2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Πόσο πιο αποκρουστική μπορεί να είναι η αλήθεια ;



ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΛΘΕ ΑΠΟ
Βασίλειος Μπαλάφας
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

*ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Θα σταθώ σήμερα στο θέμα των blogs για το οποίο γίνεται πολλή κουβέντα τελευταία. Μου έκαναν μεγάλη εντύπωση πρόσφατες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών σχετικά με κάποιο νομικό πλαίσιο που επιζητούν να θεσπίσουν, με ιδιαίτερη μάλιστα σπουδή, δηλώσεις που τις έκαναν και τις κάνουν με ύφος "νομικίστικο", βλοσυρό, πασπαλισμένο με αλγεινούς μορφασμούς. Έτσι προφανώς τους θέλει η επικαιροποίηση του σεναρίου που ακολουθούν κατά γράμμα, αδιαφορώντας για τον αν καθιστούν τους εαυτούς τους πρωταγωνιστές μιας αυθεντικής φαρσοκωμωδίας. Και μιλώ για "επικαιροποίηση" γιατί πριν λίγο καιρό έλεγαν άλλα.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω και μια πρόταση. Όποιος βουλευτής, υπουργός, ή άλλος έχων ασυλία, θέλει να μπει σε δικαστική διαμάχη με πολίτη, να παραιτείται πρώτα από κάθε ιδιότητα η οποία του παρέχει ασυλία.
Ας θυμηθούμε για λίγο τις εποχές που ο κ. Παπανδρέου καλούσε τους bloggers σε "ταξιδάκια" για να καλύπτουν το ρεπορτάζ του. Τότε που η άποψή του ήταν ότι τα blogs πρέπει να γίνουν (και πολλά είχαν γίνει) δορυφόροι τύπου "Λίνας" και "Ιορδάνη". Τότε που καλούσε τους bloggers τονίζοντας ότι δεν ήθελε καν να του πουν ποια blog διαχειρίζονται. Βλέπετε ότι και οι δηλώσεις εκείνης της εποχής αναφέρονται γενικά και αόριστα σε "bloggers" και "μπλογκόσφαιρα", άσχετα αν ήταν γνωστό εκείνη την εποχή το ποια blogs έπαιρναν τη "γραμμή" και τη μεταλαμπάδευαν
να ξεκαθαρίσω ότι υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ της "ανωνυμίας" και της "ψευδωνυμίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΔΩ
http://vbalafas.blogspot.com/

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: