2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΤΕ


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ


ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
ΜΑΛΛΟΝ Η  ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...

Ιδού τα αποτελέσματα της παρέμβασης του ελληνικού κράτους για τον έλεγχο των πληροφοριών στο internet!...

ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

http://enosy.blogspot.com/2011/08/internet.html

ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
ΤΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!
Όταν οι ρυθμίσεις του κάθε κ. Παπαϊωάννου και οι νόμοι του ελληνικού κράτους δεν βρίσκουν απέναντί τους τον κάθε ανώνυμο blogger αλλά μεγάλες επώνυμες πολυεθνικές εταιρείες, τότε αποδεικνύονται ότι είναι εντελώς ανίσχυρες. Άκρον άωτον της γελοιοποίησης του Ελληνικού Κράτους (και όλων των μηχανισμών του, από τον Ελληνικό Στρατό ως το υπουργείο του κ. Παπαϊωάννου) είναι η παροχή δωρεάν αεροφωτογραφιών από την Google και μάλιστα για περιοχές που θεωρούνται υψίστης εθνικής ασφάλειας, όπως είναι στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να δείτε ένα μικρό δείγμα της γελοιοποίησης. Η περιοχή που φαίνεται είναι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην λεωφόρο Μεσογείων.  Στις αεροφωτογραφίες της Google  εμφανίζεται όπως πραγματικά είναι ενώ στις αεροφωτογραφίες που παρέχει η “Κτηματολόγιο Α.Ε” κατ εντολή του ελληνικού δημοσίου είναι παραποιημένο. Το γελοίο της υπόθεσης δεν είναι μόνον παραποίηση της εικόνας που παρέχει η “Κτηματολόγιο Α.Ε.” αλλά και η προχειρότητα με την οποία έχει γίνει! Τουλάχιστον ας άφηναν την είσοδο και την πύλη στην Λ. Μεσογείων όπως είναι διαμορφωμένη και ας παραποιούσαν το εσωτερικό του οικοπέδου...
εικόνα από το ελληνικό κράτος
 

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: