2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

H Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας του Διαδικτύου

H Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας του Διαδικτύου
του John Perry Barlow
Κυβερνήσεις του Βιομηχανικού Κόσμου, κουρασμένοι γίγαντες της σάρκας και του ατσαλιού, έρχομαι από τον κυβερνοχώρο, το καινούργιο σπίτι του πνεύματος. Εκ μέρους του μέλλοντος, ζητώ από εσάς που ανήκετε στο παρελθόν να μας αφήσετε ήσυχους. Δεν είστε ευπρόσδεκτοι ανάμεσά μας. Δεν έχετε καμμία εξουσία εκεί που μαζευόμαστε.
Δεν έχουμε καμμία εκλεγμένη κυβέρνηση, ούτε πρόκειται να έχουμε ποτέ, γι’ αυτό απευθύνομαι σε σας με μόνη τη δικαιοδοσία, με την οποία μιλά πάντα η ελευθερία. Κηρύσσω λοιπόν ότι ο παγκόσμιος κοινωνικός χώρος που δομούμε είναι από φυσικού του ανεξάρτητος από τις τυρρανίες που επιδιώκετε να μας επιβάλλετε. Δε έχετε κανένα ηθικό δικαίωμα να μας κυβερνάτε, ούτε κατέχετε κάποιες μεθόδους επιβολής, για τις οποίες έχουμε βάσιμους λόγους να φοβόμαστε.
Οι κυβερνήσεις αντλούν τις νόμιμες εξουσίες τους από την αποδοχή των κυβερνωμένων. Ποτέ δε ζητήσατε, ούτε ποτέ πήρατε τη δική μας. Δε σας καλέσαμε. Δε μας γνωρίζετε, ούτε γνωρίζετε για τον κόσμο μας. Ο κυβερνοχώρος δε χωρά μέσα στα σύνορά σας. Να μην πιστεύετε ότι μπορείτε να τον δομήσετε σα να είναι δημόσιο έργο. Δε μπορείτε. Εναπόκειται στη φυσική εξέλιξη και αναπτύσσεται μέσα από τις συλλογικές μας δράσεις.
Δεν πήρατε μέρος στον δικό μας μεγάλο και διαρκώς κλιμακούμενο διάλογο, ούτε δημιουργήσατε τον πνευματικό πλούτο που υπάρχει στις «αγορές» μας. Αγνοείτε την κουλτούρα, τα ήθη ή τους κώδικές μας που ήδη παρέχουν στην κοινωνία μας περισσότερη τάξη από όση ποτέ θα μπορούσαν να επιβάλλουν οι βίαιοι νόμοι σας.
Ισχυρίζεστε ότι υπάρχουν προβλήματα ανάμεσά μας που χρειάζονται την επέμβασή σας, για να λυθούν. Χρησιμοποιείτε αυτό τον ισχυρισμό ως δικαιολογία, ώστε να εισβάλετε στους κόσμους μας. Πολλά από αυτά τα προβλήματα δεν υπάρχουν. Όπου υπάρχουν αληθινές εντάσεις, όπου υπάρχουν προβλήματα, θα τα προσδιορίσουμε και θα τα λύσουμε με τον τρόπο μας. Δημιουργούμε το δικό μας Κοινωνικό Συμβόλαιο. Αυτό το καινούργιο σύστημα διακυβέρνησης θα χτιστεί σύμφωνα με τις συνθήκες του δικού μας κόσμου, όχι του δικού σας. Ο κόσμος είναι διαφορετικός.
Ο κυβερνοχώρος αποτελείται από συμβάσεις, σχέσεις και πνευματική δημιουργία, που σαρώνουν σα κύμα τους ιστούς της επικοινωνίας μας. Ο δικός μας κόσμος είναι ένας κόσμος που βρίσκεται παντού και πουθενά, αλλά πάντως δε βρίσκεται εκεί όπου κατοικούν τα σώματά μας.
Χτίζουμε ένα κόσμο όπου όλοι μπορούν να συμμετέχουν χωρίς προνόμια ή περιορισμούς που να απορρέουν από τη φυλή, την οικονομική ισχύ, στρατιωτική δύναμη ή τόπο γέννησής τους.
Οι νομικές σας έννοιες σχετικές με την ιδιοκτησία, την έκφραση, την ταυτότητα, την κινητικότητα και τον περιβάλλοντα κόσμο δεν έχουν εφαρμογή στο δικό μας κόσμο. Είναι όλες βασισμένες στην ύπαρξη της ύλης και εδώ δεν υπάρχει ύλη.
Οι υπάρξεις μας δεν έχουν φυσική υπόσταση, γι’ αυτό, αντίθετα με εσάς, δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τάξη μέσω της βίας. Πιστεύουμε ότι το σύστημα διακυβέρνησής μας θα προκύψει από την ηθική, την αμοιβαία αλληλοκατανόηση και την επιδίωξη του κοινού καλού. Οι υπάρξεις μας μπορεί να πραγματώνονται ταυτόχρονα σε πολλούς από τους χώρους, στους οποίους ασκείτε δικαιοδοσία. Ο μόνος νόμος που αναγνωρίζουν όλες οι επιμέρους κοινότητές μας είναι ο χρυσός κανόνας. Πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να συγκεκριμενοποιήσουμε λύσεις στα προβλήματά μας σε αυτή τη βάση. Δεν μπορούμε όμως να δεχτούμε τις λύσεις που προσπαθείτε να μας επιβάλλετε.
Στις ΗΠΑ σήμερα ψηφίσατε ένα νομοθέτημα, το Νόμο Περί Αναμόρφωσης των Τηλεπικοινωνιών, ο οποίος αντίκειται στο ίδιο το Σύνταγμά μας και προσβάλλει τα όνειρα του Jefferson, του Washington, του Mill, του Madison, του DeToqueville και του Brandeis. Αυτά τα όνειρα πρέπει τώρα να ξαναγεννηθούν ανάμεσά μας.
Είστε φοβισμένοι από τα ίδια σας τα παιδιά, επειδή αυτά είναι ιθαγενείς σε έναν κόσμο, στον οποίο εσείς θα είστε πάντα μετανάστες.
Επειδή τα φοβάστε, εμπιστεύεστε στις κυβερνητικές γραφειοκρατίες τις γονικές υποχρεώσεις, που είστε τόσο δειλοί να αντιμετωπίσετε εσείς οι ίδιοι. Στον κόσμο μας, όλα τα συναισθήματα και οι εκφράσεις της ανθρωπότητας, από τα πιο ποταπά μέχρι τα πιο αγγελικά, είναι μέρη ενός αδιάσπαστου όλου, του παγκοσμίου ηλεκτρονικού διαλόγου. Δε μπορούμε να διαχωρίσουμε τον άνεμο που πνίγει από τον άνεμο που απογειώνει.
Στην Κίνα, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τη Σιγκαμπούρη, την Ιταλία και τις ΗΠΑ, προσπαθείτε να σταματήσετε τον ιό της ελευθερίας με το να φτιάχνετε αστυνομίες στα σύνορα του κυβερνοχώρου. Αυτές μπορεί να κρατούν μακριά την επιδημία για κάποιο χρόνο αλλά θα αποτύχουν σε ένα κόσμο που σύντομα θα κυριευθεί από τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας.
Οι όλο και πιο απολιθωμένες βιομηχανίες πληροφορικής σας θα προσπαθούν να επιτείνουν την επιβίωσή τους με το να προτείνουν νόμους στις ΗΠΑ και αλλού, με τους οποίους θα ισχυρίζονται ότι έχουν έχουν παγμόσμια δικαιώματα ιδιοκτησίας στην ίδια την ανθρώπινη έκφραση. Οι νόμοι αυτοί θα κηρύττουν ότι οι ιδέες δεν είναι τίποτα άλλο από άλλο ένα βιομηχανικό προϊόν, ίδιας φύσης με το ακατέργαστο σίδερο. Στον κόσμο μας, ο,τιδήποτε παράγει ο ανθρώπινος νους, μπορεί να αναπαραχθεί και να μοιραστεί απεριόριστα και με μηδενικό κόστος. Η παγκόσμια διακίνηση σκέψης δε χρειάζεται πλέον τις βιομηχανίες σας, για να ευδοκιμήσει.
Αυτά τα αυξανώμενα εχθρικά και αποικιοκρατικά μέτρα μας τοποθετούν στην ίδια θέση με παρελθόντες εραστές της ελευθερίας και της αυτονομίας, που έπρεπε να απορρίψουν την κυριαρχία μακρινών, ανίδεων εξουσιών. Οφείλουμε να κάνουμε τους εικονικούς εαυτούς μας να αναπτύξουν ανοσία στην εξουσίασή σας, ακόμη και αν οι φυσικές μας υπάρξεις συνεχίζουν να υποκύπτουν στο νόμο σας. Θα απλωθούμε σε όλο τον πλανήτη έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να συλλάβει τις σκέψεις μας.
Θα δομήσουμε έναν πολιτισμό του νου στον κυβερνοχώρο. Ας είναι πιο ανθρώπινος και δίκαιος από τον κόσμο που έχουν μέχρι τώρα φτιάξει οι κυβερνήσεις σας.
Νταβός, Ελβετία
Φεβρουάριος 8, 1996

Οι κυβερνήσεις φεύγουνε μα οι γνωμοδοτήσεις ...μένουν!!

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΟ 3 ΩΡΩΝ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ
Η ΦΙΜΩΣΗ ΙΣΧΥΕΙ
ΑΥΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

ΕΓΡΑΨΑ ΣΧΕΤΙΚΑ
http://enomenoiblogers.blogspot.com/2009/09/blogger-einai.html 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ  ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ

Υπέρ της άρσης του απορρήτου για το Διαδίκτυο γνωμοδοτεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου


Τι σας έλεγα? Τα είχαμε χύμα, τώρα μας ήρθαν και τσουβαλάτα... Καπάκι οι γνωμοδοτήσεις των πρώην και των νυν ανώτατων εισαγγελικών μας "λειτουργών"! Το "λειτουργών" σε εισαγωγικά για όσους ξέρουν και καταλαβαίνουν....
Ο Ι.Τέντες αναφέρει στη γνωμοδότησή του απαντώντας σε ερώτημα της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), ότι για την επικοινωνία μέσω Διαδικτύου «δεν συντρέχει δικαιολογητικός λόγος προστασίας του απορρήτου» στις περιπτώσεις που αναρτούν υβριστικά, απειλητικά ή εκβιαστικά δημοσιεύματα.
Ειδικότερα, ο Ι.Τέντες (είναι εκείνος που διαφώνησε με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Επιθεώρησης των δικαστών για την κίνηση πειθαρχικής δίωξης κατά του ανακριτή Ζαγοριανού) αναφέρει, μεταξύ των άλλων, στη γνωμοδότησή του ότι «οι περιπτώσεις στις οποίες οι ανακριτικές αρχές για την εντόπιση του δράστη εξυβριστικών, συκοφαντικών, απειλητικών, εκβιαστικών τηλεφωνικών κλήσεων ή μηνυμάτων, κατά την διενέργεια προκαταρκτικής εξετάσεως, προανακρίσεως ή κυρίας ανακρίσεως, κατόπιν εγκλήσεως κατά κανόνα του παθόντος, δέκτη των εν λόγω κλήσεων κλπ, ζητούν την ανακοίνωση εκ μέρους των παρόχων υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στοιχείων σχετικών με την ταυτότητα ή τη θέση της συνδέσεως ή του χρήστη, εκφεύγουν του προστατευτικού πεδίου της διατάξεως του άρθρου 19, παράγραφος 1 του Συντάγματος».
«Στις προαναφερόμενες περιπτώσεις» αναφέρει η γνωμοδότηση, «δεν πρόκειται για επικοινωνία ή ανταπόκριση κατά την έννοια της συνταγματικής διατάξεως. Οι επαφές αυτές ως, εκ του σκοπού και του περιεχομένου τους, το οποίο είναι ευθέως εγκληματικό, αφενός δεν συνιστούν ανταλλαγή απόψεων, διανοημάτων κλπ, και αφετέρου δεν γίνονται στο πλαίσιο σχέσεως οικειότητας και εμπιστευτικότητας».

Ο Ι.Τέντες συνεχίζει λέγοντας ότι «οι ανακριτικές αρχές, ανταποκρινόμενες στο προστατευτικό καθήκον του Κράτους, εκδηλούμενο ως θετική υποχρέωση αυτού προς διασφάλιση της ανεμπόδιστης και αποτελεσματικής ασκήσεως των δικαιωμάτων του ατόμου, κατ’ άρθρο 25, παράγραφος 1 του Συντάγματος, και ενεργούσες σύμφωνα με τη συνταγματική επιταγή για παροχή έννομης προστασίας (άρθρο 20 του Συντάγματος) και τιμωρήσεως των εγκλημάτων (άρθρα 96§1 και 87§1 του Συντάγματος) μπορούν, στα πλαίσια του δικαιώματός τους να συγκεντρώνουν τα αναγκαία αποδεικτικά στοιχεία για τη βεβαίωση του εγκλήματος, να ζητούν τα προαναφερόμενα στοιχεία, χωρίς την προηγούμενη τήρηση της διαδικασίας άρσεως του απορρήτου του εκτελεστικού της διατάξεως του άρθρου 19 § 1 εδ. β΄ του Συντάγματος Ν. 2225/1994, αφού, όπως ελέχθη, δεν πρόκειται για απόρρητο».

«Είναι αυτονόητο» τελειώνει η γνωμοδότηση, «ότι πρέπει να διενεργείται κυρία ανάκριση ή προκαταρκτική εξέταση ή προανάκριση μετά από παραγγελία εισαγγελέα καθώς και ότι ο τακτικός ανακριτής ή ο παραγγέλλων εισαγγελέας, σύμφωνα με βασική αρχή ισχύουσα επί των ανακρίσεων, θα ζητήσει τα στοιχεία για τα οποία γίνεται λόγος αφού, μετά τήρηση των αρχών της αναλογικότητας, κρίνει ότι, βάσει των στοιχείων που μέχρι τη στιγμή εκείνη διαθέτει, είναι δυνατόν να υποτεθεί ευλόγως ότι μόνο με αυτό το μέσο θα γίνει δυνατή η βεβαίωση του εγκλήματος και η ανακάλυψη του δράστη».

Όπως καταλαβαίνετε πρέπει πλέον να έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην "τυφλή" μας δικαιοσύνη, ότι όποιος ενοχλεί θα αίρεται το απόρρητό του, αρκεί να έχει μία καταγγελία σε βάρος του για εξύβριση, απειλή ή συκοφαντική δυσφήμηση. Τώρα πώς και με τι κριτήρια θα κρίνεται αυτό?? Τι να σας πω? Προφανώς με τα κριτήρια που κρίνονται εδώ και κάμποσα χρόνια, από τους αδέκαστους "ανακριτές" μας, τύπου Ζαγοριανού, όλες οι υποθέσεις που έχουν δημόσιο ενδιαφέρον!

Μη χάνετε την ψυχραιμία σας πάντως.
Να ξέρετε ότι οι γνωμοδοτήσεις και οι εγκύκλιοι δεν θέτουν δίκαιο αλλά προϋποθέτουν δίκαιο. Με άλλα λόγια δεν είναι νόμοι..

Διαβάστε πάλι τις αναρτήσεις μας τις σχετικές που θα τις βρείτε στα αριστερά του ιστολογίου μας, όπου είναι το μπάνερ με το λευκό περιστέρι, για την άρση του απορρήτου και την ελευθερία της έκφρασης του λόγου, στο διαδίκτυο για να είμαστε ενημερωμένοι και προχωράμε...
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!


Εφ' όπλου λόγχη λοιπόν!
Δεν μας ξέχασαν...
Εδώ είναι και μας προετοιμάζουν για να χωνέψουμε το νόμο που θα φέρουν!! .

.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Ναι στην άρση του απορρήτου σε υβριστικά ιστολόγια λέει ο Άρειος Πάγος (via enet.gr)

Υπέρ της άρσης απορρήτου στα ιστολόγια και τις ιστοσελίδες του διαδικτύου στις περιπτώσεις που οι συντάκτες τους αναρτούν υβριστικά και προσβλητικά κείμενα ή σχόλια τάχθηκε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντες, με σημερινή γνωμοδότησή του. Η γνωμοδότηση του κ. Τέντε έρχεται σε απάντηση ως προς σχετικό αίτημα γνωμοδότησης που κατέθεσε η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), ενώ υπενθυμίζεται ότι υπέρ της άρσης είχε ταχθεί και ο πρώην εισαγγελέας του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου, Γ. Σανιδάς

Το υπόλοιπο άρθρο της enet στο λινκ http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=87021

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

Η Χριστίνα είναι μία αφανής blogger που έχει κάνει φοβερό αγώνα από τις φωτιές στην Ηλεια μέχρι για τα αδέσποτα
EINAI τιμη μου που ειναι εδώ συγγραφέας
ΑΥΡΙΟ διοργανωνει μια συνεστιαση για τα αδεσποτάκια
όποιος είναι κοντα ας ερθει θα ειμαι και εγώ εκεί
και να φαμε να πιουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις
σιγουρα δεν θα πλακωθουμε....

θα σας περιμενω όσοι είστε κοντά
σαν μια ευκαιρια να ενωθουμε ...
απλα και εγώ έχω τα όρια μου
ισως τελικα ηταν πιο δύσκολο το εγχείρημα απο ό,τι περιμενα...
και πραγματα που δεν ξερετε
δεν μπορω να εχω τη Μαριαννα εδω συνεχεια να βοηθάει σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο της, για την επιτήρηση του μπλογκ μας και να την ταλαιπωρώ και αλλοι να ασκουν μονο κριτική εκ του ασφαλούς.
ουτε να νοιωθουμε μια ζωη εγκληματιες
για το παραμικρο άρθρο που ισως γραφει ενας συγγραφέας και ξέφυγε λίγο απο το θέμα...
αρκεί που όλοι γράφουν κόσμια και πολιτισμένα
αυτό φτάνει
ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ

Δε εχω πει σε κανενα ουτε για κομματα ουτε για χρωματα εδω
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΧΤΗΚΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ

Προσωπικά ξέρω πολύ λίγους άρα τι προηγούμενα μπορώ να έχω??
ευκαιρία όσοι θέλετε να γνωριστόυμε αυριο....
δεν κρυβομαι απο κανενα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ BLOGΟΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΕΟΣ
ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Τα φιλοξενούμενα αδεσποτάκια του Ζωοφιλικού Συλλόγου Ελευσίνας είναι πολλά & περιμένουν τη βοήθειά μας.

Σε μια προσπάθεια όχι μόνο να τα ενισχύσουμε αλλά και για να γνωριστούμε μέλη του Δ.Σ, πολίτες & εθελοντές σας προσκαλούμε τη Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, ώρα 7.30μ.μ στο ουζερί Μυσταγωγία, στην παραλία Ελευσίνας.

Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ (με φαγητό)

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ιατρική περίθαλψη και παρακολούθηση των άρρωστων & κακοποιημένων ζώων μας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
mail: christina_loh_1972@yahoo.gr
τηλ: 6944860451, 6972268514
ΣΤΟ FACE BOOK

Απλώνω τα χέρια μου, ξανά σε όλους!!

Τα τελευταία γεγονότα μου προξένησαν αφάνταστη θλίψη...
Θέλω να σταματήσουμε εδώ... με τους ανθρώπους που διαφωνήσαμε κάποτε υπήρξαμε αγαπημένοι @φίλοι!
Με αλληλοεκτίμηση και σεβασμό ο ένας στην άποψη του άλλου.

Δεν μπόρεσα ακόμη να καταλάβω γιατί διαφώνησαν και γιατί έφυγαν από τον κοινό μας @δρόμο...

Παρά την πικρία μου, το θέμα πρέπει να κλείσει εδώ!!!!!!!!!

Συμφωνώ με την @ πεταλουδίτσα μας,
στο σχόλιο της στην προηγούμενη ανάρτηση του @Άνεμου!


@Άνεμε
Σε καλώ δημόσια, και εγώ να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αδιαφορήσεις. Ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε. Όσοι θέλησαν κατάλαβαν, όσοι δεν θέλησαν δεν θα καταλάβουν ΠΟΤΕ! Ας συνεχίσουμε... Όποιος θέλει, έρχεται ή και ξανάρχεται, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα! Όποιος δεν θέλει ας πάει στο καλό, και ας μας αφήσει να παλεύουμε για κάτι που θεωρούμε ότι είναι όμορφο και ελπιδοφόρο:
Για την Ένωση των Μπλόγκερς, για τον κοινό τους αγώνα ενάντια στον κίνδυνο της φίμωσης και σε κάθε κίνδυνο που θα απειλήσει τους @χώρους μας.


Tα θέματα των αναρτήσεών μας συμφωνώ όπως είπε και η @πεταλουδίτσα να περιορίζονται στη θεματολογία που αφορά τη φίμωση και σε αναρτήσεις που είτε αναδεικνύουν τη δράση των μπλόγκερς είτε καλούν σε κάποια κοινή δράση τους μπλόγκερς και ας αποφύγουμε, όσο το δυνατόν, άλλα ενημερωτικά, πολιτικά κυρίως ή οικολογικά και οικονομικά θέματα, που μπορεί να μας διχάσουν, αφού εδώ συμμετέχουμε μπλόγκερς με διαφορετική πολιτική θεώρηση των πραγμάτων, και βλέπουμε τα πράγματα από την πλευρά του ο καθένας.


ΤΑ ΚΟΙΝΑ θέματα πρέπει να μας απασχολήσουν, τα άλλα ας τα αφήσουμε για τους πολιτικούς.


Άς θεωρήσουμε το θέμα της αποχώρησης ενός συνδιαχειριστή μας, μια άτυχη συγκυρία και ας προχωρήσουμε...
Σε παρακαλώ @Ανεμε και εγώ δημόσια...

Διάβασα την ανάρτησή του
@Καλίτερου, που μας παρέπεμψε με σχόλιό του.
Οι απόψεις μας στο θέμα αυτό ταυτίζονται απόλυτααα!!! Μπράβο! Προσωπικά εγώ αλλά και ο @Άνεμος, απ' ό,τι έχουμε συζητήσει, (δεν νομίζω να κάνω λάθος) είμαστε αντίθετοι στην εκπροσώπηση των μπλογκερς σε debate πολιτικών αρχηγών. Καμία δουλειά δεν έχουμε με τους πολιτικούς! Σ' ευχαριστούμε Καλίτερε!!

Και θέλω να επαναλάβω αυτό που ο @Ανώνυμος 12.43 στην προηγούμενη ανάρτηση, τόσο εύστοχα σχολίασε:

"...αυτό το blog δεν έγινε μόνο για τη φίμωση ...θα ήταν η αρχή για κάποιους που θέλησαν να διαχειριστούν τη μοίρα τους... κι αυτό είναι υπέροχο..."!!
Έτσι είναι, όπως το λέει... Είμαστε σκεπτόμενοι Έλληνες πολίτες, που θέλουμε επιτέλους να διαχειριστούμε τη μοίρα μας, χωρίς τους πολιτικούς!
Μόνο που δεν τελείωσε ακόμη τίποτε...

Συνεχίζουμε να παλεύουμε για να υλοποιήσουμε την ιδέα αυτή!!

Στο δρόμο μπαίνουν εμπόδια, βρίσκουμε εχθρούς, κάνουμε λάθη...

Όμως δεν τα παρατάμε... Προσπαθούμε να διορθώσουμε ό,τι μπορούμε και προχωράμε!!

Ζητάμε επιείκεια και κατανόηση... και απλώνουμε τα χέρια!
Σε όλους, ακόμη και σ' αυτούς που δεν μας πίστεψαν!

Στόχος μας:

Bloggers Ενωμένοι Ποτέ Νικημένοι!!!! .

UPDATE:
Μία διευκρίνηση: Ο @Ανεμος όταν είπε ότι θα βγάλει τα ονόματα των 5 που πίστεψε ότι υπονόμευσαν το μπλογκ μας, εννοούσε φυσικά τα 5
μπλογκοΟΝΟΜΑΤΑ και σε καμία περίπτωση προσωπικά στοιχεία και δεδομένα του καθενός, που άλλωστε δεν τους γνωρίζει κανείς μας ούτε και ενδιαφέρουν εν προκειμένω, κανέναν!
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!

Κάθε τι αντίθετο που λέγεται ή υπονοείται είναι εκ του πονηρού... και ελπίζω να το καταλαβαίνετε αυτό!
.

Συνεχίζει η κλίκα των ηλιθίων

I blogger per la libertà di stampa
"In piazza per una Rete senza lacci"

Συμπαρασταση απο τους Ιταλους  

ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ
Συνεχίζει η κλίκα των φιλόδοξων ...υπονομευτών του Μπλόγκ των Ενωμένων Μπλόγκερ.
Μας συμπαριστανται 2000 Ιταλοί, εκατό συντάκτες εδώ, που ψηφίσαν.
Εκατοντάδες φίλοι..και μια κλίκα ανόητων αντί να ζητήσει ένα συγνώμη συνεχίζει να διαβάλλει ενώ περίμενα ένα συγνώμη.
Δηλαδή ρε σεις θέλετε να βγάλω τα 5 ονόματα, με προκαλείτε?
Που είσαστε εσείς ρε "γυναικούλες" που βάλατε μπροστά μια κοπέλα το @σκουληκάκι??
Που κρυφτήκατε??
Το Νυχτερίδα τον ξέρετε καλά??
Ένα παιδί που έκανε αγώνα με τον Θοδωρή Τενεζο μερόνυχτα σε κρύο και καύσωνα??
ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ?
Εγώ είπα τελείωσε και εσείς συνεχίζετε??
Θέλετε ονόματα//??
μόνο για ποντίκια κάνετε να ροκανίζετε σιγά σιγά το πόδι από κανά τραπέζι
ιδεολόγοι του κώλου
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Ο ΑΝΕΜΟΣ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΕ ΛΙΓΟ
ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ!
ΑΣΧΕΤΟ
ΓΙΑΤΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
.
ANEMOS

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ BLOGGERS ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ


ΤΟ θέμα είναι λήξαν

είπα σας ευχαριστώ και άλλη φορά αποφάσεις θα παίρνονται από όλους τους συγγραφείς
πολλοί στα mail σας είπατε ότι δεν έχετε χρόνο. Σεβαστό
αυτό δεν σημαίνει ότι είσαστε ανενεργοί
Μην βγεί κανείς για να μπει άλλος θα εγγραφούμε και στη σελίδα στο word press όσοι δεν χωράμε
Υπεύθυνος το ΑΝΤΙΝΕΜΕΣΙΣ
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥ ΜΑΙΛ
antinemesis@windowslive.comΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ BLOGGERS ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΜΑΙΛ
ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ
ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
ETOIMAZOYN MEΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΜΒΡΗ
ΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ
mail@dirittoallarete.ning.com
ΤΟ ΜΑΙΛ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΜΕ
ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ

I blogger per la libertà di stampa
"In piazza per una Rete senza lacci"


I blogger per la libertà di stampa "In piazza per una Rete senza lacci"
ROMA - I blogger alzano la voce per la libertà di stampa. Sul blog Diritto alla Rete continuano ad aumentare sia le firme per la tutela della libertà della Rete, sia le adesioni in vista della manifestazione di sabato 3 ottobre. Sono tanti coloro che hanno firmato: tra loro anche Ignazio Marino, candidato alla segreteria del Pd.

I blogger denunciano "lo scarso impegno della politica nella diffusione della banda larga sul territorio e nell'alfabetizzazione informatica della popolazione", puntano il dito contro "l'inarrestabile susseguirsi di iniziative legislative volte a scoraggiare l'utilizzo della Rete" e vedono una volontà "di non consentire che la Rete giochi il ruolo che le è proprio: primo vero mezzo di comunicazione di massa ed esercizio della libertà di manifestazione del pensiero nella storia dell'umanità".

I blogger citano una serie di provvedimenti legislativi nel mirino: dal ddl Alfano attraverso il quale "si vorrebbero applicare all'intera blogosfera le disposizioni in tema di obbligo di rettifica nate per la sola carta stampata", al ddl Pecorella-Costa, con il quale ci si vuole "trasformare l'intera Rete in un immenso quotidiano e trattare tutti i suoi utenti da giornalisti, direttori o editori di giornali".

Per questo i blogger ritengono importante participare alla manifestazione del 3 ottobre, sottolineando che esiste una "questione informazione in Rete". Perché, assicurano i sottoscrittori, "se la libertà della stampa concerne il presente quella della blogosfera riguarda, oltre il presente, il futuro prossimo di ciascuno di noi"

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
Παιδιά δεν στοχοποιησαμε το συγκεκριμένο forum που είναι απίστευτο
Και μας βοήθησε πολύ στην αρχή.
Ούτε θέλω αντιπαραθέσεις
Διαφωνήσαμε μονό για ένα συγκεκριμένο άρθρο
Έληξε

Αφού υπάρχει ο διαχωρισμός. Να πάρω και μια θέση/

Μέρικά λογάκια και απο εμένα...
Με το Keep on Blogging δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά από την στιγμή που δεν συμβαίνει αυτό που ονομάζουμε διάλογος δεν με πολυ ενδιαφέρει ως θέμα.

Σε γενικές γραμμές το Ενωμένοι Bloggers είναι κατα την γνώμη μου ποιο δημοκρατικό από το συγκεκριμένο φορουμ, οπότε αφού πρέπει να χωριστούμε... τονίζω ότι έχω αποχωρρήσει είδη απο το συγκεκριμένο φορουμ, και υπογράφω για το Ενωμένοι Bloggers και με τα δυο μου τα χέρια.

Τώρα ο Άνεμος, νομίζω ότι χρειάζεται την υποστίριξη όλων των ομοιδεατών, αφού δέχετε συνεχή ύπουλη επίθεση απο κάποιο ανώνυμο Troll και οσο να είναι θα νοιώσει καλύτερα άμα ξέρει ότι συμπαραστεκόμαστε βρωντερά μαζί του.

Αυτά.
Με εκτίμηση.
Χρήστος. (Θύμα Λογοκρισίας απο Δικτυακό Φόρουμ)

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ
Eυχαριστώ

Αλλά επιμένουν μερικοί να μην ξέρουν τι θέλουν
Ρε θα βγάλετε την Πίσα καμιά φορά
δυο είσαστε
και κρυφοί
γράφετε στο forum
"Σε ένα μπλογκ υποτίθεται ομαδικό, συνήθως αποφασίζουν όλοι μαζί την πορεία του ενώ σε αυτό ίσχυε κατά τη γνώμη μου η "πολυφωνική δημοκρατία του ενός, γι' αυτό και απεχώρησα".
εννοώντας εμένα
και οι ιδιοκτήτες εκεί δεν ρωτάνε καν τι εννοεί
Λέω δημοκρατικά να το κλείσουμε και όλοι λέμε όχι
πάλι διαφωνείτε
το forum πια δεν μας αντιπροσωπεύει και να βγάλει την επωνυμία μας
μετά ας γράφει ότι του κατέβει

Το να κρεμάνε κάποιες αναρτήσεις τους οι συγγραφείς για κοινή ενημέρωση και συζήτηση,
ειδικά σε θέματα επικαιρότητας που αφορούν όλους μας, δεν νομίζω ότι είναι κακό.
Βέβαια το κύριο θέμα πάντα και ο στόχος μας είναι η ελευθερία στην έκφραση του λόγου, μέσα στο διαδίκτυο.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ FORUM
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ??
μου απαντησατε:

νομιζω οτι, ο,τι ηταν να ειπωθει εχει ειπωθει εδω
και ζητησα να μην συνεχισει αυτη η συζητηση εδω μεσα διοτι δεν μας αφορα εμας σαν φορουμ ..
τα δικα σας τα προσωπικα μπορειτε να τα πειτε μεσω μαιλς

παρακαλω να γινει σεβαστο αυτο ..

καλησπερα

οποτε μηνυματα αλλα σχετικα με το συγκεκριμμενο μονο θεμα δεν θα τα αφησω διοτι ειναι εναντια στον κανονα που ανεφερα και στην μαριαννα πιο πανω

νομιζετε οτι ειμαι κανα παιδακι που θα παιζω ολη μερα το κρυφτουλι??

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ FORUM ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ BLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΠΑΤΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΜΟΝΑΡΧΗ
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΡΓΟΣΧΟΛΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ
ΜΙΜΟΥ ΑΠΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ
EYΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ
ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ FORUM ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΙΠΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΜΟΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ Ο,ΤΙ ΛΕΩ
ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
ΕΔΩ
ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΣΥΝBLOGGER ΝΑΣΟΣ
ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ
ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

H Λούκα Κατσέλη σε αποκλειστική συνέντευξη στο blog "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" τάσσεται υπέρ των blogs και της ελευθερίας στο διαδίκτυο. Θα συζητηθεί.




Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΥ: Για την έντεχνη Μετατόπιση της Δημόσιας Ατζέντας#links

Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΥ: Για την έντεχνη Μετατόπιση της Δημόσιας Ατζέντας#links

Τα ΝΕΑ απέσυραν το χθεσινό άρθρο


Ίσως να συνετέλεσαν αντιδράσεις πολιτών, όπως και ο δικός μας σχολιασμός με την ανάρτηση Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε, ίσως να επεκράτησαν ωριμότερες σκέψεις. Δεν θέλουμε να φανταστούμε πως μπορεί να υπήρξαν διαμαρτυρίες από υψηλούς κυβερνητικούς κύκλους (τωρινούς ή επόμενους) που εισακούσθηκαν. Ίσως και από μόνη της η εφημερίδα, έστω και εκ των υστέρων (κι αυτό σωστό είναι) αντελήφθη το ατόπημά της.

Γεγονός είναι ότι όλο το άρθρο με την σύνθεση της νέας κυβέρνησης που θα προέκυπτε από τις εκλογές αποσύρθηκε. Παρέμεινε μόνο ο τίτλος Κυβέρνηση 4 ταχυτήτων με παλιούς και νέους και τέσσερις ανώδυνες αράδες: "Τη συγκρότηση ενός Υπουργικού Συμβουλίου με μειωμένο σημαντικά τον συνολικό αριθμό υπουργών και υφυπουργών έχει προαναγγείλει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συνηθίζει να επαναλαμβάνει στους συνομιλητές του ότι αυτή θα είναι «η πρώτη πράξη κήρυξης της καθολικής μάχης κατά της κρατικής σπατάλης».

ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΔΩ ΓΕΝΝΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ

Τα blogs δεν είναι η κακοπληρωμένη βίζιτα σας...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει αντιληπτό στους πολιτικούς, στους πολιτευόμενους και στους πολιτευμένους, στους πολιτικάντηδες και στους «επαγγελματίες» της πολιτικής ότι τα blogs δεν είναι η κακοπληρωμένη βίζιτα που χρησιμοποιείται όποτε εκείνοι χρειάζονται προβολή και όπλα για το πόλεμο στους αντιπάλους και όταν έρχεται η προσωπική κριτική, να αρχίζει η "περιθωριοποίηση" και σπίλωσή τους με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, ποινικά κολάσιμους.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουν, για το καλό της δημοκρατίας, της προόδου της κοινωνίας των πολιτών και για την δόμηση ενός υγιούς κοινωνικού διαλόγου ότι το διαδίκτυο και τα blogs δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται με τη λογική της «καπότας». Δεν είναι μέσα μιας χρήσης.

Τρανό παράδειγμα αυτής της πεπαλαιωμένης αντίληψης, είναι το φαινόμενο της δημιουργίας εκατοντάδων προφίλ υποψήφιων πολιτικών στο facebook με την έναρξη των εκλογών.

Η λογική της ξεπέτας και του «ότι αρπάξουμε» από διαδικτυακή προβολή πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Για το καλό τους και για το καλό μας.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ



ΣΑΣ πληροφορώ ότι οι εκατό συγγραφείς δεν είναι αρκετοί
νοιώθω άσχημα γιατί παιδιά μας στέλνουν μηνύματα να συμμετάσχουν και δεν χωράμε άλλους.

οι ιταλοί bloggers μας στελνουν συμπαραστάσεις

Κάποιος, πρώην συνδιαχειριστής μας, που αποχώρησε, χωρίς να εκφράσει σε κανένα μας, τουλάχιστον από τους ιδρυτές, αυτού του μπλογκ, που διαφώνησε, έγραψε στο forum μας:

"το συγκεκριμενο blog έτσι ή αλλιως εχει "ξεφυγει" απο τους λογους για τους οποιους φτιαχτηκε και απο μια μερια ειναι φυσικο, δεν μπορουν να καλουπωθουν 100 συγγραφεις
ειναι ανεφικτο"
ΑΠΑΝΤΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ  ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΕΡΗΜΗΝ ΜΟΥ.

Το μπλογκ μας, κρατιέται ζωντανό και μέσα κινούνται 100 άνθρωποι, με ευγένεια, πολιτισμένα, διαφωνώντας ή συμφωνώντας και είναι πάντα σε ετοιμότητα αν χρειαστεί να αναδείξουν και να προβάλουν ένα κοινό πρόβλημα είτε αφορά τη φίμωσή μας είτε κάτι άλλο, που απασχολεί την επικαιρότητα.

Και στη συνέχεια τέθηκε ο προβληματισμός των υπόλοιπων συζητητών μήπως το μπλογκ μας
δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης γιατί ίσως απομακρύνθηκε ο φόβος για ενδεχόμενη φίμωση των μπλογκς ειδικά τώρα που αλλάζει η κυβέρνηση.

Πιστεύετε οτι απομακρύνθηκε ο φόβος? και οτι επειδή αλλάζει η κυβέρνηση όλα καλά??
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ
ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ BLOGS
Μέσα στον τελευταίο μήνα έχουν γίνει 10 μηνύσεις σε blogs.
Αυτός είναι ο ύπουλος πόλεμος.
Ακόμα και για δημοσκοπήσεις.

AKOMA KAI EMENA MOY EΣΤΕΙΛΑΝ ΜΑΙΛ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Συνεχίζουμε να πορευόμαστε ενωμένοι... και μετά τις εκλογές
έγραψε η Μαριάννα


ΣΤΟ FORUM MAΣ:
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΚΑΙ ΛΕΕΙ:
"Σε ένα μπλογκ υποτίθεται ομαδικό, συνήθως αποφασίζουν όλοι μαζί την πορεία του ενώ σε αυτό ίσχυε κατά τη γνώμη μου η "πολυφωνική δημοκρατία του ενός, γι' αυτό και απεχώρησα".

Όποιος θέλει να κλείσει η σελίδα, γιατί αυτό κατάλαβα "ο κάποιος ένας", ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ενω εχει αποχωρήσει, χωρίς καν να μας πει που διαφωνεί κι αν μπορούμε να διορθώσουμε τυχόν σφάλμα μας, ας γίνει ψηφοφορία από τους εκατό συγγραφείς.
για να αποδειξω οτι δεν ειμαι εγω μονο
Δημοκρατικά αν 51 και πάνω από τους 100 συγγραφείς πουν να κλείσει το κλείνω τώρα,
αλλιώς μερικοί ας κλειστείτε στο δύστυχο μεμψίμοιρο καβούκι σας και να καταναλώνεστε σε συζητήσεις καφενείου, βγάζοντας τα προσωπικά σας, υποκειμενικά ελατήρια που δεν μας αφορούν.

Εστειλα σχετικά μηνύματα. Αν η πλειοψηφια πει ναι το κλείνουμε αμέσως. "Που φανήκαμε ότι εφαρμόζουμε "τη δημοκρατική πολυφωνία του ενός"??

Το θέμα της φίμωσης δεν τελείωσε ούτε τελειώνει ποτέ.
προς το παρόν το αποφύγαμε να το περάσουν μέσα στο κατακαλόκαιρο τότε που υπήρχαν οι βάσιμες υπόνοιες να κατεβάσουν σχετικό νομοσχέδιο μέσαστον Αύγουστο.
Όμως το θέμα της φίμωσης των μπλογκ πάντα κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας, γιατί πάντα ενοχλεί την εξουσία και μην αυταπατώμαστε ότι όταν έρθουν άλλοι στα πράγματα θα μας χαριστούν!

Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα πάντα.
Και για να γίνει αυτό πρέπει να παραμείνει το μπλογκ των ενωμένων ζωντανό και με τους συντάκτες του σε ενέργεια.
Το να κρεμάνε κάποιες αναρτήσεις τους οι συγγραφείς για κοινή ενημέρωση και συζήτηση,
ειδικά σε θέματα επικαιρότητας που αφορούν όλους μας, δεν νομίζω ότι είναι κακό.
Βέβαια το κύριο θέμα πάντα και ο στόχος μας είναι η ελευθερία στην έκφραση του λόγου, μέσα στο διαδίκτυο.

Επειδή στεναχωρέθηκε η Μαριάννα που έχει κάνει τόσο αγώνα για πολλά θέματα
και αφού δημιουργήθηκε αυτό το θέμα:

επαναλαμβανω


Δημοκρατικά αν 51 και πάνω από τους 100 συγγραφείς πουν να κλείσει το κλείνω τώρα,

Ο κίνδυνος να διαλύσουμε κάτι που όλοι μας παλέψαμε να ενώσουμε, είναι μεγάλος, προς μεγάλη χαρά αυτών που δεν θέλουν τη φωνή μας ενωμένη!!

ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Μία ωραία και επίκαιρη ιδέα!

Μια ομάδα νεαρών βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας ενάντια στην καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγελα Μέρκελ. Συγκεκριμένα οι νεαροί εμφανίστηκαν ανάμεσα στο πλήθος που παρακολουθούσε την ομιλία της Καγκελάριου στο Αμβούργο, όμως αντί για την αποδοκιμάσουν, την επιδοκίμασαν και μάλιστα με τέτοιο ενθουσιασμό που έγιναν ενοχλητικοί τόσο για τους γύρω τους, όσο και για την ίδια την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία κάθε φορά που τελείωνε μια πρότασή άκουγε το επιφώνημα «Γιέααα!» .

«Της επιστρέφουμε τις βλακείες με τις οποίες μας λούζει», εξήγησε ένας από τους διοργανωτές αυτής της κίνησης, που στόχο είχε να δείξει ότι συμμετέχοντες δεν είναι άβουλοι πολίτες που συμφωνούν άκριτα με τις κυβερνητικές διακηρύξεις.

Η «φάρσα» τους επαναλήφθηκε και στη Φραγκφούρτη ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνουν και στην ομιλία της Μέργκελ στο Βερολίνο.

Οι «ενοχλητικοί και φωνακλάδες» νεαροί οργανώνονται μέσω μέσω Ιντερνετ, μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα και προσκλήσεων σε σελίδες όπως το Facebook, το Twitter κλπ αποδεικνύοντας ότι τα flash-mobs, όπως αποκαλούνται, είναι μια από τις πλέον αποτελεσματικές μορφές συνεννόησης και αφύπνισης συνειδήσεων.

Ενδεικτικό είναι ότι μέσα σε αυτήν την εβδομάδα από το Κίεβο και το Αμβούργο μέχρι το Παρίσι και το Λονδίνο πραγματοποιήθηκαν ποικίλες δράσεις, όπως αυτές για την Ημέρα της Ειρήνης και την ομιλία της Μέρκελ, αλλά και την έκκληση προς τους διεθνείς ηγέτες να αναλάβουν πρωτοβουλίες εν όψει της Συνόδου της Κοπεγχάγης για το Κλίμα. Κοινό σημείο όλων είναι ότι διοργανώθηκαν μέσω flash-mobs.

Το άρθρο είναι από το tvxs

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Ο εφιάλτης μαζικών αναγκαστικών εμβολιασμών μόλις άρχισε!

Αμφιβάλω πολύ αν αυτή η είδηση έπαιξε στα μεγάαααααλα ΜΜΕ... και γιατί άλλωστε? για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια?

Θα έλεγα φυλαχτείτε πάση θυσία -Συναγερμός!, αν δεν αισθανόμουν μια ευθύνη στο να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας στα όσα έρχονται...

Ήδη οι περισσότερες χώρες πέρασαν με διαδικασίες "ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμε" τη φάση έγκρισης των εμβολίων και κατέβασαν τα όρια ασφαλείας προκειμένου να συμπεριλάβουν έγκυες γυναίκες και παιδιά κάτω των τριών ετών στα φοβερά και απάνθρωπα σχέδια τους!

Η Κίνα πρώτη θα ξεκινήσει απ' ότι φαίνεται τους μαζικούς εμβολιασμούς στον πληθυσμό της, ενώ και η Γερμανία δηλώνει πανέτοιμη για μία από τις μαζικότερες καμπάνιες εμβολιασμών της ιστορίας της...

Στις ΗΠΑ τρέχει με καλπάζοντα ρυθμό τόσο η αντίσταση όσο και οι δοκιμές, με αποτέλεσμα να γίνονται εμφανέστατα τα παράλογα των κυβερνώντων...

Νοσοκόμες στις ΗΠΑ,απολύονται επειδή δε δέχονται να εμβολιαστούν.
Στρατευμένοι στις ΗΠΑ γίνονται πειραματόζωα και πεθαίνουν σε "καραντίνες"... (βλέπε προηγούμενη ανάρτηση)...

Γιατροί ανά τον κόσμο φωνάζουν για τον "ιατρικό φασισμό" που πανε να επιβάλουν -ενώ ήδη είχε επικρατήσει ως στάση της επικρατούσας ιατρικής σχολής 
Πριν λίγες μέρες, ο ενημερωμένος από την ακτιβιστική ομάδα πολιτών, που ανέλαβε την προώθηση της υπόθεσης στα Αμερικανικά δικαστήρια, αναλυτής του FOX NEWS Andrew Napolitano, περιέγραφε τον απαράδεκτο αντισυνταγματικό νόμο που τέθηκε πρόσφατα σε ισχύ στη Μασσαχουσέτη, ο οποίος θα επιτρέψει στον κυβερνήτη να εξαγγείλει "κατάσταση έκτακτης ανάγκης" η οποία θα επιτρέψει στην αστυνομία να μπει στα σπίτια των πολιτών και να τους εμβολιάσει με τη βία. Ο Gerald Celente είπε σχετικά "μήπως άρχισε η 2η αμερικανική επανάσταση"?...




Εγώ με τη σειρά μου βλέπω μια παγκόσμια επανάσταση να σιγοβράζει... Μπορεί να μετατραπεί στο σημείο-κλειδί που θα ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση της αδικίας, του φόβου, της βίας, της χειραγώγησης και της τρομοκράτησης του παγκόσμιου πληθυσμού. Ίσως η ανθρωπότητα μπροστά στα απανωτά και εξόφθαλμα πλέον τερατουργήματα των "ισχυρών διεστραμμένων" να βρει το κουράγιο στην αλληλεγγύη και τη συσπείρωση και να αντιστρέψει την κατάσταση, βάζοντας τα πρώτα λιθαράκια για την οικοδόμηση της μεγάλης προσδοκώμενης αλλαγής...

Αυτό βέβαια μπορεί να θεωρηθεί εφικτό μόνο εάν μιλάμε για μία ανθρωπότητα που λίγο πολύ αρχίζει να κατανοεί το στήσιμο της "μεγάλης πλεκτάνης" εις βάρος της, από μια χούφτα διεστραμμένους "Κροίσους" και τα ανά τον κόσμο -συνειδητά και μη- "τσιράκια" τους. Και μπορεί η επαναστατημένες συνειδήσεις να αποζητούν την αλλαγή, όμως και το "αντίπαλο δέος" που αποζητά τη "διαιώνιση" της κυριαρχίας του στον κόσμο, θα βρει και θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να πνίξει τα θέλω των ανθρώπων... ακόμη και με τη βία, ακόμη και προκαλώντας ένα οποιοδήποτε πόλεμο... Και στο σημείο αυτό είμαστε συνυπεύθυνοι, διότι στους πολέμους τους, εμάς τους απλούς πολίτες και τα δικά μας σώματα στέλνουν στη μάχη...  Αν αρνιόταν να πολεμήσουν οι απλοί φαντάροι, πόλεμος δεν θα γινόταν στον αιώνα τον άπαντα...

Δεν εθελοτυφλώ φυσικά όσο και αν θεωρώ απαραίτητη την ανατροπή της "νόμιμης τυραννίας" που μας επιβλήθηκε από τους ηγέτες του "παγκόσμιου φασισμού"...

Εδώ για ένα πρόσκαιρο βόλεμα, μερικές χιλιάδες συμπολίτες μας, έσπευσαν να ενταχθούν στις αγκάλες του κόμματος που ηγείται ο "bravo Yorgo", αντί να τους φτύσουν όλους τους καραγκιόζηδες ασχέτως κόμματος...

Και όσο η προπαγάνδα και η επιπολαιότητα -παρέα με την ανοησία και την αμνησία- δεσπόζουν ως ποιότητες σε μεγάλη μερίδα συνειδήσεων... θεωρητικά απέχουμε πολύ από τέτοια ομοψυχία και συσπείρωση ενάντια σε όλα τα κακώς κείμενα του κατεστημένου...

Ωστόσο ίσως όταν ο κίνδυνος της δηλητηριασμένης "σύριγγας" φτάνει πλέον κοντά στο δικό μας μπράτσο... ίσως και να τολμήσουν ακόμη περισσότεροι να δούν και να πουν της αλήθεια με το όνομα της. Να αποφασίσουν να μη σκύβουν άλλο και να αρχίσουν να παλεύουν για την ίδια τους τη ζωή...

Τι να μας κάνει το βόλεμα σε μια "θεσούλα" που αύριο δεν θα μας χρησιμεύει σε τίποτε απολύτως αφού θα έχουμε προδώσει και την τελευταία σπίθα ελεύθερου πνεύματος μέσα μας? Όταν για να την αποκτήσουμε τη μίζερη θεσούλα, θα έχουμε θυσιάσει ακόμη και την υγεία ή τη ζωή τη δική μας και του παιδιού μας? Για ποιόν τη θυσιάζουμε τη συνείδηση μας? Για ποιό παρόν και ποιό μέλλον?...

Όταν, ενώ χιλιάδες άνθρωποι φωνάζουν για το "εμβολιαστικό τέρας" που ετοιμάζουν να ρίξουν κατά πάνω μας
  • μετά τα τέρατα των αεροψεκασμών-chemtrails, που δρουν ως ενισχυτές εξάπλωσης των ιών, 
  • τον κλιματολογικό μπαμπούλα, που μας στερεί με την τρέλα τους τον ίδιο το ζωογώνο ήλιο και μας τον αντικαθιστά 
  • με λάμπες δηλητήρια-και καλά "οικονομίας", 
  • μετά τις τρελές συχνότητες της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (π.χ.κινητής τηλεφωνίας) που καταδυναστεύουν τη ζωή μας... έτσι για να αναφέρω μερικά από τα "τέκνα" των φασιστοειδών του κόσμου...
τι περιμένουμε από τις "εσπευσμένες" εκλογές? -που πανε χέρι-χέρι και με ανάλογες εκλογές που έχουν στις 27.09 και στη Γερμανία παρακαλώ...-τέτοιο timing...

Το μόνο που μας μένει είναι, όπως είπε και κάποιος φίλος εδώ, να φωνάζουμε μέχρι να ματώσουν τα αυτιά τους να μας ακούνε!

Και αυτό ετοιμάζουν για τις 29 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη νοσοκόμες, ακτιβιστές και πολίτες που μάχονται ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς!



Σύντομα φαντάζομαι θα ακολουθήσουν παρόμοιες κινήσεις σε όλες τις χώρες του κόσμου με διαδηλώσεις και εκδηλώσεις αντίστασης στους μαζικούς εμβολιασμούς.

Κι αν ούτε τότε δεν "ξυπνά" η πλειοψηφία... ε, τότε RUN AWAY που λέει και ο φίλος μας ο Μιχάλης εδώ, προκειμένου να προστατευθούν τουλάχιστον όσοι συνειδητοποιούν το μέγεθος του κινδύνου που ορμά προς το μέρος μας...

Δεν θα πω πως ελπίζω οτιδήποτε... Δεν ελπίζω τίποτε.

Μάχομαι όμως για την αλήθεια και εκεί θα παραμείνω: ελεύθερο μαχόμενο ανυπότακτο πνεύμα -τους αρέσει δεν τους αρέσει...


Αυτή είναι η κυριούλα που βρίζει τα blogs;;;

Η κυρία αυτή είναι το πουλέν του Κύρτσου στη Citypress. Η κυρία αυτή έδωσε ανταπόκριση στη guardian και αναφέρει "τρέχοντα δημοσκοπικά ευρήματα" και συγκεκριμένα τη διαφορά των δύο μεγάλων κομμάτων.

Η κυρία αυτή λοιπόν ενέκρινε το εμετικό και συκοφαντικό για τα Blogs άρθρο όπου τα συνέδεε με τους παιδεραστές στο facebook και ότι άλλη γκαιμπελίστική βλακεία μπορούσε να γράψει.

Ενώ όλοι βρίζουν τα blogs για τις διαρροές των δημοσκοπήσεων παρά την απαγόρευση, η κυριούλα γράφει κανονικά και με το νόμο δημοσκοπικά αποτελέσματα παρά την απαγόρευση.

Αυτό για να δουν μερικοί μερικοι ποιούς πραγματικά ενοχλούν τα blogs και ποιοί είναι οι πραγματικοί εκβιαστές μέσω των blogs. Θα τους βρείτε στις κύριες εφημερίδες και μέσα.

Γρίπη.. Τι δεν μας λένε για τα εμβόλια..

Το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται ποτέ "

James R. Shannon,τέως διευθυντής αμερικανικού εθνικού συμβουλίου υγείας.

"Tα παιδιά που εμβολιάζονται για γρίπη έχουν 3 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσηλευτούν για γρίπη"

Children Who Get Flu Vaccine Have Three Times Risk Of Hospitalization For F…

Οι θάνατοι (κυρίως παιδιών) σε Αφρική και Ασία είναι μόνον από ελονοσία 3000 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Γιατί αυτό δεν αποτελεί καν είδηση ενώ "η πανδημία" με τα ελάχιατα θύματα μονοπωλεί τα ΜΜΕ, κινητοποιεί παγκόσμιους οργανισμούς και κυβερνήσεις;


1. Κηρύσσεται πανδημία, κινητοποιούνται κυβερνήσεις, ξοδεύονται εκατομμύρια για τη γρίπη των χοίρων με 145
θύματα λιγότερα απ΄ αυτά που προκαλούν κάθε χρόνο οι κεραυνοί (1170 θύματα το χρόνο) και αμελητέα μπροστά στα θύματα της εποχιακής γρίπης που ανέρχονται σε 250.000 έως 500. 000. Time Magazine June 11, 2009 ενώ τo 98% των νοσούντων αναρρώνει χωρίς καμμιά θεραπεία.

.

2. Σε Γαλλία, Αγγλία, Αμερική Readying Americans for Dangerous, Mandatory Vaccinations -(και έπονται.....) μεθοδεύεται υποχρεωτικός εμβολιασμός (με κυρώσεις για όποιον επιμείνει να αυτοδιαχειριζεται το σώμα του), ενώ είναι γνωστό ότι :

.

(α) Τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά.Το παραδέχεται τηλεφωνικά ακόμη και ο παρασκευαστής (http://www.youtube.com/watch?v=az5aAwr4ugE)

.

(β) Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα
Το 1918-19, κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης των πτηνών, μόνον οι στρατιώτες και άλλα άτομα που είχαν εμβολιασθεί κατά της γρίπης αρρώστησαν και πέθαναν,
Εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από το θανατηφόρο εμβόλιο για το οποίο ο οργανισμός δεν είχε φυσική άμυνα.
Αυτοί που αρνήθηκαν το εμβόλιο παρέμειναν υγιείς, μολονότι βοηθούσαν τους αρρώστους και μετέφεραν τους νεκρούς. Ομοίως και από τον εμβολιασμό το 1976, για την τότε πανδημία των χοίρων οι άνθρωποι πέθαναν και πολλοί παρέλυσαν από το εμβόλιο και όχι από τον ιό των χοίρων. Officials Are Urged to Heed Lessons of 1976 Flu Outbreak

Από τους 145 θανάτους της σημερινής "πανδημίας οι 128 είναι στο Μεξικό στο οποίο είχε προηγηθεί δωρεάν εμβολιασμός του πληθυσμού.

.

(γ) Οι εταιρίες παρασκευής των εμβολίων έχουν ασυλία σε περίπτωση ανήκεστων βλαβών


(δ) Δες τε στο YouTube την προπαγάνδα και τον εκφοβισμό των εταιριών για να προωθήσουν το εμβόλιο για την γρίπη των χοίρων το 1976 (
Στο τέλος της διαφήμισης δείχνει το πρόσωπο μιας γυναίκας να παίρνει τη μορφή χοίρου)

.

3. Το πολυδιαφημιζόμενο Tamiflu (εταιρίας συμφερόντων τέως αντιπροέδρου USA, Cheney) έχει από το 2007 απαγορευτεί στην Ιαπωνία για παιδιά γιατί προκάλεσε (14) θανάτους και ανήκεστες βλάβες ενώ η προβλεπόμενη από την εταιρία επωφελής δράση του είναι συντόμευση μόνον της ανάρρωσης κατά μία ή μιάμιση ημέρα εδώ.

4. Αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της γρίπης είναι η επαρκής ποσότητα βιταμίνης D η οποία ενεργοποιείται με έκθεση στον ήλιο.( η έξαρση το χειμώνα οφείλεται στην έλλειψη της βιταμίνης αυτής λόγω ανεπαρκούς έκθεσης στον ήλιο)..

.

4. Δεν υπάρχει οργανισμός που να ελέγχει τι περιέχεται στα εμβόλια.
Για παράδειγμα, αυτό το Φεβρουάριο,
ο μεγαλύτερος παρασκευαστής εμβολίων Baxter έφτιαξε εμβόλιο που περιείχε ζωντανό ιό της γρίπης των πτηνών και ανθρώπινο ιό και έστειλε αυτό το "εμβόλιο" σε 18 χώρες, ελπίζοντας ότι κανείς δεν θα παρατηρήσει ότι περιέχει τον ιό της γρίπης των πτηνών.

Όμως, η Τσεχοσλοβακία το δοκίμασε πρώτα σε παπαγάλους και οι παπαγάλοι πέθαναν και αποκαλύφθηκε η φύση του "εμβολίου".

.

Η ίδια εταιρεία απέκτησε δικαιώματα για την παραγωγή του νέου εμβολίου για τη γρίπη των χοίρων και αναμένεται να το έχει έτοιμο τον Ιούλιο.
Κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει να κάνουν το ίδιο "σφάλμα. και πάλι.


Παρόλο που το φιάσκο της Baxter προκάλεσε οργή στην Ευρώπη,
τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική δεν ανέφεραν καν το γεγονός (Ούτε στην Ελλάδα, φυσικά. Οι αρμόδιοι θεώρησαν πιο σοβαρό να ασχοληθούν με την αθώα "φραπελιά").
.

5. Πρόσφατα, Αυστραλή Δημοσιογράφος- Ερευνήτρια έχει εκφράσει κατηγορίες εναντίον ΠΟΕ, Φαρμακοβιομηχανιών και Αμερικανικών Παραγόντων για Βιοτρομοκρατία και Πρόθεση μαζικών δολοφονιών

Journalist Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder


Έλαβα το παραπάνω άρθρο μέσω email..

Πιστεύω πως είναι ενδιαφέρον και αξίζει να το διαβάσουν όσο γίνεται περισσότεροι..

Προσωπικά πάντως δε θα έκανα το εμβόλιο, έτσι & αλλιώς.


Roadartist in athens

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ... ΤΣΙΡΥΖΑΙΩΝ Ο .. ΛΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ 1

ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΛΑΚΗΗΗΗ

[TSIMP-LAK.jpg]

ΦΡΕΣΚΟΣ

Η παρακολούθηση των Bloggers !!!



Κάποιοι μας παρακολουθούν, τους ευχαριστούμε !!!

ΑΠΟ:

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Ερχόνται εκλογές και σας εξασφαλίσαμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΜΕΡΟΣ 1ο




ΜΕΡΟΣ 2ο





Και μή ξεχνάτε για ακόμη περισσότερα να επισκέπτεστε το

Ιδού η γκάφα του εισαγγελέα με την άσκηση δίωξης στο trοktiko! - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ

[DEND.jpg]

Μετά την άσκηση δίωξης στο troktiko για την δημοσίευση εκτίμησης-άποψης για το εκλογικό αποτέλεσμα και ΌΧΙ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΥ ο e-lawyer(ειδικός σε αυτά)ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ το τοπίο με τον ισχύοντα ΝΟΜΟ που ουσιαστικά ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ αυτή την συγκεκριμένη δημοσίευση που έκανε το troktiko!

Εμείς βέβαια δεν είμαστε gr αλλά com και υπαγόμαστε σε άλλο καθεστώς. Ποιος θα απαγορεύσει στο CNN.COM να βάλει δημοσκόπηση; ΚΑΝΕΝΑΣ; Αυτό ισχύει και σε όλα τα com.

Διαβάστε το κ.Εισαγγελέα και κύριοι της δίωξης:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ??


Πρωτου αντιγράψω απο το φίμωτρο να πω οτι δημοσιευω την δικη μου ψηφοφορια και ας μου κανουν μηνυση
ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ






ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ??

ΝΔ
  57 (24%)

ΠΑΣΟΚ
  80 (34%)

ΛΑΟΣ
  25 (10%)

ΣΥΡΙΖΑ
  15 (6%)

ΚΚΕ
  8 (3%)

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ
  9 (3%)

ΠΑΜΕ
  4 (1%)

ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ
  5 (2%)

ΛΕΥΚΟ ΑΚΥΡΟ
  4 (1%)

ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ
  23 (10


ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ!...

Μας έστειλαν κλήση για Προκαταρκτική Εξέταση γιατί έχει ασκηθεί Ποινική Δίωξη εις βάρος μας από τον Εισαγγελέα. Γιατί; Επειδή λέει παραβιάσαμε το νόμο για τη δημοσίευση δημοσκοπήσεων! Ποιοι; Εμείς, που δεν είμαστε ΜΜΕ, σύμφωνα με όλες τις διατάξεις της Νομοθεσίας και του Συντάγματος. Κατ'εντολή του Μαξίμου, προσπαθούν να μας φιμώσουν. Μάλιστα η κλήση είναι προσωποποιημένη σε δημοσιογράφο-πολιτικό συντάκτη που ουδεμία σχέση -παρα τα φημολογούμενα- με το blog (σβήσαμε το όνομά του για ευνόητους λόγους). Έχει πάθει πανικό ο Καραμανλής. Προσπαθεί να μας εκδικηθεί. Το δικό μας επιχείρημα ΔΕΝ είναι ότι ανήκουμε στην Αμερικανική νομοθεσία. Αυτό είναι επιχείρημα που δεν στέκει νομικά και πολιτικά. Το δικό μας επιχείρημα είναι ότι ΔΕΝ ανήκουμε -σύμφωνα με τη νομοθεσία- στα ΜΜΕ. Το blog είναι προσωπικό ημερολόγιο και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να το διαβάζει. Θα πρέπει λοιπόν να συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε δημοσκοπήσεις; Όλες τις δημοσκοπήσεις που μαθαίνουμε από τις πηγές μας γιατί δεν υπαγόμαστε στον συγκεκριμένο νόμο. 

ΑΠΟ ΦΙΜΩΤΡΟ