2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η Νεολαία μιλάει για την Ελλάδα της κρίσης



Στο παρακάτω video που ακολουθεί , θα ακούσετε νέα παιδιά να δίνουν απαντήσεις στα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν την Ελλάδα της κρίσης.
Τα άτομα αυτά που πήραν μέρος, είναι νέοι κυρίως αναποφάσιστοι καθώς επίσης και από διάφορους πολιτικούς χώρους . Το video περιέχει πλάνα από Αθήνα, Θεσσαλονίκη , Κρήτη και Βερολίνο .
Οι δημιουργοί του video δήλωσαν :"Θα ήταν μεγάλη επιτυχία για εμάς, αν μέσα από αυτό το video καταφέρουμε να πείσουμε έστω και έναν πολίτη να αλλάξει γνώμη και να τιμωρήσει με την ψήφο του αυτούς που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση ."
Σκοπός του video είναι όχι μόνο να ακουστούν οι οργισμένες φωνές των νέων αλλά και να προβληματίσει τους θεατές, οι οποίοι καλό θα ήταν να απαντήσουν και αυτοί στις ερωτήσεις που τίθενται .

 http://www.alexiptoto.com/

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Αυτοί είναι οι λόγοι που οι εκλογές στις 6η Μαϊου "βρωμάνε" νοθεία!


1) Δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011. Άρα οι εκλογές θα διεξαχθούν με την απογραφή του 2001 (θα ψηφίσουν και οι πεθαμένοι)…

2) Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ προχωράνε ακάθεκτοι... σε Ελληνοποιήσεις.

3) Τα μικρά κόμματα δεν θα έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά κέντρα (βλέπε νοθεία καταμέτρησης ψήφων).

4) Η διαδικασία επιλογής των νομικών που θα στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα διαρκεί κανονικά πάνω από ένα μήνα (για την αντικειμενική πρόσληψή τους). Άρα θα τοποθετηθούν άτομα “εμπιστοσύνης” των δύο μεγάλων κομμάτων.

5) Για πρώτη φορά έρχονται απεσταλμένοι απο ξένες χώρες και οργανισμούς σαν παρατηρητές των εκλογών!

Πρωτομαγιά 2012 - Από την «σφαγή του Σικάγου» στη «σχολή του Σικάγου»


 Τον Μάη του 1886 οι εργάτες του Σικάγο εξεγέρθηκαν και διεκδίκησαν 8 ώρες εργασίας. Σύνθημα "Οχτώ ώρες δουλειά, οχτώ ώρες ανάπαυση, οχτώ ώρες ύπνο".  Τελικά το πέτυχαν  μέσα από αιματοβαμμένους αγώνες όπως τον Μάη του 1872 στο Καναδά, το 1892 από τον Σοσιαλιστικό Σύλλογο του Καλλέργη το 1936 από τους καπνεργάτες της Θεσσαλονίκης. Το Μάη του 2012 οι Έλληνες εργαζόμενοι επιστρέφουν  ξανά στον εργασιακό μεσαίωνα, στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, στις ελαστικές μορφές απασχόλησης, στους μισθούς και στις συντάξεις πείνας .
Η 1η Μαΐου δεν είναι η γιορτή των λουλουδιών, όπως υπαινίσσονται μερικοί αλλά ημέρα μνήμης και αγώνα. Πρέπει η φωνή της εργασίας να ακουστεί ξανά. Ενωτικά και δυνατά.
Η αυριανή εργατική πρωτομαγιά ίσως να γραφτεί στην σύγχρονη ελληνική ιστορία ως η τελευταία πρωτομαγιά πριν την ολοκληρωτική παράδοση της εθνικής κυριαρχίας ενός λαού στους διεθνείς δανειστές και τους ξένους και ντόπιους τραπεζίτες. Αυτό είναι και το διακύβευμα των προσεχών εκλογών. Θα τους το επιτρέψει ο ελληνικός λαός να συμβεί;
Μέσα σε ένα νεφελώδες προεκλογικό κλίμα τρομοκράτησης και παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, προσπαθούν τα δύο «μεγάλα» κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με τη συνεισφορά των υποψηφίων τους να οδηγήσουν τους συμπολίτες μας και την χώρα στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.

Η απώλεια της ιδιοκτησίας των Ελλήνων πολιτών.



Οι ευρωπαίοι επίτροποι δηλώνουν έκπληκτοι ότι μόνο στην Ελλάδα η κατοχή ιδιόκτητης κατοικίας είναι τόσο υψηλή 70% σε όλες τις χώρες της Ευρωζώνης (όταν στη Γερμανία είναι 40%) και ότι κάτι πρέπει να γίνει  γι’ αυτό. Γι’ αυτό ζήτησαν από την Ελληνική κυβέρνηση να άρει τον περιορισμό της  κατάσχεσης  των κατοικιών που οι ιδιοκτήτες τους δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνεια που έχουν λάβει για την αγορά των ακινήτων και οι τράπεζες να προχωρήσουν σε κατασχέσεις ιδιοκτησιών. 
Ταυτόχρονα όταν τα μεγάλα χαράτσια που επιβάλλονται στους ιδιοκτήτες ακινήτων μαζί με τα καινούρια που θα μπούνε μετά τις εκλογές θα καταστήσουν αδύνατη την αποπληρωμή τους από τους ιδιοκτήτες που είναι πια άνεργοι ή ο μισθός τους και η σύνταξη έχουν εξαϋλωθεί) και όσοι κατέχουν ιδιοκτησία (χωρίς να έχουν πάρει δάνειο, ή το έχουν αποπληρώσει) κινδυνεύουν (αν δεν μπορούν να πληρώσουν τα κάθε λογής χαράτσια) να την χάσουν.

Κοίτα την καμπουρίτσα σου..

Κατηγορείς τον κόσμο που γεμίζει τις καφετέριες, τον λες βόδι, ότι τίποτα δεν έχει καταλάβει…
Εσύ γιατί πας για δουλειά; Γιατί ζεις σαν να μην τρέχει τίποτα;
Γιατί τα μαγαζιά τα κρατάτε ανοιχτά και συντηρείτε τους προδότες;
Από τα 100 που βγάζεις τα 95 τα τσεπώνει η πολιτεία. Δουλεύεις φίλε μου για να διατηρείς χοντρό τον χοντρό!!!
Τι; Το θεωρείς δύσκολο να τους πεις ΣΤΟΠ, δεν σου επιτρέπω, βάζοντας λουκέτο στην επιχείρησή σου; Θα χάσεις τους πελάτες σου; Φίλε δεν συμμετέχεις στην παράνομη αυτή κυβέρνηση, γιατί αν συμμετέχεις συναινείς!!! Δεν σου είναι αρκετός σαν λόγος; Δεν μπορείς να το κάνεις; Συμμετέχεις γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς; Τους βοηθάς να συνεχίσουν την εξολοθρευτική τους πολιτική γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή;
Ωραία, το ίδιο και ΟΛΟΙ οι άλλοι!!!!!
Κοίτα λοιπόν την καμπουρίτσα σου αντί να κατηγορείς όλους τους άλλους για τον ορυμαγδό, όλους εκτός από σένα!!!
Υ.Γ. Οι φόροι τούς κρατούν στην εξουσία. Έχουν σαπίσει, είναι έτοιμοι να πέσουν σαν παραγινωμένα σύκα κι εσύ τους δίνεις οξυγόνο!! Εσύ τους κρατάς στη ζωή. ΕΣΥ! ΕΣΥ! ΕΣΥ!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!




Από κανάλι σε κανάλι.

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΒΛΕΠΟΥΝ τις εκλογές λογιστικά και χάνονται στους λογαριασμούς. Δεν το’ δειξαν πως έχουν «ψυχή» τότε που έπρεπε για να πείσουν και τώρα τρέχουν. Από «χωρίου εις χωρίον» κι από κανάλι σε κανάλι. Και είναι «φιλόξενα» (τα κανάλια), συντηρούν τις «μάχες» και προβάλλουν τους υποψηφίους, για λόγους απλούς και…οικονομικούς. Για να επιβιώσουν κι αυτά απ’ την κρίση, γιατί μόνο με…Μενεγάκες δεν σώζεσαι. Και περνάει το παραδάκι των φορολογουμένων στα κόμματα (επιχορηγήσεις), για να γεμίσει «τηλεοπτικά» ταμεία. Τώρα, που η προεκλογική αφίσα λιγόστεψε και τα σημαιάκια δεν ρυπαίνουν πια πλατείες.
ΚΑΙ, βέβαια, πριν συνεχίσουμε πάνω στον προεκλογικό πυρετό ευφάνταστων που «θα κυβερνήσουν την Ελλάδα» και επίδοξων σωτήρων που τους πλαισιώνουν, να ρίξουμε μια ματιά στην εικόνα ΟΝΝΕΔιτών και στην επιμονή τους στις…παραδόσεις. Δεν είναι η θρασεία νεολαία του παρελθόντος που ωρύονταν χτυπώντας χέρια και πόδια, στη θέα του αντιπάλου. Υπάρχει πρόοδος κι ίσως να τους φρέναραν σκοπίμως.

τηλεοπτικό κυνοβούλιο!...




Είναι φυσικό, τώρα προεκλογικά, οι περισσότεροι να είναι θεατές και ακροατές των σκυλοκαβγάδων ανάμεσα στα ντόπερμαν της δημοσιογραφίας και τις αλεπούδες της πολιτικής μαφίας..

Παρόλη την αφόρητη δυσανεξία, που προκαλούν σε καθένα φυσιολογικό και ισορροπημένο άνθρωπο τα αβυθομέτρητα και ουρανομήκη ψεύδη, που εκτοξεύονται ένθεν κακείθεν….
Και με τα οποία προσπαθούν να παρουσιαστούν, ωσάν να μας έχουν αριβάρει, για πρώτη φορά, απ’ τον τελευταίο αστερισμό του τελευταίου γαλαξία του σύμπαντος.
Και να μην γνωρίζουν τίποτε και πολύ περισσότερο να μην έχουν καμιά σχέση με τα όσα αξιοδάκρυτα διαδραματίστηκαν και διαδραματίζονται, ιδιαίτερα αυτόν τον τελευταίο καιρό, στον δύσμοιρο τόπο μας.

Και βέβαια την πρωτοκαθεδρία, για να μην ξεχνούμε και το Ευαγγέλιο, στους σκυλοκαβγάδες, την έχουν οι γραμματείς και οι φαρισαίοι της δικομματικής συμμορίας.

Δεδομένου ότι έχουν την ύψιστη τιμή να είναι οι πρωταθλητές της ανάλγητης λεηλασίας και της έσχατης προδοσίας, σε βάρος δικό μας και της πατρίδας.

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Πές τα μεγάλε!!!!


Ελληνάρα μου κοίτα έναν λεβέντη που τους τα χώνει κανονικά και όχι με το γάντι!
Δε φορά ούτε γραβάτα-σύμφωνα με τα λεγόμενά του, γιατί έτσι μιλουν οι Ελληνες στα καφενεία- αλλά τους έκανε και χέσθηκαν!
Είχαν το θράσος να μιλούν για τη σωτηρία της χώρας μου ο ένας ή ο άλλος τάχα μου πως ο ένας δε ψήφισε το μνημόνιο το πρώτο αλλά το δεύτερο και άλλες παπαριές του κ@λου!
Αληταριά που είστε λέω γω όλοι σας!
Εχετε το θράσος και εμφανίζεστε στα κανάλια και λέτε  σκατά!
Βγείτε στο λαό, στις γειτονιές και πείτε τα αν τολμάτε βέβαια..γιατί...!!!!
Καλά έκανε κι ο Ντελής και σας τα'χωσε κανονικά ρε!
"Ψεύτες".."λαμόγια" κι άλλα κοσμητικά που σας πέταξε στα μούτρα μαζί με κάτι άλλα...καλά..μα πολύ καλά έκανε!!!
Και να πώ την αλήθεια λίγα σας είπε !!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Στη «φάκα» του ΣΔΟΕ 695 δικηγόροι και συμβολαιογράφοι (Nα εξεταστεί και to από τι δουλειές και από ποιους προέρχονται οι αμοιβές με τις οποίες έγιναν όλες μη δηλωθείσες αγορές...)


Διασταυρωτικοί έλεγχοι της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων εντόπισαν 695 δικηγόρους και συμβολαιογράφους, οι οποίοι διέθεταν τεράστια ακίνητη περιουσία, ενώ τα εισοδήματα που δήλωναν στην εφορία ήταν πολύ μικρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την υπόθεση χειρίζεται το ΣΔΟΕ ενώ οι εν λόγω φορολογούμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τον έλεγχο των πόθεν έσχες και το άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν απέκτησαν τα ακίνητα με μαύρο χρήμα.


Είναι χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις δικηγόρου της Αττικής με ακίνητα 5,5 εκατομμυρίων που δήλωσε εισοδήμα χρήσης 2010, 30.000 ευρώ. Συνάδελφός του πάλι από την Αττική με 4,5 εκατομμύρια σε ακίνητα δήλωσε εισόδημα 40.000 ευρώ.


Επίσης εντύπωση προκαλεί Συμβολαιογράφος και αυτός από την Αττική, με ακίνητα 3,5 εκατομμυρίων που δήλωσε εισοδήματα ακριβώς στο αφορολόγητο όριο, ενώ άλλος από την Κόρινθο με περιουσία ενός εκατομμυρίου έκανε μηδενική δήλωση.


Την ίδια στιγμή, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Καθημερινή, το ΣΔΟΕ έχει στα χέρια του λίστα με 104 Έλληνες οι οποίοι αγόρασαν στην Ολλανδία σκάφη αξίας από 800.000 ευρώ, μέχρι 5 εκατομμύρια. Πρόκειται για θαλαμηγούς που έφεραν οι ιδιοκτήτες τους στην Ελλάδα, και ουδέποτε τις εμφάνισαν στις φορολογικές τους δηλώσεις, γλιτώνοντας το τεκμήριο, την περυσινή έκτακτη εισφορά, αλλά και τη φορολόγηση των εισοδήματα από την πιθανή εκμίσθωσή τους.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Επιλέγω ποιος θα ισοπεδωθεί



Κάθε Έλληνας έχει γίνει κι ένας σύγχρονος Δικαιόπολις.
Απηυδισμένος από την κατάσταση, δεν επιδιώκει την επιβίωση της κοινωνίας στην οποία ζει, αλλά μόνο τη δική του επιβίωση ακόμη και μέσα σε μια νεκρή κοινωνία.
Δεν τον πολυνοιάζει αν όλοι γύρω του ζήσουν με ειρήνη.
Αν ζήσουν, καλώς. Δεν τον πολυνοιάζει κιόλας.
Αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η δική του ειρήνη, γι αυτό και κάνει ό,τι περνά απ το χέρι του για να υπογραφεί ειρήνη ανάμεσα στον εχθρό και τον... εαυτό του!
Οι περισσότεροι συμπολίτες μας αυτό θέλουν.
Όπως ο Δικαιόπολις έστειλε έναν απεσταλμένο στη Σπάρτη για να συνθηκολογήσει η Σπάρτη με τον εαυτό του, έτσι και ο κάθε σύγχρονος Δικαιόπολις θα έστελνε αν μπορούσε έναν απεσταλμένο στην Κομισιόν για να εξαιρεθεί ο ίδιος από το νόμο κατοχής της Τρόικα κι ας ζουν όλοι οι συμπολίτες του κάτω από το νόμο αυτόν.

Η ουτοπία του Αριστοφάνη έχει δύο αναγνώσεις.
Από τη μια υπάρχει το δίκιο του Δικαιόπολι. Και ο ποιητής μεροληπτεί υπέρ αυτού.
Ο Δικαιόπολις είναι δικαίως αγανακτισμένος με την κατάσταση που βιώνει και με τη στάση των συμπολιτών του που επιμένουν στη λάθος επιλογή και αντί να χρησιμοποιήσει την πονηριά του και το πάθος του και το δίκιο του για να προσπαθήσει να αλλάξει τους γύρω του για να διεκδικήσουν όλοι μαζί μια βιώσιμη κατάσταση, αυτός γράφει τους πάντες στα τέτοια του -κατι σαν το σύγχρονο "δε πα' να γαμηθείτε όλοι, λέω γω!"- και προχωρά στη διάσωση του πολύτιμου τομαριού του.

Πατριώτες…πολιτικοί; «Οι καιροί ου μενετοί»!

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΕΓΙΝΑΝ οι εκλογές, πήρε το κάθε (λεγόμενο κόμμα) τα ποσοστά του, ο κάθε υποψήφιος τους σταυρούς του. Κατά τις προεκλογικές του τσιρίδες έκαστος, κατά την «ιδεολογία» του έκαστο (κόμμα). Ωστόσο, παρά τις προβλέψεις των «παρασκευαστών» του εκλογικού νόμου μην αλλάξει χέρια η εξουσία, πες ότι έχουμε τους «μεγάλους» στη γωνιά να…κλαίνε, και η μοίρα να επιβάλλει συνεργασία(!;).
Η ΕΝΤΟΛΗ θα περάσει από χέρια αρχηγών θυμίζοντας προχουντική περίοδο του ’65. Η αγωνιώδης αναζήτηση ψήφου εμπιστοσύνης θα κλείσει με άρνηση των πάντων κατά πάντων, η ακυβερνησία θα νανουρίζει την απραξία του Κράτους και το δημόσιο ταμείο θα περιμένει άδειο περιμένοντας τα...δανεικά.
ΚΑΙ πώς να συνεργαστείς με κόμμα, αρχηγό και οπαδούς που έβριζες προεκλογικά; Και, βέβαια έπεφτε (το βρίσιμο), αφού είχαν προηγηθεί, στα μουλωχτά, του κόσμου οι απόπειρες για συνεργασίες πριν απ’ τις εκλογές, μη τους φάει έναν-έναν το σκοτάδι. Στήθηκαν γέφυρες που αποσύρθηκαν πριν τα κόμματα γίνουν…ρεζίλι κι όταν ο κύβος ερρίφθη, τα κόμματα με την «ιδεολογία» τους, καθένας στο δρόμο με τις τσιρίδες του.

ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: δεν εκβιάζεται λέει, αλλά εκβιάζει στεγνά τους όψιμους διώκτες του!!

Aπό το Ζητείται ελπίδα


Το θράσσος τους απύθμενο!!
Απροκάλυπτα δηλώνει ο Τζοχατζόπουλος ότι ...δεν εκβιάζεται ενώ συγχρόνως εκβιάζει ο ίδιος ωμά!
Θα δώσει λέει ονόματα και δεν θα πάρει την ευθύνη μόνος του, μετά τη δίωξη και την προσωρινή κράτηση όλης της οικογενείας του, δηλαδή της κόρης και της συζύγου του!!
Τι μας λέει δηλαδή; ότι ξέρει κι άλλους ένοχους που ροκάνιζαν μαζί το δημόσιο χρήμα προς δόξα του Έλληνα... μ@λ@@@ που τους ψήφιζε, αλλά μέχρι τώρα δεν έδινε ονόματα γιατί προφανώς είχε εξασφαλίσει τη δική του ατιμωρησία. Τώρα όμως που το παιχνίδι "χοντραίνει" μάλλον και βγαίνει εκτός των  "συμφωνημένων όρων" υποθέτω... τώρα σκέφτηκε να δώσει ονόματα των υπεύθυνων της καταλήστευσής μας!
Μπροστά στα μάτια μας παζαρεύουν την υποχρέωσή τους να καταγγείλουν κάθε ένοχο, λες κι αυτό είναι δικαίωμά τους και το ασκούν ανάλογα πώς τους βολεύει και πως τους εξυπηρετεί!
Εεεε όχι κ. Τζοχατζόπουλε... τώρα πια είναι αργά!
Έπρεπε ήδη να είχατε δώσει ονόματα... και αφού δεν δώσατε θα πρέπει να κατηγορηθείτε και για υπόθαλψη εγκληματίων και όχι να εκβιάζετε με θράσσος ότι αν δεν αφήσουν την οικογένειά σας ελεύθερη τότε θα τους ...καταδώσετε!!!
Ούτε ίχνος ντροπής πια!!!


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Εκλογές, νοθείες, τα κατά συνθήκη ψεύδη!!!


Απολαύστε τον τρόπο που τον "υποδέχονται" τον ογκόλιθο του Συντάγματός μου!
Αυτόν που έφτιαξε το "νόμο περί της ευθύνης βουλευτών"!
Αυτόν που έλεγε άλλα για τα ακίνητα και μετά "ξεσκισε" τον κοσμάκη!
Αυτόν που άλλα έλεγε το πρωί και άλλα το μεσημεράκι!
Απολαύστε τους "φουσκωτούς" που παραμέριζαν τον κόσμο!
Αλήθεια κύριος επειδή πέταξες ένα sorry πίστεψες πως όλα good?
Μωρ' τί μας λές!! 
Σύ βεβαίως βεβαίως, την πέταξες την συγνώμη εν αντιθέσει με τον άλλο που την έκανε γι' άλλες πολιτείες κι επέστρεψε για να ψηφίσει το μνημόνιο και να στηρίξει τον τόνυ και ο άλλος βεβαίως..ο gap ποια συγνώμη καλέ;;
Δεν την έμαθε αυτή τη λέξη ποτέ αυτό το αγκόρι !!
Απόλαυσέ τον!
Είδες την ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ που ενοχλεί συνεχώς αυτούς τους "κυρίους" με τις ερωτήσεις της, τί ρώτησε αλλά και τί απήντησε η άλλη "κυρία" που έφυγε από το κόμμα του ψέματος και της αλητείας και πίστεψε πως κοροϊδεύει τον κοσμάκη πως έγινε καθαρή;
Τί έχεις να πείς αλήθεια;;

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Ν.Παπανδρέου: "Υπογράψαμε το μνημόνιο χωρίς να ξέρουμε το οικονομικό περιεχόμενό του"

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου σύμφωνα με τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε με το ΔΝΤ χωρίς τα κατάλληλα στελέχη.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Ν. Παπανδρέου στην «Οικονομική Επιθεώρηση» Μαΐου 2012, η Τρόικα είχε στείλει στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση οικονομολόγους και εμείς διαπραγματευτήκαμε με… δικηγόρους.

Ουσιαστικά από αυτά που αναφέρει ο Ν. Παπανδρέου η κυβέρνηση του αδελφού του, παρέδωσε την χώρα αμαχητί στην ΤΡΟΙΚΑ αφού δεν υπήρχαν τα κατάλληλα στελέχη από ελληνικής πλευράς για να διαπραγματευτούν προς όφελος των ελληνικών συμφερόντων.

Και συνεχίζει ο Ν. Παπανδρέου, «δεν υπήρξαν οι άνθρωποι εκείνοι που θα μπορούσαν να απαντούν με στοιχεία και να αντιπαρατίθενται, όταν προκύπτει η ανάγκη, προς τις ξένες ομάδες οικονομολόγων από το ΔΝΤ και την Ευρώπη, που μας ‘‘επισκέπτονται’’».

18 δισ. στις τράπεζες ενέκρινε το υπουργικό


Τις ρυθμίσεις που θα εξασφαλίσουν ένα σύστημα ενδιάμεσης χρηματοδότησης για την κεφαλαιακή επάρκεια των τραπεζών κατά το μεσοδιάστημα έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησής τους, ενέκρινε το υπουργικό συμβούλιο.

Τα κεφάλαια, ύψους 18 δισ. ευρώ που απαιτούνται για τις τέσσερις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, θα δοθούν με την μορφή ομολόγων του EFSF και θα χρησιμοποιηθούν για να μπορέσουν οι τράπεζες να έχουν πρόσβαση στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για τη χρηματοδότησή τους. Στη συνέχεια, τα συγκεκριμένα κεφάλαια θα αντικατασταθούν με κοινές μετοχές ή μετατρέψιμα ομόλογα, ανάλογα με τις τελικές αποφάσεις ως προς τους όρους της ανακεφαλαιοποίησης.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Να τις…χαίρεστε, κ. Τσοχατζόπουλε!

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΨΑΧΝΑΜΕ για πρότυπα προς…αποφυγή. Που θα μας «δίδασκαν» άθελά τους με τα πάθη και τα παθήματά τους. Για δράση (τους) που πίστεψαν πως θα παραμείνει άγνωστη κι αυτοί ατιμώρητοι. Χρειάστηκαν χρόνια απογοήτευσής μας, γιατί οι ένοχοι ξέφευγαν. Είχαν το νου τους οι πολιτικοί, νομοθέτησαν και καθάρισαν για πάρτη τους. Και ο «αμαρτωλός» πολίτης; Στα χέρια της Δικαιοσύνης κι ό,τι πρόβλεπε ο νόμος. Δίωξη, χωρίς καθυστερήσεις για παραγραφές και αναστολές. Έτσι το ‘νιωσαν, έτσι ενήργησαν οι νομοθέτες μας. Με το περί δικαίου αίσθημα χωμένο στο παχύ δέρμα, με την έγνοια τους για τον πολίτη χαμένη στα προνόμιά τους που αγάπησαν με πάθος.
ΒΡΗΚΑΜΕ, λοιπόν, το (αρνητικό) πρόσωπο στον Άκη και το οικογενειακό του περιβάλλον. Οι μακρινοί κράτησαν αποστάσεις. Τους κοντινούς τους δασκάλεψαν δικηγόροι κολλώντας τους αγγελικά φτερά στους ώμους. Για να λυπηθούμε την Αρετή-κλεπταποδόχο, να συγκινηθούμε απ’ την μάνα του μικρού παιδιού στο διπλανό κελί και ο ίδιος (ο κ. Τσοχατζόπουλος) να κραυγάζει δίκην πρωταγωνιστή σε αρχαία τραγωδία: «Αιδώς Αργείοι!».

Για όλους και για καθέναν μας ξεχωριστά


Νιώσε σαν να είσαι ο μόνος υπεύθυνος για την αλλαγή που πρέπει να ‘ρθει. Ότι είναι όλο δικό σου το πρόβλημα της χώρας. 
Είσαι ο μοναδικός υπεύθυνος για να κερδίσεις την ελευθερία σου. Ο μοναδικός υπεύθυνος και για να την διασφαλίσεις. 
Είσαι ο μοναδικός αρμόδιος να επιβάλλεις το δίκαιο. Ο μοναδικός αρμόδιος και για να το διατηρήσεις. 
Μάχου για τις αξίες σου. Θέσε το σωστό. Κάνε πράξη, πρώτα εσύ, αυτό που θέλεις να δεις να συμβαίνει γύρω σου!! 
Είναι χρέος όλων και του καθένα μας ξεχωριστά. 

Υ.Γ. Δεν θα στείλει κάνα πνεύμα να μας τα φτιάξει, εμάς εχει γι’ αυτή τη δουλειά.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!



Είμαστε οι πράξεις μας, όχι οι θεωρίες μας


(οι αλήθειες δεν υπάρχουν για να τις κάνεις like αλλά για να τις τηρείς) 

Μήνυμα προς τους απανταχού «διάσημους»: 
Από νουθεσίες πήξαμε, καμμιά πράξη κανείς; 
Ποιος σου είπε ρε Καραμήτρο ότι μου χρειάζονται οι «σοφές» σου διαπιστώσεις, που πιστεύεις ότι μόνο το δικό σου «μηχάνημα» έχει την ικανότητα να τις αντιληφθεί, οι λοιποί είμαστε ανάξιοι; Στην πράξη τι έκανες για να ελευθερωθεί η χώρα; Στην πράξη, στη ζωή σου, τι έκανες; Στήριξες τους συμπολίτες σου, είτε σε αγώνα, είτε στην απελπισία, στην ανέχεια; Αντιστέκεσαι στους βάρβαρους, είτε μην πληρώνοντας είτε μη υπακούοντας στις παράνομες εντολές τους; Αυτά ενδιαφέρουν, αυτά θα έπιαναν τόπο αν τα γνωστοποιούσες, ένα μηδέν είναι οι θεωρίες σου. 

Βγες και πες ρε Καραμήτρο, εσύ που έχεις όλα τα μέσα προβολής, εσύ που θα ακουστείς σε εκατομμύρια ανθρώπους: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κουραδοπολιτεία (κανέναν φόρο, διόδια, τίποτα). Βγες και πες για να ακουστεί ότι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, γιατί δεν αναγνωρίζεις την παράνομη αυτή κυβέρνηση. Που παλεύουμε μόνοι μας (ο καθένας μόνος του), από την αρχή του αγώνα και εμπλέκεσαι μόνο για να πάρεις εύσημα!!
Να σε ενημερώσω… Τα αγάλματα τέλος!! Δεν θα ξαναστήσουμε αδριάντα σε κανέναν, το Δίκαιο είμαστε υποχρεωμένοι να φέρουμε!!! Από τούδε και στο εξής αυτός που θα αγωνίζεται θα το κάνει για τη διασφάλιση των αξιών του κι όχι για να ξεχωρίσει -να μένουμε οι λοιποί να τον προσκυνάμε.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!


Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η Ζωή, τους έκανε δύσκολη τη ζωή; σιγά μη σκίσετε το καλτσόν...


Από ehidna2 



Διαβάσαμε τα παρακάτω στο ΣΤΟ: nonews-NEWS:
Mας λένε ότι: Καλύτερη κι απ' τον πατέρα της. 
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν άφηνε κουβέντα να πέσει κάτω. Εκνευρίστηκε η Στάη , ενώ... ο Φαήλος Κρανιδιώτης (υποψήφιος ΝΔ) και η Εύη Χριστοφιλοπούλου (ΠΑΣΟΚ) δεν ήταν σε θέση να ανταποδώσουν τα πυρά. "Συμφωνείτε στο χάος (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ)", τους είπε η Ζωή, όταν και οι δυο προσπαθούσαν να προβάλλουν το φόβο της ακυβερνησίας.  Βλέποντας δε τη Στάη εκνευρισμένη, την τσίτωσε ακόμη περισσότερο, λέγοντας της "δεν συμφωνείται μ' αυτά που λέω?".  Στο τσακ η άλλη απέφυγε το ξέσπασμα.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθήνας... 



Σιγά μωρέ μη σκίσετε το ...καλτσόν... Αν αυτή είναι αγωνίστρια και εχθρός του "συστήματος",  με τον μπαμπά, κολλητό του Βαρδινογιάννη τότε εμείς είμαστε ...ελέφαντες.  Τσιράκι του συστήματος είναι η κυρία, που το προωθούν συνεχώς στα κρατικά κανάλια...  και στα ξεπουλημένα ΜΜΕ... αυτό και μόνο φτάνει να καταλάβουμε τι ρόλο βαράει... και τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια!! Θα μας τρελάνουν τελικά....
Όμως ο Τσίπρας δεν άκουσε τις οργανώσεις της βάσης του που φώναξαν όχι στην άκριτη οικογενειοκρατία και τόνισαν ότι η συγκεκριμένη υποψήφια δεν έχει το απαιτούμενο προφίλ για μια συνεπή και αριστερή πολιτική κατεύθυνση.
Άσε που η κορούλα όπου πάει άνω κάτω τα κάνει και έχει μάλλον καβαλήσει το καλάμι με αποτέλεσμα να γίνεται σφαγή μόλις πιάσει το μικρόφωνο ή ανέβει στο βήμα! Όπως και στη Ραδιο-φονική σφαγή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ΣΚΑΪ που τη συζήτηση συντόνισαν ο Τάσσος Τέλλογλου και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ... από το χώρο των συγκεντρώσεων της ομάδας G30, (Bios Πειραιώς 84) και μετέδωσε ζωντανά ο ΣΚΑΪ ...
Στην εκπομπή ακούστηκαν σημεία και τέρατα και επειδή η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν έλεγε να αφήσει το μικρόφωνο, βρισκόμενη σε τέτοιο παραληρηματικό οίστρο που ο Τάσος Τέλογλου αναγκάστηκε να φωνάζει να της πάρουν το μικρόφωνο από το χέρι, όρμηξαν οι υπόλοιποι συνομιλητές μεταξύ των οποίων και ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος και με αγανάκτηση της φώναξαν "φτάνει πια"!!!
Μάλλον τα ποσοστά του Σύριζα θα αρχίσουν την κατακόρυφη πτώση εξαιτίας της συγκεκριμένης υπο-ψήφιας ποινικολόγου


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Aπό το Λαϊκό Κίνημα

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται τα μέλη του Κινήματος στην Αττική, σε συνάντηση - συζήτηση για την εκ βάθρων ανάλυση του μεταναστευτικού ζητήματος και την διαμόρφωση πολιτικών θέσεων και προτάσεων
 
 
την Παρασκευή, 27/4/2012 και ώρα 19:00.
Τόπος συνάντησης: "Ακροβάτης", 25ης Μαρτίου, αρ. 21, Χαλάνδρι

Η Δ.Ε. του Κινήματος
 
 
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
(Σύμφωνα και με τις αρχές του κινήματος)

1.         Είναι οι μετανάστες άνθρωποι (αυτονόητο αλλά υπάρχουν πολλοί που αποκαλούν τους εξ Ανατολής μετανάστες πιθήκους, μαϊμούδες κλπ. – μήπως λοιπόν είναι έτσι ; )
ΝΑΙ          ΟΧΙ

«Με λένε Ελληνα και έπαψα να είμαι μαλάκας»


Μετά το αποστομωτικό βίντεο του Σπύρου (απάντηση στην δήθεν κυρία ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ που πάλι ψεύδεται αφού κατέβασαν το βίντεο του, διότι περιείχε απόσπασμά της που ανήκει σε αμερικανική εταιρεία η παραγωγή, λόγο πνευματικών δικαιωμάτων. αλλά το ανέβασε πάλι) ψέματα δηλαδή της Μουτσάτσου οτι είναι ερασιτεχνικό, αλλά στημένο απο αμερικανική  εταιρεία (βέβαια το βίντεο του Σπύρου ξανά ανέβηκε, δείτε κάτω βίντεο)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Το δικό του βιντεοσκοπημένο μήνυμα (δείτε πάνω βίντεο) ενόψει των επερχόμενων εκλογών έβγαλε ο Χάρρυ Κλυνν.
Ο γνωστός κωμικός, σε ιδιαίτερα έντονο ύφος αναφέρεται στους πολιτικούς στους οποίους στέλνει το μήνυμα:
"Με λένε Βασίλη και είμαι ενεργός πολίτης. Μαλάκας έπαψα να είμαι" Δείτε βίντεο κάτω



ΚΥΡΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΗΔΗ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΣ...
ΑΝΤΕ ΞΕΚΩΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

«Λυδία λίθος» και Χ. Καστανίδης

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΠΟΙΟΣ θυμάται λεπτομέρειες, τι να αξιολογήσεις σ’ αυτόν (τον σημερινό) χαμό και πώς να βγάλεις άκρη; Η «οργισμένη» πολιτική δεν αντέχει λεπτές αναλύσεις, συγκρίσεις και αυστηρά συμπεράσματα, δεν επιμένει στα ψιλά γράμματα κι όλους τους τσουβαλιάζει βιαστικά.
ΥΠΟΥΡΓΟΣ Μεταφορών ο Χ. Καστανίδης παραιτείται (1997) και αφήνει τους…Μαντέληδες να συνεχίσουν. Με το σημιτικό ΠΑΣΟΚ αφημένο στα χέρια των Άκηδων και τη στρατηγική στους «επιτελείς» τύπου Τσουκάτου. Και τότε είχαμε προμήθειες σε επίπεδο ψηφιακών παροχών του ΟΤΕ, ζούσαν και καλοζούσαν οι προμηθευτές γλεντοκοπώντας και το κοντέρ έγραφε γυρνώντας τρελά. Ευθύς και πεισματάρης ο κ. Καστανίδης είδε μπροστά του απ’ ευθείας αναθέσεις (αντί διεθνών διαγωνισμών), ψηλάφησε τα εμπόδια στο αδιέξοδο, τα βρόντηξε και ξανάγινε…ναύτης στο καράβι. Αυτοβούλως και ανυστερόβουλα. Με την (ηθική) δικαίωσή του πνιγμένη σε καπάτσους της κορυφής και «συντρόφια» της ανέμελης βάσης.
ΣΗΜΕΡΑ, με τη φόρα μας, τους «θάβουμε» τσουβαλιασμένους δικαίους και αδίκους και δεν χρωστάμε καλό λόγο σε κανέναν. Ωστόσο, αν δεν ξεχωρίσεις το άδικο απ’ το δίκαιο ισοπεδώνοντας πρόσωπα με διαφορετικό περί δικαίου αίσθημα, αν δεν αποδώσεις εύσημα σ’ εκείνους που τ’ αξίζουν, όλους τους εξωθείς προς το άδικο και το δυναμώνεις.

η ευαγγελική δημοκρατία...



Η δεύτερη, μετά το Πάσχα Κυριακή, σύμφωνα με το ευαγγελικό ανάγνωσμα, έχει επικρατήσει να λέγεται Κυριακή των Μυροφόρων.

Παράλληλα όμως, και σύμφωνα με το αποστολικό ανάγνωσμα, θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως η Κυριακή της Δημοκρατίας.
Όχι βέβαια της αρχαίας αθηναϊκής ή της ρωμαϊκής δημοκρατίας. Που στην πραγματικότητα ήταν ολιγαρχίες των ελεύθερων, λεγόμενων, πολιτών. Αφού εξουσίαζαν τους πολλαπλάσιους δούλους, τους οποίους αντιμετώπιζαν, πάνω κάτω, σαν ζώα.
Πράγμα που, περισσότερο ή λιγότερο, ισχύει και για όλες τις μετέπειτα, μέχρι σήμερα, κατ’ ευφημισμόν, λεγόμενες, δημοκρατίες. Όπου η ολιγαρχία του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου πλαστογραφεί τη θέληση των λαών. Και τους αντιμετωπίζει με τον ίδιο, περίπου, τρόπο, που οι αρχαίοι αντιμετώπιζαν τους δούλους.
Αλλά περί ποιας δημοκρατίας πρόκειται;
Της δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε, για πρώτη και μοναδική φορά, στην πρώτη χριστιανική κοινωνία. Και ποτέ άλλοτε, μέχρι τώρα…
Όπως το σχετικό εδάφιο των Πράξεων των Αποστόλων (Δ, 32-35) μας επισημαίνει:
«Είχαν, μας λένε οι Πράξεις των Αποστόλων, οι πρώτοι χριστιανοί όλοι μια ψυχή και μια καρδιά. Και κανένας τους δεν έλεγε για κάτι ότι είναι δικό του. Αλλά ήταν όλα για όλους κοινά. Καθένας πρόσφερε ανάλογα με τις δυνάμεις του και έπαιρνε ανάλογα με τις ανάγκες του. Με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένας φτωχός ανάμεσά τους»!….

CATASTROIKA



Οι δημιουργοί του Debtocracy, του ντοκιμαντέρ που είδαν τουλάχιστον δύο εκ. άνθρωποι, επιστρέφουν με μια νέα παραγωγή.

 Η CATASTROIKA αναζητά τις συνέπειες από την ολοκληρωτική εκποίηση μιας χώρας

. Εξετάζοντας παραδείγματα ιδιωτικοποιήσεων και απορρύθμισης στις πιο αναπτυγμένες χώρες της Δύσης προσπαθεί να προβλέψει τι θα συμβεί αν το ίδιο μοντέλο εφαρμοστεί σε μία χώρα υπό καθεστώς επιτήρησης.


GoPetition
 Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΘΑΝΕ!!


Τί λέει τούτος ρε παιδιά;
Για ποια Δημοκρατία μιλάς κύριος;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:
Την καταργήσατε σείς όλοι σας τα τελευταία έτη !
Μας αλυσοδέσατε και μας κοροϊδεύετε!
Ο Ελληνικός λαός σας φτύνει και σείς νομίζετε ή μάλλον θέλετε να νομίζετε πως ψιχαλίζει!
Ρε... μείς ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!
Ηρθε και η δική σας ώρα επιτέλους να ξυπνήσετε και να κοιτάξετε μέσα σας αν υπάρχει κάτι να δείτε, να αναρωτηθείτε όχι που κάνατε λάθος και να κάνετε την αυτοκριτική σας και να κάνετε όλες τις μπούρδες που λέτε συνεχώς, αλλά να αλλάξετε κάτι επιτέλους!
Τί λέω και γώ τώρα!
Βλακείες λέω!
Απλά θέλω να τονίσω πως φασίστας δεν είμαι αλλά νιώθω πως ζώ σε μια χώρα που δεν υπάρχει πια κανένα μέλλον!
Κρίμα!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Πάντα ανοιχτά, πάντα άγρυπνα τα μάτια της ψυχής μου... Σολωμός.



Σύννεφα... πυκνώσατε πάλι...
αντάρα η μορφή σας...  έτοιμη να λυτρώσει τα ψαροκάϊκα από την αδυσώπητη αλμύρα...
Στο βάθος το γκρίζο φωτίζεται... σημάδι ότι το φως υπάρχει πίσω από το μαύρο και θα βρει το δρόμο του ξανά να φωτίσει τα σκοτάδια μας...


Θάλασσα ανταριασμένη... θάλασσα θυμωμένη...  με πείσμα ανταγωνίζεσαι τον ουρανό και προσπαθείς να του μοιάσεις... σαν το χαμαιλέοντα μιμείσαι τα χρώματα του και αφρίζεις μανιασμένα θέλεις κι εσύ με τα κύματά σου να μοιάσεις στα σύννεφα... και να λουστείς το κρυμμένο φως τους...

Διαβάστε περισσότερα στο Ζητείται ελπίδα

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Ψηφίζονται κρυπτόμενοι ή: όταν βγει στο φως η «Χρυσή Αυγή», θα καεί...

ΣΤΑΘΗΣ
Έως τώρα η Ελλάδα είχε την τιμή να είναι από τις λίγες ευρωπαϊκές χώρες που στο Κοινοβούλιό τους δεν είχαν καταφέρει να μπουν νεοναζί.
Το δύο κόμματα του δικομματικού μονοκομματισμού, όμως, έφθειραν τόσον το πολίτευμα, ώστε, ως φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις, η πιθανότης να μπουν οι επίγονοι του Χίτλερ στη Βουλή είναι υπαρκτή.
Ας μπουν! Θα πάθουν ό,τι έπαθε και το ΛΑΟΣ! Θα αναμετρηθούν με την πραγματικότητα θα βρεθούν ελλιποβαρείς και θα εξαερωθούν.
Το ίδιο έχει συμβεί πολλές φορές ακόμα και στην (βεβαρημένου φασιστικού παρελθόντος) Ευρώπη - για παράδειγμα ο πολύς καμαράντεν Μπόσι της Λίγκας του Βορρά! ο φυρερίσκος χρησιμοποιούσε τους μελανοχίτωνές του απλώς για να πλουτίζει ο ίδιος.



Οψιμα ο κ. Βενιζέλος θυμήθηκε τον κίνδυνο της ακροδεξιάς (που η πολιτική του δικομματισμού εξέθρεψε) και προσπαθεί να τον μετατρέψει σε έναν χρήσιμο κίνδυνο, ένα σκιάχτρο, ένα σείστρο πάνω απ’ τα κεφάλια μας για να τρομάξουμε και να κάτσουμε ήσυχοι.

ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ


Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο Λος Άντζελες, έχει κάνει αρπαχτές και σε τούρκικά σήριαλ
καταρχάς να πω ότι ένα βίντεο που το προώθησαν όλα τα μεγάλα sites σε μια νύχτα μου φαίνεται ύποπτο...
ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΜΕΛΙΝΑ... έλεος!
Απορίας άξιον που εκατοντάδες φοβερά βίντεο απλών πολιτών δεν έχουν προβληθεί από κανένα εξάλλου δεν μ' αρέσει και η αρχική δήλωση: "δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος δεν είμαι κλέφτης"
Αυτό που κολαει; τους βάζει στην ίδια μοίρα;
Και εκεί που λέει δεν θέλω όπα, (το οπα το είπε και ο αείμνηστος zorbas), μετά απο έρευνα αποδεικνύεται οτι είναι αντιγραφή απο διαφήμιση καναδέζικης μπύρας.


Δεν ήξερε τι έλεγε, με απαξιωτικές φράσεις όπως "Το βίντεο δεν απευθύνεται στους Ελληναράδες"...
Το κερασάκι στην τούρτα η δήλωσή της ότι "δεν θα ψηφίσει". 
Αυτό κι αν είναι βούτυρο στο ψωμί των μεγάλων κομμάτων, δηλαδή η αποχή!!
Θα θέλαμε να πούμε οτι κανείς δεν πρέπει να καπηλεύεται την Eλλαδα για δικό του όφελος και  είναι προφανείς οι σκοποί της: θέλει καριέρα σε Τουρκία και Αμερική. Αν ήταν αγνό θα λέγαμε μπράβο
καλή επιτυχία σε Tουρκια και Aμερικη αλλά χωρίς τη δικιά μας βοήθεια και καπηλευόμενη τον πόνο μας!

κάτω το βίντεο προς απάντηση του δικού της




GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Ελληνα σ' έχουν χεσμένο και οι απειλές πάνε σύννεφο!


Αυτοί στο βιντεάκι αποκλείουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των αλλά ο πρόεδρος του πασοκ λέει πως πρέπει ν' ακούσουν τον Ελληνικό και καλά λαό που τον έχουν χεσμένο τόσα χρόνια και  νά σου εμφανίζεται υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης με περισσότερα από δύο κόμματα.
Μίλησε για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης και συνεργασίας, για την έξοδο από την κρίση.
Όπως δήλωσε ο αβραμόπουλος της νδ, από τις εκλογές πρέπει να βγει "ισχυρή η ΝΔ από την αναμέτρηση, για να μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλίες τέτοιες που θα επιτρέψουν μέσα σε πνεύμα εθνικής συνεννόησης τις συνέργειες μπροστά στο κοινό πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η ελληνική κοινωνία".
Και πρόσθεσε, πως "Το 67% – 70% του ελληνικού λαού μας λέει κάτι πάρα πολύ απλό: συνεννοηθείτε και συνεργαστείτε. Δεν το ακούμε".
Δηλαδή τί θέλετε τώρα;
Βλέπουν Ελληνα πως τα κουκιά δεν τους βγαίνουν και σου λέει ελάτε όλοι μαζί να κάτσουμε κάτω και να δούμε τί έχουμε ν' αρπάξουμε..να φάμε και όσον αφορά τον Ελληνικό Λαό απλά..ΧΕΣΤΟΝ!
Μήπως βλέπεις κάτι καινούργιο;


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Εκπλήξεις…(;)


Του Θανάση Νικολαΐδη
«ΦΤΑΙΜΕ για ό,τι κάνουμε, αλλά πιο πολύ για ό,τι δεν κάνουμε». Κι έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Χτύπησε η κρίση την πόρτα μας, σείονται τα κόμματα, ωχριούν οι «ενδιαφερόμενοι», βγαίνουν στο φως του Ήλιου (κάποια) σκάνδαλα κι άλλα παραμένουν θαμμένα βαθιά στο χώμα. Μικρά, μεγάλα, μέτρια, που όμως δεν τους καίγονταν καρφί τότε που «έτρεχαν» κι αυτοί σφύριζαν αδιάφορα.
ΟΙ μεν «κυβερνούσαν» εναλλάξ και οι…περιφερειακοί άρμεγαν ψηφαλάκια κοιτώντας απαθώς, όταν δεν ανασήκωναν τα μανίκια για δουλειά δολιοφθορική, για «έργο» δολιοφθορέα. Δεν είδαμε κλάδο να μην διεκδικεί, το «Κόμμα του λαού» να μην καλύπτει απεργούς ή να φρενάρει συνδικαλιστές και θολοκουλτουριάρηδες να μην τους ενθαρρύνουν, ψαρεύοντας σε ρηχά, θολά νερά.
ΚΑΙ, βέβαια, τον πρώτο λόγο και την ευθύνη του κυβερνώντος είχαν οι «κλειδοκράτορες». Με το μάτι καρφωτό στην ψήφο, δεν έσφιξαν ποτέ τα γκέμια κι ας πήγαινε το κάρο στο γκρεμό, το πλοίο για τα βράχια κι όλα χαρούμενα κι ανέμελα. Με τη διαφθορά σε διαπίδυση απ’ το (παχύ) τους δέρμα ως το μεδούλι και μια περίεργη ηδονή να απλώνεται στο κορμί και την ψυχή του κλέφτη, κλεφταράκου και απατεώνα κάθε βαθμίδας. Ωστόσο, έρχεται (από ανάγκη) κάποτε η ώρα του απολογισμού και των λογαριασμών.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η Κατερίνα στα χνάρια της Μελίνας!


Είσαι Ελληνίδα κι εμείς υπερήφανοι για σένα...
Αυτό το κορίτσι με συγκινεί. 
Κάνει αυτό που θέλουμε να κάνουμε ΟΛΟΙ οι έλληνες που νοιώθουμε τον εξευτελισμό των ηγετίσκων πάνω μας και που δεν μας αξίζει. Να βάλουμε, επιτέλεους, τα πράγματα στη θέση τους. Αρκετή ντροπή έχουμε δεχτεί όσοι μαζί τους δεν τα φάγαμε και που εμείς πληρώνουμε το φαγοπότι τους. 
Με συγκινεί τούτη την ώρα, η Κατερίνα Μουτσάτσου, που βλέπω άλλους καλλιτέχνες να φωτογραφίζονται με τους αρχηγούς των κομμάτων χωρίς τσίπα, ξεχνόντας πως πολλοί έλληνες υποφέρουν από τις υπογραφές-καταδίκες τους. Υπέγραψαν μνημόνια κι έφεραν τον Μεσαίωνα στη Χώρα. Πάνω από 2.000 συμπολίτες μας αυτοκτόνησαν αφήνοντας πίσω τους παρακαταθήκη Ελευθερίας. Κι αυτοί εκ τους ασφαλούς ποζάρουν στον life style της αναισθησίας τους. 
Τους λυπάμαι φίλε, αλλά χαίρομαι για την Κατερίνα που βαδίζει στα χνάρια της μεγάλης Μελίνας...

Να τί είπε η Κατερίνα με πάθος και αξιοπρέπεια: 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ ΡΕΕΕΕ !!!


Αυτά είναι ρε μεγάλε!
Τέτοια ν' ακούω..τέτοια να βλέπω και ν' ανατριχιάζω ρε μεγάλε!
Η αλλη να βγαίνει και να λέει πως είναι επικίνδυνα και ακραία τέτοια φαινόμενα που της επιτέθηκαν και άλλα τέτοια...και πάλι εμπλέκεται κάποιος του ΣΥΡΙΖΑ..άιντε ρε σείς..κάντε πιο πέρα!
ΜΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ ΡΕΕΕΕ !!!
Ρε Ελληνα δεν ξέρω πώς νιώθεις βλέποντας αυτά..αυτούς κι αυτές να βγαίνουν και να σου λέν πως μπήκαν στα κοινά για το καλό της χώρας τους και άλλα τέτοια...ή ν' ακούς στα κανάλια μπούρδες του στύλ ελάτε για debate και γιατί οι έτσι της νδ δεν θέλουν να'ρθουν γιατί και καλά φοβούνται τον τρανό συνταγματολόγο του πασοκ ... και γιατί το αυτό ή το άλλο!
Σας σιχάθηκα όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι Ελληνες ρε!
Μόνο κάτι κομματόσκυλα του ενός ή του άλλου κόμματος που γλείφονται και έρπονται προκειμένου να κερδίσουν το κόκκαλό τους  κι αυτοί!
Προκειμένου να κερδίσουν μια φωλίτσα κι αυτοί!
Αλλα σιχάματα πιο πολύ κι αυτοί!
Νομίζω;


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Οι εκβιασμοί και οι εκλογές της 6ης Μαΐου.


Ο μέγας κωλοτούμπας Σαμαράς αφού καταψήφισε το πρώτο Μνημόνιο έκανε στροφή 180ο και  ψήφισε ΝΑΙ στο δεύτερο Μνημόνιο και έκανε συγκυβέρνηση με τον Βενιζέλο και πήραν μαζί θανατηφόρα κατά του λαού μέτρα.
(Σε άλλη κωλοτούμπα εξ ίσου εντυπωσιακή ο Καρατζαφέρης βλέποντας ότι ψηφίζοντας υπέρ του πρώτου Μνημονίου κατέρρευσε δημοσκοπικά πανικόβλητος καταψήφισε το δεύτερο Μνημόνιο με αστείες δικαιολογίες και προφάσεις εν αμαρτίες).
Τώρα προεκλογικά ο Σαμαράς μας λέει απίστευτα πράγματα και ανεκδιήγητα ψεύδη για την πολιτική που πρόκειται να εφαρμόσει αν εκλεγεί.
Το  θλιβερό είναι πως οι δύο σύμμαχοι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δηλαδή Βενιζέλος και Σαμαράς κάνουν ότι ξέχασαν τα όσα κακά έκαναν στη χώρα και στους πολίτες της κυβερνώντας μαζί και  έχουν προεκλογικά αρχίσει να ψεύδονται ασύστολα, να αλληλοκατηγορούνται και να ρίχνουν ο ένας στον άλλον τις ευθύνες για την καταστροφή που και τα δυο συνεταιράκια έφεραν στη χώρα. Κωμωδία ή φαρσοτραγωδία;

ισχύς τους σκοτάδι!!



Το σκηνικό διαδραματίζεται στο καφενείο. Είναι η ώρα του βραδινού δελτίου ειδήσεων:
Χείμαρροι και πακτωλοί ψευδών, λεονταρισμών και κάλπικων, εν όψει των κάλπικων εκλογών, υποσχέσεων.
Πένθος βαρύτατο και κατήφεια αβάσταχτη στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των μνημονιακών κομμάτων:
-Βλέπουν τους δημαγωγούς τους, λέει κάποιος, σάμπως κάποιον εφιάλτη στα νυχτερινά τους όνειρα. Όπως, βέβαια και εφιάλτες είναι στην πραγματικότητα…
-Βρε σάμπως, λέει ένας άλλος, να βλέπουν το Χάρο! Ύστερα από ένα τέτοιο τσουνάμι ληστείας, εθνικής υποτέλειας και υποδούλωσης, ακόμη και οι εραστές των κομμάτων της προδοσίας έχουν απογοητευτεί και αγανακτήσει.
Αλλά κάποιοι άλλοι, στη συνέχεια, προβάλλονται να κρατούν σημαίες ελληνικές και να τις κυματίζουν…
Αυτοί είναι οι εθνικόφρονες! Παρατηρεί, ειρωνικά, κάποιος.
Οι εθνοπροδότες να λες καλύτερα, τον διορθώνει άλλος. Που πέρασαν απ’ την πατριδοκαπηλεία στη σημαιοκαπηλεία.
Καπηλεύονται τη σημαία, για την οποία κάποιοι άλλοι έχυσαν το αίμα τους και έδωσαν τη ζωή τους. Και το κάνουν ακριβώς, για να μπορούν να ολοκληρώσουν την προδοσία σε βάρος της πατρίδας.
Και ήρθε η σειρά των στημένων τηλεοπτικών ψευδομαχιών, με συνεργασία των ληστάρχων του δικομματισμού και των ντόμπερμαν της δημοσιογραφίας.

Γ. Καρατζαφέρης (χωρίς ερωτηματικά)


Του Θανάση Νικολαΐδη
Ο κ. Βαρβιτσιώτης (τζούνιορ) στο «γυαλί», θρασύς, προκλητικός και το μυαλό μας πάει στην ρήση του κ. Καρατζαφέρη. «Είναι οι Βαρβιτσιώτηδες πολιτικοί εννέα (9) γενεών» (!). Μου το’ χε πει σε μια (απ’ τις δυο) συνεντεύξεις του και πάμε παρακάτω. Δεν είναι ο καλύτερος, δεν είναι ο χειρότερος (ο κ. Καρατζαφέρης) και είμαστε οι τελευταίοι που θα προβάλλουμε τις «αρετές» του, ως προσώπου στην κεντρική πολιτική σκηνή.
ΚΑΘΕΝΑΣ, στη θέση του, θα ένιωθε προδομένος. Για το «παιχνίδι» των κ. κ. Γεωργιάδη και Βορίδη σε βάρος του. Ήταν ο αρχηγός τους, δεν θα τους ήξερε και η μάνα τους και, το πολύ-πολύ να γνώριζαν «εικαστικά» τον δεύτερο, απ’ το τσεκουράκι υπό μάλης. Για «έργα» και χωρίς λόγια. Το κουβέντιασαν μεταξύ τους (ως νεοαποστάτες), το συναποφάσισαν, βρήκαν το πρόσχημα και να τη η…έδρα στη Ν.Δ. Έτοιμη και για συνέχεια της πολιτικής τους καριέρας αποστεωμένης ιδεολογικά, με την πυξίδα να γυρίζει τρελά, με τη μπίλια όπου σταθεί για την επόμενη κίνηση.
«ΧΩΡΙΣ σπίτι και δουλειά, αλλά όχι χωρίς ελπίδα» λέει η γερμανική παροιμία, και του Γ. Καρατζαφέρη δεν του έλειψε η ελπίδα.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Αντιδράσεις για την πολιτευτή-ιατροδικαστή. Δείτε βίντεο - παρέμβαση του προέδρου του Συλλόγου Ιατροδικαστών κ. Αϊβατίδη.

Αντιδράσεις υπήρξαν μετά τη χθεσινή αποκάλυψη της zougla.gr σχετικά με τις «ποινικές» περιπέτειες της υποψηφίας του κόμματος στο Νομό Λάρισας, Ρουμπίνης Λεονταρή.
Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας ελέγχεται από την ελληνική Δικαιοσύνη για σειρά έκνομων –κατά τα κατηγορητήρια- πράξεων ενώ καταγγέλλεται για ταριχεύσεις τις οποίες πραγματοποίησε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ενώ βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια.
Οι μάρτυρες έχουν καταθέσει ότι εισέπραττε 200 ευρώ χωρίς να κόβει αποδείξεις και χρησιμοποιούσε τη σφραγίδα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας παρά το γεγονός ότι ενεργούσε εκτός υπηρεσίας.

Πριν από λίγη ώρα η κυρία Λεονταρή έστειλε ανακοίνωση-απάντηση. Έχει ως εξής: 

Απάντηση
Ρουμπίνης Λεονταρή, κατοίκου Λάρισας.

Την 23-4-2012 αναρτήθηκε στην διαδικτυακή σας εφημερίδα από τον δημοσιογράφο κ. Πέτρο Κουσουλό άρθρο με τίτλο «Ανάστατη  η Λάρισα για την υποψήφια Ιατροδικαστή» και την φωτογραφία μου. 

Σήμερα (Τρίτη) το βράδυ ο Χάρρυ Κλυνν στο "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" με την μπάντα των "ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ" και.. "ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ"

 

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Το παλικάρι ο Πράνταλος!



(Ο 70χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα στην εφορία της Αγ. Παρασκευής)

Έψαξα να τον βρω, δεν τα κατάφερα, του έστειλα γράμμα στη φυλακή:

«Παλικάρι 71 ετών!!!!
Έκανες ότι δεν μπορώ η ίδια να κάνω, αυτό που πολύ θέλω αλλά δεν βρίσκω το κουράγιο, δεν έχω την καρδιά. Μαζί με εμένα και πολλοί άλλοι νιώθουν έτσι.
Ήθελα να σου στείλω τη συμπαράστασή μου και να σου υποσχεθώ ότι δεν θα τους περάσει. Κράτα γερά παλικάρι, ο αγώνας σου θα δικαιωθεί. Οι προδότες θα καταδικαστούν εις θάνατον, εσύ θα ζήσεις ελεύθερος και το κεφάλι με ψηλά, μιας και το χρέος σου το έκανες.
Είμαστε πολλοί που θέλουμε να χυθεί το αίμα των ενόχων, η ώρα τους φτάνει.»

Σήμερα έλαβα την απάντησή του (αντιγράφω, η χειρόγραφη συνημμένα):
«Κορυδαλλός 30 Μάρτη
Αγαπητή μου κυρία, ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις για τα ορθογραφικά μου λάθη που θα βρείτε στο γράμμα.