2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ημίγυμνα μοντέλα Τούρκοι ποζάρουν πάνω σε τάφους Ελληνοκυπρίων


Αποτροπιασμό προκαλούν στην Κύπρο φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή και απεικονίζουν ημίγυμνα μοντέλα να ποζάρουν πάνω σε τάφους Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα.



Τις φωτογραφίες δημοσιεύουν αρκετά κυπριακά ηλεκτρονικά μέσα, αλλά και το ethnos, επικαλούμενοι την κυπριακή ιστοσελίδα Nonstojournal, η οποία αναφέρει ότι η φωτογράφιση αυτή πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο, αλλά οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν μόλις χθες.

Τα μοντέλα εμφανίζονται καθισμένα πάνω στις μαρμάρινες πλάκες και σε αρκετές περιπτώσεις είναι εμφανή και τα ονόματα των Κυπρίων μαρτύρων.

Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών Ελληνοκυπρίων, οι οποίοι καταδικάζουν τη νέα τουρκική πρόκληση σε μια χρονική στιγμή που οι δύο πλευρές κάνουν προσπάθειες να έρθουν πιο κοντά.
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

υπάνθωποι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς.