2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Γρίπη.. Τι δεν μας λένε για τα εμβόλια..

Το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται ποτέ "

James R. Shannon,τέως διευθυντής αμερικανικού εθνικού συμβουλίου υγείας.

"Tα παιδιά που εμβολιάζονται για γρίπη έχουν 3 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσηλευτούν για γρίπη"

Children Who Get Flu Vaccine Have Three Times Risk Of Hospitalization For F…

Οι θάνατοι (κυρίως παιδιών) σε Αφρική και Ασία είναι μόνον από ελονοσία 3000 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Γιατί αυτό δεν αποτελεί καν είδηση ενώ "η πανδημία" με τα ελάχιατα θύματα μονοπωλεί τα ΜΜΕ, κινητοποιεί παγκόσμιους οργανισμούς και κυβερνήσεις;


1. Κηρύσσεται πανδημία, κινητοποιούνται κυβερνήσεις, ξοδεύονται εκατομμύρια για τη γρίπη των χοίρων με 145
θύματα λιγότερα απ΄ αυτά που προκαλούν κάθε χρόνο οι κεραυνοί (1170 θύματα το χρόνο) και αμελητέα μπροστά στα θύματα της εποχιακής γρίπης που ανέρχονται σε 250.000 έως 500. 000. Time Magazine June 11, 2009 ενώ τo 98% των νοσούντων αναρρώνει χωρίς καμμιά θεραπεία.

.

2. Σε Γαλλία, Αγγλία, Αμερική Readying Americans for Dangerous, Mandatory Vaccinations -(και έπονται.....) μεθοδεύεται υποχρεωτικός εμβολιασμός (με κυρώσεις για όποιον επιμείνει να αυτοδιαχειριζεται το σώμα του), ενώ είναι γνωστό ότι :

.

(α) Τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά.Το παραδέχεται τηλεφωνικά ακόμη και ο παρασκευαστής (http://www.youtube.com/watch?v=az5aAwr4ugE)

.

(β) Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα
Το 1918-19, κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης των πτηνών, μόνον οι στρατιώτες και άλλα άτομα που είχαν εμβολιασθεί κατά της γρίπης αρρώστησαν και πέθαναν,
Εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από το θανατηφόρο εμβόλιο για το οποίο ο οργανισμός δεν είχε φυσική άμυνα.
Αυτοί που αρνήθηκαν το εμβόλιο παρέμειναν υγιείς, μολονότι βοηθούσαν τους αρρώστους και μετέφεραν τους νεκρούς. Ομοίως και από τον εμβολιασμό το 1976, για την τότε πανδημία των χοίρων οι άνθρωποι πέθαναν και πολλοί παρέλυσαν από το εμβόλιο και όχι από τον ιό των χοίρων. Officials Are Urged to Heed Lessons of 1976 Flu Outbreak

Από τους 145 θανάτους της σημερινής "πανδημίας οι 128 είναι στο Μεξικό στο οποίο είχε προηγηθεί δωρεάν εμβολιασμός του πληθυσμού.

.

(γ) Οι εταιρίες παρασκευής των εμβολίων έχουν ασυλία σε περίπτωση ανήκεστων βλαβών


(δ) Δες τε στο YouTube την προπαγάνδα και τον εκφοβισμό των εταιριών για να προωθήσουν το εμβόλιο για την γρίπη των χοίρων το 1976 (
Στο τέλος της διαφήμισης δείχνει το πρόσωπο μιας γυναίκας να παίρνει τη μορφή χοίρου)

.

3. Το πολυδιαφημιζόμενο Tamiflu (εταιρίας συμφερόντων τέως αντιπροέδρου USA, Cheney) έχει από το 2007 απαγορευτεί στην Ιαπωνία για παιδιά γιατί προκάλεσε (14) θανάτους και ανήκεστες βλάβες ενώ η προβλεπόμενη από την εταιρία επωφελής δράση του είναι συντόμευση μόνον της ανάρρωσης κατά μία ή μιάμιση ημέρα εδώ.

4. Αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της γρίπης είναι η επαρκής ποσότητα βιταμίνης D η οποία ενεργοποιείται με έκθεση στον ήλιο.( η έξαρση το χειμώνα οφείλεται στην έλλειψη της βιταμίνης αυτής λόγω ανεπαρκούς έκθεσης στον ήλιο)..

.

4. Δεν υπάρχει οργανισμός που να ελέγχει τι περιέχεται στα εμβόλια.
Για παράδειγμα, αυτό το Φεβρουάριο,
ο μεγαλύτερος παρασκευαστής εμβολίων Baxter έφτιαξε εμβόλιο που περιείχε ζωντανό ιό της γρίπης των πτηνών και ανθρώπινο ιό και έστειλε αυτό το "εμβόλιο" σε 18 χώρες, ελπίζοντας ότι κανείς δεν θα παρατηρήσει ότι περιέχει τον ιό της γρίπης των πτηνών.

Όμως, η Τσεχοσλοβακία το δοκίμασε πρώτα σε παπαγάλους και οι παπαγάλοι πέθαναν και αποκαλύφθηκε η φύση του "εμβολίου".

.

Η ίδια εταιρεία απέκτησε δικαιώματα για την παραγωγή του νέου εμβολίου για τη γρίπη των χοίρων και αναμένεται να το έχει έτοιμο τον Ιούλιο.
Κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει να κάνουν το ίδιο "σφάλμα. και πάλι.


Παρόλο που το φιάσκο της Baxter προκάλεσε οργή στην Ευρώπη,
τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική δεν ανέφεραν καν το γεγονός (Ούτε στην Ελλάδα, φυσικά. Οι αρμόδιοι θεώρησαν πιο σοβαρό να ασχοληθούν με την αθώα "φραπελιά").
.

5. Πρόσφατα, Αυστραλή Δημοσιογράφος- Ερευνήτρια έχει εκφράσει κατηγορίες εναντίον ΠΟΕ, Φαρμακοβιομηχανιών και Αμερικανικών Παραγόντων για Βιοτρομοκρατία και Πρόθεση μαζικών δολοφονιών

Journalist Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder


Έλαβα το παραπάνω άρθρο μέσω email..

Πιστεύω πως είναι ενδιαφέρον και αξίζει να το διαβάσουν όσο γίνεται περισσότεροι..

Προσωπικά πάντως δε θα έκανα το εμβόλιο, έτσι & αλλιώς.


Roadartist in athens

3 σχόλια:

marianaonice είπε...

Ούτε εγώ θα το κάνω στην κόρη μου road!!
Η νονά της και ο νονός της που είναι γιατροί το ίδιο μου σύστησαν καθώς και η παιδίατρός της.

Antinemecis είπε...

Kανένας λογικός άνθρωπος δεν πρέπει να το κάνει!
Αν τα πράγματα είναι όπως περιγράφονται και σε κάποιες χώρες υποχρεώνουν σε εμβολιασμό, τότε το εμβόλιο εξυπηρετεί πολύ πιο επικίνδυνο σκοπό από την κερδοσκοπία των φαρμακοβιομηχανιών!
Τα παραπάνω τα έχω διαβάσει εδώ και καιρό. Θα βρείτε και άλλα στο free inquiry και στο Αγης Γηος. Και φυσικά με μία έρευνα στο διαδύκτιο...
Χωρίς να θέλω να υπερβάλω, κάνοντας μία σκέψη και συνδεοντάς το με την οικονομική κρίση...
Μήπως δε συνδέεται απλώς με τα υπερκέρδη των βιομηχανιών και είναι μία παράμετρος μόνο...;
Μήπως θέλουν να βγάλουν και μερικούς από τη μέση; Κάποιος οικονομολόγος έλεγε ότι όσοι ασχολούνται με την οικονομία, ένα από τα πρώτα που μαθαίνουν στο πανεπιστήμιο είναι ότι για να βγεις από μία βαθειά κρίση, καταστρέφεις μέρος του μηχανισμού παραγωγής! Στο μέρος του μηχ. παραγωγής συμπεριλαμβάνεται και το εργατικό δυναμικό, γι αυτό έθετε ως σενάριο το να στηθεί και κάποιος πόλεμος. (Βλέπε β'παγκ. πόλεμο)
Όταν το διάβαζα αυτό είχε ξεκινήσει το σενάριο της πανδημίας και των εκατομμυρίων θυμάτων και έκανα αυτόματα το συνειρμό. Έτσι και καταστρέφεις μέρος του εργατικού δυναμικού και δεν έχεις τα έξοδα του πολέμου, παρά μόνο κέρδη! Σκέψη που απλώς την παραθέτω...
Πάντως έτσι και αλλιώς τα εμβόλια και τα φάρμακα είναι επικίνδυνα και καλό είναι να τα αποφεύγει κανείς.
Το ότι έγιναν τόσες παραχωρήσεις σε αυτήν την περίπτωση είναι ύποπτο...
Ο δε ΠΟΥ από την αρχή προσπαθεί να δημιουργήσει πανικό και δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο για τη μη εξάπλωση της "επιδημίας"!
Είναι πολύ θετικό το ότι αντιδρούν και πολλοί επιστήμονες. Οι δε επιδημιολόγοι λένε ότι σε περίπτωση αναμενόμενης πανδημίας δεν εμβολιάζεις προκαταβολικά τον πληθυσμό γιατί δημιουργείς τις προϋποθέσεις μετάλαξης του ιού σε μία πιο επικίνδυνη μορφή του...
Δε σας κρύβω ότι έχω πειστεί ότι πρόκειται για κατασκευασμένο ιό σε εργαστήριο και όχι για φυσικό ιό...
Όπως και να το ψάξεις με τη λογική, η όλη ιστορία (από το πώς ξεκίνησε, το ντόρο που έστησαν τα ΜΜΕ κλπ) μπάζει!

Είχα γράψει και σχετικά άρθρα με παραπομπές σε σχετικά site (για όποιον θέλει να βρει πρόσθετες πληροφορίες)

KitsosMitsos είπε...

Κοιτάξτε, επειδή εδώ στην Ελλάδα έχει γίνει τέτοιος τεράστιος ντόρος δε σημαίνει ότι παντού είναι έτσι. Στις περισσότερες σοβαρές χώρες εκτός των συνόρων ελάχιστοι ασχολούνται. Έγινε το ξέσπασμα τότε που έγινε ως νέο θέμα αλλά πέραν τούτου ουδέν. Ούτε έλεγχοι στα αεροδρόμια, ούτε δηλώσεις επί δηλώσεων των υπουργών Υγείας κτλ. Όσο για τα εμβόλια κατά της νέας γρίπης δεν είναι τίποτε άλλο από τα συνηθισμένα εποχικά της γρίπης συν ορότυπο που αντιστοιχεί στη νέα γρίπη.
Οι επιστημονικές φωνές (που είναι οι μόνες που έπρεπε να ακούγονται και όχι οι πολιτικάντηδες) λένε το απλό: εμβόλιο θα κάνουν όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες όπως κάνουν κάθε χρόνο.

Το email βρίθει λαθών και γενικευμέτων αυθαίρετων συμπερασμάτων. Καλή η συνομωσιολογία, αλλά καταλήγει σε περισσότερο πανικό.