2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Kάτω τα χέρια από την Υγεία του Έλληνα !


ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ
Kάτω τα χέρια από την Υγεία του Έλληνα !
Παίδες Ελλήνων (?) , όσοι  με  ευσυνειδησία εκτελείτε παραγγελιές  αυτών  που  μεθοδεύουν την γενοκτονία του Ελληνικού λαού και τον αφανισμό του Ελληνισμού με παντοίους σύγχρονους τρόπους , χωρίς κόστος σε πυρομαχικά και όπλα , απεναντίας  εξαργυρώνουν τις ζωές μας  έναντι εκατομμυρίων ευρώ,  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
ΤΡΈΨΑΤΕ ΣΕ ΦΥΓΉ ΤΑ  ΟΝΕΙΡΑ  ΜΑΣ !
 ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ  ΜΑΣ
 ΜΕΣΑ ΑΠΟ  ΑΝΙΕΡΕΣ  ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ  ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ,  ΜΕΘΟΔΕΥΤΕΤΑΙ Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ  ΜΑΣ  .
Μην συνεχίζετε  τον φρενήρη καλπασμό σας  "ι π π ε υ ο ν τ ε ς,  στην Υγειά μας. !

Έως εδώ  ! ΄Έτσι κι αλλιώς δεν σας παίρνει άλλο... Το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο
`````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````


Η Δημόσια Υγεία υπό κατάρρευση

Τη δραματική κατάσταση στο χώρο τής υγείας περιέγραψαν οι εκπρόσωποι των γιατρών και των πολιτικών κομμάτων, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.
Το σύνολο των ομιλητών έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας ότι το σύστημα υγείας καταρρέει, οι κλάδοι Υγείας των ασφαλιστικών Ταμείων τελούν υπό οικονομική κατάρρευση, ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) υπολειτουργεί, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, τα νοσοκομεία βρίσκονται σε αδιέξοδο εξαιτίας των τρομακτικών ελλείψεων σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, αναλώσιμα υλικά και φάρμακα, και ο Έλληνας ασθενής βρίσκεται σε απόγνωση, υφίσταται μια ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου και καλείται να πληρώνει τα φάρμακα από την τσέπη του.
Ο πρόεδρος τού ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, ζήτησε συγκεκριμένη και ξεκάθαρη θέση από τα κόμματα πάνω σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα και «μη επιδεχόμενα αναβολής επείγοντα προβλήματα», που ταλανίζουν τον ευαίσθητο χώρο της Υγείας. Σημείωσε ότι η κοινωνική υπόθεση της Υγείας υπερβαίνει κατά πολύ ιδεολογίες και κόμματα και αποτελεί «εθνική υπόθεση, που δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εργαλείο κομματικής εκμετάλλευσης και συνθηματολόγησης, όπως από πολλές πλευρές συνέβη μέχρι σήμερα».
απόσπασμα από :http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/366700/upo-katarreusi-i-dimosia-ugeia-/

&
 

«Μαχαίρι» σε σοβαρές ιατρικές εξετάσεις -Τι λέει ο ΕΟΠΥΥ


«Μαχαίρι» από τη Δευτέρα σε ιδιαίτερα σημαντικές ιατρικές εξετάσεις του ΕΟΠΥΥ, τις οποίες οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους.
Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες, τα κριτήρια για τη συνταγογράφηση εξετάσεων όπως τεστ ΠΑΠ και μαγνητικές, θα είναι πλέον πολύ αυστηρά.
Οι περικοπές στις εξετάσεις:
" Το τεστ Παπανικολάου δεν δικαιολογείται σε γυναίκες μικρότερες των 21 ετών και σε γυναίκες άνω των 65 ετών, ενώ ενδείκνυται έλεγχος κάθε τριετία. Μέχρι σήμερα, ο ΕΟΠΥΥ κάλυπτε μερικώς ή πλήρως όλες τις γυναίκες.
" Για τον καρκίνο του προστάτη, η εξέταση δεν θα δικαιολογείται πλέον σε άνδρες κάτω των 40 ετών και άνω των 75 και σε όσους έχουν βαριές συνυπάρχουσες νόσους. Θα δικαιολογείται σε άνδρες άνω των 50 ετών, σε άνδρες μεταξύ 45 και 50 ετών εφόσον έχουν πατέρα ή αδελφό που έχει προσβληθεί από καρκίνο του προστάτη σε ηλικία κάτω των 65 ετών και σε άνδρες 40 με 45 ετών εφόσον έχουν πολλούς συγγενείς που έχουν προσβληθεί από καρκίνο του προστάτη σε ηλικία κάτω των 65 ετών.
" Σε περιπτώσεις χρόνιας αυχεναλγίας ακόμη και με ιστορικό κακοήθειας ή προηγηθείσας χειρουργικής επέμβασης η πρώτη εξέταση δεν θα είναι μαγνητική τομογραφία αλλά κλασική ακτινογραφία.
" Η μαστογραφία θα καλύπτεται σε γυναίκες άνω των 40 ετών μόνο μια φορά το χρόνο και για όσο δεν πάσχουν από βαρέα και χρόνια νοσήματα.
Το πλαφόν στις διαγνωστικές εξετάσεις περιλαμβάνει και την υποβολή συγκεκριμένου ποσού ανά μήνα, το οποίο θα δικαιολογεί το κάθε διαγνωστικό κέντρο και εργαστήριο, ανάλογα με τον πληθυσμό, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που είχε το προηγούμενο έτος.
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
http://ligery.pblogs.gr/2014/09/katw-ta-heria-apo-thn-ygeia-toy-ellhna.html
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: