2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Επιστολή βόμβα του προέδρου του ΣτΕ: Οι νταβατζηδες εκβιάζουν την δικαιοσύνη!


Αυτός είναι ο τίτλος από το έγκριτο site Ολυμπια
Επειδή εμείς βλέπουμε  οτι ,Με μια επιστολή αποκαλύπτει τις πραξικοπηματικές πιέσεις κατά των δικαστών απο τα οργανωμένα συμφέροντα της διαπλοκής!γενικά και αόριστα εκ του ασφαλούς προτού το διαβάσετε Δειτε  .. μερικά σχόλια που έκαναν αναγνώστες του ΟΛΥΜΠΙΑ,απο τα  πιο κομψά!!
Πολύ γενικόλογα μας τα λέει ο Ρίζος, συγκεκριμένα πράγματα θέλουμε σε τι ακριβώς αναφέρεται. Δεν θα τα κάνουμε όλα ίσα και όμοια επειδή συμφέρει κάποιους η σύγχυση.
Το ποιός θα τολμήσει να ανοίξει το καπάκι του βόθρου του δικαστικού σώματος και θα μπορέσει να επιβιώσει από τις αναθυμιάσεις, είναι ένα πλέον από τα αμείλικτα ερωτήματα για την συνέχιση της ύπαρξης της χώρας.
Με μια επιστολή αποκαλύπτει τις πραξικοπηματικές πιέσεις κατά των δικαστών απο τα οργανωμένα συμφέροντα της διαπλοκής!γενικά και αόριστα εκ του ασφαλούς
Το ΣτΕ έχει ψηφίσει υπέρ εκατοντάδων παρανόμων και αντισυνταγματικών νόμων που σχετίζονται με ξεπουλήματα ελληνικής γης και ελληνικής περιουσίας, περιβαλλοντικής υποβάθμισης μέσω «αναπτυξιακών» επενδύσεων
Αυτό το ΣΤΕ δεν είναι το ανώτατο αρμόδιο δικαστήριο που έκρινε τους όρους του μνημονίου “συνταγματικές”
Διαβάστε την επιστολή:




Προς τις κυρίες και τους κυρίους Αντιπροέδρους, Συμβούλους, Παρέδρους και Εισηγητές.

Κατά την λήξη του δικαστικού έτους ευρίσκεται σε εξέλιξη εκστρατεία
καταπτοήσεως του Σώματος με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα μέσα ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Με αφορμή τις αποφάσεις του Μισθοδικείου και αιτία τις εσχάτως δημοσιευθείσες ακυρωτικές αποφάσεις του Δικαστηρίου. Η προπαγάνδα ασκείται κατά τρόπο οργανωμένο και δυνάμει μπορεί να βλάψει την ελευθερία κρίσεως των δικαστών και τελικώς να προκαλέσει ανήκεστες βλάβες στο δικαιοδοτικό έργο του Δικαστηρίου και σαφή μείωση και απίσχναση της αξιώσεως των πληττομένων πολιτών για έννομη προστασία. Πιστεύω ότι η επιχείρηση αυτή δεν θα ευδοκιμήσει. Διότι οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας και οφείλουν και δύνανται να εγγυηθούν την προσδοκία των πολιτών ότι το δικαστήριο αυτό θα λειτουργήσει ως το τελευταίο καταφύγιό τους.

Με τις σκέψεις αυτές σας εύχομαι ένα καλό και δημιουργικό καλοκαίρι.

Σωτήριος Αλ. Ρίζος
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: