2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αυτοί είναι οι λόγοι που οι εκλογές στις 6η Μαϊου "βρωμάνε" νοθεία!


1) Δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011. Άρα οι εκλογές θα διεξαχθούν με την απογραφή του 2001 (θα ψηφίσουν και οι πεθαμένοι)…

2) Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ προχωράνε ακάθεκτοι... σε Ελληνοποιήσεις.

3) Τα μικρά κόμματα δεν θα έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά κέντρα (βλέπε νοθεία καταμέτρησης ψήφων).

4) Η διαδικασία επιλογής των νομικών που θα στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα διαρκεί κανονικά πάνω από ένα μήνα (για την αντικειμενική πρόσληψή τους). Άρα θα τοποθετηθούν άτομα “εμπιστοσύνης” των δύο μεγάλων κομμάτων.

5) Για πρώτη φορά έρχονται απεσταλμένοι απο ξένες χώρες και οργανισμούς σαν παρατηρητές των εκλογών!



6) Η εκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί και πάλι από μία ιδιωτική εταιρία, τη Singular. Θα θυμάστε τι έγινε το 2000..ΝΔ κυβέρνηση=7-9 το απόγευμα… και τέλος και σημαντικότερo.

7) Πού είναι η υπηρεσιακή κυβέρνηση που κατά το Σύνταγμα πρέπει να μας οδηγήσει σε εκλογές;;;;; Όλος ο μηχανισμός του Υπουργείου εσωτερικών είναι στα χέρια του Γιαννίτση και της (πρώην) κυβέρνησης των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

 
GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Δεν θα εγκαταλείψουν εύκολα την κουτάλα τους, δεν ελπίζω σ' αυτές τις εκλογές είμαι σίγουρη άλλα θα ψηφίσει ο κόσμος και άλλα θα βγουν... μακάρι να διαψευσθώ.

Ανώνυμος είπε...

Το σοβαρότερο αποδεικτικό της επερχόμενης νοθείας είναι η πολύμορφη ανεντιμότητα των απατεώνων αυτών.

Και η κτηνώδης βία, που χρησιμοποίησαν, μέχρι τώρα...