2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Κουτσαβάκηδες με... pampers!...

επειδή αυτή η σελίδα πρεσβεύει τον αγώνα κατά της φίμωσης. με αφορμή ενα άρθρο που είδαμε απο
ΦΙΜΩΤΡΟ

Εχουν χ...τεί από τον φόβο τους. Που είναι τα ιστολόγια τα οποία παρακαλούσαν το troktiko να τους βάλει μια ανάρτηση για να διαφημιστούν; Που είναι τα portals και τα sites τα οποία έπαιζαν διάφορες ειδήσεις; Γιατί δεν γράφουν το παραμικρό για την απαράδεκτη σύλληψη του Γκιόλια; Μόνο εμείς, το nonews και οι papatzides από τα δημοφιλή blogs σχολιάζουν το θέμα. Οι άλλοι φοβούνται. Τα έκαναν πάνω τους. Κουτσαβάκηδες με... pampers!...

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ
ποτέ δεν έχουμε φοβηθεί από αυτή τη σελίδα να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΙΜΩΣΗ
πολλοί συγγραφεις μας, μάλιστα, κατάγγειλαν και το κατέβασμα του τρωκτικού
όμως...
εδώ πια το πράγμα έχει ξεφύγει και μιλάμε για media που επιδίδονται σε ενα αδυσώπητο πόλεμο μηνύσεων, ύβρεων, αποκαλύψεων!
Εμείς τι δουλειά έχουμε σε όλα αυτά?
Βέβαια καταδικάζουμε τη σύλληψη του τρωκτικού για πλημέλλημα αλλά μήπως είναι και αυτό ενα παιχνίδι, με στόχο την τρομοκράτηση,και την αυτοφιμωση μας??
Ιστοσελίδα που δεν επιτρέπει σχόλια δεν είναι BLOG.
Τωρα πως ένα site που θα μπορούσε από τη διαφήμιση να εισπράττει χιλιάδες ευρώ προτιμά να είναι υπό τη στέγη της προστασίας του απορρήτου της Google και να μην εισπράττει νομίμως, τίποτα είναι απορίας άξιο.
Με τις συνεχόμενες διαμάχες σας, μας περιεργειτε, μήπως τα γνωστά και πολυδιαφημισμένα blogs, πάντα χωρίς σχόλια, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, αλλά με ολόκληρους δημοσιογραφικούς μηχανισμούς από πίσω, στήθηκαν για “ξεκαθάρισμα λογαριασμών”.?

κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν , κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις..
αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα

8 σχόλια:

Αντίλογος είπε...

ΑΝΕΜΕ ΣΟΡΥ.ΕΚΑΝΑ REFRESH ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΙΡΟ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΕΠΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΤΗ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Aνεμος είπε...

σε 2 ώρες θα δημοσιευτεί να σε καλά

Αντίλογος είπε...

"Με τις συνεχόμενες διαμάχες σας, μας περιεργειτε, μήπως τα γνωστά και πολυδιαφημισμένα blogs, πάντα χωρίς σχόλια, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, αλλά με ολόκληρους δημοσιογραφικούς μηχανισμούς από πίσω, στήθηκαν για “ξεκαθάρισμα λογαριασμών”.?"
Η απάντηση είναι προφανώς... Οπως ασφαλώς και για την αναμετάδωση του ιδου κουτόχορτου που μας πουλάνε και μέσω των κλασσικών μέσων..

Exarchias είπε...

@Ετοιμάζω μια μικρή αναρτησούλα για το θέμα... μαλιστά είναι τόσο μικρή που θα μου πάρει καμμια 15 αναρτήσεις για να την ολοκληρώσω.
Προς το παρον θα πω ενα μικρο χε χε χε... και αυτό δεν είναι Ειρωνικό, απλά είμαι χαρούμενος για την πορεια αυτού που ετοιμάζω.
Τα σέβη μου.

marianaonice είπε...

Τα γνωστά και πολυδιαφημισμένα blogs, πάντα χωρίς σχόλια, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, αλλά με ολόκληρους δημοσιογραφικούς μηχανισμούς από πίσω, σαφώς και στήθηκαν για “ξεκαθάρισμα λογαριασμών”. Δεν θέλει ρώτημα!

nasosgr είπε...

Η δική μου απάντηση έγινε με σχόλιο το Σάββατο 13-2-2010:

Σχετικό,

Οι παπά"φίμωτροι" και τα αναπάντητα ερωτήματα...

Exarchias είπε...

Κάτι μου λέει ότι θα έχω μια ενδιαφέρουσα μέρα... είχα έμπνευση :)

Idea Studio είπε...

"επειδή αυτή η σελίδα πρεσβεύει τον αγώνα κατά της φίμωσης" - Αυτός είναι και ο σκοπός μας...
οι υπόλοιποι θα φανούν από τα έργα τους και την κατάληξή τους...
Υπάρχει η φθορά και η παραφθορά και αυτό αρχίζει να φαίνεται γύρω...