2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Γεια σου κυρ-Εισαγγελέα με την ιδέα την ωραία!


Ο Εισαγγελέας σήμερα θυμήθηκε πως υπάρχουν πρεζόνια πέριξ της Νομικής και προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες για να καθαρίσει η περιοχή!
Απ' την άλλη, η Κυβέρνηση μόλις την προηγούμενη εβδομάδα (όταν και οριστικοποιήθηκε η προσεχής διεξαγωγή τον εκλογών) θυμήθηκε το πρόβλημα της εγκληματικότητας και της υπερσυσσώρευσης μεταναστών στην Αθήνα!
Φαντάζομαι πως αύριο-μεθαύριο κάποιος ιθύνων νους θα "θυμηθεί" τα πρεζόνια στην Τοσίτσα, τις πουτάνες στο Μεταξουργείο, τις μαύρες στη Σωκράτους, τους μικροπωλητές στην Ακαδημίας, τα γκέτο στην Αχαρνών, τις συμμορίες στη Μενάνδρου και όλα όσα συμβαίνουν στο μαγικό κόσμο του κέντρου της Αθήνας.

Ρε τι γίνεται!!!
Ξαφνικα την τελευταία εβδομάδα στο σύστημα της Κυβέρνησης και των Εισαγγελέων έσκασε η ίδια ιδέα στο μυαλό τους και σαν αλλος "Κύρος Γρανάζης" προχωρά άμεσα στην -δήθεν- υλοποίησή της!



 

Μάλλον τα τελευταία δύο χρόνια όλοι αυτοί που διώκονται αίφνης σήμερα είχαν διακτινιστεί σε άλλους τόπους και επέστρεψαν ξαφνικά την προηγούμενη εβδομάδα που γύρισε ο υπερ-μπάτσος "Chrysochoides ο τρομοφάγος" για να τους κατατροπώσει όλους στη μόλις... τρίτη θητεία του στο Μπατσο-αρχηγείο την τελευταία δεκαετία, όπου ανθεί το ίδιο πρόβλημα!
Και τώρα η δύσμοιρη η Κυβερνησούλα μας και τα κακόμοιρα τα Χουντοκαναλάκια μας κατάπιαν τη γλώσσα τους για τα Μνημόνια, αφού δε συμφέρει να μιλάμε γι' αυτά εν όψει εκλογών, και βάλαν μπροστά τους μηχανισμούς του φόβου με το να ξεθάψουν το θέμα της εγκληματιότητας καιτων μεταναστών.

Ειλικρινά είμαι περίεργος να δω την αντίδραση της κοινής γνώμης μετά από αυτήν τη στροφή αλά.... Σαρκοζί.
Άμα τσιμπήσει ο κόσμος απ' αυτό το άθλιο παιχνιδάκι, ε τότε θα είμαστε και πολύ μαλάκες!

Το παιχνιδάκι είναι τόσο βλακώδες που εναπόκειται στην παιδική έστω ικανότητα σκέψης και αντίληψης του λαού να το αντιληφθεί και να τους φτύσει ακόμη περισσότερο: Κυβέρνηση και Εισαγγελείς!

Δε ντρέπεσαι ρε Εισαγγελέα του κώλου να παίζεις πολιτικά παιχνιδάκια;
Τόσα χρόνια δεν πήρες χαμπάρι τι γίνεται γύρω απ' τη Νομική και το θυμήθηκες ένα μήνα μόλις πριν τις εκλογές για να εξυπηρετήσεις τους συγκυβερνητικούς εντολοδόχους σου;
Για να αυτοπαρουσιάζονται ως οι αυθεντικοί... "μεταναστοφάγοι" και να κόψουν ψήφους απ' τη Χρυσή Αυγή αφενός και για να δημιουργήσουν και τη σχετική πόλωση με την Αριστερά, παρουσιάζοντάς της ως... "μεταναστολάγνα" αφετέρου, μπας και την κόψουν κι αυτήν.

Προκαλούν ή μάλλον... υπενθυμίζουν λοιπόν το φόβο στο μέσο ανθρωπάκο για να τους ξαναστηρίξει τάζοντάς του πως θα ζήσει με μεγαλύτερη ασφάλεια στη γειτονιά του αν τους ξαναψηφίσει.
Φαινομενικά είναι αστείος ο χρόνος που επέλεξαν να το θυμηθούν.
Έλα όμως που το σύστημα προπαγάνδας είναι τόσο δυνατό και ευρύ και υπάρχει πιθανότητα να τους... περάσει κιόλας!

Κι όλα αυτά φυσικά με την πλήρη υποστήριξη στα μικροπολιτικά τους παιχνιδάκια από τους Εισαγγελείς!
Υπουργοί και Εισαγγελείς παρέα!
Μα τι να περιμενει κανείς από τους μοναδικούς επαγγελματικούς κλάδους παγκοσμίως που αποφασίζουν μόνοι τους την αμοιβή τους;
Η Δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή.
Απλώς εθελοτυφλεί.
Όποτε γουστάρει βέβαια.
Γιατί όποτε συμφέρει τους πολιτικούς της προισταμένους, ξαφνικά "βρίσκει το φως της".

Α ρε Εισαγγελέα χέστη!
Εγώ μόνο ένα συνάδελφό σου παραδέχομαι, που την είχε την τρέλα του, αλλά την είχε μόνο για πάρτη του!




GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: