2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

GOLDEN BOYS ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ


Tην ώρα που οι δημόσιοι (και οι δημοτικοί) υπάλληλοι, ακόμη και οι ίδιοι οι αιρετοί (δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι κλπ), έχουν χάσει έως και το 50% των αποδοχών τους, σε μία εταιρεία που υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε για την Ανάπτυξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Ανάπτυξης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.), το μόνο που «αναπτύσσεται» είναι οι μισθοί κάποιων ανώτερων στελεχών της.
Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΕΤΑΑ έχει οριστεί με βάση τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του 2006 (!), στην προ «Καλλικράτη», βεβαίως, εποχή και με εντελώς διαφορετικό αυτοδιοικητικό χάρτη και άλλη σύνθεση του δ.σ. της ΚΕΔΚΕ (ΚΕΔΕ σήμερα), η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών (βασικός μέτοχος της εταιρείας μαζί με την ΚΕΔΕ) και ο ίδιος ο υπουργός Τάσος Γιαννίτσης για άγνωστους λόγους, δεν προχωράει στην αλλαγή του.
Αποτέλεσμα, σε μία περίοδο που ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ζητά από τους Έλληνες να σφίξουν όλο και περισσότερο το ζωνάρι τους, ενώ η Βουλή ψηφίζει σήμερα νέες μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, ένας εκ των στενότερων συνεργατών του, ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Γιαννίτσης, να εμφανίζεται να «καλύπτει» τη σημερινή διοίκηση εταιρείας του υπουργείου του και τα «golden boys» που αυτή δημιούργησε και συντηρεί.
Μισθοί μέχρι και 8500 ευρώ!!!


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μία ακόμη απόδειξη ότι είναι αδίστακτοι και ξετσίπωτοι!...