2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Τώρα μιλάει ο Γιώργαρος.

Αφιερωμένο στην Ολυμπιάδα και τον όμορφο αγώνα της.Η αφιέρωση έγινε απο το Κομματόσκυλο.Εμείς απο κει το αντιγράψαμε και το αφιερώνουμε και στους δυο , επίσης σε όλους όσους εξ  υμών και ημών σκεπτόμαστε ελεύθερα.

Τώρα τελευταία σε κάποιους αρέσει να παίζουν με τις λέξεις. Δεν λένε φερ’ ειπείν, “ρε παιδιά να κάνουμε κάτι για την επαρχία” αλλά λένε “θα αναλάβουμε δράσεις για την περιφέρεια”. Δεν λένε για παράδειγμα, “να ακουστεί και καμιά άλλη φωνή” αλλά λένε “εναλλακτικά δίκτυα πληροφόρησης”. Από παλιά ακόμη, δεν λέγανε ότι οι επίσκοποι πέθαναν ή τίναξαν τα πέταλα όπως ο κοσμάκης αλλά οι μητροπολίτες “εκοιμήθησαν”. Δεν λένε ότι ο καρκίνος θερίζει αλλά “έφυγε από την επάρατο”. Δε λένε, π.χ. ότι στις τάδε του μήνα έχουν εκδήλωση τα “πουσταριά του κερατά” αλλά η “gay κοινότητα σας προσκαλεί” κλπ…

Η παιδεία μας, μας επιβάλλει να κινηθούμε με τον εξής τρόπο: “Εν οίδα ότι ουδέν οίδα”. Όταν ο μεγαλύτερος φιλόσοφος που πάτησε το πόδι του στη γη παραδέχεται την άγνοιά του, δεν μπορούμε παρά να τον ακούσουμε. Η παραδοχή και η επίγνωση της άγνοιάς μας, μόνο αυτή, μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για να κηρύξουμε τον πόλεμο στην αμάθεια.

Ένας συντεταγμένος πόλεμος, όμως, πάντα ακολουθεί κανόνες. Μας λέγει ο Αντισθένης: “Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις”. Αυτό δε σημαίνει παρά τίποτα άλλο από την έρευνα των λέξεων. Η ετυμολογία αυτή καθ’ αυτή αποτελεί μιαν εξαίρετη άσκηση. Διατηρεί το μυαλό σε εγρήγορση και κάνει τα πάντα να παρουσιάζονται όπως είναι και όχι όπως φαίνονται. Ετυμολογία σημαίνει έρευνα και η έρευνα ποτέ δεν ζημίωσε αυτόν που την επεδίωξε. Έρευνα σημαίνει αναζήτηση. Αναζήτηση της ρίζας των λέξεων αλλά και της ρίζας οποιουδήποτε πράγματος σε απασχολεί. Είναι κοπιαστική, ίσως πολλές φορές να πέσεις σε παράθυρα που “καλύτερα” να μείνουν κλειστά. Αλλά με κλειστά παράθυρα ποτέ δεν θα σε λούσει το φως. Μπορεί να σε κουράζει, να σε απογοητεύσει, να σε φοβίσει, αλλά εκεί έρχεται ο Θεός που αγαπώ για να με κρατήσει όρθιο.

Αιτείτε και θέλει σας δοθή, ζητείτε και θέλετε ευρεί, κρούετε και θέλει σας ανοιχθή

Επιτρέπεται να λέμε......

 

ότι η VODAFONE υπέκλεψε και ξεφτίλισε σύσσωμο το ελληνικό κράτος, αλλά απαγορεύεται να λέμε ότι είναι εβραϊκής ιδιοκτησίας. Λέμε ότι η FED, η Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα, η Goldman Sachs, o Νούριελ Ρουμπίνι, ο Τρισέ, ο Μπενράκε και όλοι αυτοί πιέζουν, στριμώχνουν και δυσχεραίνουν, ακόμη περισσότερο τη θέση της Ελλάδας. Δε λένε όμως ότι όλοι αυτοί είναι Εβραίοι.

Στην κοινωνία όπου μπορείς άφοβα να δηλώσεις άθεος και αρνητής παντός Θεού, απαγορεύεται να δηλώσεις ότι δεν πιστεύεις στην ύπαρξη του “ολοκαυτώματος”. Και οι 2 περιπτώσεις αποτελούν το ίδιο πράγμα. Ο ένας δεν πιστεύει σε κανένα θεό (δικαίωμά του είναι) και ο άλλος αρνείται να δεχθεί οποιαδήποτε προπαγάνδα (αυτός δεν έχει δικαιώματα;)

Στην κοινωνία όπου σε κάποια μπιενάλε δεν είναι διόλου απίθανο να δεις την Παναγία ζωγραφισμένη σαν καμιά πουτάνα, στην ίδια κοινωνία απαγορεύεται να ψελλίσεις οτιδήποτε έστω και για τον μαντρότοιχο κάποιας χάβρας.

Στην κοινωνία που ο εβραίος σπίλμπεργκ πήρε καμιά 200αριά όσκαρ με την “Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν” γιατί υποτίθεται ότι η αμερικανίδα μητέρα εκλιπαρεί να της επιστρέψουν τον γιο της σώο, στην ίδια κοινωνία η ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΑ ΜΑΝΑ του “’Η ΤΑΝ ‘Η ΕΠΙ ΤΑΣ” δεν θα έπαιζε ούτε στο σινεμά του πέρα μαχαλά.

Στην κοινωνία όπου ο απόλυτα ηλίθιος προτείνει να ονομαστεί κάποια πλατεία της Θεσσαλονίκης σε πλατεία σαρκοζί, στην κοινωνία όπου στην εκδήλωση για την γυναίκα της Πίνδου του ‘40 όλοι κι όλοι μαζί ήταν καμιά 50αριά άτομα, στην ίδια κοινωνία όπου για το happening του “ολοκαυτώματος” παρέστησαν βουλευτές και δημαρχαίοι, παπάδες και νομαρχαίοι, στρατηγοί και υπουργοί, οι αρχές και τα αρχίδια του τόπου, στην ίδια κοινωνία κάποιοι αρχίζουν να μην αισθάνονται καλά. Κάποιοι είναι αλλεργικοί σε αυτήν την άλωση. Κάποιοι “αρρωσταίνουν” και είναι βέβαιο ότι θα “κολλήσουν” και τους άλλους.

Κάποιοι “αρρωσταίνουν” όταν μαθαίνουν ότι ο πρωθυπουργός της χώρας είναι εβραίος καραμπινάτος. Κάποιοι “αρρωσταίνουν” όταν μαθαίνουν ότι οι επικεφαλής σχεδόν όλων των ζωτικών επιχειρήσεων δημόσιου συμφέροντος είναι εβραίοι. Κάποιοι “αρρωσταίνουν” όταν μαθαίνουν ότι στην κεφαλή του διπλωματικού αρχείου του υπουργείου εξωτερικών περιφέρονται εβραίοι. Κάποιοι “αρρωσταίνουν” όταν μαθαίνουν ότι κάποιοι πολιτικοί αλλάζουν τα ονόματά τους για να αποκρύψουν την εβραϊκή καταγωγή τους. Κάποιοι “αρρωσταίνουν” όταν μαθαίνουν ότι στην Αθήνα υπάρχουν πάμπολλα αγάλματα του εβραίου βενιζέλου και ούτε ένα του Μέγα Αλέξανδρου. Κάποιοι “αρρωσταίνουν” όταν μαθαίνουν ότι το κεντρικό ισραηλιτικό συμβούλιο της Ελλάδας θέτει διαρκώς θέμα αποζημίωσης από το ελληνικό κράτος σχετικά με τις περιουσίες των εβραίων που χάθηκαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν μας ενοχλεί το θρήσκευμα ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με τον ιουδαϊσμό. Μας ενοχλεί να εκδηλώνεται από τους επικεφαλής της χώρας το εβραϊκό μίσος απέναντι στον Ελληνισμό. Η τακτική των Εβραίων που τους κρατά ασφαλείς εδώ και και χιλιάδες χρόνια είναι γνωστή, αλλά προφανώς μέσα στην μέθη και την ευωχία των κερδών τους, κάποιοι ξεχάστηκαν.

Οι εβραίοι στο σύνολο των αιώνων και μέχρι σήμερα όταν κλέβουν δεν φαίνονται και όταν φαίνονται δεν κλέβουν.

Τώρα ΚΑΙ κλέβουν ΚΑΙ φαίνονται.

Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θα διακοπεί. Το αν θα διακοπεί βίαια ή όχι είναι στο χέρι τους. Αλλά όχι για πολύ ακόμα. Και να φιμωθούν κάποιες φωνές, δεν είναι δυνατή η ανάσχεση.

Η μάχη του ελληνισμού ξεκίνησε. Και ας μην πολεμάνε οι Έλληνες. Όπου κυκλοφορεί η ελληνική σκέψη, ο αγώνας πάντα είναι όμορφος. Η ελληνική σκέψη που δεν ανέχεται πατερούληδες, η ελληνική σκέψη που κάνει έρωτα με την αμφισβήτηση και την έρευνα και γεννά επιστήμη. Ήδη στο Ισραήλ καθημερινά νέοι άνθρωποι παίζουν, γελούν, ερωτεύονται. Έχουν τις αγωνίες και τις ανησυχίες τους όπως όλοι οι νέοι. Δεν θέλουν να πάνε στον πόλεμο, δεν θέλουν να καταταγούν, δεν θέλουν να αποτελούν τη μονάδα του εμπορικού ισοζυγίου του θρησκόληπτου πατέρα τους και των φανατικών ραββίνων. Πολλοί από αυτούς δουλεύουν σε εργοστάσια και γνωρίζουν πως είναι να είσαι εργάτης εκτός από άθλιος έμπορος. Πολλοί νέοι επιθυμούν και αυτοί να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο της προκοπής και ένα σπίτι σε μια ήσυχη γειτονιά σε αντίθεση με τους συνομήλικους εβραίους της διασποράς οι οποίοι ξοδεύουν με ασφάλεια τα λεφτά του πατέρα τους στα μπουρδέλα πολυτελείας των απανταχού “Μεγάλων Μήλων”. Πολλοί νέοι άνθρωποι του Ισραήλ βασανίζονται καθημερινά από την εξουσία του κράτους τους. Πολλά παιδιά φτύνουν το γάλα που βύζαξαν γιατί “χαλάνε την πιάτσα”. Χαλάνε την πιάτσα του “αδικημένου”, του “κλαμμένου”, του “κατατρεγμένου”, του “συκοφαντημένου”, του “διωκόμενου” εβραίου. Στο Ισραήλ δεν είναι αδύνατο να γεννηθεί γενναίος άνθρωπος. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να στηριχθεί από το καθεστώς γιατί “χαλάει την πιάτσα”, “μολύνεται ο πάγκος”, αδειάζουν τα συρτάρια. Κυρίως, είναι αδύνατον να επιβιώσει στο Ισραήλ. Ο μοναδικός γνωστός γενναίος, είχε την κατάληξη που όλοι ξέρουμε:

"συμφέρει ημίν ίνα εις άνθρωπος αποθάνη υπέρ του λαού και μη όλον το έθνος απόληται."

“…και ελεύσονται οι Ρωμαίοι και αρούσιν ημών και τον τόπον και το έθνος.”

Οι εβραίοι άρχοντες είπαν την μαγική λέξη: “αρούσιν ημών”

Αυτός ήταν ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ο φόβος τους. Μην τους “σηκώσουν”, μην χάσουν την εξουσία, μην εκδιωχθούν, μην τους αγνοήσει ο λαός.

Όντως… Θα σας σηκώσουν… Θα σας σηκώσουν και θα σας στείλουν στο διάολο

Ο Αντίοχος μετά από αιώνες επέστρεψε. Ο Αντίοχος είναι εδώ και εξελληνίζει την νεολαία του Ισραήλ με ταχείς ρυθμούς. Κανένας Μωυσής και κανένας άπλυτος και μίζερος Καϊάφας δεν θα ξανασταυρώσει κανέναν. Πάνε οι χανουκά, τελειώσαν. Ο Ελληνισμός φοράει τα καλά του.

Το ποτάμι ξεχείλισε και δεν υπάρχει ανάσχεση.

Και είτε μας φιμώσετε είτε όχι σας δίνουμε μιαν υπόσχεση. Υπόσχεση που ισχύει είτε έτσι είτε αλλιώς. Κατά πώς το είπε ο Γιώργαρος που σας είχε και σε εκτίμηση.

“αν γίνω καλά θα τον χαλάσω εγώ αυτόν που με βάρεσε, εάν ψοφήσω κλάστε μου το μπούτσο "

50 σχόλια:

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

Αρκετα ενδιαφερουσες σκεψεις,δε νομιζετε?Και Αισιοδοξα μυνηματα συν τοις αλλοις.Εβαλα αυτο το σχολιο πρωτος πρωτος για να ενημερωνομαι για τα σχολια σας.Περιμενω τις αποψεις σας...
Σε πολλα συμφωνω με το κομματοσκυλο σε καποια αλλα ισως οχι,μονο και μονο για την αισοδοξια που αποπνεει θεωρησα καλο να το αναρτησω και εδω.Την καλησπερα μου σε ολους σας.

Ανώνυμος είπε...

http://www.guide-of-athens.gr/list.php?category=254

marianaonice είπε...

Χωρίς να αμφισβητώ ότι στα γερμανικά κρεματόρια δολοφονήθηκαν και πολλοί Εβραίοι εκτός των άλλων λαών, θεωρώ κι εγώ ότι το Ολοκαύτωμα ήταν μία υπερεκτίμηση της δικής τους θυσίας για εκμαίευση των δισεκατομμυρίων αποζημιώσεων από την Αμερική για να στηθεί το κράτος του Ισραήλ το 1948, μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Λένε δε ότι οι στόχοι του Χίτλερ και των Εβραιοσιωνιστών ηγετών κάποια στιγμή ταυτίστηκαν γιατί και οι δύο πλευρές ήθελαν να διωχθούν οι Εβραίοι ανά τον κόσμο και κυρίως από την Ευρώπη, προκειμένου να πάνε στη Λωρίδα της Γάζας και να εγκαταστήσουν εκεί το κράτος του Ισραήλ. Διαφορετικα κανένας Εβραίος πολίτης και κάτοικος της Ευρώπης δεν θα ξεβολευόταν για να τρέχει να εγκαθιστά το ...κράτος του!
Θεωρώ και εγώ ότι η εβραϊκή προπαγάνδα έχει απλώσει πλοκάμια και στην Ελλάδα και η γνώμη μου αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι σε κάθε επετειο του 1940, από το Υπουργείο Παιδείας δίδονται τρίφυλλα μανιφέστα περί Εβραϊκού Ολοκαυτώματος για να διαβάζονται στα παιδιά! Αν αυτό δεν είναι προπαγάνδα τότε τι είναι?
Σαφώς και διαχωρίζω ότι σήμερα υπάρχουν Εβραίοι που υφίστανται πρώτοι αυτοί τις συνέπειες του ανθρωπισμού τους και της θέλησής τους να μην εντάσσονται στη σιωνιστική τους εξουσία.
Και ξεχωρίζω τους απλούς Εβραίους πολίτες από τους σιωνιστές Εβραίους.
Σημειωτέον ότι νομίζω ότι στην Ευρώπη τιμωρείται ποινικά αυτός που αρνείται το ολοκαύτωμα!! Στην Ελλάδα έχουμε ένα νόμο του 1979 περί ρατσισμού, τον οποίο ενεργοποιούν κάθε φορά που θέλουν να κλείσουν το στόμα κάποιου, που μιλά κατά των Εβραιοσιωνιστών, επικαλούμενοι ότι εκφράζει ρατσισμό και μίσος κατά του Έθνους των Εβραίων.

Πολύ καλή η ανάρτηση αυτή Περίοπα, αν και φοβάμαι ότι θα έχουμε πάλι τις γνωστές άγνωστες...επιθέσεις...
:))

Στοππάκιος είπε...

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον αντισημιτικό παροξυσμό του άρθρου! Ποιος ο λόγος να ανακινείται τέτοιο θέμα; Επιτέλους αρκετά με τις θρησκείες και τις εθνικότητες! Θεωρώ προσβλητικό και μόνο το γεγονός να χαρακτηρίζεται ένας άνθρωπος απ' αυτά. Να μην αποτελεί κριτήριο η ευφυϊα του, η δημιουργικότητά του, οι ικανότητές του και να αποτελεί κριτήριο αν είναι μαύρος, εβραίος, μουσουλμάνος και εγώ δεν ξέρω τι! Είχα και έχω φίλους από αυτούς και πραγματικά με προσβάλλουν προσωπικά αυτές οι διακρίσεις και οι καταδίκες. Και επιτέλους ας πάψουμε την κακοδαιμονία μας και τον κακό μας τον καιρό να τον αποδίδουμε συνεχώς στους άλλους. Ας αναλάβουμε επιτέλους τις ευθύνες μας ως Έλληνες!!!!

marianaonice είπε...

@Στοππάκιε δεν έχεις δίκιο.
Στην ανάρτηση ξεκαθαρίζεται τελείως η θέση του συγγραφέα απέναντι στους απλούς Εβραίους πολίτες που υφίστανται κι αυτοί τις συνέπειες του Εβραιοσιωνισμού.
Η ανάρτηση δεν μιλά για θρησκείες ή εθνικότητες, αν κατάλαβα καλά μιλά για το σιωνισμό!
Έτσι την κατάλαβα εγώ τουλάχιστον.

Στοππάκιος είπε...

Τελικά μάθαμε όλοι να ζούμε με φαντάσματα: εβραιοσιωνισμός, ελληνοχριστιανισμός και ό,τι άλλο. Αυτοί οι κενοί περιεχομένου όροι δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να δαιμονοποιούν λαούς και ανθρώπους. Αντι λοιπόν να κάθεστε μέσα σε τέσσερις τοίχους και να βλέπετε φαντάσματα, βγείτε λίγο στον κόσμο, στην οικουμένη, αγγίξτε τους ανθρώπους, νιώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν και σας, με σάρκα και οστά, με αισθήματα, πάθη, εκλάμψεις, συσκοτίσεις, κατανοείστε την κοινή μας μοίρα. Αυτή είναι η πραγματική αισιοδοξία!!! Και τότε όλοι μαζί μπορούμε να πολεμήσουμε το κατεστημένο, αν αυτός είναι ο στόχος του άρθρου - που δε νομίζω.

marianaonice είπε...

Ο Εβραιοσιωνισμός Στοππάκιε είναι μία πραγματικότητα σκληρή, δυστυχώς, που δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε.
Την αγγίξαμε και τη νοιώσαμε στον πόλεμο κατά της Παλαιστίνης και στη γενοκτονία που επιχειρήθηκε εκεί!
Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτε περισσότερο πάνω σ' αυτό το θέμα, για μένα είναι ξεκάθαρο και δεν έχει να κάνει με θρησκείες και έθνη. Έχει να κάνει με οικονομικά κεφάλαια και οικονομικό λόμπυ ανά τον κόσμο!
Το δηλώνω κατηγορηματικά αυτό.

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

Στοππακιε...με καλυψε η Μαριαννα σε αυτα που ηθελα να σου πω..Μονο να συμπληρωσω πως "εχεις" παραπλανηθει κι εσυ απο την παγιδα που στησαν εντεχνα οι Σιωνιστες και τα τσουβαλιασαν ολα ως Αντισημιτισμο.Ο Αντισημητισμος στην ουσια ειναι ΑντιΣιωνισμος,δεν εχει να κανει με τους Εβραιους σαν λαο και εθνος ,αλλα καταφεραν οι μαγκες εχοντας ολα τα μεσα στη διαθεση τους να τα αναγαγουν ολα ως τετοια τσουβαλιαζοντας τα.Το προβλημα ειναι η Σιων ,υπαρκτη ή οχι ειναι υπο συζητηση.Τα γραπτα των ιδιων ομως αναφερουν και τους τροπους θολοποιησης των δεδομενων για να χανεται η αληθεια.Ποιον να πιστεψουμε τωρα;Εγινε ή δεν εγινε;Υπαρχει ή δεν υπαρχει;.Η γνωστη τακτικη απο τα βαθη των αιωνων.Δεν μαθαμε εμεις να ζουμε με φαντασματα φιλε,και μην ανησυχεις,εξω ειμαστε απο χρονια και παντα σε επαφη με ολο το κοσμο.Μαλλον εσυ χρειαζεται να βγεις εξω απο τους τεσσερις τοιχους του εγκεφαλου σου.Γιατι εμεις για αυτους που λες μιλαμε,για τους ανθρωπους και την κοινη μας μοιρα,που αν και δεν σου πολυαρεσει απο οτι καταλαβα, ο ελληνικος τροπος σκεψης ειναι που τους προστατευει,και αυτον πολεμα ο Σιωνισμος πανταχοθεν ,ο οποιος τροπος μονο θρησκεια δεν ειναι αλλα τροπος ζωης και θεωρησης των πραγματων.

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

Που και αυτον το τροπο σκεψης φροντισαν με τους υφισταμενους τους και παρακλαδια,ειτε μαυρα κρινα ,χρυσα αυγα,αριστεριζουσες ομαδες,βασιλοχουντικα καταλοιπα να τον διαβαλλουν και να θολοσουν και σε αυτον εξ ισου τα παντα.Ομαδες Ελ ,Λ,κλπ που φαινονται πατριωτικες και δε συμαζευεται μονο ομιχλη και μ@λ@κιες μοιραζουν παιζοντας το παιχνιδι τους.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Όπως είναι γνωστό και αδιαμφισβήτητο ιστορικά, τα περίφημα Σιωνιστικά κείμενα που για χρόνια ήταν μία απο τις βασικότερες δικαιολογίες για τους εβραϊκους διωγμούς, είναι πλαστογράφημα της Τσαρική αστυνομίας.

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

Να συμπληρωσω επειδη αναφερες τον Ελληνοχριστιανισμο,ο τροπος σκεψης που λεω παραπανω(η ελληνιστικη παιδεια δλδ) ηταν αυτος που συγκεντρωσε τις επιθεσεις του Χριστιανισμου τα πρωτα χρονια εως και τον 5ο σχεδον αιωνα.Οταν καταφερε να τον εξαφανισει τοτε αρχισε να αφομοιωνει εθιμα και λαικες παραδοσεις ,και σιγα σιγα μεχρι τις μερες μας πηρε την χειριστη μορφη της σημερινης εικονας του. Ελληνορθοδοξος Χριστιανισμος και καλα...Αλλα και ο μεσαιωνας των καθολικων τι ηταν;Μια εκστρατεια απαλοιφης του ελληνικου τροπου σκεψης.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Λένε δε ότι οι στόχοι του Χίτλερ και των Εβραιοσιωνιστών ηγετών κάποια στιγμή ταυτίστηκαν γιατί και οι δύο πλευρές ήθελαν να διωχθούν οι Εβραίοι ανά τον κόσμο και κυρίως από την Ευρώπη, προκειμένου να πάνε στη Λωρίδα της Γάζας και να εγκαταστήσουν εκεί το κράτος του Ισραήλ. Διαφορετικα κανένας Εβραίος πολίτης και κάτοικος της Ευρώπης δεν θα ξεβολευόταν για να τρέχει να εγκαθιστά το ...κράτος του!


Ποιοί τα λένε αυτά, να διαβάσουμε κι εμείς να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας.

marianaonice είπε...

@Κ.Υ.Π. WALKING
Δεν μιλώ για σιωνιστικά κείμενα, αλλά για σιωνιστική εξουσία και συμπεριφορά, έτσι όπως έχει εκδηλωθεί παγκοσμίως.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Ναι έτσι λες, αλλά που έχει καταγραφεί η άποψη ότι οι στόχοι Χίτλερ και σιωνιστών ταυτίζονταν όπως γράφεις.
Είναι βιβλία, εφημερίδες, βίντεο, προφορική παράδοση και ποιοί το έχουν αναφέρει;

Στοππάκιος είπε...

Ο Ελληνισμός είναι μια άλλη κενού περιεχομένου λέξη. Ο πολιτισμός των Ελλήνων δεν είναι ενιαίος. Καθορίζεται από το χρόνο, τον τόπο, τη μεγάλη ή μικρή συμμετοχή ανθρώπων, απο τις αλληλεπιδράσεις. Άλλη η ελληνοσύνη του Εμπεδοκλή που έζησε στη Σικελία τον 6ο αι. π.Χ., λάτρευε τους χθόνιους θεούς και εφάρμοζε τη μαγεία, άλλη η ελληνοσύνη του Επίκουρου που έζησε τον 3ο αι. π.Χ, άθεος και άλλη η ελληνοσύνη του Πορφύριου που ήταν Σύριος στην καταγωγή, έζησε τον 3ο αι.μ.Χ, νεοπλατωνιστής με επιρροές από τον ανατολίτικο μυστικισμό. Μέσα σ' αυτό που λες ελληνισμό υπήρξαν τομές, ρήξεις, συγκρούσεις, τίποτα ενιαίο. Η σύγκρουση με το χριστιανισμό ήταν εξωτερική αλλά και οι δυο διαγκωνίζονταν για το ίδιο πράγμα. Πρόλαβε στο νήμα ο χριστιανισμός.

"Όσο πιστεύουμε αφελώς, ότι ο Xριστιανισμός ήταν ο «κακός του έργου» και ότι εμφανίστηκε από το πουθενά, για να καταστρέψει τον «αθώο» Αρχαίο Κόσμο, δεν θα κατανοήσουμε ποτέ τις αιτίες που τον γέννησαν και τον εξέθρεψαν. Δεν θα κατανοήσουμε ποτέ, ότι ο Μεσαίωνας κυοφορήθηκε αργά και σταθερά στον Αρχαίο Κόσμο, με διαδικασίες απολύτως φυσιολογικές και αναμενόμενες. "

Δεν είναι δικά μου λόγια, παραθέτω αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση.

marianaonice είπε...

@Κ.Υ.Π. WALKING
Λυπάμαι δεν θυμάμαι ακριβώς που το έχω διαβάσει, αν είναι σε βιβλίο ή εφημερίδα, πάντως κάπου το διάβασα, και μου έκανε εντύπωση μεγάλη, γιατί δεν το βρήκα και τόσο απίθανο να ισχύει, χωρίς βέβαια και να μπορώ να το επιβεβαιώσω. Το ανέφερα απλά, όπως το διάβασα και το αποτύπωσα στη μνήμη μου και το θεώρησα πιθανό, γιατί πράγματι μετά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο στήθηκε το κράτος του Ισραήλ με πολλά δισσεκατομύρια, φυσικά!

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Όντως η οικονομική βοήθεια στο νεοσύστατο κράτος του Ισραήλ ήταν μεγάλη, αλλά αυτή η διαπίστωση πολύ απέχει απο το να δικαιολογεί να θέλουν οι ίδιοι οι Εβραίοι, έστω το σιωνιστικό τους κομμάτι, την εξόντωση ενός ολόκληρου κράτους απο ομοεθνείς τους.

Στοππάκιος είπε...

Διαβάζω ξανά το άρθρο και τα σχόλια και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείτε με σιωνισμό. Είναι το παγκόσμιο οικονομικό κατεστημένο; Ο καπιταλισμός; Το ισραηλινό λόμπι; Ο ισραηλινός εθνικισμός; Αυτά τα καταλαβαίνω. Είναι συγκεκριμένα, ιστορικά και ιδεολογικά ελέγξιμα, αλλά ...ο σιωνισμός; Φάντασμα μου μοιάζει το ίδιο όπως ο ελληνισμός.

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

@Στοππακιε το :
παγκόσμιο οικονομικό κατεστημένο,δεν σε καλυπτει??Ποια ειναι η παγκοσμια υπερκυβερνηση σημερα??

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Έχεις δίκιο Στοππάκιε, η χρήση του όρου σιωνμισμός είναι μάλλον καταχρηστική σε πολλές περιπτώσεις, εγώ τη χρησιμοποιώ συνήθως, περιγράφοντας τις επίσημε ςπολιτικές του ισραηλινού κράτους.
Πάντως είναι όπως λες, αδόκιμος και φαντασματικός όρος.

Exarchias είπε...

Θα κινηθώ λίγο πολύ στο μήκος κύμματος του Στοππάκιου.
Θα θέσω την άποψη μου σε 3 άξονες:
1)Το Ισραήλ αυτή την στιγμή έχει ως κράτος μια απο τις πιο απάνθρωπες στάσεις στα κοινωνικά του ζητήματα. Και οι πολίτες του ζούν εδώ και πολλά χρόνια σε ένα περιβάλλον που διδάσκει... "ο πόλεμος και το μίσος φέρνει λεφτα". Λίγο πολύ έχουν μπερδέψει την ευημερία του Κράτους με το τυφλο μίσος.

2)Ο αντισιμητησμός αποτέλει σίγουρα μια καλή δικαιολογία της ισραηλινής Διπλωματίας, αλλά είναι υπαρκτός.

3)Αλλά φυσικά ποτέ να μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους. Όλα τα υπολοιπα τα κανονίζουν οι κυβερνήσεις και το χρήμα, (οι άνθρωποι απλά γινοντε θυσιασματα στο βωμό, όχι κάποιας Εβραικής σκοτεινής δύναμης, αλλά του ίδιου του χρήματος.

@Μαριάννα αυτό που αναφέρεις είναι ένας Urban legend μπορεί να ισχύει... μπορεί και όχι. Το μόνο σίγουρο ότι στο party του Δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ο Θάνατος ήταν ο επιτιμος καλεσμένος.

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

Οπως επισης και το Αντισημητισμος ειναι φαντασματικος ορος για να σπεπαζει τους προηγουμενους,με το τσουβαλιασμα που κανει σε ολα.

Στοππάκιος είπε...

Δηλαδή αυτό το παγκόσμιο οικονομικό κατεστημένο δεν το δημιούργησε ο δυτικός πολιτισμός που έχει τις ρίζες του στον ελληνικό πολτισμό; Έλληνες δε συμμετέχουν σ' αυτό; Μας το επέβαλλαν οι Εβραίοι; Οι Έλληνες δεν το εκεμεταλλεύονται για να πλουτίσουν; Οι λαοί είτε είναι ισραηλινοί είτε έλληνες είτε άραβες δεν το υφίστανται; Αντι να το δαιμονοποιούμε κάτω από όρους σιωνισμός και δε συμμαζεύεται, ας ξεσηκωθούμε όλοι οι λαοί της οικουμένης να το ανατρέψουμε κι ας πάρει η μπάλα και εβραίους και μουσουλμάνους και χριστιανούς εκμεταλλευτές!!!

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Ο Αντισημιτισμός είναι όντως ένα καλό όπλο στα χέρια της ισραηλινής διπλωματίας, επειδή ακριβώς όπως λέει το φάντασμα είναι υπαρκτός.
Αντίθετα τα περίφημα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών ουδέποτε γράφτηκαν και αποτελούν μιά απο τις μεγαλύτερες προβοκάτσιες ιστορικά, με δημιουργό τις τσαρικές μυστικές υπηρεσίες.

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

@ Φαντασμα
αρα συμφωνεις οτι ο κινητηριος μοχλος ολων των δεινων ειναι το χρημα.Το οποιο ειναι συγκεντρωμενο στα χερια οχι μιας ομαδας Εβραιων αλλα στα χερια μιας καστας "ανθρωπων" υπηρετων του που το εχουν αναγαγει σε θεοτητα,και εφοσον το χρημα ειναι και εξουσια,το χρησιμοποιουν για ανατροφοδοτηση της εξουσιας/χρηματος και κανουν ή προσπαθουν λεμε τωρα, να κανουν κουμαντο σε παγκοσμιο επιπεδο στη βαση των παραπανω αρχων.Αν αυτο δεν ειναι "μια Παγκοσμια Υπερκυβερνηση" τοτε τι ειναι?

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Η εκμετάλευση και ο πλουτισμός σε βάρος των λαών αφορά όλες τις θρησκείες και όλες τις ιδεολογίες, χριστιανούς, εβραίους,μουσουλμάνους, αστικές τάξεις και κόκκινες νομενκλατούρες.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

@Στοππακιε μιλαμε για ελληνικη σκεψη και οχι για πολιτισμο.Αλλα οπως και να χει τοπιασες το νοημα.Αυτο λεμε : οσοι "ενεχονται" να τους "παρει η μπαλλα".

Στοππάκιος είπε...

Η σκέψη, δηλαδή η πνευματική δημιουργία είναι το εποικοδόμημα του υλικού πολιτισμού. Γι αυτό καλύτερα να μιλάμε για πολιτισμό σε υλιστική βάση.

Ενταξει, αλλά τους σιωνιστές δε βλέπω!!!

Exarchias είπε...

Για το τι υπάρχει πίσω απο αυτό που ξέρουμε έχω μαλώσει πολλές φορές με τον φίλο μου τον Λουκιο.
Υπάρχουν 2 απόψεις.

Α)Το σύστημα κινήτε απο μόνο του, και αυτοπροστατέυεται. (δεν ξερω κατα πόσο έχετε δεί τον Κύβο.

ή

Β)Το σύστημα δοιηκήτε, από συμπράξεις πολυεθνικών με σκοπό την ευημερία τους.

Όπως έλεγε και ο Νίκος Δήμου, άμα θες να κερδήσεις τους πλούσιους, γίνε ποιο πλούσιος, και έτσι άμα είχαμε κάποιον ζάπλουτο στην παρεα μας θα μας έλυνε πολλές απορίες.
Τα σέβη μου.

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

@Στοππακιε...
Αυτο τωρα εγω δεν το καταλαβαινω.Απο κι ως που η σκεψη ειναι το εποικοδομημα του υλικου πολιτισμου.Αν ηταν ετσι ο σημερινος υλικος πολιτισμος μας θα ειχε κανει θαυματα στο πεδιο της σκεψης.Αλλα τα εργα του μονο ντροπη προκαλουν.Το ιδιο ισχυει ενδεχομενως και για τους παλαιους πολιτισμους.Η Ελληνικη σκεψη δεν εχει να κανει με τον..Παρθενωνα την Ακροπολη και τα υπολοιπα μνημεια που σωζονται.Μονο με οτι γραπτο καταφερε να διασωθει.Αν λες οτι ειναι ετσι επειδη ειναι γραμμενα σε υλιστικα πολιτισμικα αντικειμενα τοτε πασο.

Στοππάκιος είπε...

Περίοπα,
Κι εγώ δεν τα πάω καλά με τον Μαρξ αλλά εσύ τα πάς χειρότερα. Με το μαρξισμό τα πάω καλύτερα -άλλη αφηρημένη έννοια- εκεί να δεις τομές, ρήξεις και συγκρούσεις!!!

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

@Φαντασμα
να φερω ενα κυβο του Κιουμπρικ...καπως ετσι δεν το λενε?xaxaxaxa!Παντως συμφωνω!!!

Exarchias είπε...

ασχετο... μια που είμαι εδω.
Το κείμενο περιέχει αρκετές βρισιές (και μερικες ιστορικες βρισιές... αλλά σίγουρα για παιδια δεν κάνουν), επίσης 1 κατάρα, και 2 εκκλήσεις για πολεμο(με επιφύλαξη αυτό περι πολέμου).
Καλό είναι τέτοιες λεπτομέριες να της σουλουπωνουμε.
καλοπροαιρετα τα λέω αυτα.
Τα σέβη μου.

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

@Στοππακιε
Υπαγε οπισω μου το ποτηριον τουτο και μαζι και το σατανα.Αυτο μου ελειπε να αρχισω να διαβαζω και Μαρξ.Κατσε να τελειωσω πρωτα με το Φρουντ/Γιανγκ και τον Ραιχ,να πιασω και τον Ενγκελς και αμα μπορεσω θα δω και λιγο Μαρξ.

Στοππάκιος είπε...

Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε τον κόσμο μας. Και η προσπάθειά μας κρίνεται επιτυχής όταν συνεχίζουμε να ρωτάμε και δεν οχυρωνόμαστε πίσω από αφηρημένες έννοιες-φαντάσματα. Αυτή τη στιγμή διαβάζω το βιβλίο ενός από τους θεωρητικούς του Παγκόσμιου Κιοινωνικού Φόρουμ μ' αυτό ακριβώς τον τίτλο, Για να καταλάβουμε τον κόσμο μας. Θα σας πω περισσότερα ότν τελιώσω το διάβασμα.

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

@Φαντασμα
περα απο λιγο "μισος" που οντως διεκρινα,τα υπολοιπα δεν τα εντοπισα,γινε αν θες λιγο πιο συγκεκριμενος.Ολες οι υποδειξεις δεκτες,κανεις δεν ειναι αλαθητος.

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

@Φαντασμα συγγραφεας του ειναι το Κομματοσκυλο αν προσεξες,και δεν του αλλοιωσα ουτε μια οξεια.Ειναι λιγο αθυροστομος ο μπαγλαμας,την Συγμωμη μου αν διεφυγε της προσοχης μου κατι και ενοχληθηκαν καποιοι.Ο δευτερος σχολιαστης αν προσεξατε μου εκανε μια "καλη" συσταση με ενα λινκ,τον ευχαριστω.

Exarchias είπε...

πολυ ευχαρίστως:

Ιστορικες Βρισιές:"...εάν ψοφήσω κλάστε μου το μπούτσο "

κατάρα: Θα σας σηκώσουν και θα σας στείλουν στο διάολο

μερικά χαριτωμενα:
οι οποίοι ξοδεύουν με ασφάλεια τα λεφτά του πατέρα τους στα μπουρδέλα πολυτελείας των απανταχού “Μεγάλων Μήλων”

Το αν θα διακοπεί βίαια ή όχι είναι στο χέρι τους. Αλλά όχι για πολύ ακόμα.

το happening του “ολοκαυτώματος” παρέστησαν βουλευτές και δημαρχαίοι, παπάδες και νομαρχαίοι, στρατηγοί και υπουργοί, οι αρχές και τα αρχίδια του τόπου,

Αυτά προς το παρόν... εάν μπορούν να σουλουπωθουν θα είναι ευχής έργον.
Τα σέβη μου

Exarchias είπε...

@Ειμαστε και εμεις εδώ: Μην μασας καταλαβαινω... απλα για καλο κάνω τις παρατηρήσεις μου.
Τα σέβη μου.

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

Οι .....Ψευδονυμες παρατηρησεις ειναι παντα ευπροσδεκτες.
Ανταποδιδω τα σεβη μου.
Περίοπας.

Kommatoskylo είπε...

Καλησπέρα σε όλους, και ευχαριστώ τον φίλο blogger που αναδημοσίευσε το κείμενό μου αλλά ευχαριστώ και όλους τους φίλους bloggers που καλοπροαίρετα σχολιάζουν επί του θέματος.

Θα παρατηρούσα όμως τα εξής, και εγώ με την σειρά μου και πάντα με αγαθή προαίρεση.

@Φάντασμα Των Εξαρχείων

Δεν υπάρχει φιλε κάποια βρισιά

Το 1ο που αναφέρεις είναι όντως ιστορικό βρισίδι και ως τέτοιο θεωρείται αρχειακό. Εικάζεται δε, ότι αυτή η φράση αποτέλεσε την απαρχή για την πανελληνίως γνωστή και ομόηχη βρισιά που ακούγεται ασύστολα ως στις μέρες μας.

Το 2ο που αναφέρεις δεν είναι κατάρα, είναι μάλλον επαλήθευση στους φόβους των ραββίνων

Το 3ο στα "Μεγάλα Μήλα" περιέχει τη λέξη μπουρδέλα. Πταίσμα...

Το 4ο δεν καταλαβαίνω γιατί το θίγεις.

Το 5ο σχετικά με την φράση "οι αρχές και τα αρχίδια" δεν είναι βρισιά. Λέγοντας "αρχίδια" εννοώ τις Αρχές μικρής εμβέλειας και περιορισμένης εξουσίας. είναι υποκοριστικό της Αρχής. Π.χ. νύμφη-νυμφίδιο, κόπτης-κοπίδιο κλπ

Με φιλικά αισθήματα και τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.

@Στοππάκιε
Δεν υπάρχει αντισημιτισμός. Όπως σου απάντησε εύστοχα η Μαριάννα, είμαι πλήρως αλληλέγγυος στον δοκιμαζόμενο υγιή εβραϊκό λαό τού Ισραήλ που φτύνει αίμα από την απάνθρωπη εξουσία του.

@Είμαστε και εμείς εδώ
Σε ευχαριστώ ξανά

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Αν ξέχασα κάποιον, ζητώ συγνώμη. Υποδείξτε μου και θα επανορθώσω.

Καλό απόγευμα σε όλους σας

Αntidrasex είπε...

Εμένα μου αρκούσε μία φράση του κειμένου:
"Δε λένε, π.χ. ότι στις τάδε του μήνα έχουν εκδήλωση τα “πουσταριά του κερατά” αλλά η “gay κοινότητα σας προσκαλεί” κλπ…"

Αν αυτό δεν είναι ρατσιστικό, ομοφοβικό, κομπλεξικό και χυδαίο, τι να πω.

Συνεχίστε το ελληνάρεστο, γεμάτο τεστοστερόνη έργο σας.
Βλέπω να ερχονται νέα κρεματόρια. Κρίμα.

παπα-Ηλίας είπε...

Λοιπόν; Όλα μέλι-γάλα!

Τα "πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" φάντασμα ή μάλλον προβοκατόρικο δημιούργημα. Αλλά και ο σιωνισμός φάντασμα. Και τόσα άλλα φαντάσματα...

Φάντασμα το υπερθέαμα των φρικαλεοτήτων σε βάρος των Πλαιστινίων, των Λιβανέζων, των Ιρακινών, των Αφγανών, κλπ, κλπ.

Όπου ο σιωνιστικός αμοραλισμός συνταιριασμένος με τον αμερικάνικο γκαγκστερισμό ταξίδεψε και συνεχίζει να ταξιδεύειχιλιάδες χρόνια πίσω απ'τον κώδικα του Χαμουραμπί,
για να συναντήσει τον ομογάλκτο αδελφό του το ναζισμό.

Αλλά να που μας λείπουν κάποιες εφημερίδες ή βιβλία, για να μας το αποδείξουν...

Ενώ υπάρχουν πάμπολλα βιβλία και εφημερίδες και κινηματογραφικά έργα, για να αποδείξουν ότι το ολοκαύτωμα τόσων λαών είναι απλώς ονειροφαντασίες...

Exarchias είπε...

@Κομματοσκυλο (δεν το λέω ως χαρακτηρισμο, απλά αυτό είναι το ψευδώνυμο που χρεισιμοποιείς), καταρχήν να σου τονίσω ότι δεν έχω κανέναν σκοπό να προσβάλω ή να επιτέθω.
Είμαι από τους ποιο αυστηρούς στους σχολιασμούς των αναρτήσεων, αλλά πίστεψε με το κάνω για καλό σκοπό, και φυσικά με πίστη στην σωστή λειτουργία των ενωμένων bloggers. είχα την τάση να υπενθιμήζω και για Ρατσιστικες αναφορές, αλλά εάν δεν υπάρξει κάποια πλατφόρμα καθορισμού του Ρατσισμού και του μη Ρατσισμού, κάθε φορά που προσπαθώ να επισημάνω κάτι τέτοιο, συνήθως ξεκινάει καυγάς. Π.χ. αυτό που επισήμανε ο Αντιδραση+Sex δεν ακούγετε κάπως; Ολα αυτά υπο το πρίσμα πάντα ότι όλοι οι ανθρώποι είναι ίσοι.
Με εκτίμηση.
Χρήστος.

@Αντιδραση+sex H επισήμανση σου είναι πολύ καλή, και ειλικρινα δεν το είχα προσέξει. Απο εκεί και πέρα για κραυγες έχουν αρκετούς καλοθελητές και οι δυο πλευρές του νομίσματος. Εκεί που θεώρω ότι με έχετε αδειάσει απο υποστήριξη είναι στον διάλογο... αφού κοντέυω να καταντήσω ο στριμμένος του Blog.

@Προς όλους: Όλα αυτά τα προβλήματα θα μπορούσαν να λυθούν με οργάνωση.

Kommatoskylo είπε...

@Φάντασμα
ειλικρινά σε καμιά περίπτωση δεν θεώρησα ότι μου επιτέθηκες, άλλωστε ήταν τόσο σαφής, περιεκτικός και συνάμα χαμηλών τόνων η απάντησή σου που στα αλήθεια μου άρεσε.
Στο κάτω κάτω, δεν χάλασε ο κόσμος αν μια φορά αποτυπωθεί γραπτώς αυτό που καθημερινά εκφέρεται προφορικώς.

@Αντίδραση+σεξ
Δεν είχα σκοπό να σε θίξω. Αν αυτό συνέβη, έγινε άθελά μου. Ελπίζω να αρκεί αυτό.

Exarchias είπε...

@Κομματοσκυλο: πρέπει να ομολογήσω ότι η απάντηση σου με κάλυψε. Δεν έχω καμμια άλλη ένσταση. Ευχαριστώ για την κατανοηση των θέσεων μου :)
Με εκτίμηση.
Χρήστος.

Αntidrasex είπε...

@ Κομματοσκυλο:

Νομίζεις ότι το θέμα αν έθιξες εμένα?
Τις πονηρές απαντήσεις αλλού.
Όχι, δεν με κάλυψες. Τον τρόπο σκέψης και τις πεποιθήσεις σου αποκαλύπτεις, απλώς.
Και φαίνεται από αυτό που απαντάς στο Φάντασμα:
"Στο κάτω κάτω, δεν χάλασε ο κόσμος αν μια φορά αποτυπωθεί γραπτώς αυτό που καθημερινά εκφέρεται προφορικώς."
Από ποιους εκφέρεται καθημερινώς και σε ποιες περιστάσεις?

@Φάντασμα: Δεν είμαι κάθε μέρα όλη μέρα στον υπολογιστή, αλλά και να είμαι δεν έχω τον χρόνο να λέω συνέχεια και συνέχεια τα ίδια πράγματα σε ώτα μη ακουώντων.
Αλλά ντάξει, μην έχεις παράπονο, υπήρχε ο ΚΥΠ στην κουβέντα.

Αν σε κάλυψε η απάντηση του κομματόσκυλου, τι να σου πω. Ή καλύπτεσαι εύκολα, ή δεν προσέχεις καλά τι λέει ο άλλος (και δεν το λέω σαν μομφή, μην το πάρεις ότι σου την μπαίνω).

Exarchias είπε...

@Αντιδραση+sex Θεώρω την παρουσιά σου και την αντιδραση απαραιτητη, και ειλικρινά σε εμένα μπορεις να μιλάς ελέυθερα. Να προσβάλουν άλλους ανθρώπους έχω προβλημα.(χωρις να έννοω κάτι συγκεκριμένο... απλά ξεκαθαριζω την θέση μου.)
Έχω βριστει με αρκετα άτομα ανα καιρούς, αλλά με τον @κομματοσκυλο δεν θα βριστώ.
Δεν θα βριστώ επειδη είναι δεκτικός στον διάλογο και στις επισημάνσεις μου, οπότε το πράσινο φως για διάλογο, και για επιλυση του οποιοδήποτε προβληματος με καλύπτει απόλυτα.
Με εκτίμηση.
Χρήστος

Υ.Γ. Ούτε και εγώ δεν θεώρω ότι έχω όλο τον χρόνο. αλλά προτιμω να κρατάω τους τόνους χαμηλους, και τον διάλογο ζεστο.

Αntidrasex είπε...

@ Φάντασμα:
Κοίτα, δεν έχω καμία διάθεση να τσακώνομαι με τον οποιονδήποτε, πόσω μάλλον στο νετ.
Αλλά η απάντηση: "Αν σε έθιξα, δεν το ήθελα" σημαίνει πολύ απλά:
"Αν θίχτηκες επειδή είσαι πούστης, δεν το ήθελα". Την κουβέντα όμως πίσω δεν την πήρε, άρα το εννοεί απόλυτα αυτό που λέει.
Και φυσικά, αυτό δεν είναι λόγος να βριστεί κανένας με κανέναν. Αν είδες ούτε εγώ τον έβρισα.
Απλώς, οι φράσεις μας, μας χαρακτηρίζουν.