2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Ειρηνική Διαμαρτυρία την Κυριακή 21 Μαρτίου έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών.


πήγαν και μπλόκαραν αυτη τη σελίδα EΔΩ  λες και η διαμαρτυρία δεν θα γίνει
βλέπετε πόσα μεγάλα συμφέροντά παίζονται
όσοι μπορούμε ας πάμε
http://les-malakies.blogspot.com/

Απο το ιστολόγιον του Μητροπολίτη Καλαβρύτων, μπας σε καλόν μας  σήμερα!



"Εριξα κάτι φτωχό πάνω μου και βγήκα"
Κοτσάνα:Γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετραχήλια.
 http://mkka.blogspot.com/2010/03/blog-post_17.html 

από την Ομάδα Facebook ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

------------------------------------------------------
Συναντηθήκαμε τυχαία στο Facebook και ενωθήκαμε κάτω από ένα κοινό σκοπό: να πιέσουμε σαν πολίτες την Εκκλησία να συνδράμει οικονομικά στον προϋπολογισμό της κυβέρνησης.
Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή αριθμεί
88.380 μέλη και αποφασίσαμε να κάνουμε τα ‘κλικ’ μας πράξη κατεβαίνοντας σε μια καθιστική και απόλυτα ειρηνική διαμαρτυρία την Κυριακή 21 Μαρτίου.Καλούμε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στην αυθόρμητη αυτή εκδήλωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Μητροπόλεως έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών.
Φορολογώντας υψηλά την τεράστια περιουσία της εκκλησίας οι φόροι για τους πολίτες και το κρατικό έλλειμμα θα μειωθούν αισθητά! Θέλουμε να επιβληθεί το δίκαιο και να σταματήσει
η συνεχής προκλητικότητα των υψηλόβαθμων κληρικών που αναγγέλλουν ότι οι πλούσιοι πρέπει να δώσουν τον οβολό τους αλλά οι ίδιοι στέλνουν δισεκατομμύρια σε offshore λογαριασμούς και δεν φορολογούνται αρκετά.
Θέλουμε την υποστήριξή και την παρουσία σας!

Η συγκέντρωση αυτή είναι μια ειρηνική/καθιστική διαμαρτυρία που θα λάβει χώρα έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών. Ζητάμε απλά και ειλικρινά να φορολογηθεί η Εκκλησία, και να μοιραστεί τον πλούτο της προς όφελος των Ελλήνων! Παρακαλώ προωθήστε.

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!
http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο λαός αναστενάζει, οι μόνοι που δεν… πληρώνουν (όπως πάντα) είναι πάμπλουτη εκκλησία και το μουλάδικο Δεσποταριό.
Η κυβέρνηση δεν τολμά!
Αφού ορκίζονται (Βουλή-Κυβέρνηση-ΠτΔ) ως «δούλοι Χριστού», υποτάσσονται στις επιταγές των καλογεροδεσποτάδων και όχι μόνο δεν τους αγγίζουν την απίθανη περιουσία και πλούτο αλλά τους δίνουν ως αντιστάθμισμα, στα φορολογικά ψίχουλα, τεράστια ανταλλάγματα.
Η κυβέρνηση συνειδητά εξαπατά το λαό προβάλλοντας ότι φορολογεί την εκκλησιαστική περιουσία.
Ας δώσει στη δημοσιότητα την πραγματική εκκλησιαστική περιουσία, τον πλούτο των παγκαριών, τις φιλολογικές ελαφρύνσεις, το κόστος από μισθοδοσία-ασφάλιση-σύνταξη και κυρίως όλες τις πάμπολλες μορφές χρηματοδότησης της εκκλησίας!

Ανώνυμος είπε...

φιλοι μου καλησπερα και ευχομαι ολοι να ειστε καλα.
Βεβαιως να φορολογηθει η εκκλησια και καποια στιγμη να σταματησει το ελληνικο δημοσιο να πληρωνει τους παπαδες-δεσποταδες και εδω ομως υπαρχει ενα μεγαλο ΑΛΛΑ γιατι το κρατος δε φορολογει το ΚΙΣ και για ποιο λογο επισης το ΚΙΣ να φορολογει τους εβραιους που ειναι ομως ελληνες πολιτες και να λαμβανει εκεινο ολη τη φορολογια. οπως επισης και οι περιουσιες οπου δε υπαρχουν ατομα να κληρονομησουν τον αποθανοντα δε περιερχονται στο ελληνικο δημοσιο αλλα στο ΚΙΣ.
ευχαριστω πολυ.