2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Φασίστες..δοσίλογοι δίχως τελειωμό !


Τελικά ψηφίστηκαν τα πάντα! Οσον αφορά τις μειώσεις στις συντάξεις και στους μισθούς των Ελλήνων καθώς και ό,τι έχει να κάνει με  τα φάρμακα για τα γενόσημα!
Αυτά είναι...όσοι κάναν αντίσταση την κάναν! Αλλά μέχρι εκεί! Σου λέει να μην είμαι εγώ στα επόμενα ψηφοδέλτια;
Δεν κάνει!
Με ψήφους 202 υπέρ, 80 κατά και ένα παρών η Βουλή ενέκρινε τις περικοπές στις συντάξεις. Πέντε μπλέ διαγραφέντες το υπερψήφισαν.
Σε ό,τι αφορά τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο μόνος ο οποίος άλλαξε στάση ήταν ο Μαγκούφης ο οποίος ενώ στην ψηφοφορία για τη δανειακή σύμβαση είχε ψηφίσει «όχι» στη ψηφοφορία για τον εφαρμοστικό νόμο ψήφισε «ναι». Επιπλέον, 9 ακόμα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι είχαν μεν υπερψηφίσει επί της αρχής τη νέα δανειακή σύμβαση αλλά είχαν καταψηφίσει επιμέρους άρθρα ψήφισαν «ναι» στο σύνολο του εφαρμοστικού νόμου. Και τα ονόματα αυτών..Κεγκέρογλου, Μίχου Τσελεπή,  Καρύδη,  Αράπογλου,  Κουσελά, Κουτσούκο, Αντωνακόπουλο,  Δημητρουλόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι αυτοί δεν είχαν τεθεί εκτός ΚΟ ΠΑΣΟΚ, είχε τεθεί ωστόσο ζήτημα συμμετοχής τους στα ψηφοδέλτια του κόμματος.


Ο συνταγματολόγος μας ευχαρίστησε τον αντωνάκη για την στήριξη του έργου του πασοκ...και ο άλλος κατηγορεί ποιον..την αριστερά γιατί λέει στήριξε κάποιες πολιτικές "ασθένειες"..!
Μα καλά τί λέει το άτομο...τώρα;
Ο Γιούνκερ θέλει επίτροπο ως υπερπρωθυπουργό στην Ελλάδα!
Γιατί κυρία μου περίεργο σου φαίνεται αυτό που ακούς ;
Μήπως πίστευες πως υπάρχει  Δημοκρατία στην Ελλάδα ;
Οχι!
Η Δημοκρατία μας έχει καταργηθεί εδώ και συναπτά έτη  απλά τώρα ήλθε η ώρα να το συνειδητοποιήσουμε όλοι μας πια!
Εφοριακοί ξένοι έρχονται στη χώρα μας και μας δολοφονούν ηθικά και θεσμικά πια!
Δεν θέλω άλλη βοήθεια από τους σωτήρες τους εταίρους μας που μόνο αυτό δεν κάνουν!
Ξέρετε τί προσπαθούν να κάνουν;
Προσπαθούν να προκαλέσουν που ήδη το έχουν καταφέρει,να προκαλέσουν κοινωνική έκρηξη να γίνει εμφύλιος όπως τότε στην κατοχή!
Ακουγα το λοιπόν κυρία μου από του παλιούς για τους μαυραγορίτες που για ένα μπουκάλι λάδι και είδη πρώτης ανάγκης πουλούσε ο άλλος ολόκληρο σπίτι και για ένα σακούλι μικρό μη φανταστείς...επαιρναν οι μαυραγορίτες χρυσαφικά και χρυσά δόντια!
Το ίδιο γίνεται και τώρα! Μη μου πείς μονάχα πως δεν το βλέπεις!
Που μας σπρώχνουν κυρία μου άραγε;
Εξοντώνουν χιλιάδες οικογένειες κυρία μου...στο διαδίκτυο βλέπεις σχεδόν καθημερινά ανθρώπους να απειλούν να αυτοκτονήσουν και κάποιους άλλους να το πραγματοποιούν ήδη!
Μιλάμε για τον απόλυτο φασισμό!
Ψηφίζουν ερήμην του λαού νομοσχέδια που καταρρέει ο Ελληνας και η οικογένειά του...εφημερίδες του εξωτερικού καλούν να σώσουν την Ελλάδα απο τους σωτήρες της!!
Κι έχεις και τον άλλον τον αντωνάκη μας να λέει τί;
Πως η αριστερά φταίει και άλλες μπούρδες και να λέει πως αν βγούν οι ακραίοι  στις εκλογές που θα γίνουν εν ολίγοις, τότε ο γιούνκερ θα πάρει τη συμμορία του και το "πακέτο" και θα την κάνουν... και η Ελλάδα θα πτωχεύσει!!!
Τί να πώ πια!
Οι δοσίλογοι, οι προδότες και κάθε λογής αληταριά παράφρονες που κυριαρχούν στην Ελλάδα παίρνουν φόρα και κατηγορούν κάθε κοινωνική ομάδα (βλ. Αριστερά)..για το ό,τι γίνεται στην Ελλάδα...μα καλά τί γίνεται ωρέ;
Λίγη τσίπα ωρέ δεν υπάρχει;
Δεν υπάρχει ούτε ένας να πεί αλήθειες στον τόπο τούτο άραγε;
ΟΧΙ!
" Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ...! " αυτό ισχύει..ναι!
Τσούκ..μας βγήκε και το σκάνδαλο με τον σύζυγο της μπακογιάννη!
Τόσο καιρό μας είχαν τρελάνει με "το όνομα του βουλευτή...ποιος είν' αυτός.."
Μαι ξαφνικά μας πετάν ένα όνομα!
Μα καλά για τί μας περνάνε ρεεεε;
Σου λέει..τί ποσοστό έχει το ντοράκι μας...απ' ό,τι άκουσα στο περίπου 2,5%!
Ευγε! Γιατί να μην της κάνουμε "χαλάστρα" να έλθει το ποσοστό αυτό στον αντωνάκη μας γιατί από "κουκιά" δεν μας περισσεύουν και πολλά;
Ε;;
Αναρωτιέμαι γω τώρα!!!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: