2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Εκατομμύρια μοίραζε το υπουργείο Εξωτερικών στις ΜΚΟ το 2010


Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
Στις  ΜΚΟ που χρηματοδοτούνταν  υπάρχουν ονόματα όπως αυτό της μητέρας του Μαργαρίτας Παπανδρέου, της συμβούλου του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Αντιγόνης Δημητριάδη, του πρώην συμβούλου του Γρηγόρη Βαλιανάτου, του Άλεξ Ρόντου, του Χάρη Παμπούκη, του φίλου του Χάρη Παμπούκη Σπύρου Φλογαϊτη,  του πρώην δημοσιογράφου της «Εξόρμησης»Κώστα Τζεβελέκου, του φίλου του και πρώην προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βόρειας Ελλάδας, Νίκου Ευθυμιάδη, του Γιάννη Μπουτάρη, της Μαρίας Δαμανάκη….και πολλών άλλων.
την ώρα που ο Παπανδρέου μας έλεγε ότι δεν υπάρχουν λεφτά η χώρα ασφυκτιούσε από το Μνημόνιο και ο ελληνικός λαός πλήρωνε με αίμα την λιτότητα που επέβαλαν ο ίδιος και το ΔΝΤ (που το έφερε ο ίδιος).
Δείτε στη συνέχεια τις χρηματοδοτήσεις για το 2010. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το ΠΑΡΟΝ από το 2000 έως το 2010 κατασπαταλήθηκαν σε 431 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) 115.388.814 ευρώ (κάπου τέσσερα δις. δραχμές) δημοσίου χρήματος. Τα περισσότερα δόθηκαν το 2003, ήτοι 18.095.076 ευρώ! Ο ΓΑΠ ήταν υπουργός Εξωτερικών από τον Φεβρουάριο του 1999 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2004 και ανέλαβε ξανά το 2009.
Στην σχετική λίστα ξεχωρίζει η ΜΚΟ της μητέρας του πρωθυπουργού, Μαργαρίτας Παπανδρέου (ΚΕΔΕ – Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη) με 929.510 συνολικά, την περίοδο 2000-2007.
Ποιοι χρηματοδοτήθηκαν το 2010 όταν η Ελλάδα ασφυκτιούσε στο Μνημόνιο;




-Οικουμενική: 328.895 ευρώ. Είναι η ΜΚΟ του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
-Οικολογική και Πολιτιστική Εταιρεία Μουσικών Συγγραφέων και Καλλιτεχνών Θράκης / Βόσπορος – Πολιτιστική Συνεργασία: 277.000 ευρώ.
-Ελληνοαλβανικός Σύνδεσμος Φιλίας «Σωκράτης»: 186.911 ευρώ.
-Κέντρο Αναπτυξιακής Συνεργασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας: 156.485 ευρώ. Είναι η ΜΚΟ του Πανελλήνιου Συλλόγου Εξαγωγέων.
-Δίκτυο για τη Δημοκρατία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (ΔΙΔΗΝΕ): 144.000 ευρώ.
-Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες: 139.694,77 ευρώ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ
Που πήγαν τα λεφτά;
Όπως επισημαίνει το ΠΑΡΟΝ κανείς δεν ξέρει που πήγαν τόσο λεφτά, τελικά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φάκελοι της πρώτης τριετίας πολτοποιήθηκαν από το Ελεγκτικό Συνέδριο επί κυβέρνησης Σημίτη (2000-2002)! Από την άλλη μεριά στο διάστημα που πέρασε στελέχη της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου Εξωτερικών έχουν πλέον συνταξιοδοτηθεί ή μετακινηθεί σε άλλες υπηρεσίες! Και αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος δεν είναι πλήρης, από την στιγμή που δεν εξετάσθηκαν οι υπάλληλοι που είχαν χειριστεί τις χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ. Άσε που κανείς δεν παρακολουθούσε που πήγαιναν τα λεφτά και πως τα ξόδευαν οι ΜΚΟ.Δηλαδή, γύρευε τι ακριβώς έχει συμβεί, τι μεγάλο φαγοπότι έχει πέσει.

ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΥΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΝΩ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ , ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ , ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ . Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ούτε ένας εισαγγελέας. Μα, ούτε ένας όμως

Ανώνυμος είπε...

Ποιός εισαγγελέας ρε παιδιά; ο Τέντες;
ας γελάσουμε...!! της Κερκυραϊκής στοάς... και σία...
Μην ελπίζετε σε εισαγγελείς και δικαστές, εδώ συσκέπτονται πως να περνάνε μόνιμα και σταθερά χειροπέδες σ' όσους δεν γουστάρει το σύστημα που θα τους ονομάζουν "μεγαλοοφειλέτες" ενώ όλοι ξέρουμε ότι τα φιλαράκια τους με τα δισεκατομμύρια στις Ελβετίες φυσικά δεν πρόκειται να τ' αγγίξει κανείς.

Ανώνυμος είπε...

που πήγαν τα λεφτά: Μα κ σήμερα πάνε όπως πήγαιναν σε πλήθος κόσμου φιλικά προσκείμενου προς τα κόμματα για να κάνουν βασανισμούς γιατί έτσι ήθελαν κάποια διαπλεκόμενα συμφέροντα στο δημόσιο. Εμένα κ τη μητέρα μου δεν μας βοηθάει κανείς, γιατί είναι μέσα κ η αστυνομία σε αυτό που συμβαίνει. Κ ΣΥΝΕΧΊΖΩ: ψυχοδυναμικό καταστροφικό φαινόμενο grouphing- λέγεται αυτό προς το οποίο πάει το χρήμα- το οποίο έχει πάρει ανεξέλεγκτες κ επικίνδυνες διαστάσεις. Για το περιεχόμενό του θα ενημερωθείτε αφού ανοίξετε αυτό το μπλόγκ με ντοκουμέντα κ στοιχεία προκειμένου να κατανοήσετε τι εννοώ. Είναι τόσα πολλά τα θέματα ώστε αν σας πω περιληπτικά ένα θέμα θα χάσουν τη σημασία τους τα υπόλοιπα που είναι εξ ίσου σημαντικά. Π.χ. ένας τίτλος από το σύνολο των ταινιών που περιέχει το μπλόγκ μου είναι: http://www.youtube.com/watch?v=Tve8IC0xD0U ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ-ΘΑ ΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ Κ ΘΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ή http://www.youtube.com/watch?v=hfaHti93f_U ή
http://www.youtube.com/watch?v=gzWQGaL0THM ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ13-8-11-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ

Tα υπόλοιπα θέματα ακόμα πιο ανατριχιστικά αυτού του φαινομένου βρίσκονται στην διεύθυνση blog μου:
http://sino-mosies.blogspot.com/