2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Η Γερμανία, η υπαίτιος της δυστυχίας των χωρών του νότου.


Η Γερμανία, η υπαίτιος της δυστυχίας των χωρών του νότου, αντιδρά για ακόμα μια φορά στην εφαρμογή του αυτονόητου, δηλαδή προγράμματος με ανάπτυξη και χωρίς λιτότητα.
Οι ανάλγητοι Μέρκελ και ο Σόϊμπλε αδιαφορώντας για την δυστυχία και την ανθρωπιστική κρίση που πλήττουν τις χώρες του νότου και ιδιαίτερα την Ελλάδα επιμένουν σε συνταγές  λιτότητας και υποανάπτυξης οδηγώντας τις χώρες του νότου σε μαρασμό και οικονομική ασφυξία.
Η κυβέρνηση δια μέσου του Τσίπρα και του Βαρουφάκη προσπαθεί να βρει μια λύση με αμοιβαίες υποχωρήσεις αλλά προσκρούει στον Γερμανικό τοίχο.
Χρειάζεται η ανάπτυξη κοινωνικού κινήματος στην χώρας μας για να αποκρούσουμε τις αποκρουστικές πολιτικές που επιβάλλονται από την Ευρωζώνη στη χώρα μας. Ο λαός μας  πρέπει να βρίσκεται  σε επαγρύπνηση.
Όλοι στο συλλαλητήριο  της 17 Φλεβάρη να υπερασπιστούμε τα δίκαια του λαού μας που δυστυχεί.


GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: