2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

"Blogger" απειλεί blogger με μήνυση για ...δήθεν διάδοση ψευδών ειδήσεων!


Aπό το @Ανεμος


 Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο μπλογκ και η παρέα του μας έχουν κάνει ...την τιμή να μας αφιερώσουν ειδικές αναρτήσεις για να μας χλευάσουν!!

Για μας είναι διαφήμιση, και τους ευχαριστούμε....
Δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, αν και απορούμε γιατί άραγε ασχολούνται τόσο πολύ μαζί μας?
Εμείς ποτέ δεν τους διαβάζουμε, ποτέ δεν πήγαμε στο μπλογκ τους να τους βρίσουμε και πολύ περισσότερο ποτέ δεν μπήκαμε στον κόπο, στα καλά του καθουμένου, να τους αφιερώσουμε και ειδική ανάρτηση!
Κι όμως εκείνοι ενοχλούνται πάντα όταν εμείς απλά μπλογκάρουμε κάνοντας το κέφι μας και προσπαθούμε να εκφραστούμε στη μπλογκόσφαιρα με το δικό μας τρόπο ενώνοντας και όχι διχάζοντας τους μπλόγκερ και τώρα τελευταία δίνοντας και φωνή με το ραδιόφωνο των Ενωμένων Μπλόγκερ σε όποιο ενεργό πολίτη θέλει να μιλήσει και on line και να κάνει διάλογο για θέματα κυρίως πολιτικά, μα και κοινωνικά ή τεχνικά ακόμη αν χρειαστεί.

Αυτό που δεν περιμέναμε όμως ήταν οι απειλές με μηνύσεις και όχι γιατί τους βρίσαμε ή γιατί τους κάναμε κάτι προσωπικό αλλά για ...δήθεν διασπορά ψευδών ειδήσεων, όπως λένε, ένα αδίκημα δηλαδή που αφορά την πολιτεία και διώκεται αυτεπάγγελτα, χωρίς να χρειάζεται υποβολή μηνύσεως από κάποιον ιδιώτη πολίτη.
Και η απειλή αυτή εκτοξεύτηκε εναντίον μας, επειδή τολμήσαμε να υποστηρίξουμε και να καταγγείλλουμε το γεγονός ότι κάποια μπλογκ πρόσφατα εξαφανίστηκαν από το στερέωμα της Google χωρίς καμία ειδοποίηση, μεταξύ των οποίων και το paideiagr.blogspot.com!
Kαι ρωτάμε?? Το συγκεκριμένο μπλογκ @akanoniston  από πότε ανέλαβε να παίξει το ρόλο του εισαγγελέα στη μπλογκόσφαιρα και να απειλεί με μηνύσεις τα μπλογκ, όταν αυτά που γράφουν δεν του αρέσουν και δεν συμφωνεί μαζί τους? και ποιός έκρινε ότι όσα εμείς λέμε και κρίνουμε είναι ψευδείς ειδήσεις?? Η Ακανόνιστη??
Με σχόλιό μας στην χλευαστική ανάρτηση της, εναντίον μας,  είπαμε:
Aνεμος είπε...
Μπράβο για ΤΟ HUMOR TO ραδιόφωνο εν τω μεταξύ είναι on line και εμείς σάτιρα κάνουμε... παρεπιπτωντος το τραβελι είναι αυτό που έχει κρίση ταυτότητας δεν είναι κακό http://freeblogers.radiostream123.com/
@Ανεμοπράκτορα....
Είσαι γελοίος, αμόρφωτος και φασίστας....
Ακόμα δεν κατάλαβες... δεν σε παίρνει.. καθόλου...
Δεν πειράζει....
Οσες ψευδείς ειδήσεις και να διαδίδεις...θα παίρνεις απάντηση με την σοβαρότητα που σου αξίζει... μέχρι να σε βαρεθώ..και να σου κάνω μία απλή μήνυση...
Τότε..θα δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος....
Ως τότε μόκο.. γιατί θα πονέσει η κοιλιά μας.. από τα γέλια...
Περιττό να σου πω που να βάλεις το ραδιόφωνο σου....

Το αφήνω στην κρίση σας αν η σελίδα αυτή είναι μπλογκ ή απλά είναι ένας κατάσκοπος ανάμεσά μας, που παίζει το παιχνίδι των εισαγγελέων του βρώμικου συστήματος και τον οποίο πρέπει να εντοπίσουμε και να απομονώσουμε!!

Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

17 σχόλια:

Aνεμος είπε...

πρέπει να καταγγέλλονται τέτοια φαινόμενα
και απειλές δεν χωράνε εδώ μέσα ούτε φιμώσεις,απο κάποιους που επικαλούνται bloggers
\ ας πάνε στην κινα να τα κάνουν
εδω τουλάχιστον ακόμα..κατ επίφαση έχουμε δημοκρατία
προσεξτεε..
μιλάει σαν προσχεδιασμένο σχέδιο
πρώτα χλευασμός και μετά μηνύσεις

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Ναι, είναι ένα προσχεδιασμένο σχέδιο, που σχεδιάστηκε απο σχεδιαστές σχεδόν διάσημους για να βουλιάξει την μπλογκόσφαιρα σαν να τανε σχεδία.
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 5 ΜΜ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΑ

Το ξέρω ο συνδυασμός ζέστης με υγρασία είναι πάντα επικίνδυνος για τους έχοντες προδιάθεση.

marianaonice είπε...

@Κ.Υ.Π. WALKING
...Για την ταμπακέρα κουβέντα όμως...
:))
Έχεις δίκιο η υγρασία και η ζέστη είναι ο συνδυσμός που ευνοεί την "εισαγγελίτιδα" ορισμένων μπλόγκερ που "τη βλέπουν" ανώτατοι εισαγγελείς και απειλούν με μηνύσεις!!
Νάσαι καλά... πάντα έχεις μια απάντηση σε κάθε ...ερώτημα!

marianaonice είπε...

Η επίθεση της συγκεκριμένης κυρίας @Ακανόνιστης άρχισε από την ανάρτηση του Μάνου, για τα μπλογκ που έκλεισαν πρόσφατα και στη συνέχεια μας αφιέρωσε και την ειδική ανάρτηση με το βίντεο για τον Άνεμο!
Επομένως το ποιός κάνει απρόκλητες επιθέσεις με ύβρεις και απειλές φαίνεται ολοφάνερα!

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Για την ταμπακέρα λοιπόν, συμβαίνουν δύο πράγματα ταυτόχρονα.
Το ένα αφορά την μπλογκο-μανία καταδίωξης και το δεύτερο τις Ανεμοδιαφημίσεις.
Μπλογκο-μανία καταδίωξης είναι η νεύρωση που παρουσιάζουν κάποιοι,ευτυχώς όχι πολλοί μπλόγκερς. Με αφετηρία πραγματικά γεγονότα (κάποια μπλόγκ που κλείνουν) κάνει την τρίχα - τριχιά και βρίσκει "συμπάσχοντες" που πιστεύουν ότι τα μπλόγκς είναι στόχος μυστικών υπηρεσιών,Νεφελίμ, του παγκόσμιου καπιταλισμού κλπ.
Κάποια στιγμή λοιπόν η φαντασίωση συναντά τη διαφήμιση και ο έμπειρος διαφημιστής Άνεμος, γνωρίζει ότι αναπαράγοντας και εμπλουτίζοντας την υστερία, διαφημίζει το μπλογκομαγαζί του, που βρίσκεται σε 24ωρη βάση στις επάλξεις για να "σώσει" τους μπλόγκερς απο τις... σκοτεινές δυνάμεις κάθε είδους.
Γνωρίζει επίσης ότι η μπλογκοκόντρες δημιουργούν επισκεψιμότητα και τις συντηρεί,τις μεγεθύνει και τις μετατρέπει σε δήθεν φοβερό και τρομερό πόλεμο καλώντας στη "μάχη" τους πιστούς του συμπολεμιστές.
Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι κάποιοι σοβαροί σχολιογράφοι των ενωμένων μπλόγκερς με τους οποίους γινόταν ανταλλαγή σχολίων πρίν μερικούς μήνες, την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.
Οι περιπέτειες του στρατηλάτη Άνεμου εκτός απο βαρετές, είναι αρμοδιότητας ψυχιάτρου.
Εσύ Μαριάνα μάλλον εξασκείς την ευρυμάθεια σου, προσθέτοντας νέα επιστημονικά πεδία στα ήδη υπάρχοντα.
Καλή δύναμη.

Aνεμος είπε...

αν όπως λες έχω στόχο την διαφήμιση δεν θα καταγγελνα το στημένο sync ούτε θα είχα τέτοιο κόστος με τα όσα καταγγελουμε
το σχοινί που λες είναι οτι ακόμα και σήμερα ο ..η..φίλη σου απειλή με μηνύσεις,κανει διασπορα ψευδων προσωπικων δεδομενων blogges και βρίζει χυδαία όποιον τολμά να έχει αντίθετη αποψη
και βέβαια είναι καταγεγραμμένα
και μάλλον εμείς διαφήμιση της καναμε
πάντως όπως βλέπεις ολες οι απόψεις σεβαστές και χωρις μηνύσεις

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Τι κόστος έχεις ρε Άνεμε με τις...φοβερές σου καταγγελίες, άμα είναι να τσοντάρουμε κάτι.
Σιγά μην σκέφτηκε ποτέ να σου κάνει μήνυση.
Σε σένα μόνο πλάκα κάνουμε, απλά αρνείσαι (εδώ που τα λέμε κι εγώ το ίδιο θα ΄κανα στη θέση σου) να το παραδεχτείς.

Ανώνυμος είπε...

Κ.Υ.Π. WALKING
Βρίζεται ασύστολα τον κόσμο ,απειλείται ακόμα και σήμερα με μηνύσεις,, διασπείρετε ψευδή προσωπικά δεδομενα,και μετά το γνωστό παραμυθάκι
Πουλάτε τρελά και λέτε κάνουμε πλακιτσα
Αλλά θα δούμε..

Artanis είπε...

Νομίζω οτι έχετε χάσει προ πολλού την μπάλα της συζήτησης και πλέον καταφεύγετε σε απειλές, τύπου Ανώνυμου...
Το να έχει κάποιος αντίθετη άποψη με τα γραφόμενα, τα λεγόμενα ή τα ανίσχυρα επιχειρήματα άλλων συνμπλόγκερ, είναι δικαίωμά του και θα έπρεπε να χαίρεστε που υπάρχουν αντίθετες γνώμες, επειδή τότε υπάρχει διάλογος...
Όποιος δεν θέλει διάλογο, στέλνει προσκλήσεις στους ομοϊδεάτες φίλους του και τους κολλητούς του ώστε να μην ενοχλείται από τις απόψεις των διαφωνούντων...
Διαφορετικά, υπάρχει και ο μετριασμός σχολίων, με τον έλεγχο και διαγραφή των φωνών αυτών, μπορεί να μην ακούγεται "δημοκρατικό", αλλά είναι κι αυτή μια δυνατότητα του συστήματος...
Μπορεί να μην συμφωνείτε με την Ακανόνιστη, τον Κυπ, ή εμένα-ανάμεσα σε πολλούς άλλους, υποθέτω-, αλλά εφόσον ο σχολιασμός είναι ανοικτός σε όλους, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να διαβάσετε και αυτήν την πλευρά...
Αν η Ακανόνιστη έκανε ένα σχόλιο στο προσωπικό της μπλογκ, που θα μπορούσε να κριθεί άκυρο, άτυχο, γραμμένο "εν βρασμώ ψυχής" ή οτιδήποτε άλλο, εσείς το κάνατε ολόκληρο ποστ, και υποτίθεται πώς:

"Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!"

Λοιπόν;

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

ΑΝΕΜΟΑΝΩΝΥΜΕ
Είναι σκληρό το ξέρω, αλλά μόνο για πλάκα είσαι.

Ανώνυμος είπε...

"Βρίζεται ασύστολα τον κόσμο ,απειλείται...."....
Χμ... εμένα για το φανΔαστικό ΦάνΔασμα... μου κάνει τόσο ορθογραφικό....

marianaonice είπε...

@Artanis
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "εν βρασμώ ψυχής"?
Και γιατί παρακαλώ να της προκληθεί ο βρασμός της ...ψυχής της??
Ασχολήθηκε κανείς από εμάς μαζί της, έτσι ώστε να μας αφιερώσει και ολόκληρο βίντεο για να μας χλευάσει?
Είχαμε μία άποψη για τα μπλογκ που κλείσανε μαζικά τον τελευταίο καιρό.
Εσφαλμένη κατά τη γνώμη της, οκ συμφωνώ.
Ας σχολίαζε με αντίθετη ανάρτηση ή με σχόλιο, στα πλαίσια της ευπρέπειας. Αυτό αρκούσε! Και ποια νομίζει ότι είναι που έχει δικαίωμα να βρίζει και να χλευάζει όποιον δεν συμφωνεί μαζί της?
Αυτό είναι ήθος και θάρρος και μαγκιά ή θράσσος και ξεπεσμός?
Δεν της φταίει κανείς λοιπόν, απλά και οι ανοχές έχουν τα όρια τους!

Απαντώ στα σχόλιά σας όχι γιατί ελπίζω ότι θα σας πείσω.
Ξέρω ότι εσείς ξέρετε ότι αυτά που λέω είναι σωστά, απλά είστε ταγμένοι σε κάποιο ηλίθιο παιχνίδι και νομίζετε ότι κάτι κάνετε!
Συνεχίστε λοιπόν να μας υβρίζετε αλλά μην παραπονιέστε αν εμείς αμυνόμαστε στις ύβρεις σας!
Καλή συνέχεια, έκαστος εφ΄ω ετάχθη!

Artanis είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε η γνώμη η δική σας, ούτε η γνώμη της Ακανόνιστης, ούτε και η γνώμη του οποιουδήποτε που συμφωνεί ή δεν συμφωνεί...
Είναι λογικό να υπάρχουν αντιρρήσεις με το περιεχόμενο διαφόρων αναρτήσεων, ειδικά αν αυτές συνοδεύονται από σχόλια που αναφέρουν παγκόσμιες συνωμοσίες και άλλα περίεργα, αν όμως εγώ αποφάσισα να μην σχολιάσω στο συγκεκριμένο θέμα είναι δική μου υπόθεση και φυσικά δεν πρόκειται να απολογηθώ για την γνώμη μου...Αν εσείς θεωρείτε πώς έχετε δίκιο, είναι δικαίωμά σας, όπως κι εγώ έχω το δικαίωμα να υποστηρίξω την άποψή μου...
Όσον αφορά τον "εν βρασμώ ψυχής" της εν λόγω μπλόγκερ, θα μπορούσε να έχει προκληθεί από πολλούς λόγους, (δεν γνωρίζω, απλά αναφέρω μια υπόθεση), γιατί δεν την ρωτάτε οι ίδιοι έτσι ώστε αν πρόκειται για παρεξήγηση, να λυθεί και να λήξει εδώ...
Επίσης σας έχω στείλει 2 μέηλ με το ίδιο αίτημα, αλλά δεν έχω πρόβλημα να το αναρτήσω κι εδώ:
Παρακαλώ διαγράψτε με άμεσα από τους Ενωμένους Μπλόγκερ 1 & 2, προτιμώ να έρχομαι ως επισκέπτρια παρά να με βλέπω ως συγγραφέα, σε 2 μπλογκ που δεν έχω αναρτήσει και δεν πρόκειται να αναρτήσω ποτέ, το οποιοδήποτε ποστ...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

marianaonice είπε...

@Αρτάνις
Είναι τόσο απλό. Μπορούσες να διαγραφείς μόνη σου με ένα κλικ μπαίνοντας στον πανόπτη σου.
Οκ σε διαγράφω αμεσως από το μπλογκ των Ενωμένων (http://enomenoiblogers.blogspot.com/)
που είμαι εγώ διαχειρίστρια. Το 2 δεν ανήκει σε μας, αλλά σε άλλον διαχειριστή και δεν έχουμε καμία σχέση μαζί του.

Όσο γιατί δεν κάνουμε μια ερώτηση στην Ακανόνιστη και να λύσουμε την παρεξηγηση, θα μου επιτρέψεις εδώ να γελάσω... Πολλές ερωτήσεις κάναμε αλλά τις έγραψε εκεί που ...ξέρει χαχαχααααα
Άλλωστε ποιά παρεξήγηση? εμείς δεν την ξέρουμε την κυρία καθόλου εκείνη έρχεται απρόσκλητη να μας χλευασει παλιότερα με σχόλια της και αναρτήσεις τώρα μόνο με αναρτήσεις, εντελώς απρόκλητα!
Επομένως τι ερώτηση να κάνεις σε έναν που σε βρίζει χωρίς να σε ξέρει?
Καλό σου βράδυ και καλή συνέχεια.

Aνεμος είπε...

Artanis θελεις να πεις οτι να μπω σε ενα blog που με απειλει με μηνυσεις και επι καιρο με λεει φασιστοχιμπατζη ,που δεν το ξερω καν ,και ουτε εχω ασχοληθει ,να απολογηθω?
τερμα τα αστειακια
περιμενω
την μηνυση

και η ανοχη εχει τα ορια της
η εκπομπη μας σε αναμεταδωση
http://freeblogers.listen2myradio.com/

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Το απαλλαγή λόγω βλακείας έχει καταργηθεί;

KASTANIA TRIKALA είπε...

MHN ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ