμα και μπούρδες γιατί είπες τον "έτσι" "γιουβέτσι"..άϊντε πια!
Τελοσπάντων!
Μου πήγε και κατέθεσε στεφάνι στον άγνωστο στρατιώτη έλεγε ο δημοσιογράφος εκ μέρους όλων των Ελλήνων!
Είδατε Ελληνες κάπου κεί κοντά στην παρέλαση;

Η αστυνομία και τα ΜΑΤ παρέλασαν!
Επρόκειτο για παρέλαση παρωδία!
Αυτοί που ήταν κοντά του ήταν όλα τα "μπουζούκια"..λιμοκοντόροι πολιτικοί άχρηστοι που έφαγαν..έφαγαν..και τρώνε αδιάκοπα με 100 μασέλες!
Αλήθεια τη λίστα με κάτι ονόματα με κάτι περίεργες καταθέσεις την είδατε;
Ολοι τους ήταν αποκλεισμένοι κι όταν κάποιοι ρε παιδί μου ξέφυγαν κι έκαναν το παραμικρό, τότε ε....πήγε η εξουσία και τα συμμάζεψε όλα.

Οι κωλοτούμπες των πολιτικών και οι επερχόμενες εκλογές.


http://insultus.blogspot.com

Βουλευτές της ΝΔ που ψηφίσανε το 1ο Μνημόνιο μεταπηδούν στο κόμμα του Καμένου, αμαρτωλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μεταπηδούν στη ΔΗΜΑΡ, βουλευτές του ΛΑΟΣ μεταπηδούν στη ΝΔ. Τα ίδια υλικά, η ίδια τράπουλα με ξανα-ανακατεμένα τα χαρτιά., οι ίδιοι άνθρωποι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας, πράσινοι και γαλάζιοι και άλλα ντεμί χρώματα εξακολουθούν και προσποιούνται ότι δεν συνέβη τίποτε, ότι ένα άλμα καθ’ ύψος σε άλλο κόμμα είναι δυνατό να τους αναβαθμίσει στην εκλογική κάλπη και να λάβουν «άφεσιν αμαρτιών» από τους Έλληνες πολίτες και έτσι να συνεχίσουν το καταστροφικό του έργο και στην επόμενη βουλή. Μόλις αντιλαμβάνονται ότι το καράβι βουλιάζει αμέσως εγκαταλείπουν το σκάφος και επιβιβάζονται σε ναυαγοσωστικά.
Πάλι ξανά ένα προεκλογικό σκηνικό με τα ίδια πρόσωπα, με τα ίδια συνθήματα, με το ίδιο θράσος, την ίδια θρασύτητα όπου οι ίδιοι παλαιοί εκπρόσωποι του Έθνους ζητούνε ξανά την ψήφο μας για να μας ξανασώσουν.
Οι βουλευτές της ΝΔ που μετοίκησαν στο κόμμα του Καμένου ποιος μας εγγυάται ότι μετά τις εκλογές δεν θα αλλαξοπιστίσουν υποστηρίζοντας για λόγους «εθνικής ανάγκης, σωτηρίας της χώρας» το συνασπισμό των κομμάτων του μνημονίου (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ);

Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού...

 Από Ζητείται ελπίδα

Η μεγάλη παρέλαση στο δρόμο και οι επίσημοι στη μεγάλη εξέδρα που στήθηκε πάνω από το μεγάλο βόθρο της πόλης...
Ο κόσμος απών, πέρα μακριά, πίσω από κάγκελα και χιλιάδες οπλισμένους σαν αστακούς αστυνομικούς...
Και έτσι πέρασε κι αυτή η παρέλαση της εθνικής μας γιορτής...
Και οι μεγάλοι επίσημοι δήλωσαν περήφανοι και ευχαριστημένοι που η παρέλαση έγινε με επιτυχία και δεν τους χάλασαν τα κουστουμάκια τα ακριβά από τα γιαούρτια και τους καφέδες...
Η δήλωση του Λουκά Παπαδήμου που παριστάνει τον πρωθυπουργό του παρανοϊκού θίασου που παίζει την παράσταση της "σωτηρίας" μας, σπάει κόκκαλα:
«Ήταν μια θαυμάσια, εντυπωσιακή παρέλαση με την οποία τιμήσαμε τους ήρωες του 1821, οι οποίοι με γενναιότητα, αυτοθυσία και πίστη μας έδωσαν την ελευθερία μας. Οι αξίες, τα ιδανικά και οι πράξεις τους δίνουν το παράδειγμα, δείχνουν το δρόμο με τον οποίο μπορούμε να κερδίσουμε τη σημερινή εθνική μάχη για την ανόρθωση της οικονομίας μας. Και πιστεύω, ότι με αποφασιστικότητα, ενότητα και αλληλεγγύη θα το κατορθώσουμε»

Προκλητικότατος !


Ακου τον τί λέει!
Αυτός ο... δεν..ξέρω..αδυνατώ να τον χαρακτηρίσω όλο εμφανίζεται και ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ με τα λεγόμενά του!
Φτιαχτά πρέπει να ειναι!
Δεν μπορεί κυρία μου!
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ όπως πάντα!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Η παρέλαση τους…έφταιξε


Του Θανάση Νικολαΐδη
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με τις «παρελάσεις». Τηλεοπτικές, καθημερινές…ανατριχιαστικές. Αυτές που ανεχόμαστε, αν δεν τις χειροκροτούμε. Κι έγιναν συνήθεια, έξη και ανοχή. Με πρωταγωνιστές, κομπάρσους και σκηνοθέτες που το’ χουν καμάρι. Κι όσο αυτοί κι αυτές το νιώθουν πως είμαστε φιλικοί και ανεκτικοί τόσο ανεβάζουν τις «στροφές». Με την Πολιτεία «κοιμωμένη», μιας και…αυτά τα θέλει ο λαός.
ΚΑΙ, βέβαια, δεν χρειάζεται να αραδιάσουμε παραδείγματα περιγράφοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Θα πάρουμε ένα και μοναδικό «είδος». Τους κίναιδους! Φύσει είτε θέσει ανώμαλους, σε παράταξη και συμπαράταξη, κατ’ επιλογή και…πρωτοκαθεδρία τους. Τους θηλυπρεπείς με νάζια και τα γυναικωτά αγόρια που παρελαύνουν στο «γυαλί». Κι άλλους θρασύτερους και καθιερωμένους, που δίνουν «παράσταση». Με κύριο «προσόν» την ιδιαιτερότητα που έχει πέραση τηλεοπτική και τους ενθαρρύνει, τους πολλαπλασιάζει και τους καθιστά κυρίαρχους του παιχνιδιού.
ΔΕΝ είδαμε διαμαρτυρία από ομάδες και σωματεία και μόνο ένα χρηματικό πρόστιμο, κατά καιρούς και περίπτωση μαρτυράει την ύπαρξη του ΕΡΣ και τον μηδαμινό του ρόλο. Δεν είσαι «ιν», δεν έχεις μέλλον καλλιτεχνικό (και όχι μόνο), αν δεν είσαι του σιναφιού. Δεν σε απορροφά το σύστημα, δε σε αφομοιώνει, αν είναι η εικόνα σου είναι αλλιώτικη απ’ την συνήθη, τρέχουσα και επιβεβλημένη απ’ τους τηλεοπτικούς «κανόνες» και κατά τα γούστα των αφεντικών. Λιγοστές οι πιθανότητες για προβολή και καριέρα. Είσαι της συνομοταξίας; Θα’ χεις ρόλο στην τηλεοπτική καθημερινότητα και οι προβολείς απάνω σου.

Η υποκρισία μιας ποινικολόγου (Ζωή Κωνσταντοπούλου)

Από petraskandalou

Zωή Κωνσταντοπούλου, πρόεδρος της …Διεθνούς Επιτροπής Νέων Ποινικολόγων…  
Δεν λέμε πομπώδης τίτλος μοιάζει αυτός, αν και δεν ξέρουμε τι είναι αυτή η διεθνής επιτροπή,  ποιος την ίδρυσε, από ποιους απαρτίζεται και ποιος είναι άραγε ο σκοπός της;
Έδωσε συνέντευξη λοιπόν η πρόεδρος της παραπάνω επιτροπής στο Κουτί της Πανδώρας του Κώστα Μπαξεβάνη  και με ...ύφος "αγωνιστικό" επισήμανε: «Συλλογικά μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση»   δείτε το video.
Συλλογικά;; δηλαδή μαζί με την κα Κωνσταντοπούλου μήπως και
με τον αξιότιμο μπαμπά της θα λυτρώσουμε τη χώρα από το ληστρικό σύστημα που μας κυβερνά και μας ξεπουλά;
Μα πώς είχαμε την εντύπωση ότι ο μεγάλος και έγκριτος ποινικολόγος μπαμπάς της μα και η ίδια είναι οι κατ’ εξοχήν υπερασπιστές δικηγόροι του ίδιου αυτού συστήματος της κλεψιάς και της αρπαχτής;
Ο μπαμπάς πρώην βουλευτής και πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν ήταν ο νομικός σύμβουλος του Αλαφούζου και όχι μόνον; 
Σήμερα αυτός δεν υποστηρίζει στην πολύκροτη δίκη τους αδελφούς Τσιτσιρίγκους με τις διεθνείς απάτες και τις παρατράπεζές τους που εξοικονόμησαν δισεκατομμύρια ευρώ με τις ευλογίες και την κάλυψη κυβερνητικών στελεχών;  Η ίδια δεν υποστηρίζει και μάλιστα σθεναρά και με τον καλύτερο τρόπο,  έμπορους ναρκωτικών, βιαστές, απατεώνες  και κάθε καρυδιάς καρύδι που εκτρέφει το σύστημα και στη συνέχεια εκτρέφεται από αυτό;
Τι  θέλει δηλαδή να μας πει η κα Κωνσταντοπούλου;

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ολοι μαζί..ας κλάψουμε !


Τον θαυμάσατε καλέ τον άνθρωπο που τα μισά και βάλε της ζωής του τα πέρασε στη Βουλή "δουλεύοντας";
Τί δουλειά κι αυτή ρε παιδί μου!
Τί κούραση..!
Ε;
Τί λειτούργημα!
Μανούλα!
Αν ήθελαν κυρία μου να προσφέρουν στα λεγόμενα "κοινά" θα έπρεπε να το κάνουν αφιλοκερδώς!
Στην καθομιλουμένη...ΤΖΑΜΠΑ!
Αλλά τί λέω κι εγώ ο τρελός του χωριού τώρα!
Πώ..πώ...!
Τί μας είπε!
Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος..πως το'πε αυτό;

Τι παραδέχεται για τη Δικαιοσύνη ο αντεισαγγελέας Γιώργος Κολιοκώστας

Ο αντεισαγγελέας επισημαίνει ότι η Δικαιοσύνη αποκρύπτει την αλήθεια!

Τι παραδέχεται για τη Δικαιοσύνη ο αντεισαγγελέας Γιώργος Κολιοκώστας


Κόλαφο για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης αποτελεί εισήγηση αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αφού όχι μόνο κάνει λόγο για «εισαγγελείς οπισθοφύλακες και απλούς θεατές», αλλά αποκαλύπτει ότι η δικαιοσύνη «αποκρύπτει την αλήθεια (σ.σ. κοινώς κουκούλωμα) σε θέματα που την αφορούν».
Ο «θησαυρός» των αποκαλυπτικών αυτών στοιχείων περιλαμβάνονται στην εισήγηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργου Κολιοκώστα προς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση του στις αρχές του περασμένου μήνα για την αντικατάσταση ή μη των δύο οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη.
Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου (αρ. 9/2012) που καθαρογράφτηκε περιέχει εξαιρετικά στοιχεία, διόλου κολακευτικά για τους δύο εισαγγελείς, ενώ περιλαμβάνει σοβαρές καταγγελίες για τη στάση της πλειονότητας των εισαγγελικών λειτουργών αλλά και για νοοτροπίες που επικρατούν στην ίδια τη δικαιοσύνη.

Μία κυβέρνηση που τρέμει τον λαό, φυσικά δεν είναι κυβέρνηση που εκπροσωπεί τον λαό.


http://apneagr.blogspot.com

Προφανώς στην Ελλάδα έχει απωλεσθεί η έννοια του αυτονόητου. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που διαθέτει για να προστατευθεί από τον λαό που «διέσωσε»(!), ενώ δεν διστάζει να διατάσσει την ύπαρξη ελεύθερων σκοπευτών για να προστατεύσει τα μέλη της από τον λαό!!!
Ζούμε φοβερές στιγμές, ως έθνος, ως λαός, ως άνθρωποι…
Μία κυβέρνηση που τρέμει τον λαό, φυσικά δεν είναι κυβέρνηση που εκπροσωπεί τον λαό. Μία κυβέρνηση που ταμπουρώνεται πίσω από χιλιάδες αστυνομικούς, που χρησιμοποιεί ελεύθερους σκοπευτές, που νομιμοποιεί την βία της αστυνομίας, που στηρίζεται στο ψέμα και την παραπληροφόρηση, που χρησιμοποιεί την κυβερνητική τρομοκρατία για να επιβάλει την παράνομη παρουσία και εξουσία της, φυσικά δεν είναι παρά μία εκτός νόμου συμμορία που λυμαίνεται μία χώρα και εξυπηρετεί τους εντολείς της και τα συμφέροντά τους.
Όταν τραγελαφικές φιγούρες τολμούν να μιλούν για μειοψηφίες που καταλύουν το κράτος (βλ. τελευταίες δηλώσεις Χρυσοχοΐδη), γίνεται απολύτως κατανοητό πως έχουμε ξεπέσει τόσο πολύ σαν λαός, που ανεχόμαστε ανδρείκελα και τυχάρπαστους, ανίκανους και εγκάθετους, να ορίζουν τις ζωές μας και να επαναπροσδιορίζουν την νομιμότητα και την λογική σύμφωνα με τα προσωπικά τους συμφέροντα ή σύμφωνα με τα συμφέροντα των εντολέων τους.

Μου λείπεις!!!




Ώρες κενές στη θύμηση σου...
Τα μάτια σου μου γνέφουν,
να 'ρθω εκεί...
Τα χείλη σου μου τάζουν,
Της ψυχής σου το φιλί...

Μια σου φωτογραφία...
Ένα νεκρό χαρτί..
Πόσα πολλά...
Πόσα ;
Μπορεί να πει ένα χαρτί?



Αναδύεται η άνοιξη...
Στης όψης σου τον κόσμο,
έχει πάντα άνοιξη...
Στολισμένη με της
αγάπης τα δώρα...
Με της ομορφιάς....
τις άπειρες λέξεις...
Με της ματιάς σου
τ αστέρια να γεμίζουν,
τον ουρανό της μοναξιάς μου...
Φως!!!

Παρελάσεις και επίσημοι αξιωματούχοι



Παλιά ο Ρωμαίος αυτοκράτορας έπαιρνε την θέση του στην εξέδρα και οι μελλοθάνατοι μονομάχοι παρήλαυναν μπροστά του αποτίοντας φόρο τιμής στον ... Καίσαρα.
Στη Σπάρτη ο βασιλιάς ήταν μαζί με την ομάδα του, δεν ξεχώριζε σε τίποτε από τους υπόλοιπους.
Αυτοί εδώ σήμερα τι ζόρι τραβάνε; αφού κανείς δεν θέλει να τους αποδώσει τιμές. Τι κόπτονται να γίνει η παρέλαση και την περιφρουρούν πάση θυσία; Τα μεγαλεία τους περιφρουρούν, όχι την παρέλαση.
Ένα σύμβολο, έπρεπε να είναι στη θέση τους, η σημαία, αυτό που συμβολίζει η σημαία μας, τις θυσίες όλων των αγωνιστών για την ελευθερία της πατρίδας μας.
Και να κατέβουν κάτω, όλοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι να παρελάσουν και να αποτίσουν φόρο τιμής στους αγωνιστές που έδωσαν την ζωή τους γι αυτό τον τόπο και ότι αντιπροσωπεύει αυτός ο τόπος.
Εμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μου είναι συμπαθής, αλλά κόβω το κεφάλι μου ότι δεν έχει πάψει να μισθοδοτείται από το συγκρότημα Λαμπράκη. Πέστε μου ένα λόγο για τον οποίο ο λοκατζής μας πρέπει να τιμήσει τον εκπρόσωπο του συγκροτήματος.

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ | 24-03-2012



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Ναι στις παρελάσεις!


Του Θανάση Νικολαΐδη
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ διαγωνισμό ομορφιάς το ιδιωτικό κανάλι, το μήνυμα άγγιξε νεανικές ψυχές ηλεκτρίζοντας κοριτσίστικες καρδιές και η φαντασία οργίασε. Μετά σύντομο οικογενειακό συμβούλιο και με το κεφάλι του κοριτσιού γεμάτο όνειρα, έφτασε (με τη μάνα) στο στούντιο. Φόρεσε το μπικίνι της η καλοφτιαγμένη κοπελίτσα, βάφτηκε από μαστόρια του μακιγιάζ και βγήκε, με τις τακουνάρες της, στη γέφυρα της ομορφιάς. Δυσκολεύονταν στη βάδιση μιας και δεν είχε ξαναφορέσει γόβες, αλλά «μπρος στα κάλλη…», κοιτάχτηκαν μεταξύ τους τα κορίτσια, οι κριτές, από κάτω, σημείωναν. Κι έκαναν χαρούλες τσιρίζοντας από ενθουσιασμό, όταν η «αφεντικίνα» τα ανακοίνωσε πως έρχεται η κομμώτρια για να περιποιηθεί τα πέριξ του…αιδοίου τους! Η «παρέλαση» δεν ενόχλησε, η Πολιτεία καμάρωνε, ο τηλεθεατής ανέχτηκε χειροκροτώντας σιωπηρά και όλα πήγαν μια χαρά.
ΚΑΤΙ ακούστηκε για τον κ. Λαζόπουλο και τη «σχολή» του. Εκεί «παρελαύνει» μαθητόκοσμος για να τον μπολιάσει στο πνεύμα του ο «σύγχρονος Αριστοφάνης». Οργανωμένα σχολεία για κάθοδο (είτε άνοδο) στην ιεροτελεστία της εκπομπής που αποπνέει ατιμώρητη τηλεοπτική αλητεία. Με πανό «προέλευσης» του σχολείου και με ενθουσιασμένους χειροκροτητές της «παρέλασης». Και η Πολιτεία; Το κοινό; Οι τηλεθεατές; Προοδευτικοί και αυτοί, μοντέρνοι και «απελευθερωμένοι», εγκρίνουν τον…θεσμό.

ΟΧΙ στους επίσημους εφιάλτες!...



Ο αρχαίος Εφιάλτης δεν ανήκε στους «επίσημους»!
Αλλά κι όταν ακόμη κάποιοι εφιάλτες και τύραννοι ήταν επίσημοι οι αρχαίοι Έλληνες δεν δίσταζαν να τους επιβάλλουν τις ανάλογες τιμωρίες.
Κι από το άλλο μέρος δεν παρέλειπαν να απονέμουν τιμές σ’ αυτούς οι οποίοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο απάλλασσαν το λαό από την παρουσία εκείνων, που υπονόμευαν τη δημοκρατία και την ελευθερία τους.
Όπως στην περίπτωση του αρμόδιου και του Αριστογείτονα. Που τους έστησαν χάλκινους ανδριάντες, επειδή απάλλαξαν την Αθήνα από τον τύραννο Ίππαρχο.
Δεν δίσταζαν ακόμη και όταν είχαν να κάμουν με πρόσωπα, τα οποία είχαν προσφέρει ύψιστες υπηρεσίες για τη σωτηρία της πατρίδας:
Όπως, στην περίπτωση του Παυσανία, ο οποίος συνέτριψε στις Πλαταιές (479 π. Χ.) τον περσικό στρατό. Ή στην περίπτωση του Θεμιστοκλή, ο οποίος κατέστρεψε στη Σαλαμίνα (480 π. Χ.) το στόλο των Περσών.
Εκ των οποίων, τον πρώτο οι Σπαρτιάτες τον έχτισαν μέσα στο ναό της Αθηνάς, όπου πήγε να βρει άσυλο, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασιτία, ενώ το δεύτερο οι Αθηναίοι τον εξόρισαν.

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Το " μαγικό χαρτί " το είχατε;


Καλέ Ελληνες την είδατε την μαθητική παρέλαση σήμερεα;
Είδατε τους ελεύθερους σκοπευτές και όπως είπε και ο άλλος στην τηλεόραση " ελεύθεροι σκοπευτές υπήρχαν πάντα, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα..."!
Τί λένε ρε παιδιά αυτά;
Αλήθεια ρε παιδιά ποιοι πήγαν στην Αθήνα και στη Θεσ/νίκη;
Ποιοι επίσημοι ήταν εκεί;
Ποιοι και κατά ποιο τρόπο ντύθηκαν εκεί προκειμένου να μη τους σακατέψουν;
Αληθεύει πως οι καθηγητάδες απείλησαν τα παιδιά προκειμένου να διεξαχθεί η παρέλαση ομαλά;
Τί γίνεται ρε στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία;
Σίδηρα και οδοφράγματα παντού...από δω μην πας απαγορεύεται..εκεί μην πάτε γιατί δεν πρέπει αλλά από κεί μπορείς...!
Ρεε!
Σα δε ντρέπεστε ρε!
Σας είχα ξαναπεί πως η παρέλαση τούτη θα γίνει με προσκήσεις και δεν με πιστέψατε!
Κάποιοι με κοροϊδέψατε όταν σας είχα πεί πως θα γίνει με προσκλήσεις!
Εσείς είχα την απαραίτητη πρόσκληση για να περάσετε;

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

και τώρα μπορείτε να πα να γαμηθείτε…..

Από Solaris

 

Γενικά στη ζωή μου είμαι φειδωλή σε χαρακτηρισμούς και λεκτικές κορώνες. Εννοώ πως δεν χαρακτηρίζω εύκολα κάποιους “προδότες” και δεν ζητάω “κρεμάλες”. Κατεβαίνω σε πορείες και διαδηλώσεις από 14-15 χρόνων και σπάνια φωνάζω συνθήματα, πάντα προτιμούσα τη συζήτηση από τα συνθήματα. Επίσης με τρομάζουν οι λέξεις όπως “πατρίδα”, “έθνος”, “λαός” κλπ. και τις χρησιμοποιώ σπάνια στο λόγο μου είτε προφορικό είτε γραπτό. Τους τελευταίους όμως μήνες με βλέπω ν’ αλλάζω όπως βλέπω ν’ αλλάζει και πολύς κόσμος γύρω μου.Φωνάζω συνθήματα στις πορείες κι έχω αρχίσει να φαντασιώνομαι κρεμάλες και βασανιστήρια.
Σήμερα πήρε το μάτι μου στις ειδήσεις τον Σόιμπλε και με ανατρίχιασε με την κυνικότητα της δήλωσής του. 
Προσέξτε, ποτέ δεν πίστευα πως οι πολιτικοί νοιάζονται έστω και κατά το ελάχιστο για τον λαό, τον κόσμο σαν και μένα και σας, που ξυπνάει το πρωί και πάει στη δουλειά του, μετράει τα φραγκοδίφραγκα και κάνει σχέδια ν’ αλλάξει βήμα βήμα τη βρύση που στάζει και τις τέντες που χάλασαν και τα καινούρια παπούτσια για το παιδί γιατί μεγάλωσε το πόδι του και δεν του κάνουν πλέον, σκέφτεται αν και πως θα πάει 10 μέρες διακοπές και πως θα ξεχειλώσει με τερτίπια το μισθό για να βγάλει το μήνα. Ξέρω πως οι πολιτικοί μας γράφουν στ’ αρχίδια τους και πως είμαστε αναλώσιμα νούμερα και πιόνια στη σκακιέρα. 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΩΜΑ ΜΑΣ

Από Λαϊκό Κίνημα


ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΩΜΑ ΜΑΣ
του συντρόφου Αντ. Ανδρουλιδάκη 

Όταν στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, το παλλαϊκό συλλαλητήριο των αγανακτισμένων στην πλατεία Συντάγματος, οδήγησε στην άτακτη υποχώρηση των σιδηρόφρακτων στρατευμάτων της Βέρμαχτ από την Ελλάδα, ελάχιστοι θα πίστευαν ότι μπορούσε πραγματικά ένας άοπλος λαός να πάρει στο φαλάγγι τις χιτλερικές μεραρχίες.
Ελάχιστοι θα το πίστευαν, γιατί, ουδέποτε βέβαια συνέβη κάτι τέτοιο. Και μόνο σαν ανέκδοτο θα ακουγόταν στους μαυροσκούφιδες του Άρη, η ιδέα μιας ειρηνικής επανάστασης, ενάντια στους πάνοπλους κατακτητές. Η επανάσταση, έτσι κι αλλιώς ήταν πάντα –δυστυχώς- τραγικά βίαιη και αιματοβαμμένη. Ένας απάνθρωπος αχταρμάς από αίμα και σκατά. Δηλαδή, καθόλα ανθρώπινος.
Σήμερα, σε συνθήκες ανάλογες, οι ναζιστικές ορδές έχουν απλά αντικατασταθεί από κουστουμαρισμένους τεχνικούς συμβούλους και ειδικούς, ο Τσολάκογλου από τους εγκάθετους τραπεζίτες και τους «εκλεγμένους» μνημονιακούς «φρονημίτες», ο Λαμπράκης και τα «Νέα» από τον Ψυχάρη και τα «Νέα» και οι μαυραγορίτες από τα δεκάδες buy gold που ξεφυτρώνουν στις γειτονιές της ρημαγμένης χώρας. 

Τολμήστε να χτυπήσετε το λαό την 25η Μαρτίου! Τολμήστε να πνίξετε στα δακρυγόνα την Εθνική μας Επέτειο!



ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε αποδέκτες μιας τρομερής προπαγάνδας, που εκπορεύεται κυρίως από τις εφημερίδες και τα άλλα Μέσα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
Μιας προπαγάνδας που μας παρουσιάζει τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ως τον «ατσάλινο άνδρα» που είναι αποφασισμένος να πατάξει και να καταστείλει με κάθε τρόπο τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών την ημέρα της 25ης Μαρτίου, εάν αυτές γίνουν δυναμικές!
Τον ίδιο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που όταν φλέρταρε με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δεν δίστασε να ομολογήσει δημοσίως ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο και να το αποκηρύξει
Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Η σύγχιση είναι το μόνο βέβαιο… Όπως απορίας άξιο είναι πώς συνεχίζει και μετέχει στην κυβέρνηση και στην πολιτική που ο ίδιος, πριν λίγο καιρό, δημόσια αποκήρυσσε.
Αυτός ο πολιτικός άνδρας, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, δεν μου εμπνέει κανένα φόβο! Πώς άλλωστε; Στερείται πάσης σοβαρότητας για να εμπνεύσει οτιδήποτε!