2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Οι κωλοτούμπες των πολιτικών και οι επερχόμενες εκλογές.


http://insultus.blogspot.com

Βουλευτές της ΝΔ που ψηφίσανε το 1ο Μνημόνιο μεταπηδούν στο κόμμα του Καμένου, αμαρτωλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μεταπηδούν στη ΔΗΜΑΡ, βουλευτές του ΛΑΟΣ μεταπηδούν στη ΝΔ. Τα ίδια υλικά, η ίδια τράπουλα με ξανα-ανακατεμένα τα χαρτιά., οι ίδιοι άνθρωποι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας, πράσινοι και γαλάζιοι και άλλα ντεμί χρώματα εξακολουθούν και προσποιούνται ότι δεν συνέβη τίποτε, ότι ένα άλμα καθ’ ύψος σε άλλο κόμμα είναι δυνατό να τους αναβαθμίσει στην εκλογική κάλπη και να λάβουν «άφεσιν αμαρτιών» από τους Έλληνες πολίτες και έτσι να συνεχίσουν το καταστροφικό του έργο και στην επόμενη βουλή. Μόλις αντιλαμβάνονται ότι το καράβι βουλιάζει αμέσως εγκαταλείπουν το σκάφος και επιβιβάζονται σε ναυαγοσωστικά.
Πάλι ξανά ένα προεκλογικό σκηνικό με τα ίδια πρόσωπα, με τα ίδια συνθήματα, με το ίδιο θράσος, την ίδια θρασύτητα όπου οι ίδιοι παλαιοί εκπρόσωποι του Έθνους ζητούνε ξανά την ψήφο μας για να μας ξανασώσουν.
Οι βουλευτές της ΝΔ που μετοίκησαν στο κόμμα του Καμένου ποιος μας εγγυάται ότι μετά τις εκλογές δεν θα αλλαξοπιστίσουν υποστηρίζοντας για λόγους «εθνικής ανάγκης, σωτηρίας της χώρας» το συνασπισμό των κομμάτων του μνημονίου (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ);

 
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μου μεταγράφτηκαν στη ΔΗΜΑΡ ποιος μας εγγυάται ότι για ανάλογους λόγους σε κυβερνητικό σχηματισμό μετά τις εκλογές δεν θα υποστηρίξουν τις φιλομνημονιακές δυνάμεις; Πόσο μάλλον που και ο ίδιος ο κ Φ. Κουβέλης δεν αποκλείει συμμετοχή σε κάποια κυβέρνηση και αναγνωρίζει τις υποχρεώσεις μας εκ των μνημονίων;
Οι καινούριες δυνάμεις που θα κατέλθουν στις επόμενες εκλογές είναι λίγες και περιορισμένης απήχησης και ίσως δεν παίξουν καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία ή όχι φιλομνημονιακής κυβέρνησης. Η αριστερά διασπασμένη σε πολλά κομμάτια δύσκολα εγγυάται κάτι καλύτερο.
Είναι λοιπόν πιθανό ο λαός να ξαναγελαστεί (όπως με τα Λεφτά υπάρχουν του Γ. Παπανδρέου) και ψηφίσει κόμματα που θα προπαγανδίζουν προεκλογικά αντιμνημονιακές θέσεις και τέλος μετά τις εκλογές βρεθεί να έχει ψηφίσει φιλομνημονιακά. Άλλωστε οι απίστευτες κωλοτούμπες των πολιτικών, υπουργών και βουλευτών τα τελευταία δυόμιση χρόνια μάλλον συνηγορούν προς αύξηση των επιφυλάξεων του εκλογικού σώματος.
Άρα η ψήφος των πολιτών πρέπει να είναι αυστηρά προσανατολισμένη όχι απλά σε κόμματα που έχουν αντιμνημονιακά συνθήματα αλλά σε κόμματα που η σύνθεσή τους σε πρόσωπα δεν κρύβει φιλομνημονιακές παγίδες.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Aνεμος είπε...

ΚΩΣΤΑ το άρθρο σου πρέπει να το δουν όλοι οι ψηφοφόροι για να καταλάβουν τι γίνεται