2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ελληνα σ' έχουν χεσμένο και οι απειλές πάνε σύννεφο!


Αυτοί στο βιντεάκι αποκλείουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των αλλά ο πρόεδρος του πασοκ λέει πως πρέπει ν' ακούσουν τον Ελληνικό και καλά λαό που τον έχουν χεσμένο τόσα χρόνια και  νά σου εμφανίζεται υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης με περισσότερα από δύο κόμματα.
Μίλησε για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης και συνεργασίας, για την έξοδο από την κρίση.
Όπως δήλωσε ο αβραμόπουλος της νδ, από τις εκλογές πρέπει να βγει "ισχυρή η ΝΔ από την αναμέτρηση, για να μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλίες τέτοιες που θα επιτρέψουν μέσα σε πνεύμα εθνικής συνεννόησης τις συνέργειες μπροστά στο κοινό πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η ελληνική κοινωνία".
Και πρόσθεσε, πως "Το 67% – 70% του ελληνικού λαού μας λέει κάτι πάρα πολύ απλό: συνεννοηθείτε και συνεργαστείτε. Δεν το ακούμε".
Δηλαδή τί θέλετε τώρα;
Βλέπουν Ελληνα πως τα κουκιά δεν τους βγαίνουν και σου λέει ελάτε όλοι μαζί να κάτσουμε κάτω και να δούμε τί έχουμε ν' αρπάξουμε..να φάμε και όσον αφορά τον Ελληνικό Λαό απλά..ΧΕΣΤΟΝ!
Μήπως βλέπεις κάτι καινούργιο;


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: