2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

«Με λένε Ελληνα και έπαψα να είμαι μαλάκας»


Μετά το αποστομωτικό βίντεο του Σπύρου (απάντηση στην δήθεν κυρία ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ που πάλι ψεύδεται αφού κατέβασαν το βίντεο του, διότι περιείχε απόσπασμά της που ανήκει σε αμερικανική εταιρεία η παραγωγή, λόγο πνευματικών δικαιωμάτων. αλλά το ανέβασε πάλι) ψέματα δηλαδή της Μουτσάτσου οτι είναι ερασιτεχνικό, αλλά στημένο απο αμερικανική  εταιρεία (βέβαια το βίντεο του Σπύρου ξανά ανέβηκε, δείτε κάτω βίντεο)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Το δικό του βιντεοσκοπημένο μήνυμα (δείτε πάνω βίντεο) ενόψει των επερχόμενων εκλογών έβγαλε ο Χάρρυ Κλυνν.
Ο γνωστός κωμικός, σε ιδιαίτερα έντονο ύφος αναφέρεται στους πολιτικούς στους οποίους στέλνει το μήνυμα:
"Με λένε Βασίλη και είμαι ενεργός πολίτης. Μαλάκας έπαψα να είμαι" Δείτε βίντεο κάτω



ΚΥΡΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΗΔΗ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΣ...
ΑΝΤΕ ΞΕΚΩΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Ρε παιδια να χαλαρωσουμε λιγο; Πρωτον, δεν καταλαβαινω το σκοπο των δυο γυμνων φωτογραφιων της κοπελας, σαν υποννουμενο εμενα με ενοχλει προσωπικα. Δευτερον, ΟΚ εφτιαξε ενα βιντεο, δικαιωμα της, ποιος ο λογος για απαντησεις και για τοσο ντορο, στην τελικη διαφημιση της κανουμε με ολα αυτα, ενω το βιντεο του Σπυρου ειναι απο μονο του ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Aνεμος είπε...

πεταλουδιτσα οι απόψεις είναι του συντάκτη και εννοείται δεν εκφράζουν όλους παρά εμένα
δεκτός ο αντίλογος
αλλά το κάθε ξεκωλο δεν με εκφράζει ειδικά όταν το προωθούν να κάνει διαφήμισή καπηλευομενο τον εθνικό ύμνο και την ελληνική σημαία

έμενε μόνιμα στην τουρκια γιατί απαξιούσε την Ελλαδα και τώρα κάνει καριέρα στην Αμερική
εμείς τα λέμε καλύτερα εδώ που τρώμε γκλομπιες ΧΗΜΙΚΑ και πληρώνουμε χαράτσια
να σε καλά

BUTTERFLY είπε...

Καλημερα Αλκη! Το ξερω οτι ειναι η προσωπικη σου αποψη. Ουτε κι εμενα με εκφραζει το συγκεκριμενο βιντεο, βασικα θεωρω τοσο υπερβολικη την ερμηνεια της που στην ουσια -ασχετα με το αν αυτη ηταν η προθεση- δειχνει ψευτικη τελειως. Τωρα το οτι επελεξε να κανει καριερα σε Τουρκια και Αμερικη δεν την κανει λιγοτερο Ελληνιδα. Επισης, θεωρω οτι με το συνεχη σχολιασμο αυτου του βιντεο πετυχαινει κανεις αντιθετα αποτελεσματα, δηλαδη το προβαλει περισσοτερο. Και τελος, η διαφωνια δεν υπαρχει λογος να εκφραζεται με γυμνες φωτογραφιες-κατα την αποψη μου παντα. Γενικα πιστευω οτι αν θες να απαντησεις σε καποιον αποστομωτικα, οφειλεις να στεκεσαι πιο ψηλα απο εκεινον, οχι στο ιδιο η χαμηλοτερο επιπεδο.
Φιλικα παντα.
Καλο Σαββατοκυριακο!
Χριστινα

Aνεμος είπε...

Φιλικα παντα.
Καλο Σαββατοκυριακο!