2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ο μικρός Χάρης δίνει τον δικό του αγώνα.


Ο μικρός Χάρης δίνει τον δικό του αγώνα. Βρίσκεται ήδη στην Αγγλία και είναι ένας δυνατός μαχητής. Ας βοηθήσουμε όλοι τον αγώνα του με την προσφορά μας. Να νιώσει οτι όλοι είμαστε κοντά του.
A little boy, Haris, is giving a hard fight for his life. He is already in England and he is a great fighter. All of us must help his fight with our donation. We ought to make him feel that all of us are standing by him.
Ο 11χρονος Κερκυραίος Χάρης Μπράβος, νοσεί από μία σπάνια και εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου (Κυψελιδικό Ραβδομυοσάρκωμα), η οποία υποτροπίασε τον Φεβρουάριο του 2016. Διαβάζοντας η μητέρα τα πάντα στην Παγκόσμια Ιατρική Βιβλιογραφία για την ασθένεια του παιδιού της, είδε ότι ακολουθούν διαφορετική θεραπευτική αγωγή στο εξωτερικό. Επικοινώνησε με τον διευθυντή της Harley Street Clinic στο Λονδίνο, ο οποίος αφού έλαβε το ιστορικό του Χάρη, της υπέδειξε θεραπεία 3ης γραμμής, η οποία παρουσιάζει υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας, και το κυριότερο, είναι λιγότερο επώδυνη για το παιδί. Η επιθυμία της μητέρας ήταν να μεταβούν στο Νοκοσομείο του Λονδίνου "Τhe Harley Street Clinic" για να ακολουθήσουν αυτή την θεραπεία, καθώς οι συμβατικές θεραπείες δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, και επιπροσθέτως επιβαρύνουν τον ήδη ταλαιπωρημένο οργανισμό του Χάρη. Μετά την αρνητική εισήγηση των ιατρών της «Ογκολογικής Μονάδας Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ», την απορριπτική απάντηση του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ και την ανάλγητη στάση του Υπουργείου Υγείας για την μεταφορά του στο εξωτερικό, ώστε να εξαντλήσει κάθε περιθώριο θεραπείας του, η περίπτωση του μικρού Χάρη δημοσιοποιήθηκε από την οικογένειά του με μία δραματική έκκληση βοήθειας στις 14.04.2016.



  Η Εκκλησία, διάφοροι συλλογικοί φορείς, φίλοι της οικογένειας και ΜΜΕ κινητοποίησαν το ευρύ κοινό και όλοι μαζί με μια πρωτοφανή προσφορά κοινωνικής αλληλεγγύης προς την οικογένεια του Χάρη έκαναν οικονομικά εφικτές τόσο την μετάβασή του (προσφορά της Aegean Airlines) στην Harley Street Clinic του Λονδίνου στις 23.04.2016 όσο και την κάλυψη των πρώτων εξόδων της νοσηλείας. Η οικογένεια του Χάρη έδωσε ότι είχε από τα υπάρχοντά της. Όμως για την σε βάθος εξαμήνου θεραπεία του μικρού Χάρη απαιτούνται τεράστιες δαπάνες εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ. Έτσι ζητήθηκε και η δική μας συνδρομή και βοήθεια και θα προσπαθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας να κάνουμε ότι μπορούμε με τον τρόπο μας.

Για όποιον επιθυμεί να συνδράμει οικονομικά τον μικρό Χάρη σε αυτήν την τιτάνια προσπάθειά του, η οικογένειά του έχει δημοσιοποιήσει τον τραπεζικό της λογαριασμό στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (PIREAUS BANK BIC: PIRBGRAA)

IBAN: GR2701718800006880123870109 (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑ/ΕΛΕΝΗ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑ/ΧΑΡΗΣ ΜΠΡΑΒΟΣ)

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: