2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Μια νέα εποχή ανέτειλε για την Ελλάδα


Όλο και συχνότερα τον τελευταίο καιρό ακούμε για πρωτοβουλίες πολιτών που κάνουν ευκολότερη τη ζωή των συνανθρώπων μας. Συσσίτια και ανθρωπιστική βοήθεια από εθελοντές που ανακουφίζει χιλιάδες αδύναμους συνανθρώπους μας, υποστήριξη ιδρυμάτων που η αναλγησία του δοτού κρατικού μορφώματος οδηγεί στην απόγνωση, οργάνωση και συνεννόηση με παραγωγούς για την παραγκώνιση των αισχροκερδών μεσαζόντων και την ωφέλεια παραγωγών και καταναλωτών.

Δράσεις που πριν μερικά χρόνια θεωρούνταν αδιανόητες,μιας και οι Έλληνες είχαν καθηλωθεί από τη συνεχόμενη καλλιέργεια του ωχαδελφισμού και της αδράνειας. Τώρα, όμως, που το πολιτικό σύστημα με εκφραστή του το σαθρό και σάπιο κρατικό μόρφωμα που δημιούργησε έδειξαν με τα μελανότερα χρώματα τις καταστροφικές προθέσεις τους για τους Έλληνες, μοιάζει σαν η πλύση εγκεφάλου δεκαετιών να διαλύεται μπροστά στην αλληλεγγύη που είναι ο μόνος δρόμος για επιβίωση και αναγέννηση.

Γιατί δεν βάζουν έναν Γερμανό στον έλεγχο του πόθεν έσχες των βουλευτών;


Εξηγήσεις ζητά από τον Πετσάλνικο ο πρόεδρος της γερμανικής Βουλής για τα χρήματα που βγάζουν Έλληνες βουλευτές στο εξωτερικό!
O πρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, Νόρμπερτ Λάμερτ ζητεί εξηγήσεις σχετικά με τις αποκαλύψεις του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου ότι πολιτικοί έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό.
Δεν μπορεί να δανείζουμε χρήματα στην χώρα σας κι εσείς να τα βγάζετε στο εξωτερικό

Παρόλο που δεν χωνεύω τους Γερμανούς το ερώτημα επι της ουσίας είναι αυτό και μόνο
NA μπουν Γερμανοί στην Ελληνική βουλή - χαβούζα να ελέγξουν τα λαμογια εκεί μέσα και τα σαραβαλα που είναι σε σύνταξη και αυτοί που δεν έχουν ξαναεκλεγει... ΟΛΟΥΣ.
Μόνο έτσι οι Γερμανοί θα κερδίσουν κάτι λίγο απο την συμπάθειά μας.... ελέγξτε τους κλέφτες και απατεώνες της βουλής γιατί μεταξύ τους τα έχουν βρει και μας δουλεύουν...

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΤΩΜΑ


ntorazompi

Μας έλεγαν για βουλευτή μας έλεγαν για υπουργό μας έλεγαν για βαρύ πολιτικό πρόσωπο... Ντόρος κάθε μέρα στα κανάλια με τον εθνοπατέρα που πρόδωσε το έθνος και έβγαλε ένα εκατομμύριο ευρώ στην Ελβετία για να τα αβγατίσει ενοψει της Ελληνικής χρεοκοπίας...
Και τελικά σήμερα βγήκαν όλοι λάδι καθώς ο "ενοχος" δεν είναι βουλευτής αλλά συγγενικό πρόσωπο!!! Ο Ισίδωρος Κούβελος ο άντρας της κόρης του Εφιάλτη... Τα φόρτωσαν όλα στη Ντορούλα και νομίζουν ότι καθάρισαν... τα έριξαν σε ένα πολιτικό πτώμα που δεν πρόκειται να μπει στη βουλή και ηρέμησαν ... Όμως δεν κατάλαβαν καλά...
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ  να δοθούν στη δημοσιότητα οι τουλάχιστον 40 εθνοπατέρες που έχουν φυγαδεύσει στο εξωτερικό ποσά απο 100.000 ευρώ και πάνω...
Ξυπνήσαμε κύριοι και ζητάμε διαφάνεια!!!!


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Είστε εμετικοί..ναί αυτό είστε !!!


Αυτοί μανούλα μου δε νοιάζονται για τίποτις πια! Τους νοιάζει η καρέκλα τους, η εξουσία τους και η τσεπούλα να είναι γιομάτη πάντα!
Οσον αφορά τον Ελληνα πολίτη...;
Εχέσθην!
Γιατί άλλωστε να τους νοιάζει;
Δεν έχουν όμως καταλάβει πως όταν ο Ελληνας "τα πάρει στην κράνα" εξ ολοκλήρου τότε λειτουργεί η αυτοσυντήρηση κυρία μου και δεν θα ξέρουν τι τους περιμένει!
Ο αντωνάκης ξέχασε τα εγκληματα πασοκ και όποια κυβέρνηση ήταν πάνω κάτω δεξιά αριστερά..τα "εγκλήματα" που γίνηκαν..τα σκάνδαλα και απλά τί έκανε;
Επιτέθη εναντίον της Αριστεράς!
Ντροπής πράματα δηλαδή!
Η δοσιλογία και η προδοσία πια, σε όλο της το μεγαλείο !!
Μέσα στη Βουλή αντί να δεί το ξέσκισμα του Ελληνικού λαού και το πώς ληστεύουν τον Ελληνα και τον σκοτώνουν καθημερινά δεν είδε τίποτε!

Φασίστες..δοσίλογοι δίχως τελειωμό !


Τελικά ψηφίστηκαν τα πάντα! Οσον αφορά τις μειώσεις στις συντάξεις και στους μισθούς των Ελλήνων καθώς και ό,τι έχει να κάνει με  τα φάρμακα για τα γενόσημα!
Αυτά είναι...όσοι κάναν αντίσταση την κάναν! Αλλά μέχρι εκεί! Σου λέει να μην είμαι εγώ στα επόμενα ψηφοδέλτια;
Δεν κάνει!
Με ψήφους 202 υπέρ, 80 κατά και ένα παρών η Βουλή ενέκρινε τις περικοπές στις συντάξεις. Πέντε μπλέ διαγραφέντες το υπερψήφισαν.
Σε ό,τι αφορά τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο μόνος ο οποίος άλλαξε στάση ήταν ο Μαγκούφης ο οποίος ενώ στην ψηφοφορία για τη δανειακή σύμβαση είχε ψηφίσει «όχι» στη ψηφοφορία για τον εφαρμοστικό νόμο ψήφισε «ναι». Επιπλέον, 9 ακόμα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι είχαν μεν υπερψηφίσει επί της αρχής τη νέα δανειακή σύμβαση αλλά είχαν καταψηφίσει επιμέρους άρθρα ψήφισαν «ναι» στο σύνολο του εφαρμοστικού νόμου. Και τα ονόματα αυτών..Κεγκέρογλου, Μίχου Τσελεπή,  Καρύδη,  Αράπογλου,  Κουσελά, Κουτσούκο, Αντωνακόπουλο,  Δημητρουλόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι αυτοί δεν είχαν τεθεί εκτός ΚΟ ΠΑΣΟΚ, είχε τεθεί ωστόσο ζήτημα συμμετοχής τους στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Η «παράγκα» της υγείας καταρρέει(;)


Του Θανάση Νικολαΐδη
ΑΠ’ την ακρίβεια και τη σπατάλη, στη φτήνια από ανάγκη. Δεν το συζητούσαμε για το φάρμακο-υπήρχε στο φαρμακείο. Δεν το’ χαμε καημό για το παραφουσκωμένο βιβλιάριο και το ταμείο γονάτισε. Με το βιβλιάριο της γριούλας διαχειριστικό εργαλείο στα χέρια του που εκτελούσε συνταγές του γιατρού, «εκτελώντας» το σύστημα και οι δυο τους, και με τον πελάτη κομπάρσο-συνεργό. Ό,τι μπορούσε έκαστος, το ίδιο και οι εταιρίες. Με τους φαρμακοβιομηχάνους να ανταμείβουν τους…λειτουργούς του «συστήματος», μοναδικού στην Ευρώπη και δαπανηρότερου στον κόσμο.
ΚΑΙ το Κράτος; Να χρωστάει στους «δανειστές» υγείας κι αυτοί να ξεσαλώνουν, αντί να στεναχωρούνται. Υπήρχε το «αντιφάρμακο». Ανατιμήσεις τρελές πάνω στην κρατική ασυνέπεια και στο φέσι. Οι τιμές να παίρνουν φωτιά και οι προμηθευτές να στήνουν πανηγύρι. Με τον γιατρό-επιστήμονα…συνταγολόγο (όχι τον κάθε γιατρό) και την υπερσυνταγολόγησή του (για να φαντάζει «καλός» γιατρός στα μάτια του ασθενή) και με το αζημίωτο αμφοτέρων.

Δεν σας χρωστάμε ούτε μια δεκάρα



Από Ramnusia


Δεν σας χρωστάμε ούτε μια δεκάρα
Με όσους τα φάγατε μαζί να μοιραστείτε τα χρέη και
να ξεπουλήσετε τις περιουσίες σας, για να βρείτε λεφτά.
Δουλεύω 25 χρόνια κι έχω πληρώσει το ταμείο μου μέχρι τη τελευταία δεκάρα που όφειλα. Εχω πληρώσει από το μισθό μου ανελειπώς ότι όφειλα.
Το ίδιο κι οι γονείς μου που ζουν με μια φτωχοσύνταξη.

Δεν έκλεψα, δεν πήρα ποτέ μίζα ή φακελλάκι για τίποτα, δεν μπήκα σε καμιά δουλειά με μέσον.
Δούλεψα σαν το σκυλί για να τα βγάλω πέρα.
Δεν έφαγα από καμιά πίτα και δεν ευνοήθηκα ποτέ από ένα κράτος που δεν ξέρει καν την ύπαρξή μου εκτός από όταν μου ζητάει λεφτά.
Δεν πήρα άδεια με μέσον, δεν έχτισα αυθαίρετα, δεν λάδωσα καμιά πολεοδομία, εφορία, γιατρούς, δικηγόρους και λοιπές ευγενείς κατηγορίες.
Μένω με νοίκι και το πληρώνω στην ώρα μου, θυσίασα κάθε μικρή χαρά για να πληρώνω λογαριασμούς και για να είμαι μόνιμα έντιμη και με το κούτελο καθαρό.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΔΕΝ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.


Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Λαιστρυγόνες, Κύκλωπες και Σειρήνες στο δρόμο προς την Ιθάκη



Η αγανάκτηση των Ελλήνων είναι αδιαμφισβήτητη για το πολιτικό σύστημα, το ίδιο εδώ και τριάντα χρόνια, που ποδοπάτησε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων και οδήγησε τη χώρα σε επονείδιστη, ωραιοποιημένη με προπαγανδίστικες κενολογίες των φερεφώνων μέσων ενημέρωσης, κατοχή, πρωτοφανή φτώχεια και υπανάπτυξη. Η αγανάκτηση γιγαντώνεται όσο πλησιάζει η φημολογούμενη προκήρυξη εκλογών. Ωστόσο, το τέρας του πολιτικού συστήματος που τράφηκε τόσα χρόνια με του πουλιού το γάλα, χαμογελάει πονηρά, ζητώντας να παραπλανήσει για άλλη μια φορά τον Οδυσσέα που ψάχνει την αληθινή Ιθάκη.

Πασχίζοντας να μη χάσει τα προνόμιά του - άλλωστε, ο κ. Κακλαμάνης το δήλωσε ξεκάθαρα: νομίζετε ότι αν αλλάξει η παλιά τράπουλα, θα αλλάξει κάτι; Φυσικά και θα αλλάξει, αφού η παλιά τράπουλα είναι σημαδεμένη.. - , επιστρατεύει όλων των ειδών τα κόλπα, όπως αρμόζει σε μια έμπειρη συμμορία που δε θέλει να χάσει την περιοχή που λυμαίνονταν τόσα χρόνια.


Ήδη διάφοροι Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες εκ του εξωτερικού, βλ. Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, άρχισαν τις απειλές και τους εκβιασμούς, υποδεικνύοντας στον ελληνικό λαό τι πρέπει να ψηφίσει. Ή ΝΔ, ή ΠΑΣΟΚ: ή τσεκούρι, ή μαχαίρι, αλλιώς θα μας εγκαταλείψουν - λες και αυτό είναι σοβαρή απειλή για έναν λαό που από τη ''γενναιοδωρία'' και τη ''φιλανθρωπία'' των Ευρωπαίων αντιμετωπίζει καταστάσεις εφιαλτικές. Αυτούς τους δύο να ψηφίσουμε, γιατί είναι οι πειθήνιοι συνεργάτες και συνδαιτυμόνες των αρπακτικών στο μεγάλο φαγοπότι του ελληνικού δημόσιου πλούτου (κρατικές κερδοφόρες επιχειρήσεις και φυσικός πλούτος). Να ψηφίσουμε, δηλαδή, τους διορισμένους βασανιστές μας, για να μη δυσαρεστηθούν οι ιθύνοντες της βασανισμένης Ευρώπης και, για να μη βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ: ΟΙ "ANONYMOUS" ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ GREEK HACKING SCENE?

http://ksipnistere.blogspot.com/


Ήταν η ομάδα Ελλήνων χάκερς που σε κάθε εθνική μας επέτειο (28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου) μας έκανε περήφανους με "χτυπήματα" σε Σκοπιανές, Βουλγάρικες και Τουρκικές Ιστοσελίδες.
Άφηναν παντού τα σημάδια τους, την Ελληνική σημαία και όμορφα φωτογραφικά εφέ.
Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εχθρών μας:..........

Κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει. Μάλιστα πρόσφατα τα "χτυπήματά" τους είχαν ενταθεί.

Βλέποντας όμως τη σαπίλα που μας κυβερνάει και που ξεπουλάει καθημερινά την πατρίδα μας, εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησαν επιθέσεις και σε Ελληνικές Κυβερνητικές Ιστοσελίδες.
Δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από το να προβάλουν ότι λέει καθημερινά κάθε Έλληνας: Ότι έχει τελεστεί πράξη ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Ως μία 2η υπόθεση Οτσαλάν, η ΕΛ.ΑΣ., που προκλητικά ανέχεται εδώ και χρόνια το παρακρατικό Indymedia, αντί να αξιοποιήσει την παρουσία της GHS για το καλό της Ελλάδας, έκανε το παν για να εντοπίσει τους Έλληνες hackers.

Αντί να επιβραβευτούν για το εθνικό τους έργο που κάνουν τα 2-3 τελευταία χρόνια, οι ανήλικοι μαθητές hackers της Greek Hacking Scene βρίσκονται τώρα υπόλογοι απέναντι στο ίδιο το "Ελληνικό" (κατ' όνομα) κράτος.

Που είναι η ΟΛΜΕ και η ΕΛΜΕ να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους προς τους ανήλικους μαθητές τους; Που είναι οι προασπιστές της ελευθερίας του λόγου;

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!



Πάνε κι οι Απόκριες...
Οι μάσκες ξανά βρήκαν τις σωστές θέσεις τους... κι εμείς συνεχίζουμε να ζούμε στο πολιτικό καρναβάλι του παραλόγου και της απόγνωσης! Οι Απόκριες πέρασαν μα οι μασκαράδες είναι ακόμη εδώ να στοιχειώνουν τη ζωή μας.

Καλή δύναμη μέχρι την ... ανάσταση της χώρας μας!
Η Ελλάδα είναι εδώ, με τον ήλιο της, το γαλάζιο ουρανό της και την πλανεύτρα θάλασσά της, με τους χορούς και τα τραγούδια της, με τους ανθρώπους της που ξέρουν να γελούν, να τραγουδούν, να χορεύουν και να αγαπούν!
Οι βρυκόλακες δεν αντέχουν κάτω  από το ελληνικό φως και γρήγορα θα ξανατρυπώσουν στα σκοτάδια τους όπου ανήκουν!
Καλή Σαρακοστή και καλή μας δύναμη!!

Από το Ζητείται Ελπίδα

 

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Τρελαίνομαι !!


Δεν ξέρω αν καταλάβατε Ελληνάρες μου αλλά επικρατεί η απόλυτη τρέλα!
Οχι δηλαδή πως δεν υπήρχε εδώ και χρόνια, αλλά αυτό πλέον παραπάει!
Στην περίπτωση που η νδ είναι 1η το πασοκ οφείλει να στηρίξει μια τέτοια κυβέρνηση και μόνο είπε ο γιούνκερ αν υπάρχει τέτοια συγκυβέρνηση θα συνεχιστεί να έρχεται ο "παράς" στην Ελλάδα.
Αυτό λέγεται Δημοκρατία !
Ψηφίζει νδ σου βγαίνει πασοκ!
Ψηφίζεις πασοκ..σου βγαίνει νδ!
Και τί έγινε;
Αυτή είναι η Δημοκρατία μας πλέον σε τούτη τη χώρα!!
Ακου τί λέει το άτομο!
Μάθαμε και αποδείξαμε πως η αρχή πρέπει να είναι πως ο 2ος θα στηρίζει τον 1ο !
Δηλαδή τότε ας μην κάνουμε εκλογές, ας μην σκοτωνόμαστε μεταξύ μας στους καφενέδες και αυτοί να μην τσακώνονται μες στη Βουλή από τη στιγμή που θα συμπορευτούν...ε!! αφού το είπε και ο άρχων των εταίρων μας!!!
Δηλαδή κυρία μου αν ψηφίσεις πασοκ και σου βγει το πασοκ να "παντρευτεί" με "μπλέ φουστανάκι" δεν θα πρέπει να σε πειράξει και πολύ!
Σωστά;
Δεν πρέπει να φανούμε στους ξένους πως δεν είμαστε μια σταθερή χώρα!
Δηλαδή κυρία μου όταν θα είσαι μες στο παραβάν θυμίσου να ψηφίσεις πασοκ ή νδ αλλά να ξέρεις αν θες να βγεί το πασοκ που δεν υπάρχει περίπτωση, θα σου βγεί πασοκονεοδημοκρατία!

Ανώμαλη προσγείωση


Του Θανάση Νικολαΐδη
ΤΗΝ…πάθαμε. Ομαδικά, εθνικά, συνολικά. Αφημένοι στο κυνήγι της ευτυχίας, την αναζητήσαμε στην ύλη και στην καλοπέραση. Όπως τη νιώθαμε οι πολλοί της ευμάρειας, περιφρονώντας τους ολίγους του πνεύματος. Και, βέβαια, η λύσσα για καλοπέραση συνορεύει με την περιφρόνηση του διπλανού, αγκαλιάζει την πλεονεξία και αγγίζει την απάτη.
ΔΕΝ θα συνεχίσουμε…φιλοσοφώντας. Ούτε είναι πολιτική η πρόθεσή μας, για να δικαιολογήσουμε είτε να απορρίψουμε την γνωστή ρήση του κ. Πάγκαλου. Απλές σκέψεις καταθέτουμε, στεγνές από σκοπιμότητα και χωρίς επίχρισμα κομματικό που φτιασιδώνει κι άλλοτε μουντζουρώνει.
ΔΕΝ το πήραμε, λοιπόν, χαμπάρι πως ζούμε με δανεικά και ξεσαλώσαμε. Δεν μας ενημέρωσαν, για τους δικούς τους λόγους, οι πολιτικοί και κάναμε την κορόιδα. Πάμε πίσω (όχι, βέβαια, στην μετεμφυλιακή Ελλάδα της πείνας) και βλέπουμε τον έλληνα της φτώχιας, συνετό και μετρημένο. Να μετράει τα λόγια και τις μπουκιές του και να ονειρεύεται. Και ήρθε η αλλαγή σχεδόν σαν έκρηξη που κάλυψε τις ανάγκες και τη φαντασία του. Ήρθε η ώρα και (π.χ.) παρατάει το χωράφι η αγρότισσα που ξύπναγε μεσάνυχτα για τα καπνά και σπεύδει στο “Μπόντι λάιν», κλείνει ραντεβού με την κομμώτρια και αλλάζει μοντελάκια. 

Ο Νταλάρας των συναυλιών για την Κύπρο, των ψαριών του Αιγαίου και της απώλειας εθνικής ελληνικής κυριαρχίας


Σωστά σημειώνουν Τα Νέα του Λονδίνου, να τα κρατάτε όλα αυτά γιατί έχουμε να πούμε για τον «πατριώτη» αυτό που να σας φύγουν τα αυτιά με το τι έγινε με τις περιβόητες εκατοντάδων χιλιάδων λιρών συναυλίες για την δίσμοιρη Κύπρο, στην Κύπρο, Παρίσι, Νέα Υόρκη
 (να μιλήσει ο Ιωάννης Κασουλίδης, που βρίσκεται ο Κασουλιδης ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος τότε που αναγκάστηκαν να πληρώσουν από το κυπριακό δημόσιο για να μην ακυρώσουν τη συναυλία!!), αλλά το αποκορύφωμα του συναυλιακού του άθλου και της τρισάθλιας εκμετάλλευσης του Κυπριακού έγινε στο Λονδίνο.
 Και αν δεν ήταν η γράφουσα να εντοπίσει πράγματα και θάματα θα θέλαμε και τότε bail-out (!) από το...ΔΝΤ και την Τρόικα!!!!! Και θα κατέληγαν όλοι της Επιτροπής Άμυνας εδώ στο Λονδίνο στα σίδερα του Λονδίνου...

GOLDEN BOYS ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ


Tην ώρα που οι δημόσιοι (και οι δημοτικοί) υπάλληλοι, ακόμη και οι ίδιοι οι αιρετοί (δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι κλπ), έχουν χάσει έως και το 50% των αποδοχών τους, σε μία εταιρεία που υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε για την Ανάπτυξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Ανάπτυξης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.), το μόνο που «αναπτύσσεται» είναι οι μισθοί κάποιων ανώτερων στελεχών της.
Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΕΤΑΑ έχει οριστεί με βάση τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του 2006 (!), στην προ «Καλλικράτη», βεβαίως, εποχή και με εντελώς διαφορετικό αυτοδιοικητικό χάρτη και άλλη σύνθεση του δ.σ. της ΚΕΔΚΕ (ΚΕΔΕ σήμερα), η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών (βασικός μέτοχος της εταιρείας μαζί με την ΚΕΔΕ) και ο ίδιος ο υπουργός Τάσος Γιαννίτσης για άγνωστους λόγους, δεν προχωράει στην αλλαγή του.
Αποτέλεσμα, σε μία περίοδο που ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ζητά από τους Έλληνες να σφίξουν όλο και περισσότερο το ζωνάρι τους, ενώ η Βουλή ψηφίζει σήμερα νέες μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, ένας εκ των στενότερων συνεργατών του, ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Γιαννίτσης, να εμφανίζεται να «καλύπτει» τη σημερινή διοίκηση εταιρείας του υπουργείου του και τα «golden boys» που αυτή δημιούργησε και συντηρεί.
Μισθοί μέχρι και 8500 ευρώ!!!


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

papoutsis


στηρίζει τον πολιτικό ογκόλιθο Χρήστο Παπουτσή για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Αγαπητοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ-όσοι έχετε απομείνει- μιας και σε λίγο η λέξη πασοκτζής θα είναι σύντομο ανέκδοτο,..
 στηρίξτε με όλες σας τις δυνάμεις τον υπουργό του εξπρές ΣΑΜΙΝΑ..
.Eίναι η μοναδική λύση για να κατρακυλήσουν και άλλο τα ποσοστά του και να μείνει στο τέλος εκτός βουλής και να γλιτώσουμε όλοι οι υπόλοιποι..
. Και για να σοβαρευτούμε δεν σας κάνει εντύπωση που η υπουργάρα έβαλε την ουρά στα σκέλια και παραιτήθηκε λίγες μέρες μετά το ολοκαύτωμα του κέντρου και λίγες ημέρες πρίν απο την 25η Μαρτίου όπου αναμένεται να γίνει το σώσε στις παρελάσεις;
Ψήφο στον αποτυχημένο λοιπόν για να δούμε όχι μια πράσινη αλλά μια άσπρη μέρα!!!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο



Μάχη για μία λαγάνα στο Αγρίνιο ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ
ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΛΑ ΡΟΜΑ,ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ
δεν είμαστε ρατσιστές αλλά είναι μια προσφιλής τακτική των ρομα η γυφτοπούλα βλέπετε στην αρχή ότι το βλέπει σαν πανηγύρι και γελάει άλλο η εξαθλίωση του λαού και άλλο ο λαϊκισμός
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ


ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ
ΚΑΙ BLOGGERS προσέξτε τι αναμεταδιδετε

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ:


O Β. Βιλιάρδος είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου.
 Όταν κανείς ισχυρίζεται ότι, το πλεονέκτημα του νέου μνημονίου είναι η διαγραφή των 107 δις €, η απάντηση είναι αυτονόητη: τα μισά από αυτά είναι δικά μας, ενώ σχεδόν για το σύνολο των υπολοίπων που δήθεν μας χαρίζονται, θα υποχρεωθούμε σε νέο τοκογλυφικό δανεισμό Πριν από κάθε τι άλλο, βιώνουμε διεθνώς μία πολύ βαθιά πολιτική κρίση.
Οι κυβερνήσεις όλων σχεδόν των βιομηχανικών χωρών, ιδιαίτερα της Δύσης, δυσκολεύονται να συμβαδίσουν με τις μεγάλες αλλαγές, τις οποίες έχει προκαλέσει η παγκοσμιοποίηση – όπως για παράδειγμα με την κατάρρευση του υπαρκτού κομμουνισμού, με την άνοδο της Κίνας και με την τεχνολογική επανάσταση.
Ένα μεγάλο μέρος των οικονομικών κρίσεων, τόσο αυτών του χρηματοπιστωτικού κλάδου, όσο και της Ευρωζώνης σήμερα, είναι το αποτέλεσμα των σφαλμάτων, καθώς επίσης των λανθασμένων επιλογών/ενεργειών των πολιτικών.
 Η ασύμμετρη παγκοσμιοποίηση (μη ισορροπημένη κατανομή ελλειμμάτων και πλεονασμάτων των ισοζυγίων εξωτερικών συναλλαγών παγκοσμίως, με κύριους «ενόχους» την Κίνα και τη Γερμανία), σε συνδυασμό με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές ασυμμετρίες, μας οδηγούν σε πολύ δυσάρεστες εξελίξεις.
Μία εκ των οποίων θα μπορούσε να είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, σαν συνέχεια του πρώτου παγκοσμίου οικονομικού πολέμου – μία παράλληλη, η αναβίωση του μερκαντιλισμού,
η οποία θα οδηγούσε στη δημιουργία νέων αποικιών, με την εκβιαστική «προσάρτηση» των αδύναμων χωρών στις ισχυρές.

 ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ 

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

παπαδήμειος δι(३)κομματισμός;;;


Μου στείλανε το παρακάτω στιχούργημα. Που, κατά τη γνώμη μου, αντικατοπτρίζει-πάνω κάτω- την τωρινή πολιτική μας πραγματικότητα:

Τους Γερμανούς ξανάφεραν
Οι δικομματ-αλήτες
Κι οι συμπαρατρεχάμενοι
Πολιτικοί αγύρτες!
Της Μέρκελ και του Σαρκοζί
Οι ταγματασφαλίτες…

Οι «δικομματ-αλήτες» είναι πασίγνωστοι και μη εξαιρετέοι, όπως θα ’λεγαν και οι συμβολαιογράφοι.
Το προδοτικό ρεσιτάλ των οποίων έχουμε καταγγείλει προ πολλού. Για ν’ αντιμετωπίσουμε το αμφοτερόπλευρο μίσος και τον αδυσώπητο εκ μέρους τους διωγμό.
Με αποτέλεσμα να τρέχουμε, όλη την ώρα, στους τεχνικούς, για να απαλλασσόμαστε απ’ τα ασφυξιογόνα των ιών, που με το τσουβάλι μας πετάνε οι γερμανοτσολιάδες της ηλεκτρονικής τους διαβολοκυβέρνησης.
Πρόκειται, προφανέστατα, για τις πράσινες και γαλάζιες κάμπιες (ή αν θέλετε βδέλλες, κλπ), που μας κατάκλεβαν στα τόσα χρόνια της επάρατης μεταπολίτευσης (ή μετα-αλήτευσης, αν προτιμάτε). Και τώρα σφιχταγκαλιασμένοι -χωρίς ντροπή και έλεος-μας καταληστεύουν. Για λογαριασμό του σιωνο-αμερικανο-γερμανικού τοκογλυφικού κατεστημένου.

Γερμανοί «κομάντος» και…αντιστασιακοί


Του Θανάση Νικολαΐδη
ΠΡΙΝ τους δούμε, Ναζί τους βαφτίσαμε. Κι ας έρχονται(;) με κλαδί ελιάς και για ειρηνικό σκοπό. Λες και πρόκειται για ‘ξαδερφάκια του Χίτλερ και μαθητές του Γκέπμελς. Και, βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε τους «ιστορικούς» Ναζί και τη θηριωδία τους, ωστόσο, καλά είναι, ως έλληνες του Εμφυλίου, να θυμόμαστε και τους Άγγλους του Τσώρτσιλ. Κι αν βρέθηκε η Ελλάδα σε μια γωνιά μιας παγκόσμιας σύρραξης, υπέστη τα δεινά του πολέμου, αντιστάθηκε στον φασισμό και αγνοήθηκε γι αυτό, αφέθηκε και στα χέρια του Τσώρτσιλ για να…καλοπεράσει, μεταπελευθερωτικά.
ΞΑΝΑΠΑΜΕ στο θέμα, που συνιστά σύγχρονο πρόβλημα για την Ελλάδα της κομπίνας, της αταξίας και της (τρελής) φοροδιαφυγής. Ό,τι κλέβουν οι γνωστοί άγνωστοι φοροκλέφτες χρεώνεται στα θύματα. Πολλά, μικρά και ανυπεράσπιστα. Απ’ τον συνεπή και νομοταγή ιδιώτη, μέχρι τον δημόσιο υπάλληλο που τα καταβάλλει προκαταβολικά. Μας πρότειναν, λοιπόν, γι αυτό το χάος τη γερμανική τεχνογνωσία και την αρνηθήκαμε. Ως Κράτος και Κυβέρνηση που θα το «επανίδρυε». Από’ κει και πέρα, όλα εξελίχτηκαν φυσιολογικά, φοροκλεφτικά και…ελληνικά. Με τη φορολογητέα ύλη ασύλληπτη και τους δράστες να στήνουν πανηγύρι.

Σ’ αυτή την τραγωδία κανένας θεός δεν έχει επιβάλει το μαρτύριο























Έχει εθελούσια περιχαρακωθεί σ’ ένα φρούριο, έχει ο ίδιος κλειδώσει από μέσα, κρατά ο ίδιος τα κλειδιά, κι έχει την αίσθηση ότι χιλιάδες κακοί τον κρατούν φυλακισμένο εκεί μέσα. 


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ακόμα 40 βουλευτές με εμβάσματα στο εξωτερικό! Και εμείς ακόμη τους ...κοιτάμε...!!!

Εξαγωγές ακόμα και από την Τράπεζα της Βουλής φαίνεται να έκαναν ακόμα 40 βουλευτές. Ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ τα εμβάσματα. Φουντώνουν οι αντιδράσεις για τον εκατομμυριούχο βουλευτή
Τον εκατομμυριούχο βουλευτή μπορεί να μην τον βρήκαν ή να μην ανακοινώνουν ακόμη το όνομα του, οι έλεγχοι του υπουργείου Οικονομικών ωστόσο, έδειξαν οτι περισσότερα απο 40 πολιτικά πρόσωπα βρίσκονται στη λίστα με τα εμβάσματα προς το εξωτερικό.
Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Έθνος της Κυριακής", πρόκειται για καταθέσεις ύψους πάνω από 100.000 ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που φυγάδευσαν τα χρήματα ακόμη και μέσω του υποκαταστήματος τράπεζας που βρίσκεται μέσα στο Κοινοβούλιο.
Η ταυτοποίηση των πολιτικών έγινε από τις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες προχώρησαν σε διασταυρώσεις των εμβασμάτων που συγκέντρωσαν από τις τράπεζες με τον ΑΦΜ, τα στοιχεία ταυτότητας και τη διεύθυνση της κατοικίας αποστολέα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας και που επικαλείται αρμόδιο παράγοντα, από τους ελέγχους εντοπίστηκαν πολιτικοί που από το 2009 μέχρι και πέρυσι έβγαλαν σε τράπεζες του εξωτερικού ποσά πάνω από 100.000 ευρώ ο καθένας.
Πλέον, οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσουν σε αντιπαραβολή των εμβασμάτων με τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, αλλά και σε επαλήθευση στοιχείων από τα "πόθεν έσχες", προκειμένου να ελεγχθεί κατά πόσο τα χρήματα που φυγάδευσαν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα και την περιουσιακή τους κατάσταση ή αποτελεί προϊόν φοροδιαφυγής.


Από NEWS 247

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Ψηφίστηκε ο νόμος S510 στην Αμερική που απαγορεύει την ελεύθερη καλλιέργεια φυτώv ...!!!

Σχετικά προηγούμενα θέματα:
Απαγόρευση εμπορευματοποίησης βοτάνων
Σπόροι; Όχι πλέον!

Παράνομη η χρήση θεραπευτικών φυτών με απόφαση της Ε.Ε.


Οι πολυεθνικές, με τις ευλογίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, περνούν νόμο απαγόρευσης και ωθούν στην πείνα μικροκαλλιεργητές και ιδιώτες, απαγορεύοντας τη διατήρηση και φύτευση σπόρων σε λαχανόκηπους στα σπίτια.

Αν κρίνουμε από τη στροφή που έκαναν χιλιάδες νοικοκυριά και εδώ στην Ελλάδα, που λόγω της κρίσης άρχισαν να φυτεύουν είδη πρώτης ανάγκης και λαχανικά ώστε να...
μπορούν να επιβιώσουν, κατανοούμε και το μέγεθος της απανθρωπιάς των πολυεθνικών που προκειμένου να ελέγξουν την ανθρωπότητα μέσω του ελέγχου της τροφής, προωθούν τέτοιες απαγορευτικές νομοθεσίες...

Ο νόμος S510 είναι μόνο ένα μέρος από την προώθηση του λεγόμενου κώδικα αλιμεντάριους...

Σχετικά κείμενα:
(1) Υπερψηφίστηκε ο αμφιλεγόμενος νόμος S510 για τα τρόφιμα στις ΗΠ
Ύστερα από καθυστέρηση ενός έτους η γερουσία ψήφισε σήμερα το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο «S 510» για την
προστασία του καταναλωτικού κοινού και που αφορά στη βιομηχανία τροφίμων στις ΗΠΑ. Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με ψήφους 73 ψήφους έναντι 25 και συγκέντρωσε τις θετικές ψήφους τόσο των δημοκρατικών όσο και των ρεπουμπλικάνων.

Σεις οι 300 !


Στην ευρώπη δεν είναι ευχαριστημένοι με τον τρόπο που φέρονται στην Ελλάδα!
Στην Ευρώπη οι πολίτες ενώνονται και ζητούν την Ελληνική υποκοότητα ως μια συμβολική χειρονομία υπέρ  μας!
Το είδες?
Αλλοι δίνουν τα χρήματά τους..το μισθό τους για την ΕΛλάδα και μας δω πέρα βουλευτάδες και υπουργοί εξακολουθούν να πλουτίζουν και ζητούν από μένα να συρρικνώσω κι άλλο το εισόδημά μου για τη χώρα όπως λέν αυτοί!
Τόσο καιρό σείς κύριοι οι 300 τί ακριβώς κάνετε πέρα από τα να παίζετε με τα ipad και τα twitter σας ?
Τόσο καιρό σείς κύριοι οι 300 τί ακριβώς κάνετε  για την Ελλάδα?
Τόσο καιρό σείς κύριοι οι 300 τί ακριβώς κάνετε.. δίνετε τα μισθά και τα προνόμιά σας προκειμένου να σωθεί η Ελάδα ?
ΟΧΙ !
Τόσο καιρό σείς κύριοι οι 300 τί ακριβώς κάνετε.. καταθέσατε όλοι σας τα μισθά σας σε λογ/σμούς τραπεών για να είμαι σίγουρος ότι η χειρονομία αυτή είναι αληθινή και όχι μούφα?
ΟΧΙ !

Η ιστορία της Ελλάδας θα επιστρέψει στα πάτρια ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ!!





Μια απορία.. αυτοί που στα μουσεία της χώρας τους επιδεικνύουν καμαρωτά την ιστορία της Ελλάδας, δεν ντρέπονται;
Είναι το ίδιο γελοίο αν είχαμε πάρει στύλους από το Κολοσσαίο της Ρώμης και τους μοστράραμε σε ένα δικό μας μουσείο, επιδεικνύοντάς τους στους τουρίστες που επισκέπτονταν τη χώρα μας. Ακόμα πιο γελοίο αν μοστράραμε κομμάτια σίδερο από τον πύργο του Άιφελ. Το άκρον άωτον του γελοίου αν μοστράραμε τούβλα από το Άουσβιτς (έχει άλλη ιστορία να επιδείξει η Γερμανία;)

Επειδή δεν ντρέπονται -οι βάρβαροι, απολίτιστοι δεν διαθέτουν αιδώ-, η ιστορία της Ελλάδας θα επιστρέψει στα πάτρια ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ! Και όλοι αυτοί που επειδή δεν έχουν δική τους τόσο θαυμάζουν την ελληνική, αναγκαστικά θα ‘ρχονται εδώ, και θα πληρώνουν αδρά* για τον σκοπό αυτό.
*Είναι τουλάχιστον ανήθικο να πληρώνει ο Έλληνας για να δει την ιστορία των προγόνων του. Δεν έχω πληρώσει σε κανένα μουσείο της χώρας, κάνοντας -τι άλλο;- φασαρία!
(Όταν το άδικο επικρατεί, το δίκαιο φέρνεται μπαστακωτικά -με το στανιό).


GoPetition 
 Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα! 

ΤΟ φαινόμενο Παναγιωταρέα

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΝΑ θυμηθούμε το (Σημιτικό) ΠΑΣΟΚ, στην εποχή της εξαλλαγής του. Με ρυθμούς ρυθμισμένα αργούς και πονηρία…σημιτική. Δεν χρειάζονται παραδείγματα και επιχειρήματα-το αποτέλεσμα είναι χειροπιαστό. Αύριο συνεργάζονται ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και δεν είναι περίεργο, ούτε κακό, για τα σημερινά δεδομένα. Να μάθουν τα κόμματα να συνεργάζονται (εδώ που φτάσαμε) κι ας παρατήσουν τα ψευδεπίγραφα ιδεολογικά και τις κορώνες.
ΘΑ πάμε στο θέμα μας και δεν είναι προσωπικό. Έχει να κάνει με την πολυθεσία και το δημόσιο συμφέρον. Δεν μας ενοχλεί η πολυπραγμοσύνη της κας Παναγιωταρέα, το φρόνημα και οι γνωριμίες της, η σχέση της με τον γνωστό καθηγητή, ούτε το λευκό της…τσουλούφι. Έχει την ευφυία της, την αγωνιστικότητα και το πείσμα της, ωστόσο, μας τα…χαλάει η πολυθεσία της και τα 8.000 ευρώ το μήνα, ως προέδρου μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας. Λειτούργησε σαν το τελευταίο άχυρο της καμήλας η αποκάλυψη από αρμόδια πηγή και δεν της τα χαλαλίζουμε. Ούτε και την (όποια) αντιμισθία της ως καθηγήτριας στο ΑΠΘ, τότε που το δημόσιο πλήρωνε τα αλέ-ρετούρ της αυθημερόν (Αθήνα-Θεσσαλονίκη). Για «μάθημα» (δημοσιογραφίας) στο ΑΠΘ, που τον χρόνο του ροκάνιζε άγρια το κινητό στο αυτί της.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ "ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ" ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

epistoli-aftoxeira

ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ, ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ
«ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ;» 
 Η συγκλονιστική προθανάτια κραυγή του 56χρονου άνεργου οικογενειάρχη, πατέρα δύο έφηβων κοριτσιών που έδωσε τέλος στη ζωή του στις αρχές της εβδομάδας στο «Νησί των Ονείρων» της Εύβοιας, αποτυπώθηκε σε ένα κομμάτι χαρτί.
 Τα όσα έγραψε με τρεμάμενο χέρι ο πνιγμένος στα χρέη πολίτης πριν πατήσει τη σκανδάλη της καραμπίνας, είναι παραγγελία για απονομή δικαιοσύνης στους επίορκους πολιτικούς που γονάτισαν στους Γερμανούς και οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην εξαθλίωση
Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το εξής:
«Αυτούς που μας έφεραν ως εδώ ποιος θα τους δικάσει; Χωρίς εργασία, χωρίς σύνταξη, χωρίς μέλλον για τα παιδιά μου (παιδιά μας).  Ζητώ τα δύο κτήματα στο χωριό το οικόπεδο με την οικοδομή να πάνε στο Κράτος. Διότι τα παιδιά μου δεν έχουν χρήματα για φόρους και χαράτσια. 
Ο κύριος εισαγγελέας, ο δικηγορικός σύλλογος και τα ΜΜΕ να τα βοηθήσουν σε αυτό. Είναι μικρά και χωρίς πατέρα.  Την ομορφότερη οικογένεια έχω όμως με τα λάθη μου την κατέστρεψα. Όποιος μπορεί να τα βοηθήσει παρακαλώ». 

Την επιστολή του αυτόχειρα που πήρε την βάρκα και πέρασε απέναντι στο μικρό νησάκι(το νησί των ονείρων, όπως το λένε οι ντόπιοι)την αφιερώνουμε σε όσους Νενέκους, Εφιάλτες και Ιούδες πούλησαν την πατρίδα μας


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Εϊναι "κούκου" παντελώς !


Ολοι μαζί κυρία μου τώρα! Ολοι μαζί πρασινομπλέ...κυβέρνηση με ποιον πρωθυπουργό;
Νέα κυβέρνηση έχουμε με πω τον αντωνάκη..τον τρελα-αντωνάκη της Πηνελόπης Δέλτα με αντιπρόεδρο τον γνωστο αντιπρόεδρο...δηλαδή το πασοκ τί κάνει;
Αστε κυρία μου τί κάνει..προφανώς δεν έχει ιδέα  του τί γίνεται πια!
 Η νδ δίνει άφεση αμαρτιών στο πασοκ!
Είμαστε "κούκου" τελείως!
Είναι κυρία μου όλοι τους συνεννοημένοι να υπογράψουν τα πάντα κι ας χτυπιούνται μεταξύ τους στη βουλή! Είδαμε πρίν λίγες μέρες να κονταροχτυπιούνται για τα νέα μέτρα και είδαμε πως ο αντιπρόεδρος γύρισε και είπε το "..εν τέλει..θα υπογράψατε ..θα κάνετε αυτό που πρέπει.."
Δηλαδή Ελληνα αν κατάλαβες, τί είπε ;
Είναι όλα προσυμφωνημένα! Φώναζε ο αντιπρόεδρος στον άλλον τον μνημονάκια της νδ! 
Μα αφού και σύ κύριε της νδ θα τα υπογράψετε εν τέλει όλα..έτσι δεν είναι άραγε;
Δουλευόμαστε μήπως;
Ολα για το "θεαθήναι" Ελληνα!

Όλοι Σύνταγμα, να σταματήσουμε την τρόικα και τα φάρμακα-δολοφόνους!

 

Η οργισμένη αντίδραση μιας «αγανακτισμένης» μητέρας, που καλεί σε ξεσηκωμό προκαλώντας σάλο στο Internet.
Ήταν επόμενο να συμβεί. Ο νέος νόμος για την Υγεία θα συναντούσε την οργή των απελπισμένων πολιτών.

Μετά τη δραστική μείωση των εισοδημάτων μας, μετά την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, έρχεται και ένα ακόμη πλήγμα, αυτή τη φορά στο πιο πολύτιμο αγαθό: την υγεία μας.

Τα social media (facebook, twitter), που πάντοτε έχουν τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά, γίνονται το πεδίο όπου διοργανώνεται η λαϊκή αυτή αντίδραση.

Με πρωτοβουλία μιας αγανακτισμένης μάνας που φοβάται ότι τα φάρμακα που κρατούν στην ζωή το παιδί της θα αντικατασταθούν από άλλα, αμφίβολης ποιότητας, οργανώνεται την Τρίτη, στις 6 το απόγευμα, συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος ώστε να αποτραπεί η ψήφιση της διαβόητης διάταξης περί συνταγογράφησης βάσει δραστικής ουσίας.

Ολόκληρο το κείμενο-προσκλητήριο, όπως αναρτήθηκε σήμερα το πρωί στη σελίδα του facebook με τίτλο «Όχι στα φάρμακα - δολοφόνους που προωθεί η Τρόικα & η κυβέρνηση» (όποιος ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να δει τη σελίδα εδώ: http://on.fb.me/xG9URF) έχει ως εξής:

«Ολοι την Τρίτη στο Σύνταγμα – Όχι στα φάρμακα-δολοφόνους!

Το ερώτημα δεν είναι αν η Ελλάδα θα μείνει, ή όχι στην Ευρώπη, αλλά σε ποια Ευρώπη θέλουμε να είμαστε μέλος


Τον τελευταίο καιρό ακούμε και διαβάζουμε τόσο στα καθεστωτικά μέσα μαζικής εξημέρωσης, όσο και σε ανεξάρτητες πηγές πληροφόρησης, π. χ. ιστολόγια πως η Ελλάδα δε θα πρέπει να πέσει στην παγίδα της οικειοθελούς αποχώρησης από την ΕΕ και ότι δεν πρέπει να χαθούν οι κόποι των Ελλήνων, που μας οδήγησαν στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη. Βέβαια, ένα πρώτο ερώτημα σ' αυτό το σημείο είναι κατά πόσο οι κόποι αυτοί έγιναν με τη θέληση των Ελλήνων και για κάτι που ήθελαν οι Έλληνες.

Η απάντηση, φυσικά, είναι ότι ποτέ οι Έλληνες δε ρωτήθηκαν, αν επιθυμούσαν την ένταξη στην ΕΟΚ (τότε) και στην Ευρωζώνη. Απλώς, κάποιοι ηγέτες (;) και οι σύμβουλοί τους (βλ. Λουκά Παπαδήμο) αποφάσισαν μόνοι τους, σύμφωνα με τις προσωπικές φιλοδοξίες, επιθυμίες και συμφέροντα να εντάξουν τη χώρα και τα εκατομμύρια των ανθρώπων της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τους κόπους, από εκεί και πέρα, τους επέβαλαν, όπως τους επιβάλλουν και τώρα με το έτσι θέλω, χωρίς ποτέ να ρωτούν τον ελληνικό λαό τι είναι αυτό που θέλει.


Πέρα από αυτό το αδιαμφισβήτητο γεγονός, και μόνο η εξάρτηση του αν θα είναι η Ελλάδα στην Ευρώπη με το αν θα είναι μέλος της ΕΕ και, ιδιαίτερα, της Ευρωζώνης, είναι γελοίο. Κι αυτό, γιατί η έννοια της Ευρώπης δεν μπορεί να ταυτίζεται με ένα σχήμα, την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μέρος της Ευρώπης και όχι η Ευρώπη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για να γίνει πιο κατανοητό αυτό: θα έλεγε κανείς πως η Ελβετία δεν είναι Ευρώπη; Αμφιβάλλω. Και όμως, η Ελβετία δεν είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Από την άλλη μεριά, η Τουρκία βρίσκεται σε καθεστώς υποψήφιας χώρας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όταν και αν ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα γίνει αυτόματα και Ευρώπη; Ή μήπως χώρες, όπως η Βουλγαρία, ή η Εσθονία, που εντάχθηκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έχουν πετύχει το ''ευρωπαϊκό τους κεκτημένο'', μπορούν να χαρακτηριστούν ''Ευρώπη'';

Ένα άδειο μυαλό όλο γεννά


Αν δεν την ψάχνεις, το μυαλό δουλεύει αυτόματα!! Κι αυτό που ανακαλύπτει δουλεύοντας μόνο του είναι η ρίζα.
Η ζωή είναι απρόβλεπτη, παράλογη, έξω από κάθε έλεγχο. Ο άνθρωπος πασχίζει να την ορίσει για να αισθάνεται ασφαλής. Μα αν το σκεφτείς, επειδή προσπαθεί να την ορίσει παθαίνει τα ταράκουλα. Επειδή την ορίζει και η ζωή στο πολύ εύκολο τού τα γκρεμίζει, του φέρνει πλήγμα (του δημιουργεί πρόβλημα).
Αν αποδεχτώ το μοιραίον της, αν τίποτα δεν θέλω να ορίσω, αν περιμένω τα πάντα να μου συμβούν, τότε δεν θα παραξενευτώ από τίποτα. Τότε θα ρέω μαζί της. Αν ρέω μαζί με την ζωή -ΜΟΝΟ τότε- η ενέργειά μου είναι ελεύθερη. Μόνο η ενέργεια που είναι ελεύθερη φέρνει αποτελέσματα -μπορεί και βουνά να κινήσει, να κάνει τη γη να γυρνάει αλλιώς!!!
(Το δίκαιο θα επικρατήσει, θα την αλλάξουμε την κουραδοκατάσταση, θα μεγαλουργήσει ο άνθρωπος στον πλανήτη επειδή…. το θέλουμε -λίγοι μεν αλλά- ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!! Την ενέργεια αυτών που το θέλουν πάρα πολύ δεν τη σταματάει τίποτα!!! Φεύγει αυτούσια, βουνά μετακινεί.)

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!
 

Ευαισθησίες πολιτικών…κάφρων


Του Θανάση Νικολαΐδη
ΟΙ πολιτικοί μας επιμένουν. Σύσσωμοι, με…λύσσα και ομοθυμαδόν. Για την ηθική τους, μη τους στοιχίσει τον παράδεισο-εκλογές έρχονται. Δεν ησυχάζουν, δεν κοιμούνται κι όσο δεν βρεθεί ο «δράστης», δεν θα’ χουν λυτρωμό. «Να βρεθεί και να τελειώνουμε. Να τον…κρεμάσουμε και καθαρίσαμε. Φεύγει το εμπόδιο από μπροστά μας, ξεβάφουμε τον λεκέ , ξανά λευκοί και αναμάρτητοι και η ζωή συνεχίζεται. Η ζωή των πολιτών που υποφέρουν, μαζί της και η δικιά μας, κοινοβουλευτική και άνετη, βουτηγμένη στα προνόμια και με την μετακοινοβουλευτική εξασφάλιση εαυτών και απογόνων. Έτσι νομίζουν και η ελπίδα θεριεύει, μαζί της και η αγωνία.
ΤΟΥΣ είδαμε ξεσηκωμένους για την πολιτική ηθική τους και να χτυπούν χέρια και πόδια, πάμε λίγο πριν και τους βλέπουμε να νομοθετούν. Με τα συμβούλια και επιτροπές, τις υπερωρίες και τα «κατεπείγοντα». Βλέπουμε, λοιπόν, ήσυχους, ήρεμους και απροβλημάτιστους βουλευτές και υπουργούς σε ρόλο νομοθέτη, και τους…θαυμάζουμε. Δεν είχαν κάτι να χωρίσουν, δεν φωνασκούσαν, δεν διχογνωμούσαν. Κι ούτε στον κόπο έμπαιναν να μας ενημερώσουν. Για τα πολλά και πονηρά που’ γίνανε θεσμός και νόμος απαράβατος.

Δεν είναι μόνο στην Ελλάδα που ξεσηκώνονται οι μαθητές ..


Αντιστεκόμενοι στην αστυνομικη κτηνωδία χιλιαδες μαθητες, γονεις, καθηγητές και αλληλέγγυοι κατελαβαν στους δρόμους της Βαλένσιας,
τη Τριτη, πραγματοποιώντας την μεγαλυτερη διαδήλωση εναντια στις περικοπές στου εκπαιδευτικου συστήματος
. Διαδηλώσεις έγιναν και σε άλλες πολεις της χώρας.
 Οι συγκρούσεις μεταξυ διαδηλωτών και αστυνομίας συνεχίζονται για πέμτη μερα και απειλουν να εξαπλωθούν σε όλη την Ισπανία.
 Εως τώρα εχουν συλληφθεί 43 φοιτητες και μαθητες και μεταξύ αυτών και 8 ανήλικοι,
επειδή το βίντεο το έφτιαξα εγώ να πω δυο πράγματα
οι Ισπανοί μας ευχαριστούν όπως και αυτοί μας έχουν συμπαρασταθεί
δεύτερον παρατηρήστε στο βίντεο παρολη την βια τους οι δυνάμεις καταστολής της Ισπανίας ούτε τόνους χημικά ρίχνουν ,
ούτε χτυπούν στα κεφαλιά μια γκλομπια
στον κώλο είναι ασφαλέστερη
αυτά προς Έλληνες γενίτσαρους 
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

GoPetition
 Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δικαιοκρατία


Διάβασα ένα κείμενο το οποίο με έβαλε σε σκέψεις*. Ο Έλληνας, σαν λαός, ζητάει πολλά, γι’ αυτό τρώγεται συνεχώς με τα ρούχα του. Γκρινιάζει, είναι μόνιμα ανικανοποίητος γιατί ψάχνει να βάλει τελεία. Ψάχνει να βρει το τέλειον.
Επίσης όσες λέξεις κι αν εφεύρει, ποτέ δεν θα του είναι αρκετές, εξ ου κι η ανάγκη δημιουργίας νέων.
Και πάμε στο δια ταύτα.. η δημοκρατία τότε που ανακαλύφθηκε ήταν το τέλειον. Σήμερα, που δοκιμάστηκε, φάνηκε ότι είναι ατελής. Γιατί η δημοκρατία από μόνη της (ακόμα κι αν υφίσταται -δεν αναφέρομαι δηλ. στο σήμερα) δεν εγγυάται το Δίκαιον. Άλλη λέξη, καινούργια πρέπει να εφεύρουμε, τη Δικαιοκρατία!! Δικαίωμα λόγου δηλ. να έχουν μόνον οι δίκαιοι.
Το δίκαιο το αντιλαμβάνεται κι ένα παιδί, δίκαιος μπορεί να είναι κι ένας αμόρφωτος γεροβοσκός που ζει μόνος στα βουνά. Το δίκαιο όλοι το φέρουμε ΜΕΣΑ ΜΑΣ, δεν είναι προνόμιο των ολίγων. Αρκεί να στραφούμε κατά εκεί και όλοι δίκαιοι μπορούμε να γίνουμε. Και αν σαν τέτοιοι μόνο θα έχουμε δικαίωμα λόγου, όλα τα αποτελέσματα δίκαια θα είναι.
(Έψαξα σε λεξικά να βρω την ερμηνεία του δίκαιος για να την θέσω, και τις βρήκα όλες λειψές, οπότε δίνω τη δική μου. Δίκαιος είναι αυτός που επεξεργάζεται με ανοιχτό οπτικό το καθετί, όχι υπό την στείρα, περιορισμένη οπτική γωνία τη δική του. Κάτι, πολύ σημαντικό επίσης που χαρακτηρίζει τον δίκαιο άνθρωπο είναι τα όρια. Είναι γνώστης των ορίων «Τα δικαιώματά σου σταματούν εκεί που αρχίζουν τα δικά μου».)
Υπογράφων
Ελληνικός λαός

We are all Greeks!

  t
Τotally right!
 Today Greece
 Tomorrow Spain 
Day after tomorrow Portugal
 Next week Italy 
Next month France
 Next year Germany 
and at least the whole world gets enslaved of financial Terrorism! 

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Live (22:00) - Συζήτηση "Λαϊκού Κινήματος (Ελλάδα) - "Per il Bene Comune" (Ιταλία)




Από Λαϊκό Κίνημα

Απόψε στις 10:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας: Ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση του Νικ. Κλειτσικα και Δημ. Καραμήτσα με το ιταλικό κίνημα "Per Il Bene Comune"


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν είναι μόνο στην Ελλάδα που ξεσηκώνονται οι μαθητές ..


Αντιστεκόμενοι στην αστυνομικη κτηνωδία χιλιαδες μαθητες, γονεις, καθηγητές και αλληλέγγυοι κατελαβαν στους δρόμους της Βαλένσιας, την Τριτη, πραγματοποιώντας την μεγαλυτερη διαδήλωση εναντια στις περικοπές στου εκπαιδευτικου συστήματος
. Διαδηλώσεις έγιναν και σε άλλες πολεις της χώρας.
 Οι συγκρούσεις μεταξυ διαδηλωτών και αστυνομίας συνεχίζονται για πέμτη μερα και απειλουν να εξαπλωθούν σε όλη την Ισπανία.
 Εως τώρα εχουν συλληφθεί 43 φοιτητες και μαθητες και μεταξύ αυτών και 8 ανήλικοι,

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 
GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

"..δεν τελειώσαμε..δεν..."


Καλά ... παρακολούθησα την ομιλία του και δεν ένιωσα τον παραμικρό φόβο παρά το ότι αυτό προσπαθούσε να κάνει!
Θες αυτά που μου λέγαν οι παλιοι που ζήσαν περιόδους μετά τον πόλεμο κατα τη διάρκεια της κατοχής και βλέποντας τους ίδιους ανθρώπους ζωντανούς να έχουν φτάσει σε σημείο τόσο μη ανθρώπινο αφού η σύνταξή τους η πενιχρή πια δεν τους φτάνει ούτε προς αναπνοή, δε με έκανε τούτος ο "κύριος" που άκουγα να μιλά..δεν ένιωθα τίποτε παρά μόνο θυμό!
Τί μου λέει τώρα εμένα αυτός! 
Πως θα κάνουμε θυσίες στις θυσίες αλλιώς πάμε για την απόλυτη καταστροφή!
Θα αδειάσουν τα ράφια, δεν θα έχουμε βενζίνη ή πετρέλαιο, πως θα γίνουμε Αλβανία και άλλα τέτοια!
Εδώ ρε σύ δεν έχουμε λεφτά για νοίκια και άλλα βασικά!
Μας άφησες και τίποτε από τα πολλαπλά χαράτσια που μας έχεις επιβάλλει ;
Ποιος σου είπε πως θα πάω ν' αγοράσω κάτι αφού άδεια δεν θα είναι τα ράφια αλλά η τσέπη μας η οποία έχει σκιστεί προσπαθώντας να βρούμε κάτι κεί μέσα!
Μ' αυτά και μ' αυτά προσπαθείτε να μας τρομοκρατήσετε και είστε τυχεροί γιατί είναι κάποιοι αδαείς που σας πιστεύουν και βλέποντας όλο αυτό το υφάκι τρομοκρατούνται όντως!
Είδες;
Ακουσες;
Η μείωση των περιουσιών ή εκμηδένιση των περιουσιών!
Υπάρχουν άραγε περικοπες που σε συνθλίβουν συναισθηματικά;
Εμένα όχι! Αυτούς κυρία μου όμως ναί!
Αυτή είναι η διαφορά μας από δαύτους!
Το άκουσες πάλι το γνωστό ποίημα" "..αδυναμία καταβολής μισθών και συντάξεων.." ;;
Εγώ το άκουσα! μόνο που δεν φοβάμαι!

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !


Κυρία μου απ' ό,τι κατάλαβες, δεν μπορεί το φτωχό σου μυαλουδάκι να κατανοήσει τα ποσά που παίρνουμε από τους εταίρους μας ! 
Εσύ μπορεί να έχεις το πρόβλημά σου, το παιδί σου να είναι άνεργο, οι μισθοί σου να έχουν πάρει τον κατήφορο και οι συντάξεις να έχουν ξεσκιστεί!
Εσύ μπορεί να μην έχεις ν' αγοράσεις και τα βασικά αλλά πώς να το κάνουμε δεν μπορείς να καταλάβεις!
Θα έχουμε στήριξη και μετά το 2015!  Το διαβεβαίωσαν οι εταίροι μας!
Τα ποσά είναι πρωτοφανούς ύψους αλλά εσύ είσαι τόσο ανίδεος που δεν μπορείς να το αντιληφθείς!
Τι θες τώρα;
Είδες όμως  πως σε τρομοκρατούν;
Για τα παιδιά και τα εγγόνια μας γίνονται όλα!  
Το δίλημμα είναι και ήταν βεβαίως θυσίες και περικοπές ή καταστροφή της οικονομίας μας;
Δε γινόταν κυρία μου! Τί να κάνουμε τώρα!