2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Γκολεμά-Μαστοράκης: Η Εφέτης, Ελένη Κλωνάρη, φιμώνει την ελευθερία έκφρασης

Γκολεμά-Μαστοράκης: Η Εφέτης, Ελένη Κλωνάρη, φιμώνει την ελευθερία έκφρασης


Έγινε δεκτό το αίτημα προσωρινής διαταγής, που υπέβαλε ο Νίκος Μαστοράκης, σε βάρος της Ντέπυς Γκολεμά, από την Πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών, και ήδη Εφέτη Αθηνών, Ελένη Κλωνάρη.
Μία ακόμη δικαστική απόφαση σε βάρος της ελευθερίας της έκφρασης, και του τύπου γενικότερα, προστίθεται σε αυτές, που ήδη υπάρχουν, και έχουν εκδοθεί από "κοινώς επικίνδυνους" ή το επιεικέστερο "ανεπαρκείς" δικαστικούς λειτουργούς.
Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι η εν λόγω Πρόεδρος Πρωτοδικών, Ελένη Κλωνάρη, μόλις πριν δέκα (10) ημέρες χορήγησε απλόχερα το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου σε έναν Δολοφόνο, που κατηγορείτο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώπιον του Μ.Ο.Δ. Αθηνών, (με μία άνευ προηγουμένου συγκάλυψη από Ιατροδικαστές και Παθολογοανατόμους, τους οποίους και επικροτούσε με την στάση και την απάθειά της), τον οποίο επιπρόσθετα αθώωσε και για το έγκλημα της κλοπής, που τέλεσε σε βάρος του θύματός του, εν αναμονή, πάντοτε, της παρεμβάσεως για άσκηση εφέσεως από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, που πιστεύουμε πως, αυτεπάγγελτα, θα δείξει τη δέουσα ευαισθησία, και την προσήλωση στην αλήθεια.



Υ.Γ. Εκφράζουμε την στήριξή μας στην Ντέπυ Γκολεμά, στην Αδικοχαμένη Ψυχή της δολοφονηθείσας, και σε όλα τα θύματα της Τυφλής Δικαιοσύνης, και δηλώνουμε "ΠΑΡΩΝ" για την "καρατόμηση" της διαφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: