2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

καμία νέα επιβάρυνση στα χαμηλά και μεσαία στρώματα


Για τον κύριο αυτό που μας στέλνει μαιλ από εδώ,
george.papandreou_pasok@yahoo.com
και έχει αγγλικό κείμενο
ΜΕ ΤΙΤΛΟ
TRANSITION OF THE CRADLE OF DEMOCRACY
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΑΓΕ ΜΙΛΑΕΙ?
και το μόνο που λέει είναι να βρίζει τη νέα δημοκρατία
(από ότι τσεκάραμε προέρχεται από ένα grοup στο yahoo)
blowback@yahoogroups.com
Να πω ότι o αυθεντικός Γιωργάκης στέλνει μαιλ στους δικούς του bloggers
Βλεπε Κουλουλογλομανια
Εμάς μας απαξιώνει
οπότε ο εν λόγω κύριος είναι μαϊμού Γιωργάκης
Δεύτερον αν μας έστελνε μαιλ το ΔΝΤ επειδή αυτό κυβερνά και έχει εγκατασταθεί στα υπουργεία θα το καταλαβαίναμε σαν πιο λογικό
Τρίτον
Ο αυθεντικός Γιωργάκης αν ποτέ μας έστελνε ένα μαιλ θα έγραφε
Η συνέντευξη του Γιωργάκη στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ
ένα μήνα προτού κυβερνήσει

Εφόσον οι πολίτες μάς τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους, η πρώτη μου απόφαση θα είναι η συγκρότηση της νέας κυβέρνησης του ΠAΣOK.
 Θα είναι μια κυβέρνηση μάχης και ελπίδας για το δύσκολο δρόμο ανόρθωσης της χώρας που έχουμε μπροστά μας.
 Θα δίνει, όμως, επίσης ένας σαφές στίγμα της στροφής για μια εξουσία που σέβεται τον πολίτη και τους κόπους του Έλληνα φορολογούμενου.
Θα είναι η πρώτη πράξη κήρυξης της καθολικής μάχης κατά της κρατικής σπατάλης. Θα ξεκινήσω από την ίδια την κυβέρνηση, ανακοινώνοντας ένα Yπουργικό Συμβούλιο με σημαντικά μειωμένο συνολικό αριθμό υπουργών και υφυπουργών.
Διαφωνούμε ριζικά με τον κ. Kαραμανλή, και όχι μόνο διότι είναι κοινωνικά άδικο και ανάλγητο εν ώρα κρίσης να θίγεις τα εισοδήματα των φτωχών και της μεσαίας τάξης, τη στιγμή, μάλιστα, που όχι μόνο δεν έχεις κάνει τίποτα για να συλλάβεις τον προκλητικό πλούτο που φοροδιαφεύγει, αλλά έχεις χαρίσει φόρους στους μεγαλοϊδιοκτήτες και τους μεγαλομετόχους.
Διαφωνούμε και διότι η πολιτική αυτή είναι παντελώς αναποτελεσματική. Aφαιρεί εισοδήματα από την αγορά, πλήττει τη ζήτηση και την οικονομική δραστηριότητα, επιταχύνει την κρίση και τελικά, ως αποτέλεσμα της ύφεσης, μειώνει τα κρατικά έσοδα σε μεγαλύτερο βαθμό από τις δαπάνες που εξοικονομούνται.
Bασική αρχή της πολιτικής που θα εφαρμόσουμε είναι καμία νέα επιβάρυνση στα χαμηλά και μεσαία στρώματα, και σταδιακή δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτών και των φορολογικών αρχών




GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: