2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Μειώνονται οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα!!


Αυτά αναμεταδίδουν τα γνωστά παπαγαλακια της πληρωμένης δημοσιοκαφριας
Σύμφωνα με την 1η Παγκόσμια Έκθεση για την Αυτοκτονία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, στην Ελλάδα η κάλυψη της καταγραφής των αυτοκτονιών κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, την ώρα που η χώρα έχει υψηλά ποσοστά αδιευκρίνιστων θανάτων. Επίσης δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγραφή των αποπειρών αυτοκτονίας.
Αδιευκρίνιστοι θάνατοι βέβαια διότι δεν καταγράφονται λόγο εκκλησίας και κοινωνικών ταμπού
Και βγήκε ο Άδωνις να πανηγυρίσει στο twitter και να το προβάλει αυτό ως κατόρθωμα της μνημονιακής συγκυβέρνησης......
Συνεχίζουν
Ως πρώτη αιτία καταγράφονται και το 2013 και το 2014, τα ψυχολογικά προβλήματα (64 θάνατοι το 2013, 55 θάνατοι το 2014), ενώ ακολουθούν τα οικονομικά προβλήματα
αρα ο Έλληνας τρελάθηκε και πηδάει απο τα μπαλκόνια!
Εδώ πάμε στο ζουμί



Ποια είναι η ΜΚΟ ΚΛΙΜΑΚΑ που διεξάγει την ερεύνα!:
Πήρε 4.500.000 ευρώ (τέσσερα εκατομμύρια πεντακόσις χιλιάδες !)  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 2011. Περίπου 1.000.000 για να καταγράφει τις αυτοκτονίες των πολιτών. Οι "Εθελοντές" με μισθούς των 100.000 ευρώ και..
συμπτωματικά ...της ίδιας οικογένειας.

Aνάμεσα από 650 ΜΚΟ που υπάρχουν στη χώρα, επελέγησαν από τον Δήμο Αθηναίων 4 εταιριες,αναμεσα τους και Η ΚΛΙΜΑΚΑ . Πώς άραγε και με ποια κριτήρια;

Ο κ. Καμίνης προχώρησε ήδη στη μίσθωση κτιρίων, χωρίς απόφαση ΔΣ, τα οποία παραχωρήθηκαν από τον Δήμο Αθηναίων για τις ανάγκες των παραπάνω ΜΚΟ στις οδούς Αλικαρνασσού 49 και Δεληγιώργη, τεσσάρων ορόφων, όταν ο δήμος διαθέτει τετραώροφο κτίριο στην Πατησίων, που άφησε με τη διαθήκη της μια δημότισσα για να μένουν εκεί άστεγοι
Μία σοβαρή αποκάλυψη, για περιπτώσεις Μη Κυβερνητικών οργανώσεων, του χώρου της ψυχικής υγείας, έκανε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος. Μιλώντας από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας ενημέρωσε για οργανώσεις που εισέπρατταν παράνομα δημόσιο χρήμα, ενώ επεσήμανε πως τα στοιχεία έχουν διαβιβαστεί ήδη στη δικαιοσύνη.

Επειτα από σχετική ερώτηση που έκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο κ. Λυκουρέντζος ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι «κύριοι αυτοί που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εισπράττουν χωρίς να δίνουν» κινητοποιούνται στέλνοντας συγκεκριμένο ευρωβουλευτή να υποβάλει ερώτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με αβάσιμα επιχειρήματα εναντίον του υπουργείου Υγείας.
Ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι η ΜΚΟ «Κλίμακα» πήρε το 2011 6 εκ. 714 ευρώ και το 2012 άλλα 3 εκ. ευρώ, ενώ το ζευγάρι που διαχειρίζεται την ΙΡΙΣ έλαβε προσωπική αμοιβή για δύο χρόνια 1,5 εκ. ευρώ.
Για τους χειρισμούς του στον τρόπο ανάθεσης έργου σε 4 ΜΚΟ για το Δήμο Αθηναίων εγκαλεί τον νυν Δήμαρχο ο τέως Αντιδήμαρχος Ν.Βαφειάδης
Ειδικά για την ΜΚΟ Κλίμακα καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος ότι πρόκειται για μια οικογενειακή ΜΚΟ, όπου όλη η οικογένεια αμείβεται από αυτήν και κάθε άλλο παρά προσφέρει εθελοντική εργασία για να βοηθήσει συνανθρώπους που πάσχουν.
«Εκβιάζουν ότι θα φέρουν έξω από το υπουργείο και τους ψυχικά ασθενείς. Γιατί θίχτηκαν τα συμφέροντά τους. Δεν θέλουν διαφάνεια, δεν θέλουν να λειτουργούν με βάση τις πραγματικές ανάγκες, να αμείβονται για όσα προσφέρουν. Είναι μεγαλοεπιχειρηματίες», τόνισε ο κ. Λυκουρέντζος.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, υπάρχει ΜΚΟ με 400 εργαζομένους που δεν έχει πάρει ούτε ευρώ από την ιδιωτική πρωτοβουλία, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που δεν πληρώνονται οι εργαζόμενοι παρότι οι οργανισμοί εισπράττουν από τον κρατικό προϋπολογισμό, από τους κοινοτικούς πόρους. Πάντως δεν κατονόμασε τις ΜΚΟ που παρουσίαζαν τέτοια δράση, αν και επεσήμανε πως υπάρχουν κρούσματα διαφθοράς για τα οποία πλέον έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη.

«Κι είναι έξω από το υπουργείο να διαδηλώνουν γιατί έτσι νομίζουν ότι θα επιβάλλουν τους όρους τους. Αλλά υπήρξε πολιτικό κατεστημένο το οποίο τους στήριξε. Και τώρα έχουν βάλει στόχο τον υπουργό με απειλές, εκβιασμούς με προειδοποιήσεις» πρόσθεσε ακόμη ο κ. Λυκουρέντζος.

Στην ερώτησή του, ο Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε από τον υπουργό να πληροφορηθεί αν αληθεύει ότι οι ΜΚΟ για την Ψυχική Υγεία εισέπραξαν 1,4 δισ. ευρώ τα τελευταία 15 χρόνια όπως επίσης θέλησε να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου που διατάχθηκε πριν από δύο χρόνια.
Αμαρτωλές” ΜΚΟ και στο δήμο Αθηναίων-Πρώην αντιδήμαρχος κατηγορεί για αδιαφάνεια τον Καμίνη
Πολλές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ελεγχόμενες στην πραγματικότητα από την Κυβέρνηση, μετετράπησαν σε αγωγό σπατάλης δημοσίου χρήματος, σε μοχλούς του πελατειακού κράτους, διαφθοράς.
Αντί δηλαδή να είναι εκφραστές της κοινωνίας των πολιτών έγιναν εκφραστές της "κοινωνίας" των κολλητών της εκάστοτε κυβέρνησης και των ρετιρέ της εκάστοτε κυβέρνησης.
http://seferou.blogspot.gr/
http://www.paron.gr/
http://www.parakato.gr/
 http://www.iefimerida.g
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: