2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Αφού υπάρχει ο διαχωρισμός. Να πάρω και μια θέση/

Μέρικά λογάκια και απο εμένα...
Με το Keep on Blogging δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά από την στιγμή που δεν συμβαίνει αυτό που ονομάζουμε διάλογος δεν με πολυ ενδιαφέρει ως θέμα.

Σε γενικές γραμμές το Ενωμένοι Bloggers είναι κατα την γνώμη μου ποιο δημοκρατικό από το συγκεκριμένο φορουμ, οπότε αφού πρέπει να χωριστούμε... τονίζω ότι έχω αποχωρρήσει είδη απο το συγκεκριμένο φορουμ, και υπογράφω για το Ενωμένοι Bloggers και με τα δυο μου τα χέρια.

Τώρα ο Άνεμος, νομίζω ότι χρειάζεται την υποστίριξη όλων των ομοιδεατών, αφού δέχετε συνεχή ύπουλη επίθεση απο κάποιο ανώνυμο Troll και οσο να είναι θα νοιώσει καλύτερα άμα ξέρει ότι συμπαραστεκόμαστε βρωντερά μαζί του.

Αυτά.
Με εκτίμηση.
Χρήστος. (Θύμα Λογοκρισίας απο Δικτυακό Φόρουμ)

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΑΓΑΠΗΤΟ ΘΤΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΑ!

Νυχτερίδας είπε...

να και το Troll...

Ανώνυμος είπε...

keep no joking baby! ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

Νυχτερίδας είπε...

... και ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... και πάλι λέγοντας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ κ.τλ.

Νυχτερίδας είπε...

Εάν το κύρος μου είναι το να φωράω την ταμπέλα ανώνυμος και να κάνω επίθεση σε προσπάθειες σαν και αυτή...
Τότε σου το χαρίζω. Αντε τυχερούλη... και σε καλή μεριά.

Ανώνυμος είπε...

my litle toygun...

Raven είπε...

Δεν είχα μιλήσει μέχρι τώρα, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να πω και εγώ την άποψή μου.

Είμαι μέλος του φόρουμ και υπήρξα αναγνώστρια αυτού του μπλογκ από την αρχή του. Το φόρουμ (που προϋπήρχε του μπλογκ για να ξέρουμε και τι λέμε) υποστήριξε από την πρώτη στιγμή την φιλότιμη προσπάθεια των παιδιών εδώ και μαζί με αυτούς και εγώ.

Ουδέποτε υπήρξε λογοκρισία, φίμωση ή άσχημη συμπεριφορά σε κανένα μέλος. Το φόρουμ λειτουργεί με κάποιους κανόνες, δεν είναι σαν το μπλογκ που μπαίνει ο οποιοσδήποτε, αφήνει ένα σχόλιο, του απαντάμε και τέλος. Αυτούς τους κανόνες πρώτα από όλα, οφείλουν να τους σέβονται οι moderators και έπειτα τα μέλη.

Αυτό γίνεται σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις και όχι επιλεκτικά. Όποιος θεωρεί και θέλει να κάνει τσαρδί του τον οποιοδήποτε διαδικτυακό χώρο, λυπάμαι, αλλά δεν πάει έτσι. Αν θέλει αυτός ο κάποιος να γράφει το μακρύ του και το κοντό του, ας ανοίξει μπλογκ, φόρουμ, σάιτ, το οτιδήποτε και ας το κάνει. Αλλά από την στιγμή που όταν γίνεσαι κάπου μέλος, υπογράφεις ότι ΔΕΧΕΣΑΙ κάποιους όρους και σαν νοήμων άνθρωπος, καταλαβαίνεις πως αυτόν τον χώρο τον έχει δημιουργήσει κάποιος άλλος, οφείλεις να τον σέβεσαι κιόλας.

Όπως εγώ π.χ. δεν ήρθα εδώ και άρχισα να σας βρίζω ή να σας κατηγορώ. Ήρθα με επιχειρήματα και λέω ξεκάθαρα πως 1)όλο αυτό για εμένα ήταν μια τεράστια παρεξήγηση από την αρχή και 2)δεν υπήρξε θέμα λογοκρισίας ή φίμωσης... Όποιος δεν το πιστεύει, ας μπει στο φόρουμ, ας μπει στο συγκεκριμένο θέμα και ας το τσεκάρει μόνος του.

Δημιουργήθηκε θέμα ενώ θα μπορούσε να είχε λυθεί από την πρώτη στιγμή, αν τα πνεύματα είχαν παραμείνει σε μια ήρεμη κατάσταση.

Θα πω μόνο ότι λυπάμαι, σας εύχομαι καλή συνέχεια και ότι το πιο σωστό θα ήταν να παραμείνει το θέμα εκεί, χωρίς περαιτέρω "διαξιφιμούς".

Ανώνυμος είπε...

Στο forum σας κάντε ό,τι θέλετε,ΕΔΩ οι προσκεκλειμένοι δεν ενημερώθηκαν για σχετικούς κανόνες παρά για κοινή ΔΡΑΣΗ ό,τι κι αν σήμαινε αυτό.Πρώτοι οι διαχειριστές δεν ακολούθησαν.Ας μην παίζουμε με τις λέξεις.Κι όσοι φωνάζουν ΠΙΚΡΙΑ εκφράζουν για μία ακόμη διάψευση...

Ανώνυμος είπε...

προσκεκλημένοι ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ...

Νυχτερίδας είπε...

Δεν έβρισα κανέναν, απο την στιγμή που το θέμα εκολάυτηκε εντος του φόρουμ το οποίο έχει είδη αρνητικούς πόντους από μεριάς μου.
Άμα ύπάρχει η ανάγκη το συγκεκριμένο φόρουμ να απολογήθει για τις πράξεις του, τότε μπορείτε να βγάλετε μια παρόμοια ανακοίνωση που να εξηγήτε τις θέσεις και την φιλοσοφία σας γενικότερα. Αλλά πρωτού ακούσω άλλα ψεματάκια να σας τονίσω κάτι πολύ απλό και λογικό: "Όποιος ξέρει να διατάζει... ξέρει και να αναλάμβάνει τις ευθύνες του", και τα ψέματάκια δεν δηλώνουν αποδοχή των ευθυνών σας. και μία πασιφανέστατη συνέπεια, είναι η θέση που πέρνω εναντίων σας σε αυτή την διαμάχη, επειδή γνωρίζω ότι ο Άνεμος έχει κάθε δικαιομα να νοιώθει αδικημένος, αφού δέχτηκε επίθεση.
Με εκτίμηση.
Χρήστος.

Νυχτερίδας είπε...

Κατι άσχετο... πολύ ενημερωμένους σας βρίσκω για κάτι που διαγράφηκε...
Ενδιαφέρον...
Τελικά όπου δεν πιάνει ο διάλογος πιάνει το ράδιο αρβιλα και οι μονόλογοι.

Aνεμος είπε...

@Ravenοταν απαγορευουν στον ιδιοκτήτη εδώ να γράψει στο forum που οι ιδιοι μας ειπαν οτι το εφτιαξαν για εμας και τους ευχαριστούμε ΄είναι πόλεμος και προκαλώ όλες τις πουτάνες εκεί με ονόματα που θα βγάλω σε λίγο

Raven είπε...

@Άνεμος

Το φόρουμ δεν φτιάχτηκε για εσάς. Το φόρουμ προϋπήρχε αυτού του μπλογκ, το ξαναείπα. Μέσα στο φόρουμ, δημιουργήθηκε μια ενότητα με το όνομα του μπλογκ σας (όπως έχει γίνει για τα μπλογκ όλων μας) και εκεί μιλούσαμε για το μπλογκ σας και τα θέματά του.

Υπόψη πως η ενότητα αυτή υπάρχει ακόμα και δεν έχει σβηστεί τίποτα απολύτως από ότι έχει λεχθεί.

Raven είπε...

Και μην μου πει κανείς πως παίζω με τις λέξεις... Απλώς ακριβολογώ! Γιατί από ότι βλέπω και από ότι έχω δει, αν δεν υπάρξει σαφήνεια στα λεγόμενα και στις απαντήσεις, δεν θα βγάλουμε άκρη.

Aνεμος είπε...

ΣΑς ΠΕΡΙΜΈΝΩ αυριο να σας δω παο κοντά σας ευχαριστώ

Νυχτερίδας είπε...

δεν ακριβολογεις αγαπητη Raven γενικολογείς και δίνεις αόριστες δέσμέυσεις και διαβέβαιώσεις... σαν αυτές που κάνουν οι μανάβηδες στα παζάρια...

Αυτά... Αφού δεν πρόκειτε να βγεί γόνιμος διάλογος ας το αφήσουμε το θέμα, γιατί πονάει εσάς και εκνευρίζει εμένα.

Υ.Γ. Απο την στιγμή που δεν υπάρχουν κουμπάκια να πατήσεις, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.

Νομίζω ότι ήταν να υποθει υποθηκε είδη.

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι ήταν να ειπωθεί υποθηκεύτηκε από την ανορθογραφία σου.

Νυχτερίδας είπε...

πες κάτι καινούριο...

Aνεμος είπε...

οποιος θελει να φυγει
τα πουτανιστικα που κολλανε???
ακόμα δεν απάντησε που με είπε μονάρχη

δεν ειμε τσαμπα μαγκας του πληκτρολογίου αυριο θα ειμαι με τα αδεσποτακια
περιμενω να μιλησουμε οποιος θελει
ανοιχτά θα είμαι εκει
βλεπεις δεν ειμαι πολιτικος και δεν με νοιάζει το πολιτικό κόστος
ουτε κρυβομαι πίσω απ φουστάνια αθωων κορασίδων να γράφω τα μισόλογ α μου εξάλου έκανα ψηφοφορία και όλοι οι συγραφείς μας στηρίζουν