2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

H κερδοσκοπική ιστοσελίδα “Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση” σε ρόλο εκπροσώπου αντιπροέδρου της κυβέρνησης…


Οι κύριοι και κυρίες της κερδοσκοπικής ιστοσελίδας “Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση”, ανέλαβε και επισήμως πλέον ρόλο εκπροσώπου μελών της κυβέρνησης.
Ρατσιστική χαρακτήρισε την αφίσα των εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ στους ΟΤΑ, όταν όμως οι επιχειρηματίες της ιστοσελίδας δεν βρίσκονται σε καθεστώς «απόλυσης»…
Άραγε, γιατί δεν χαρακτήρισαν ρατσιστική, ή έστω μη ευγενικό το δόγμα του κυρίου Πάγκαλου: «Άχρηστοι Δημόσιοι Υπάλληλοι»;
Μήπως στο παρελθόν έφαγαν κι αυτοί, ή τρώνε σήμερα;
Και… ο οφειλόμενος σεβασμός πρέπει να αποδίδεται αμοιβαία. Ποιος πρώτος προκάλεσε εξαθλιωμένους εργαζομένους;
Το σφάξε με Αγά μου ν’ αγιάσω, είναι άλλων εποχών, έτσι δεν είναι επιχειρηματίες της “Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης”;
Ή σαν αρέσει ο ρόλος του Αγά;

Άσχετο
Ποιοι πολιτικοί και ποιοι υποψήφιοι χρησιμοποιούν-χρηματοδοτούν κερδοσκοπικές ιστοσελίδες, εμφανιζόμενοι ως blogs;

Και ένα σχετικό:   ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ
==========================
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Ομιλία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη στην Θήβα στις 27-9-2010

Απόσπασμα από την ομιλία του

Μιχάλη Χαραλαμπίδη

στην Θήβα στις 27-9-2010


                         
           



Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης είναι από τους ελάχιστους Έλληνες πολιτικούς που τιμούν τον όρο!

Ο πολιτικός του λόγος έχει το άρωμα της αρχαίας αγοράς και του ρωμαίικου πολιτισμού, τότε που η πολιτική ήταν τέχνη κι είχε το όραμα να ανεβάσει πρώτα το πολιτισμικό
κι ύστερα το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων!
Έτσι όσοι εξεπλάγησαν, πώς προέβλεψε ήδη από το 1996 αυτά που συμβαίνουν σήμερα, δεν γνωρίζουν ότι η τέχνη της πολιτικής (κι όχι η συντεχνία των πολιτικών, δηλαδή "των τεχνικών της εξουσίας") έχει την ικανότητα της πρόβλεψης, όχι ως προφητικό χάρισμα αλλ΄ως επιστημονική θεώρηση του γεωπολιτικού γίγνεσθαι και των προοπτικών που δημιουργούνται απ΄αυτήν την παγκόσμια κινητικότητα.


Άλλωστε, χωρίς αυτήν την ικανότητα της πρόβλεψης, πώς μπορεί ο πολιτικός όταν κυβερνά να σχεδιάσει τους άξονες εκείνους που είναι απαραίτητοι για την πορεία της χώρας μέσα στον κόσμο;
 Ακούστε τον και σκεφτείτε, πόσο διαφορετική θα ήταν η πορεία της χώρας μας άν είχε εισακουστεί ο λόγος του από τις ηγεσίες του τότε ΠΑΣΟΚ.

Αλλ ήταν ήδη πουλημένες ηγεσίες!!!
Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης όμως τώρα,
που η πατρίδα μας ζεί την τραγωδία της
τους προτρέπει να πάνε σπίτι τους
και δηλώνει παρών!
Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνουν τα οράματά του πράξη
Όσοι θέλουν να ακούσουν την ιστορική εκείνη ομιλία του στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 1996 όπου πρόβλεψε
και το μέλλον του ίδιου του ΠΑΣΟΚ!!!
Μπορούν εδώ
Το πρόσφατο βίντεο που παραθέτουμε
είναι παρμένο από το
(Το ιστολόγιο του Μιχ. Χαραλαμπίδη)





ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ


Αυτός ο Πάγκαλος έχει την τάση να προκαλεί. Λέει όσα λέει σκόπιμα και μετά προσπαθεί να «εξηγήσει» … στρίβει … .
Αρκετά σας ανεχτήκαμε, αρκετή σιχασιά και αηδία μας προκαλείτε τόσα χρόνια, ήρθε η ώρα να ξεκουμπιστείτε από την Ελλάδα, εμείς θα την βρούμε και θα την συμφωνήσουμε μόνοι μας την λύση.
 
Του Δημήτρη Καραμήτσα
 
Από τον Πάγκαλο και όλους τους πολιτικούς δεν θα ζητήσω εξηγήσεις. Πάλι ψέματα θα μου πουν.
Πρώτα από όλα ο Πάγκαλος, εκών – άκων, μας είπε ότι πράγματι τα λεφτά φαγώθηκαν. Αυτό είναι κάτι καινούργιο, καθώς μέχρι σήμερα οι ψεύτες κυβερνήτες και πολιτικοί το αρνούνταν και μας παραμύθιαζαν ότι τα λεφτά, τα λεφτά μας και όσα αυτοί δανείστηκαν χωρίς να μας ρωτήσουν, δεν φαγώθηκαν, αλλά επενδύθηκαν δήθεν, και σε σωστές επενδύσεις ώστε να αποδώσουν (στον λαό). Τελικά αποδεικνύεται, ως ομολογείται ότι τα λεφτά φαγώθηκαν και δεν επενδύθηκαν.
Ποίος έφαγε τα λεφτά;
Εάν τα λεφτά τα είχα φάει εγώ, εάν τα λεφτά τα είχαμε φάει εμείς τότε θα τα βλέπαμε και θα τα χαιρόμαστε καθημερινά, σε κοινωνικό κράτος, σε κοινωνικές παροχές, σε σχολειά, σε νοσοκομεία, σε συντάξεις, σε μισθούς, σε πλατείες και δρόμους, σε πάρκα, σε υπηρεσίες. Πολύ περισσότερο, η Ελλάδα δεν θα είχε το 35% των κατοίκων της να ζουν κάτω από το αποδεκτό από την Ε.Ε. όριο της φτώχειας και άλλο ένα 35% να βρίσκεται στις παρυφές του. Το γεγονός ότι η Ελλάδα κατατάσσεται στον πάτο του ευρωπαϊκού βαρελιού για το «κοινωνικό της κράτος» δεν είναι κανένα μυστικό, είναι μια πραγματικότητα που θίγουν μέχρι και οι οικονομικοί οργανισμοί του διεθνούς διευθυντηρίου (π.χ. ο ΟΟΣΑ), αλλά και η ίδια η Ε.Ε. . Αλλωστε και μετρώντας μέσα στην τελευταία 25ετία οκτώ μεγάλες περιόδους επιβολής στυγνής λιτότητας στο λαό (στην ουσία παγίως λιτότητα υπάρχει) κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι τα χρήματα φαγώθηκαν από τους μονίμως εν λιτότητι ευρισκόμενους Ελληνες απλούς πολίτες .
Αρα τα λεφτά δεν τα φάγαμε εμείς.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ & ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
Δεν υπάρχει πιο αληθινή και πιο στερεή λογικά βάση. Για να φας τα λεφτά πρέπει να περνούν από τα χέρια σου. Εάν απλώς τα κοιτάς δεν υπάρχει περίπτωση να τα πάρεις, να τα φας, να τα κλέψεις … .

COICA η μαύρη λίστα του Internet


ΣΗΜΕΡΑ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 … ΣΗΜΕΡΑ… Τα μέλη του Κογκρέσου ετοιμάζονται να ψηφίσουν το τέλος του Internet όπως το ξέρουμε.
Πριν μια εβδομάδα το Combating Online Infringement and Counterfeits Act (COICA) παρουσιάστηκε προς ψήφιση. Σήμερα Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 20101, θα γίνει μια ακρόαση από το Judiciary Committee. 
Εάν ο κόσμος δεν αντι-δράσει, εάν ΕΣΥ δεν αντι-δράσεις, θα βρεθούμε στην κατάσταση των Ιρανών και των Κινέζων, όπου μεγάλα κομμάτια του internet δεν θα είναι διαθέσιμα και σε μας !
Αυτά που θα είναι διαθέσιμα θα είναι απόλυτα ελεγχόμενα και φυσικά κατευθυνόμενα και προπαγανδιστικά, κάπως σαν τις εφημερίδες.


Εάν θέλετε να δράσετε ψηφίστε εδώ Stop the Internet Blacklist!
Το COICA δημιουργεί δυο μαύρες λίστες των Internet domain names. Τα δικαστήρια θα μπορούν να προσθέτουν ονόματα στην πρώτη λίστα. Ο γενικος Εισαγγελέας θα μπορεί να προσθέτει ονόματα στην δεύτερη λίστα. Οι πάροχοι internet θα ειναι υποχρεωμένοι να μπλοκάρουν όλους τους ιστότοπους στην πρώτη λίστα. Επίσης θα είναι στο απυρόβλητο εάν μπλοκάρουν ιστότοπους στην δεύτερη λίστα.Οι λίστες αφορούν ιστότοπους που κάνουν “παραβάσεις” ! Αυτό είναι κάτι το πολύ γενικόλογο, για πράδειγμα το Youtube θα μπορεί να απαγορευθεί στις ΗΠΑ.
Αυτά πολύ γενικά, πάντως εάν περάσει είναι η αρχή της απόλυτης λογοκρισίας στο internet.
 http://demandprogress.org/blacklist/

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Διαδηλώσεις κατά των µέτρων λιτότητας σε 13 πόλεις


 
«Οχι στη λιτότητα» φώναξαν χθες, Πανευρωπαϊκή Ηµέρα Δράσης κατά των οικονοµικών µέτρων, δεκάδες χιλιάδες εργαζόµενοι σε 13 ευρωπαϊκές πόλεις. 
Η µεγαλύτερη διαδήλωση, µε 100.000 συµµετέχοντες, πραγµατοποιήθηκε στις Βρυξέλλες. Την ίδια ώρα, την ίδια ηµέρα, εκατοµµύρια άνθρωποι πήραν µέρος στην πρώτη γενική απεργία της Ισπανίας από το 2002.

Βρυξέλλες, Δουβλίνο, Λισαβώνα, Ρώµη, Παρίσι, Ρίγα, Βαρσοβία, Λευκωσία, Βουκουρέστι, Πράγα, Βίλνιους, Βελιγράδι, Αθήνα. Μικρότερες ή µεγαλύτερες διαδηλώσεις πραγµατοποιήθηκαν χθες σε όλες αυτές τις πόλεις. 
Στο Δουβλίνο, ένας 41χρονος άνδρας (που συνελήφθη) απέκλεισε τις πύλες του ιρλανδικού Κοινοβουλίου µε µια µπετονιέρα, πάνω στην οποία είχε γράψει συνθήµατα κατά των τραπεζών και των πολιτικών. Στη Σλοβενία, χιλιάδες δηµόσιοι υπάλληλοι συνέχισαν χθες την απεργία διαρκείας που έχουν προκηρύξει κατά των σχεδίων της κυβέρνησης να παγώσει τους µισθούς για δύο έτη. Περίπου 5.000 διαδηλωτές, ανάµεσά τους πολλοί µεταλλωρύχοι και εργαζόµενοι σε ναυπηγεία, στάθηκαν έξω από το γραφείο του Ντόναλντ Τουσκ στη Βαρσοβία φωνάζοντας «όχι στις δηµοσιονοµικές περικοπές» και «ναι στην προστασία της εργασίας και την ανάπτυξη». 
Το πιο δυναµικό «παρών», πάντως, τα συνδικάτα το έδωσαν στο στον οµφαλό της Ε.Ε., στις Βρυξέλλες, εκεί όπου σύµφωνα µε τις δηλώσεις τους κατάφεραν να βγάλουν στους δρόµους 100.000
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=4596710 

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

To νερό είναι το θέμα της φετινής ημέρας δράσης των blogs !

http://blogactionday.change.org/
"Τον περασμένο μήνα σας ζητήσαμε τό θέμα που ήθελα να γράψω για την Blog Action Day 2010, και χιλιάδες απαντήσατε. Δεκάδες θέματα που έτυχαν στήριξης, αλλά μία ξεχώριζε πάνω από τους άλλους, συγκεντρώνοντας σχεδόν το ένα τρίτο των ψήφων.
Είμαστε ενθουσιασμένοι για να ανακοινώσει το ζήτημα αυτό ως θέμα για το Blog Action Day 2010: Νερό.
Σήμερα θα έγιναν τα αποκαλυπτήρια του Blog Action Day 2010 χώρου, και έχουν ως στόχο να καταστεί η φετινή διοργάνωση η μεγαλύτερη μέρα δράσης στο διαδίκτυο το 2010. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το νέο site και εγγραφείτε για το Blog Action Day 2010, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός στο νερό για να συμμετάσχει - απλά πρέπει να ενδιαφέρθουν να συμμετάσχουν χιλιάδες bloggers από περισσότερες από 100 χώρες γιά την ευαισθητοποίηση ενός από τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας.
Μετά από όλα, το καθαρό νερό είναι απαραίτητο για την επιβίωσή μας, αλλά και επικίνδυνη η ανεπαρκεία. Σχεδόν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στον κόσμο σήμερα δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό και 42.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε εβδομάδα από το νερό ασθένειες που μεταδίδονται. Και το θέμα δεν σταματά εκεί - διαθεσιμότητα του νερού επιπτώσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από το περιβάλλον για τα δικαιώματα των γυναικών και από την τεχνολογία με τη μόδα. Εάν είστε βέβαιοι για το τι να γράψω για την 15η Οκτωβρίου, ελέγξτε έξω τον κατάλογό μας προτάσεις μετά το νερό για να ξεκινήσετε."

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΙΜΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΩΝΩΝ

Και συνεχιζουμε ακαθεκτοι! Αντιγραφω απο: http://news24gr.blogspot.com/2010/09/19.html

Ιρανικό δικαστήριο καταδίκασε έναν πρωτοπόρο Ιρανό blogger (μπλόγκερ) σε περισσότερο από 19 χρόνια κάθειρξη, δήλωσε σήμερα στο Ρόιτερ ένας ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ο Ιρανό-καναδός Χοσέιν Ντεραχσάν, γνωστός με το παρατσούκλι «Blogfather» που πιστώνεται με την έναρξη μιας επανάστασης στα blog στο Ιράν, κρατείται στη φυλακή στο ισλαμικό κράτος από το 2008 για πιθανολογούμενη κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ, όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ.
«Μας εξέπληξε το ότι ο Ντεραχσάν, καταδικάστηκε σε περισσότερα από 19 χρόνια στη φυλακή για συνεργασία με

εχθρικές χώρες, προπαγάνδα και προσβολή θρησκευτικών προσωπικοτήτων», δήλωσαν στο Ρόιτερ ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που ζήτησαν να μην κατονομαστούν.

Το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Fars επικαλέστηκε «ενημερωμένη δικαστική πηγή» που δήλωσε ότι η ποινή που επιβλήθηκε στον Ντεραχσάν δεν είναι οριστική και θα μπορούσε να ασκήσει έφεση. Δικαστικοί αξιωματούχοι πάντως δεν ήταν διαθέσιμοι για σχολιασμό.

Ο Ντεραχσάν ήταν δημοσιογράφος στην Τεχεράνη πριν μετακομίσει στο Τορόντο το 2000. Έγινε γνωστός με την έκδοση οδηγιών για το πως να χρησιμοποιείται το λογισμικό για το blogging για να ανοίγονται blogs στην γλώσσα Farsi, πυροδοτώντας έκρηξη του blogging στην ιρανική γλώσσα. O Ντεραχσάν ο οποίος επέκρινε την κυβέρνηση της Τεχεράνης στο παρελθόν, επισκέφθηκε το Ισραήλ το 2006. Το Ιράν δεν αναγνωρίζει το Ισραήλ και στους Ιρανούς έχει απαγορευτεί να ταξιδεύουν εκεί.

Ιστοσελίδες της αντιπολίτευσης ανέφεραν επίσης σήμερα ότι ο εξέχων δημοσιογράφος Ισα Σαχαρκιζ καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση για «εξύβριση του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ και προπαγάνδα κατά του Ισλαμικού συστήματος». Το Fars μετέδωσε ότι ο Σαχαρκιζ θα μπορούσε να κάνει έφεση.


Καταρχην, να πω μπραβο στο Ιραν που εχει τα κοτσια να μην αναγνωριζει το Ισραηλ!

Απο εκει και περα, στο θεμα μας. Ειναι τωρα τυχαιο που αυτος που κατηγορηθηκε για κατασκοπεια ειναι ο ιδιος ανθρωπος που προωθησε την ελευθερη διακινηση ιδεων και την επικοινωνια μεσω διαδικτυου; Η το οτι ενας δημοσιογραφος που τολμησε να εκφραστει εναντιον της πολιτικης ηγεσιας αντιμετωπιζει 3 χρονια φυλακιση;
Βεβαια, δεν λεω, ειναι και αυτο μια προοδος! Μερικα χρονια πριν, θα τους ειχαν λιθοβολησει ανοιχτα η εστω δολοφονησει υπουλα και κρυφα!

Μιλησε κανεις για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;;;


Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Eμείς οι άχρηστοι

Άρθρο από τον συν blogger ενεργo πολίτη τραγουδοποιό Γιώργο Σαρρή


Yπάρχουν άχρηστοι Δημόσιοι Υπάλληλοι;
Μα φυσικά!
Οχι εκεί, κοιτάξτε από την άλλη μεριά.
Εκεί, στις αίθουσες των υπουργικών συμβουλίων, οι άχρηστοι κάθονται πάντα στις πιο αναπαυτικές καρέκλες.
Κοιτάξτε στα γραφεία των χιλιάδων συμβούλων με τους μισθούς των δεκάδων χιλιάδων ευρώ για έναν καφέ κι ένα ποτό κάθε... όποτε κάτσει.
Κοιτάξτε στις σκοτεινές γωνιές, εκεί που φορτώνουν τα καράβια με το βρώμικο χθές και το σπρώχνουν πέρα ως μή γενόμενο.
Κι υστερα ονειρεύονται πως θα μας πουλήσουν αέρα κοπανιστο, πράσινη ανάπτυξη και φρέσκο φεγγαράκι με το κιλό...
Κοιτάξτε από την αλλη μεριά, μέσα στα Λίαρ τζετ που πηγαινοέρχονται μεταφέροντας μάνατζερς και ντήλερς που πουλάνε τη γή μας, τη θάλασσά μας, τα σπίτια μας, τη ζωή μας, την ελευθερία μας λές κι έιναι δικά τους.
Εκεί βρίσκονται οι "άχρηστοι".
Αν και χρησιμότατοι βέβαια, αλλά όχι σε μάς...
Συγνώμη... τι δουλειά είπατε πως κάνετε;Υπουργός; Μάλιστα.
Από ότι βλέπω αποδίδει καλά!
Και σε τι ακριβώς έχει χρησιμεύσει αυτή η δουλειά και πληρώνει τόσο καλά;
Στην πατρίδα είπατε
Και αν επιτρέπεται, ποια ακριβώς είναι η πατρίδα σας;
«όμορφη πόλη άσχημα καίγεσαι»
που γράφτηκε στα γεγονότα της 6ης Δεκέμβρη 2008,
υπαρχει στον καινουργιο δισκο του

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

θαυμαστές απατεώνων...

Δύο εντιμότατοι και διαπρεπείς εκπρόσωποι της βαριάς βιομηχανίας εξαπάτησης του λαού συζητούν στην τηλεόραση:

Ο ένας πολυχρήματος (και με πολλά ΜΜΕ) δημοσιογράφος και ο άλλος πολυκτήμονας πολιτικός.

Και αποφαίνονται για ένα τρίτο πολυκτήμονα και πολυχρήματο πολιτικό ότι πρόκειται για εντιμότατο άνθρωπο.

Για να θυμίζουν τον Πολύβιο Δημητρακόπουλο, που έλεγε: «Αν κλέψεις εκατό δραχμές σε λένε άτιμο, ενώ αν κλέψεις εκατό εκατομμύρια, σε λένε μεγάτιμο»!..

Και, ασφαλώς με την ίδια λογική και το ίδιο πνεύμα ήταν εντιμότατοι στους παλιούς, κακούς καιρούς και οι εξοχότατοι κόμητες και δούκες και βαρώνοι. Και προπάντων οι μεγαλειότατοι βασιλιάδες.

Που είχαν σαν έμβλημά τους το «ισχύς μας η αγάπη του λαού». Του λαού, που τον είχαν καταδικασμένο στη φτώχεια και τη δυστυχία.

Και των οποίων τα υπόγεια ήταν γεμάτα απ’ τα κουφάρια δολοφονημένων πολιτών, που έπεφταν στη δυσμένειά τους.

Με τις Βαστίλες τους και τα Παλαμήδια τους και τα Γεντί Κουλέ τους, τα γεμάτα από ανθρώπους, που κι αν ακόμη ήταν εγκληματίες, ήταν, σε σύγκριση με τους εντιμότατους και μεγαλειότατους, αγγελούδια.

Για να μην ξεχνούμε βέβαια ότι οι εντιμότατοι αυτοί κακούργοι δεν δίσταζαν να κλείσουν στη φυλακή και ήρωες, όπως τον Κολοκοτρώνη, το Μακρυγιάννη, κλπ. Και άγιους και σοφούς. Επειδή τολμούσαν να πουν κάποιες αλήθειες ή να διεκδικήσουν κάποια δικαιώματα για το λαό.

Και το πάντων θλιβερό και αποκαρδιωτικό είναι ότι το αφελές και εύπιστο κοπάδι του όχλου «έπινε νερό στ’ όνομά τους». Σε σημείο, που να μείνει παροιμιώδες το χαρακτηριστικό εκείνο για την ηλιθιότητά τους σλόγκαν. Δηλαδή το «ελιά -ελιά και Κώτσιο βασιλιά»!

Που δυστυχώς δεν έχει αλλάξει καθόλου και στις μέρες μας. Όπου τα κοπάδια θαυμάζουν και τρέχουν ξωπίσω από ανάλογους απατεώνες, που μας ξεπουλάνε και μας υποδουλώνουν. Όχι περιστασιακά και επιλεκτικά. Αλλά συλλήβδην. Κι εμάς και τη χώρα μας…

Ακολουθώντας, βέβαια, και θαυμάζοντας τα δόγματα πίστεως των, από τηλεοπτικής καθέδρας αποφαινομένων, αλάθητων και εντιμότατων παπών της πολιτικής και δημοσιογραφικής απατεωνίας ….

Παπα-Ηλίας

http://papailiasyfantis.wordpress.com

http://profitikatragoudia.Wordpress.com







GoPetitionΚανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΜΦΥΛΙΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ?

Ρουκέτες Πάγκαλου κατά Δημοσίου

ΚΑΙ βέβαια είναι επικίνδυνος για το έθνος
Το έχει αποδείξει με Ίμια και Οτσαλαν
Αν διαβάσετε προσεκτικά τις δηλώσεις του, πέρα από ανακρίβειες, καλεί τον λαό να στραφεί η μια κοινωνική τάξη εναντίον στην άλλη
Λέει οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να ήταν 200 000
Μόνο τόσοι είναι τα σώματα ασφαλείας που απαιτούν να διασφαλίζουν την ασφάλεια της χώρας
Αυτούς που έκοψαν και την νυχτερινή αποζημίωση
Και μετά το περιβόητο είναι ενάμιση εκατομμύριο, που με την απογράφη βγηκαν  700 000
Το κυριότερο είναι (αφού βγάζει την βρώμικη δουλειά)ότι «Καθιερώθηκε για να εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν να στρέφουν το κράτος εις βάρος των πολιτών», 
Για αυτή την δήλωση ως πολίτες απαιτούμε να μιλήσει συγκεκριμένα, και όχι με αοριστολογίες, παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδια διχασμού, όπως με τον εμφύλιο
Να πει ποιοι συγκεκριμένοι κλάδοι είναι άχρηστοι και να απολυθούν άμεσα και ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να στρέφουν το κράτος σε βάρος των πολιτών
Αν δεν ζητήσει άμεσα συγνώμη και αν δεν δώσει διευκρινίσεις γιατί στρέφει τις κοινωνικές τάξεις σε εμφύλιο μεταξύ τους , αντί να επικεντρώνεται στα πραγματικά προβλήματα .ποιοι πραγματικά τα έφαγαν Θα καλούμε ως ενεργοί πολίτες κανένας να μην ψηφίσει υποψηφίους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ
Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι και αυτοί μια κοινωνική τάξη ,Έλληνες πολίτες, και όχι βορά σε πολιτικά παιχνίδια
ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΝΕΑ 

Ο κ. Πάγκαλος περιέγραψε με μελανά χρώματα τη σκοπιμότητα της μονιμότητας: «Καθιερώθηκε για να εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν να στρέφουν το κράτος εις βάρος των πολιτών», είπε και πρότεινε αποκλεισμό κομματικών ή πολιτευόμενων στελεχών από κρίσιμους τομείς του δημοσίου.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Μega Σαββατοκύριακο», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε «άχρηστο» το μεγαλύτερο τμήμα των δημοσίων υπαλλήλων, έκανε λόγο για φαυλοκρατία διορισμών, μίλησε με μελανά χρώματα για τη σκοπιμότητα της μονιμότητας και περιέγραψε την ανάγκη να «αδυνατίσει το κράτος από άχρηστους φορείς».

«Επί χρόνια διορίζαμε για πελατειακούς λόγους (...) Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να είναι λιγότεροι από 200.000 και είναι 1 εκατομμύριο. Δύο στους τρεις είναι άχρηστοι» είπε ο κ. Πάγκαλος προσθέτοντας ότι η φράση «μαζί τα φάγαμε» σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα για:
  • Να υπάρξουν «αντικειμενικές διαδικασίες πρόσληψης και εξέλιξης σε όλο το Δημόσιο».
  • Να κατανοηθεί από τους πολίτες ότι το Δημόσιο «διανέμει, καταναλώνει, αλλά δεν παράγει. «Μου μιλάνε για εργαζόμενους στο δημόσιο. Ποιους εργαζόμενους;  Οι εργαζόμενοι παράγουν κάτι», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Η τεράστια πλειονότητα των πολιτών, αυτοί που μοχθούν από το πρωί ως το βράδυ και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του έθνους είναι ο ιδιωτικός τομέας, όχι οι δημόσιοι υπάλληλοι.


GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.




ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΣ: ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ!

 


Σχετικά με τον θόρυβο που έχει προκαλέσει η εμφάνιση του γέροντος Παϊσίου σε μοναχούς του Ρώσικου μοναστηριού του Αγίου Παντελεήμονος, ιδίως μετά την προβολή (γιατί άραγε;) της είδησης από τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, σε επικοινωνία μας με μοναχό πνευματικοπαίδι του γέροντος,
πληροφορηθήκαμε τα εξής:
Οι αγιορείτες επιβεβαιώνουν ότι πράγματι ειπώθηκε από μοναχούς της μονής Αγ. Παντελεήμονος ότι είδαν το γέροντα Παΐσιο και τους προειδοποίησε για επικείμενο πόλεμο!
Θορυβημένοι οι αγιορείτες ζήτησαν την γνώμη του διακριτικού πνευματικού παπα Ευθύμιου πνευματικού παιδιού του Γέροντος Ιωσήφ Αμντάλα (του Λιβανέζου) και συγγραφέως του γνωστού βιβλίου για τον γέροντα Παΐσιο.
( Στο βιβλίο από ταπείνωση έχει βάλει το όνομα του γέροντά του Ιωσήφ
Ο παπα Ευθύμιος λοιπόν με πολλή διάκριση, χωρίς να αποφανθεί για την αλήθεια ή όχι της καθ ύπαρ εμφανίσεως του αγ. γέροντος, είπε απλά:
"Μην δίνετε σημασία. Ξέρουμε ότι μπορεί να γίνουν πολλά και το βλέπει ο καθένας!
Πολλοί όμως θέλουν να σπείρουν τον πανικό!
Γι αυτό μην θορυβείστε!"
Δεδομένου όμως ότι και ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER
μετέδωσε την είδηση με έμφαση τονίζοντας το "Πείτε στο γέροντά σας να προμηθευτεί λάδι και αλεύρι"
και ότι πολλοί μοναχοί πήγαν και πήραν μεγάλες ποσότητες αλεύρι από μύλους της Μακεδονίας, έχω τον λογισμό ότι χρισιμοποιούν τον γέροντα για να σπείρουν πανικό και να αδειάσουν τα ράφια των σουπερμάρκετ...
Αυτά προς διάλυση κάθε φήμης υποψίας ή πανικού...

Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, οι αντικαθεστωτικοί έχουμε σοβαρό λόγο να υπάρχουμε.




TovimatouDNT
Διαφήμιση
Οι παρακάτω αράδες είναι εμπνευσμένες από «το Βήμα του ΔΝΤ», το οποίο με ιδιαίτερη επιμέλεια υποστηρίζει τον πολιτικό λόγο της φαυλότητας. Στο πλαίσιο αυτό, το συγκεκριμένο έντυπο του καθεστώτος εμφανίζει, εκτός από πολιτικούς και διάφορους καλλιτέχνες, οι οποίοι αρθρώνουν άποψη για την κρίση στην Ελλάδα. Κοινό μοτίβο στην προσέγγιση όλων αυτών είναι ότι η κρίση έχει πολιτισμικά αίτια και ότι το πρόβλημά τους είναι οι «αντιστασιακοί».

Έχοντας σοβαρούς λόγους να πιστεύω ότι ανήκω στις αντικαθεστωτικές δυνάμεις που χαρακτηρίζονται ως «αντιστασιακοί», μάλλον ειρωνικά, επιθυμώ να αποσαφηνίσω ορισμένα πράγματα για να εξηγηθούμε.

Η προπαγάνδα του καθεστώτος κατατείνει στην δημιουργία της εντύπωσης ότι για την κρίση στην χώρα ευθύνεται η πολιτισμική συγκρότηση του ελληνικού λαού, η οποία συντηρεί την φαυλότητα. Η άποψη αυτή αποτελεί την μία όψη της ουσιοκρατίας (essentialism). Η άλλη όψη είναι το λεγόμενο «βιολογικό γεγονός», που σημαίνει ότι οι Έλληνες έχουν στο αίμα τους την διαφθορά, καθώς έτσι είναι γονιδιακά … γραφτό! Η απλοϊκή αυτή αντίληψη της ζωής, της κουλτούρας και των κοινωνικών σχέσεων αποτελεί μία δραματικά συντηρητική στάση, η οποία αποσκοπεί να ουδετεροποιήσει το πολιτικό φαινόμενο.



Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΗΛΙΚΟΙ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


Αγαπητοί: Κατηγορούν τα παιδιά μας για τρομοκράτες με ανύπαρκτα στοιχεία
. Προσπαθούν να τα καταστρέψουν για πολιτικές επιδιώξεις
. Παρακαλώ πάρτε θέση. Συμπαρασταθείτε.
Το θέμα αφορά κάθε δημοκράτη πολίτη αυτής της χώρας.
 Πρέπει να τους κολλήσουμε στον τοίχο. (Γιώργος Παπανικολάου Γονιός ανήλικης "τρομοκράτισας", ετών 15)
Γιώργος Παπανικολάου (μέλος της ΣΟ του Πολιτικού Καφενείου)
Δεν σας ενοχλεί η Δικαιοσύνη να χρησιμοποιείται για την επιβολή πολιτικών επιλογών; Εγκλημάτων σε βάρος ανήλικων παιδιών; Πως θα προστατεύσετε τους πολίτες που θ αντιμετωπίσουν αύριο παρόμοιο εφιάλτη; Είναι δυνατόν εν έτει 2008 μια κοινωνία και οι ταγοί της να πιστεύουν σε Πυθίες και να επιτρέπουν αυτές οι Πυθίες να παίζουν καθοριστικό ρόλο για την τύχη των πολιτών; 3 συντάκτες ενός κειμένου που περιέχει ασυναρτησίες, που σύσσωμη η κοινωνία δεν πιστεύει και κανείς να μη μιλάει για τη θέση αυτών των κυρίων και άνθρωποι που κατέχουν υπεύθυνες θέσεις να λένε ότι πρόκειται για εφαρμογή νόμου (εφαρμογή τρομονόμου, ευρωτρομονόμου ή όπως αλλιώς θέλετε); Όταν Δημοτικός Σύμβουλος τοποθετήθηκε με τη φράση «σαν δικηγόρος ντρέπομαι…»…

Ποιος μπορεί να παρανομήσει καταστρέφοντας μικρά παιδιά;

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=16702&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

…Πράσινη «ανάπτυξη» σε…σεληνιακό φόντο!!!

*Ο Δημήτρης Τσιμούρας είναι καθηγητής φυσικός στη Βέροια.
Ένα από τα πιο ισχυρά επιχειρήματα αυτών που κυβερνούν τόσα χρόνια προς τους αγρότες, για την εισοδό μας στην ΕΟΚ και κατόπιν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ήταν η… μεγάλη ευρωπαϊκή αγορά των εκατόν πενήντα εκατομμυρίων κατοίκων, που θα άνοιγε γι αυτούς. Σύμφωνα δε με τους πρωταγωνιστές της ένταξης στην ΕΕ το αγροτικό εισόδημα θα είχε μια εντυπωσιακή αύξηση!
 Όλα αυτά λέγονταν τη στιγμή που έμπαιναν σε εφαρμογή σχέδια για δραματική μείωση του αγροτικού πληθυσμού αλλά και της ίδιας της αγροτικής παραγωγής, τη στιγμή που οι ελληνικές κυβερνήσεις με τους «εταίρους» μας ενέταξαν τη χώρα μας σε χώρα που θα στηρίζει την οικονομία της στην παροχή υπηρεσιών και όχι στην παραγωγή πλούτου άρα και αγροτικών προϊόντων. Σήμερα, όλα αυτά τα σχέδια επιβεβαιώνονται.
 Η παραγωγή προϊόντων έχει συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό, η ανεργία καλπάζει προς τα ύψη, ο πλούτος που παράγεται στη χώρα μας συγκεντρώνεται σε ελάχιστα χέρια και διακινείται ανεξέλεγκτα ανάλογα με τα συμφέροντα των κατόχων του. Επιστέγασμα αυτής της πολιτικής το μνημόνιο, η στέρηση των στοιχειωδών δικαιωμάτων των εργαζόμενων, η φτώχεια που εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς σε όλο και περισσότερα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

H ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

 
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ


ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ


ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
Αφορμή για την έκφραση από την πλευρά μου, της σχεδόν αυτονόητης πραγματικότητας στάθηκε ένα σχόλιο του Σπύρου Κουτρούλη που δημοσιεύτηκε στην "ΡΗΞΗ" του Σεπτεμβρίου και αναφέρεται στην συνέντευξη του Μπερνάρ Ανρί Λεβί, του γάλλοεβραίου σιωνιστή "φιλοσόφου" (κατ΄εμέ φιλοσοφίζοντος δημοσιογραφίσκου) που έδωσε στο γαλλικό περιοδικό " L' EXPRESS " και στην οποία επιτίθεται στην Αθηναϊκή Άμεση Δημοκρατία!


Άν και ο σχολιαστής αντικρούει επιτυχώς τις φιλοσοφίζουσες ανοησίες του Λεβί, αυτό το κάνει παίρνοντάς τον στα σοβαρά, άν και στο τέλος μη αντέχοντας υιοθετεί τους χαρακτηρισμούς του Κορνήλιου Καστοριάδη για τον Λεβί και τους ομοίους του : "σαλτιμπάγκοι, σαλταδόροι, επαγγελματίες της μπούρδας ..."




Ως νέος Μωϋσής, εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Σιών....

Θέλει η Π@@τανα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει!
Από όσα είπε ο  πρωθυπουργός μας, στους Εβραίους του Χρηματιστηρίου Νέας Υόρκης, και η ανοιχτή πρόσκληση που τους απηύθυνε  να έρθουν πια στην Ελλάδα να αναλάβουν τα πάντα και τις εσωτερικές και διεθνείς μεταφορές μας, γιατί υπάρχει έδαφος είπε για επενδύσεις στις μεταφορές, στον  τουρισμό,  στην  πράσινη  ανάπτυξη,   (εδώ δένει και το Το Fast-Track Business), πλέον, φταίω εγώ να υποπτεύομαι ότι και το νομοσχέδιο για τις άδειες φορτηγών δημόσιας χρήσης, για Εθνικές και Διεθνείς μεταφορές, είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Εβραϊκής μαφίας, από τον ίδιο τον Τζέφρι Παπανδρέου?
Αφού κατέλυσαν το πρώην Ελληνικό Σύνταγμα, διέγραψαν κάθε εργασιακό και ανθρώπινο, κατακτημένο με αίμα, δικαίωμά μας  και  έχουν κάνει κόσκινο και κουρελόχαρτο, κάθε κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έρχονται τώρα οι ντόπιοι και ξένοι Ευρωμασόνοι, με τον πάντα ...χοντρόπετσο και παχύρευστο υπαρχηγό του ΠΑΣΟΚ, να μας πουν ότι :
"τάχατες μαζί φάγαμε τα φαγωμένα τους, παρότι, ο δικός μας τραπεζικός λογαριασμός έχει υπόλοιπο 0 ΕΥΡΩ!!!! και παρότι δεν έχουμε ακίνητα ή έστω ένα των 50τ.μ. 
Επομένως οι κλέφτες και φαταούλες Πάγκαλοι και το συνάφι του, μας χρωστάνε από το συμφάγωμα, τα μερίδιά μας από τα αμέτρητα ακίνητα τους, αμπέλια, βουνά βοσκότοπους και πολυκατοικίες και εκατομμύρια  ΕΥΡΩ από τους αστείρευτους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, που είχαμε τη χαρά να δούμε με τη δημοσιοποίηση του Πόθεν Αίσχους τους!!! 
Όταν γίνει αυτό από τους Παγκαλοειδείς  λήσταρχους και μας δώσουν τα χρωστούμενα, τότε να βγούμε και να παραδεχθούμε ότι  μαζί φάγαμε τα φαγωμένα τους!!



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Τι καλά που τάλεγες Γιωργάκη πέρισυ τέτοιο καιρό!!

 

"Εμείς θα διαπραγματευτούμε σκληρά"!!
Έτσι είμαστε εμείς οι σκληροί ...άνδρες...  που έλεγε και ο αείμνηστος Αυλωνίτης!



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Χτυπούν ταυτόχρονα το σώμα και την ψυχή μας αποβλέποντας στην ολοκληρωτική μας διάλυση.!!



 Από το  kolindros dreamin


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ   
ΤΑ ΝΕΑ

Αγαπητέ μου Γιώργο
Επειδή μου έκανες την τιμή και μου πρόσφερες τη χαρά με την αναφορά σου στην εορταστική συναυλία στον Λυκαβηττό προβάλλοντας και σχολιάζοντας τη φοβερή λέξη «Κατοχή» που εξεστόμισα εκεί, με προκαλείς να εκφράσω δυο-τρεις σκέψεις που δύσκολα βρίσκουν (για ανεξήγητους λόγους εδώ και καιρό) φιλόξενο χώρο στις «καθώς πρέπει» εφημερίδες, με την κρυφή ελπίδα μήπως και η στήλη σου αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα.
Δεν είπα όμως μόνο τη λέξη «Κατοχή» αλλά και απηύθυνα προς κάθε κατεύθυνση την προειδοποίηση ότι με βάση την ιστορική πείρα «ο Έλληνας όταν στριμώχνεται, καθώς είναι πολυμήχανος, υποχωρεί, με τη σκέψη ότι τελικά κάτι θα γίνει για...

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Επιβεβαιώνεται πλήρως ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ:


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΟ

Ο Γαλλογερμανός πολιτικός είχε αποκαλύψει πως, εν μέσω ανέχειας και μνημονίου, η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματευόταν τον Αύγουστο με εκπροσώπους της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας την αγορά οπλικών συστημάτων.

Ο κ. Κον Μπεντίτ άφησε με σαφήνεια να εννοηθεί πως αυτές οι διαπραγματεύσεις αποτελούν την υλοποίηση ενός επί της ουσίας εκβιασμού έναντι της ελληνικής κυβέρνησης, στο πλαίσιο της δανειοδότησής της από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Δείτε τώρα την αποκάλυψη από http://www.newsit.gr/

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΖΟΟΜ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ

Η έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου για τη συμφωνία ναυπήγησης των δύο νέων υποβρυχίων τύπου Παπανικολής είναι αποκαλυπτική. Μέχρι το 2018 έχουμε να πληρώσουμε πολλά ,αρχίζοντας από το Νοέμβριο που θα δώσουμε τα πρώτα 300 εκατομμύρια.
μέχρι το 2018 το ελληνικό κράτος έχει συμφωνήσει να καταβάλει το ποσό των 1,321 δισεκατομμυρίων ευρώ την ώρα που τα 806 εκατομμύρια ευρώ αποτελούν υπόλοιπο των αρχικών συμβάσεων που υπήρχαν ήδη από τον σχεδιασμό του προγράμματος αμυντικού εξοπλισμού.
Η χώρα βουλιάζει, κόβουν μισθούς και συντάξεις, η ανεργία θα φτάσει το ένα εκατομμύριο, και αυτοί δαπανούν εκατομμύρια για υποβρύχια
τυχαίο δεν νομίζω
ΥΓ
Κύριε Πάγκαλε ναι μαζί τα φάγαμε, εμείς πληρώνουμε
Δώσε και εσύ κανένα ακίνητο να πληρώσεις
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΙΜΙΑ ,ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ


GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Παραλήρημα κιλών...


Δεν είναι μόνο ο αξιότιμος κ. Υπουργός της Δικαιοσύνης, αλλά και ο κ. Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως, που, από καιρού εις καιρόν, αποφθέγγεται άρρητα ρήματα:
Όπως η απάντηση, που έδωσε στο ερώτημα: «Ποιοι έφαγαν τα λεφτά»;
«Όλοι μαζί τα φάγαμε»! είπε. Εσείς που θέλατε διορισμούς κι εμείς, που σας διορίζαμε…
Και η απάντηση αυτή, θα μας έλεγε ο αρχαίος Δημοσθένης, προκαλεί την έκρηξη της αγανάκτησης-ή μάλλον το παραλήρημα-των κιλών, που ο καθένας κουβαλάει…
Γιατί δεν είναι δυνατόν ένας των διακοσίων κιλών και ένας των πενήντα να έφαγαν το ίδιο.
Ούτε ένας, που διαθέτει 20 και 40 και 70 ακίνητα-όπως η περί του «πόθεν έσχες» των πολιτικών έρευνα απέδειξε-με αυτόν, που έχει ένα ή και κανένα…
Και ιδιαίτερα μάλιστα κάποιοι, που έχουν κάνει την ορθοδοξία λάβαρό τους. Γιατί ο μεγάλος Πατέρας της ορθοδοξίας, ο Χρυσόστομος, λέει, ότι δεν δημιουργείται πλούτος με ορθόδοξα μέσα…
Και σχετικά με τους διορισμούς:
Ένας πολύτεκνος πατέρας έλεγε:
Είχαν τα παιδιά μου υποβάλει τα χαρτιά τους για διορισμό στο δημόσιο. Και «περιπελομένων των ενιαυτών», όπως θα έλεγε και ο Όμηρος, δεν ηυδόκησαν ούτε η πράσινοι ούτε οι γαλάζιοι να διορίσουν κανένα…
Οπότε σε κάποια στιγμή, τους επέστρεψαν τα χαρτιά, προκειμένου να ανανεώσουν, τάχα, τα δικαιολογητικά.
Και βέβαια δεν τα ανανέωσαν.
«Τέρμα πια με τν πράσινη και γαλάζια αλητεία»! είπαν.
Που σημαίνει ότι αυτοί, που διορίστηκαν, ήταν τα «πράσινα» και τα «γαλάζια» καλόπαιδα…
Αλλά, στο τέλος της γραφής, αυτοί, που ζητιάνεψαν ένα διορισμό, για ένα κομμάτι ψωμί πάσχισαν. Και αυτό πετσοκομμένο! Ύστερα απ’ τα προκρούστεια μέτρα της «εθνοσωτηρίου» κυβερνήσεως..
Μ’ αυτούς, που έφαγαν τα εκατομμύρια και τα δισεκατομμύρια, τι γίνεται;
Που μάταια, κάθε φορά, τους ψάχνουν, τάχα, κάποιες εξαπατητικές επιτροπές. Και ασφαλώς δεν πρόκειται ούτε αυτούς να ανακαλύψουν ούτε τα λεφτά, που έφαγαν…
Μέχρι να παραγραφούν-εν ονόματι της παμπόνηρης νομιμότητας-τα πάντα.
Οπότε και θα συνεχίσουν το φαγοπότι. Και θα λένε στο προλεταριάτο των φουκαράδων:
«Τι φωνάζετε; Μαζί δεν τα φάγαμε»!!!
παπα-Ηλίας
http://papailiasyfantis.wordpress.com
http://profitikatragoudia.wordpress.com


GoPetitionΚανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

 TΟ ΝΕΟ ΣΥΝΟΔΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ;


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!


Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ

ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΟΔΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ!!!
ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ
κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

Η σιωπή των περισσοτέρων ποιμένων (πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων) και του αρχιεπισκόπου για τα φλέγοντα θέματα της προωθήσεως από την κυβέρνηση της "Κάρτας του Πολίτη" αλλά και όλων των μέτρων που θα οδηγήσουν τον λαό εξαθλιωμένο στα ηλεκτρονικά δεσμά της παγκόσμιας κυβέρνησης, έχει περάσει τα όρια της ανοχής και αγγίζει ήδη τα όρια της συνενοχής!!!

Ερωτούμε ευθέως
τον Μακαριώτατο Αρχιεπἰσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο:



Μήπως η σιωπή αυτή εξηγείται με την αποπεράτωση του νέου εξαωρόφου κτιρίου που θα στεγάσει τα γραφεία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τις αίθουσες συνεδριάσεων



της Ι. Συνόδου;

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΠΕΛΟΚΟΜΙΤΗ ΑΓΡΑΦΩΝ.

Δε θα ξεχάσω ποτέ το New Heaven της πολιτείας του Connecticut. Η μυρωδιά του φθαρμένου δέρματος της Chesterfield πολυθρόνας πάλευε μάταια να υπερκεράσει το απόλυτα σοφό άρωμα ενός San Cristóbal de la Habana. Κι όμως κάτι έχει αλλοιώσει την ερεθιστικά πνιγερή αυτή ανάμνηση. Το New Heaven είναι μια ήσυχη πόλη, είναι η πόλη που φιλοξενεί το πανεπιστήμιο του Yale. Όπως μια επίσης ήσυχη πόλη των 65000 κατοίκων, το Palo Alto της California φιλοξενεί το κολοσσιαίο πανεπιστήμιο του Stanford. Στην ουσία βέβαια είναι αστείο να μιλάμε για φιλοξενία για τον απλούστατο λόγο πως οι πόλεις αυτές έχουν δομηθεί και εξακολουθούν να βρίσκονται στη σκιά των πανεπιστημιακών μονάδων τους. Τίποτα δε θα ήταν το ίδιο χωρίς τα υπερμεγέθη πνευμόνια των ιδρυμάτων αυτών. Τα βαριά ξύλινα κουφώματα άφησαν μια ριπή νόστου να φτάσει στα ευλογημένα από χιλιάδες ποικιλίες καπνού ρουθούνια μου.

Ο Πολυταξιδεμένος Έλυσε και το πρόβλημα του Χρέους!...

Από το Στοχασμός Πολιτική

 
 
 Γράφει ο Δευκαλίων

Αφού μας όρισε τον Ι. Ραγκούση για υπέρ-υπουργό και υπέρ-συντονιστή, ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκίνησε για τις ΗΠΑ. Εμείς οι ανόητοι και κουτοί διαμαρτυρηθήκαμε γιατί νομίσαμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε ταξίδι αναψυχής και δημοσίων σχέσεων ενώ η χώρα αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα. Αλλά όπως πάντα εμείς οι στενόμυαλοι Έλληνες κάναμε λάθος.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ταξιδεύει συνεχώς για εμάς. Έγινε ένας Πολυταξιδεμένος που θυσιάζει την οικογενειακή γαλήνη την σπιτική θαλπωρή για το μεροκάματο του οικογενειάρχη, την σύνταξη της γιαγιάς και την δουλειά του νεολαίου. Αλλά εμείς ο γκρινιάρης και ανιστόρητος λαός, πως να αντιληφθούμε αυτήν την τεράστια θυσία;
Ο Γιώργος Παπανδρέου όμως απόψε μας έκλεισε τα στόματα. Επισκέφθηκε το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, όπου παραβρέθηκε σε γεύμα με τον Πρόεδρο του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης και στελέχη επενδυτικών οίκων της Wall Street.
Μεταξύ των άλλων δήλωσε ότι στην Ελλάδα πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν, ή να αξιοποιηθούν περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Δημοσίου, αξίας περίπου 270 δις ευρώ. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί περίπου στο Δημόσιο Χρέος της χώρας.
Τώρα θα ρωτήσει κάποιος καλόπιστος. ...


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ


Ο π. Σαράντης Σαράντος ομιλών υπό την εικόνα του Αγίου Νικολάου, φερωνύμου της Νίκης του Λαού και εμπράκτου υποδείγματος του καλού ποιμένος που
"την ψυχήν αυτού τίθησι υπέρ των προβάτων"

ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ

ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΟΙΜΕΝΟΣ

Απαντώντας σε επιστολή αναγνώστου του Ο.Τ. που δεν αντιλαμβάνεται τον αγώνα για την μή αποδοχή της ηλεκτρονικής "κάρτας του πολίτη", ο π.Σαράντης Σαράντος εκφράζει όσα θα έπρεπε να εκφράσει με παρρησία η Ιεραρχία της Ελλάδος.

Παραθέτω την επιστολή όπως υπάρχει αυτούσια στο ιστολόγιο Αναβάσεις

διότι αποτελεί κατά την ταπεινή μου γνώμη υπόδειγμα παρρησίας, ομολογίας και προσφοράς του καλού ποιμένος προς τα λογικά πρόβατα της Εκκλησίας.


Στη φυλακή 19χρονη μπλόγκερ στη Συρία


Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW) απηύθυνε σήμερα έκκληση προς τις αρχές της Συρίας την άμεση απελευθέρωση της 19χρονης μπλόγκερ Ταλ αλ Μαλούχι, η οποία κρατείται εδώ και εννέα μήνες χωρίς να έχει καμία επαφή με τον έξω κόσμο.
Η Ταλ αλ Μαλούχι είχε κληθεί να παρουσιαστεί στις 27 Δεκεμβρίου του 2009 στις συριακές υπηρεσίες ασφαλείας και είχε συλληφθεί αμέσως, όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η οργάνωση υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Δύο ημέρες αργότερα, μέλη των δυνάμεων ασφαλείας πήγαν στο σπίτι της και κατέσχεσαν τον υπολογιστή της, CD και βιβλία.
Από την ημέρα που συνελήφθη δεν έχει επιτραπεί στην οικογένειά της να έρθει σε επαφή μαζί της και οι υπηρεσίες ασφαλείας δεν έχουν δώσει καμία εξήγηση για τους λόγους που ετέθη υπό κράτηση, προσθέτει το Παρατηρητήριο.

δημοφασκέλωμα...

GoPetition




Είχε πει, προ καιρού, ο αξιότιμος Υπουργός της Δικαιοσύνης:
Τα μέτρα, που μέχρι τώρα έχει πάρει η Κυβέρνηση έχουν ανάγκη «δημοκρατικής νομιμοποίησης». Γιατί, διαφορετικά, η κεντροαριστερά, θα κάνει πολλά χρόνια να ξαναϊδεί εξουσία…
Και κάποια ΜΜΕ, είπαν ότι ο αξιότιμος κ. υπουργός με το σιβυλλικό του χρησμό υπονοούσε, τάχα, δίδυμες-με τις δημοτικές-εθνικές εκλογές…
Και βρέθηκε κάποιος παπαδάκος να πει, ότι, προφανέστατα, ο κ. Υπουργός αναφέρεται στις δημοτικές εκλογές.
Με τις οποίες θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να πετύχουν την επικύρωση των ανάλγητων ακροδεξιών μέτρων, που πήραν και συνεχίζουν να παίρνουν, με ιδιάζουσα σκληρότητα, σε βάρος μας.

καμία νέα επιβάρυνση στα χαμηλά και μεσαία στρώματα


Για τον κύριο αυτό που μας στέλνει μαιλ από εδώ,
george.papandreou_pasok@yahoo.com
και έχει αγγλικό κείμενο
ΜΕ ΤΙΤΛΟ
TRANSITION OF THE CRADLE OF DEMOCRACY
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΑΓΕ ΜΙΛΑΕΙ?
και το μόνο που λέει είναι να βρίζει τη νέα δημοκρατία
(από ότι τσεκάραμε προέρχεται από ένα grοup στο yahoo)
blowback@yahoogroups.com
Να πω ότι o αυθεντικός Γιωργάκης στέλνει μαιλ στους δικούς του bloggers
Βλεπε Κουλουλογλομανια
Εμάς μας απαξιώνει
οπότε ο εν λόγω κύριος είναι μαϊμού Γιωργάκης
Δεύτερον αν μας έστελνε μαιλ το ΔΝΤ επειδή αυτό κυβερνά και έχει εγκατασταθεί στα υπουργεία θα το καταλαβαίναμε σαν πιο λογικό
Τρίτον
Ο αυθεντικός Γιωργάκης αν ποτέ μας έστελνε ένα μαιλ θα έγραφε
Η συνέντευξη του Γιωργάκη στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ
ένα μήνα προτού κυβερνήσει

Εφόσον οι πολίτες μάς τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους, η πρώτη μου απόφαση θα είναι η συγκρότηση της νέας κυβέρνησης του ΠAΣOK.
 Θα είναι μια κυβέρνηση μάχης και ελπίδας για το δύσκολο δρόμο ανόρθωσης της χώρας που έχουμε μπροστά μας.
 Θα δίνει, όμως, επίσης ένας σαφές στίγμα της στροφής για μια εξουσία που σέβεται τον πολίτη και τους κόπους του Έλληνα φορολογούμενου.
Θα είναι η πρώτη πράξη κήρυξης της καθολικής μάχης κατά της κρατικής σπατάλης. Θα ξεκινήσω από την ίδια την κυβέρνηση, ανακοινώνοντας ένα Yπουργικό Συμβούλιο με σημαντικά μειωμένο συνολικό αριθμό υπουργών και υφυπουργών.
Διαφωνούμε ριζικά με τον κ. Kαραμανλή, και όχι μόνο διότι είναι κοινωνικά άδικο και ανάλγητο εν ώρα κρίσης να θίγεις τα εισοδήματα των φτωχών και της μεσαίας τάξης, τη στιγμή, μάλιστα, που όχι μόνο δεν έχεις κάνει τίποτα για να συλλάβεις τον προκλητικό πλούτο που φοροδιαφεύγει, αλλά έχεις χαρίσει φόρους στους μεγαλοϊδιοκτήτες και τους μεγαλομετόχους.
Διαφωνούμε και διότι η πολιτική αυτή είναι παντελώς αναποτελεσματική. Aφαιρεί εισοδήματα από την αγορά, πλήττει τη ζήτηση και την οικονομική δραστηριότητα, επιταχύνει την κρίση και τελικά, ως αποτέλεσμα της ύφεσης, μειώνει τα κρατικά έσοδα σε μεγαλύτερο βαθμό από τις δαπάνες που εξοικονομούνται.
Bασική αρχή της πολιτικής που θα εφαρμόσουμε είναι καμία νέα επιβάρυνση στα χαμηλά και μεσαία στρώματα, και σταδιακή δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτών και των φορολογικών αρχών




GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!