2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Ο Τρίτος Οικονομικός Παγκόσμιος Πόλεμος

 
Η ανόητη πολιτική της Γερμανίας προκάλεσε δύο παγκόσμιους πολέμους, στους οποίους ηττήθηκε. Ήταν οι πιο αιματηροί πόλεμοι στην ιστορία της ανθρωπότητας. 
Τώρα αποπειράται τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο - οικονομικό αυτή τη φορά - προκειμένου να προσδέσει στο άρμα της όλη την Ευρώπη και να παίξει οικονομικά παγκόσμιο ρόλο απέναντι σε ΗΠΑ, Κίνα, Ρωσία, Ινδία και σε άλλες αναδυόμενες οικονομίες. 
Είναι βέβαιο ότι δεν θα τα καταφέρει. Μέχρι την αποδοχή της αποτυχίας της όμως θα προκαλέσει και πάλι χιλιάδες θύματα. Θύματα της "ειρήνης" αυτή τη φορά, προς δόξαν του δυτικού πολιτισμού και πάλι!!!

Ολύμπιος Δαφέρμος

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

KOSTAS PAP είπε...

Και τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη μοιραίοι υποτελείς του Βερολίνου χωρίς καμιά Εθνική πολιτική. Γάλλοι, Ιταλοί, Ισπανοί, Πορτογάλλοι κλπ (οι κυβερνήσεις όχι οι λαοί), τσιράκια της Μέρκελ, οδηγούν τους λαούς τους στη φτώχια και στην εξαθλίωση.

ακυβέρνητος είπε...

Η μοναδική λύση είναι να πάρουν οι λαοί τις τύχες στα χέρια τους και να ΕΛΕΓΧΟΥΝ τις ηγεσίες των χωρών τους. Όχι απλά να τις αλλάζουν αν είναι να εφαρμόσουν τις ίδιες καταστροφικές πολιτικές.
Θα γεμίσει η Ευρώπη χιλιάδες θύματα μέχρι να καταλάβει (αν ποτέ καταλάβει) ότι η Ελλάδα έχει δίκιο.