2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί δεν βάζουν έναν Γερμανό στον έλεγχο του πόθεν έσχες των βουλευτών;


Εξηγήσεις ζητά από τον Πετσάλνικο ο πρόεδρος της γερμανικής Βουλής για τα χρήματα που βγάζουν Έλληνες βουλευτές στο εξωτερικό!
O πρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, Νόρμπερτ Λάμερτ ζητεί εξηγήσεις σχετικά με τις αποκαλύψεις του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου ότι πολιτικοί έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό.
Δεν μπορεί να δανείζουμε χρήματα στην χώρα σας κι εσείς να τα βγάζετε στο εξωτερικό

Παρόλο που δεν χωνεύω τους Γερμανούς το ερώτημα επι της ουσίας είναι αυτό και μόνο
NA μπουν Γερμανοί στην Ελληνική βουλή - χαβούζα να ελέγξουν τα λαμογια εκεί μέσα και τα σαραβαλα που είναι σε σύνταξη και αυτοί που δεν έχουν ξαναεκλεγει... ΟΛΟΥΣ.
Μόνο έτσι οι Γερμανοί θα κερδίσουν κάτι λίγο απο την συμπάθειά μας.... ελέγξτε τους κλέφτες και απατεώνες της βουλής γιατί μεταξύ τους τα έχουν βρει και μας δουλεύουν...

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γερμανός θα τους έβγαζε και πάλι λάδι, αφού δεν τους συμφέρει να χάσουν τους συνεργάτες τους, αυτούς που τους ξαναέφεραν στην Ελλάδα. Άλλωστε και στο παρελθόν πάντα προστάτευαν τους συνεργάτες τους.

Εγώ θα έλεγα το άλλο: γιατί το πόθεν έσχες των πολιτικών να μην το ελέγχει επιτροπή Ελλήνων πολιτών, κληρωτών, ώστε να μην επιλέγονται από τα κόμματα;

Ανώνυμος είπε...

Εντελέχεια, συμφωνώ!

"Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει"!

Και βέβαια απατεώνας απατεώνα...

Δεν είδατε πώς περιέθαλψαν οι εντός και οι εκτός τον αναξιοπαθούντα ζιμενσιανό κ. Χριστοφοράκο!

marianaonice είπε...

Eνδελέχεια
Συμφωνώ απόλυτα αλλά σιγά μη το έκαναν...