2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Είστε εμετικοί..ναί αυτό είστε !!!


Αυτοί μανούλα μου δε νοιάζονται για τίποτις πια! Τους νοιάζει η καρέκλα τους, η εξουσία τους και η τσεπούλα να είναι γιομάτη πάντα!
Οσον αφορά τον Ελληνα πολίτη...;
Εχέσθην!
Γιατί άλλωστε να τους νοιάζει;
Δεν έχουν όμως καταλάβει πως όταν ο Ελληνας "τα πάρει στην κράνα" εξ ολοκλήρου τότε λειτουργεί η αυτοσυντήρηση κυρία μου και δεν θα ξέρουν τι τους περιμένει!
Ο αντωνάκης ξέχασε τα εγκληματα πασοκ και όποια κυβέρνηση ήταν πάνω κάτω δεξιά αριστερά..τα "εγκλήματα" που γίνηκαν..τα σκάνδαλα και απλά τί έκανε;
Επιτέθη εναντίον της Αριστεράς!
Ντροπής πράματα δηλαδή!
Η δοσιλογία και η προδοσία πια, σε όλο της το μεγαλείο !!
Μέσα στη Βουλή αντί να δεί το ξέσκισμα του Ελληνικού λαού και το πώς ληστεύουν τον Ελληνα και τον σκοτώνουν καθημερινά δεν είδε τίποτε!


Δεν είδε τις offshore εταιρίες, για τα οικονομικά εγκλήματα που έχουν συμβεί στην Ελλάδα χρόνια τώρα, αντίθετα όπως είπε και ο μέγας συνταγματολόγος τον συνεχάρη και τον ευχαρίστησε πως το κάνει για την πατρίδα! 
Του είπε δηλαδή αν τον άκουσες καλά στη βουλή τί του είπε;
Μιλάμε για τον απόλυτη ευφυία ο κύριος αυτός!
Πως μην προσπαθείς να πείσεις πως είσαι διαφορετικός από το πασοκ...είσαι ίδιος με μας!
Μάλιστα!
Ο συνταγματολόγος συνεχίζει να λέει το ίδιο πια παραμύθι για τους μισθούς και τις συντάξεις πως αν γυρίσουμε στο εθνικό μας νόμισμα δεν θα πάρουμε τα μισθά και τις συντάξεις!
Μα καλά μας δουλεύουν μήπως;
Μήπως...εγώ απλά αναρωτιέμαι!
Εδώ μιλάμε για τους νεόπτωχους Ελληνες αυτοί που η γερμανία και ληστρική συμμορία η Ελληνική... πασοκονεοδημοκράτες μας ληστεύουν κανονικά!
Υπέκυψαν όλοι τους σε συνεργασία ξένων δυνάμεων που κυβερνά τη χώρα τούτη!
Γιατί αλήθεια πίστευες το αντίθετο;
Ξύπνα και κοίτα τί συμβαίνει γύρω σου Ελληνα!
Κι έχεις και τον αντωνάκη ελεος δεν τον αντέχω άλλο πια...να σου λέει τί...για θυμήσου τότε τί έλεγε για τυχόν συμπόρευση με το πασοκ "...το πασοκ είναι χαμένο και δεν έχει να χάσει τίποτε άλλο..θέλει να φαινόμαστε αγκαλιά..." έτσι είχε πεί κάποτε!
Για θυμήσου λίγο...!
Και ο άλλος τον ευχαριστεί στη βουλή για το ότι βοήθησε να στηρίξει το πρόγραμμα του πασοκ!!!
Καλά τί είν' τούτο ρεεεε!!!
Είναι εμετικοί!
Δεν αντέχονται πια!!
Ντροπής πράματα που λέν και στο χωριό μ' !!!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!



Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: