2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Προσωρινά τα καταφύγια κράτησης μεταναστών;

Με τόσα χρήματα που θα δαπανηθούν για την ανακαίνιση των στρατοπέδων, όχι προσωρινή, καραμόνιμη είναι η λύση.
Προσωρινή ήταν η λύση που έδωσαν όταν έκανε ψόφο για την στέγαση των αστέγων του κέντρου. Άνοιξαν υφιστάμενα δημόσια κτίρια, δεν δαπάνησαν δραχμή, και με το πέρας της έκτακτης ανάγκης, τους αποχαιρέτησαν οι ευεργέτες -τους έστειλαν από εκεί που ‘ρθαν.
Ερώτηση: Γιατί αυτοί οι άγιοι, αλληλέγγυοι, ανθρωπιστές κύριοι, δεν προέβησαν σε ανάλογο διάβημα, να ανακαινίσουν δηλαδή δημόσια οικήματα, για την φιλοξενία των αστέγων (που σημειωτέον άστεγους τους κατάντησε η δική τους εξολοθρευτική πολιτική);
Απάντηση: Γιατί οι άστεγοι δεν τους επιφέρουν κέρδος!!!
Με τους μετανάστες τα τσεπώνουν απ’ όλες τις μεριές, και για να τους βάζουν παράνομα στη χώρα, αλλά και για τη διαμονή τους -με το μήνα πληρώνεται η πολιτεία, κάτι εκατομμύρια. Επειδή δε τα χρήματα τα βάζουν στην τσέπη οι προδότες, είμαστε υποχρεωμένοι εμείς οι πολίτες να πληρώνουμε και να ξαναπληρώνουμε για μία προπληρωμένη περίθαλψη!!!  

 
Και παρόλα αυτά (ενώ πληρώνουν και οι έξω αλλά και εμείς) μένουν τελικά οι μετανάστες πεταμένοι σαν σκουπίδια, και τα βάζουμε και μαζί τους για την εγκληματικότητα!!
Η λύση λοιπόν στο μέγα πρόβλημα των μεταναστών είναι μία: να ξεκουμπιστούν οι προδότες μαζί με όλα τα τσιράκια τους. Να ξεκουμπιστούν αυτοί που όσα χρήματα κι αν μπουν στη χώρα, αφήνουν τα ταμεία της άδεια.
Δεν είναι πολλοί, μέχρι 200.000 οι απάτριδες (οι του κυνοβουλίου παρέα με τα τσιράκια τους). Αυτοί θα «απελαθούν»* και ΟΛΑ τα προβλήματα της χώρας θα τα λύσουμε σε χρόνο ντε τε.

* Θα παν στους τόπους τους, τους χλοερούς. 

GoPetition 
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: