2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Οι εκβιασμοί και οι εκλογές της 6ης Μαΐου.


Ο μέγας κωλοτούμπας Σαμαράς αφού καταψήφισε το πρώτο Μνημόνιο έκανε στροφή 180ο και  ψήφισε ΝΑΙ στο δεύτερο Μνημόνιο και έκανε συγκυβέρνηση με τον Βενιζέλο και πήραν μαζί θανατηφόρα κατά του λαού μέτρα.
(Σε άλλη κωλοτούμπα εξ ίσου εντυπωσιακή ο Καρατζαφέρης βλέποντας ότι ψηφίζοντας υπέρ του πρώτου Μνημονίου κατέρρευσε δημοσκοπικά πανικόβλητος καταψήφισε το δεύτερο Μνημόνιο με αστείες δικαιολογίες και προφάσεις εν αμαρτίες).
Τώρα προεκλογικά ο Σαμαράς μας λέει απίστευτα πράγματα και ανεκδιήγητα ψεύδη για την πολιτική που πρόκειται να εφαρμόσει αν εκλεγεί.
Το  θλιβερό είναι πως οι δύο σύμμαχοι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δηλαδή Βενιζέλος και Σαμαράς κάνουν ότι ξέχασαν τα όσα κακά έκαναν στη χώρα και στους πολίτες της κυβερνώντας μαζί και  έχουν προεκλογικά αρχίσει να ψεύδονται ασύστολα, να αλληλοκατηγορούνται και να ρίχνουν ο ένας στον άλλον τις ευθύνες για την καταστροφή που και τα δυο συνεταιράκια έφεραν στη χώρα. Κωμωδία ή φαρσοτραγωδία;


Αντί η κρίση και η καταστροφή που έφεραν κυβερνώντας  38 χρόνια να τους συνετίσει, αντί να εγκαταλείψουν τα ψέματα  και τον λαϊκισμό, εξακολουθούν και λειτουργούν καταστροφικά για τη χώρα σαν να μην διδάχτηκαν τίποτε από την μεγάλη κρίση που περνάει η Ελλάδα. Αμετανόητοι λαϊκιστές, θρασύτατοι εκβιαστές, έχοντας μετατρέψει μεταξύ άλλων και τη Βουλή σε μηχανισμό πλουτισμού των βουλευτών  και των συγγενών τους υπαλλήλων της Βουλής, δεν καταλαβαίνουν τίποτε, απειλούν, φοβερίζουν, εκβιάζουν, διαστρεβλώνουν κάθε αλήθεια για να υφαρπάσουν για ακόμα μία φορά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.  Με το εκβιαστικό ψευδοδίλημμα  εμείς το ευρώ και τα Μνημόνια ή  η δραχμή και η καταστροφή  τρομοκρατούν τους ψηφοφόρους,  σαν η δικιά τους πολιτική που ασκήθηκε τα τελευταία δυόμισι χρόνια  και αυτή που έχουν δεσμευθεί στους  τοκογλύφους της Ευρώπης και του ΔΝΤ να εφαρμόσουν στο μέλλον  δεν οδηγεί στην πτωχοποίηση του λαού και στην εξαφάνιση της μεσαίας τάξης.
Μέτρα επί μέτρων μέχρι το 2030 μας λένε οι διεθνείς τοκογλύφοι που θα οδηγήσουν το βιοτικό επίπεδο των πολιτών στην καταστροφή.
Τι διαφορά θα έχει με το ευρώ ή τη δραχμή, ο νεόπτωχος, ο νεοάστεγος, ο συνταξιούχος των 150 και 300 ευρώ; Αυτοί που τώρα τα χάνουν όλα τι θα φοβηθούν αν έλθει η δραχμή;
Έλληνα ψηφοφόρε δεν παρεμβαίνω πατερναλιστικά για να σου υποδείξω τι θα ψηφίσεις στις κρίσιμες εκλογές  της 6ης Μαΐου  απλώς σου καταθέτω κάποιες σκέψεις μου που μπορεί να είναι και δικές σου για την τρέλα που μας έχουν οδηγήσει ο δικομματισμός και οι αυτοδυναμίες των κομμάτων.  
Ψήφο (και όχι αποχή ή λευκό ή άκυρο διότι τότε θα βγάλουν αυτοδυναμία η ΝΔ ή/και το ΠΑΣΟΚ με μικρότατο ποσοστό και είναι κρίμα) κατά συνείδηση λοιπόν χωρίς φόβο αλλά ελεύθερα. και δημοκρατικά.


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δίνουν, για μια ακόμη φορά, ρεσιτάλ αλητείας.

Και το κοπάδι των εθελόδουλων και εθελότυφλων οπαδών;

Σε αντίθεση με το ρωμαϊκό όχλο, που ήθελε "άρτον και θεάματα", ευφραίνεται με το θέαμα των σαλτιμπάγκων απατεώνων, έστω και αν του στερούν τον άρτο...