2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

δημοσκόπηση της Marc για το Εθνος της Κυριακής


Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος
- Αν προχωρούσε σε δημιουργία νέου κόμματος, το 47% δηλώνει οτι θα το ψήφιζε
- Λένε "οχι" στις κάλπες τώρα- Πάνω απο 40% θέλει εκλογές στο τέλος της 4ετίας

καταδεικνύει πλέον με σαφήνεια τον σχεδιασμό που υπάρχει σε κάποιους κύκλους, να κυβερνά ο Λουκάς Παπαδήμος μόνιμα, χωρίς κόμμα και χωρίς ποτέ να κριθεί ο ίδιος από τον ελληνικό λαό σε εκλογές!
γιατί δεν παρουσιάζεται ενα γκαλοπ πόσοι θέλουν δήμευση περιουσιών και δημόσιο εξευτελισμό των πολιτικών,των μεγαλοδημοσιογραφων και όλων των μεγαλοβολεμενων;
Οι κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις ευτυχώς πείθουν ολο και λιγότερους Ελληνες. Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος, με ποιους υπουργούς;
Ποιος νοήμων Ελληνας θέλει τον υπάλληλο των τραπεζών για πρωθυπουργό; Κ ποιος θέλει εκλογές σε 2 χρόνια; Για καντε εκλογες να δειτε τα πραγματικα αποτελέσματα
Και γιατί να μην βάλουν στις δημοσκοπήσεις και άλλες προσωπικότητες, όπως ή  Μ.Θεοδωράκης; Για να δούμε τότε τι ποσοστό θα λάβει ο "λαοφιλής" 

 τραπεζίτης...




Μη χάσετε αύριο στην εκπομπή του Πρετεντερη τη μεγάλη δημοσκόπηση της Pinokio Resarch! Εντυπωσιακή μεταστροφή της κοινής γνώμης. Το 96% θεωρεί καλύτερο πρωθυπουργο τον Αδωνι Γεωργιαδη.Στο 39% το πασοκ,στο 48% η ΝΔ και στο 41% η Δημοκρατικη Αριστερα. 9/10 συνταξιούχοι ζητάνε να κλείσουν ολα τα δημόσια νοσοκομεία. Το 78% των ελληνων γονιών απαιτεί να πυροβολούνται εξεπαφης οι μαθητές που τολμάνε να διαδηλώνουν. 84% των πολιτών θεωρεί αναγκαία καθε θυσία για την παραμονή της χώρας στο Ευρω εν ανάγκη και με απελάσεις συνταξιούχων,ενω 104% προειδοποιούν την κυβέρνηση να μην τολμήσει να αγγίξει το αφορολόγητο της Εκκλησίας.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

7 σχόλια:

marianaonice είπε...

Χαχααααα!
Φοβερή η δημοσκόπηση της Pinokio Resarch!!
σιγά μη κάνουν εκλογές οι φασίστες!
σφετερίστηκαν την εξουσία και παριστάνουν τους εκλεγμένους ηγέτες!
καταλληλότερος ο Παπαδήμι..ος με 51 υπουργούς;; !! μη τρελλαθούμε! τη στιγμή που ο Μόντι της Ιταλίας !! αρκέστηκε στους 11 υπουργούς!!

Aνεμος είπε...

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΚΟ
Στις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνταν υπάρχουν ονόματα όπως αυτό της μητέρας του Μαργαρίτας Παπανδρέου, της συμβούλου του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Αντιγόνης Δημητριάδη, του πρώην συμβούλου του Γρηγόρη Βαλιανάτου, του Άλεξ Ρόντου, του Χάρη Παμπούκη, του φίλου του Χάρη Παμπούκη Σπύρου Φλογαίτη, του πρώην δημοσιογράφου της «Εξόρμησης»Κώστα Τζεβελέκου, του φίλου του και πρώην προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βόρειας Ελλάδας, Νίκου Ευθυμιάδη, του Γιάννη Μπουτάρη, της Μαρίας Δαμανάκη….και πολλών άλλων.
την ώρα που ο Παπανδρέου μας έλεγε ότι δεν υπάρχουν λεφτά η χώρα ασφυκτιούσε από το Μνημόνιο και ο ελληνικός λαός πλήρωνε με αίμα την λιτότητα που επέβαλαν ο ίδιος και το ΔΝΤ (που το έφερε ο ίδιος).

Μαζεστίξ είπε...

Θέλω Pinokio Resaerch στο επόμενο exit poll (όταν και ΑΝ χρειαστει να ξαναγίνει) σε δημοσκόπηση με κάλπη και να χει αποτελέσματα 52% ΠΑΣΟΚ, 53% ΝΔ, 48% ΔΗΜ. ΑΡ., 42% ΛΑ.Ο.Σ, 39% ΔΗ.ΣΥ, 28% ΔΡΑΣΗ, 7% ΚΚΕ, 6,5% ΣΥΡΙΖΑ.
Και στο ερώτημα ποιος φταίει για όλα:
94% Ο ΣΥΡΙΖΑ, 89% ΤΟ ΠΑΜΕ, 88% ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ 85% ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.

Εγκυρότητα πάνω απ' όλα!

Μαζεστίξ είπε...

Άνεμε μου έδωσες ιδέα για δημοσκόπηση και έκανα κι εγώ μια δική μου!

marianaonice είπε...

Μαζέστιξ δεν παίζεσαι!!!
Από τα πολύ ωραία ποστ μιλάμεεε!!
:)))

Μαζεστίξ είπε...

Ευχαριστώ, Marianaonice για τα καλά σου λόγια και τον Άνεμο για την αναδημοσίευση!

marianaonice είπε...

Eμείς ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας τέτοιες εύστοχες αναρτήσεις σου1 Φυσικά θα το βάλεις και στους ενωμένους το ποστάκι σου υποθέτω...
:))