2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

"Όμοιος ομοίω αεί πελάζει!"


ή, επί το νεο-ελληνικότερο: "Αν δεν ταιριάζανε ΔΕΝ θα συμπεθεριάζανε!"
Δεν πεσαμε 
από τα σύννεφα .
Οι φασίστες μας κυβερνάνε.Οι θεσμοί έχουν πάει περίπατο και το πάρτι συνεχίζεται.Να τους χαίρεσθε!
Και μια απορία κρίσης!!επειδή εδώ βρωμάει πολύ παρακράτος!
Γιατί ο Κασιδιάρης δεν έβγαλε τις συνομιλίες,πριν το Πολυνομοσχεδιο!,μνημόνιο!::
Ο Βενιζέλος δεν ξέρει τι λέει. Αντί να καταδικάσει τον ακροδεξιό τον Μπαλτάκο λέει περί στερεοτύπων. Τα πάντα για να μείνει αντιπρόεδρος !!!
Το πραγματικά δυσάρεστο της υπόθεσης  θα είναι ότι η ναζιστική Χ.Α. θα βγει πολύ κερδισμένη. Θα φανεί  ισως ως το όντως αντισυστημικό, αδικημένο και "σωτήριο" κόμμα της χώρας. Τραγικό.
Στη συνομιλία που ο Κασιδιάρης βιντεοσκόπησε κρυφά, ο Τάκης Μπαλτάκος εμφανίζεται να λέει πως οι ανακριτές της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής δεν είχαν κανένα στοιχείο για την προφυλάκιση στελεχών της οργάνωσης και πως οι υπουργοί Δένδιας και Αθανασίου έγιναν αποδέκτες της οργής του Αντώνη Σαμαρά όταν δεν προφυλακίστηκαν οι πρώτοι υπόδικοι βουλευτές της ΧΑ.



Ο Μπαλτάκος εμφανίζεται επίσης να ισχυρίζεται πως η απόφαση για την προφυλάκιση του αρχηγού της ΧΑ και των άλλων ελήφθη κατόπιν πιέσεων των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης προς τους δικαστές
ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΑ ΝΕΑ
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδια τον μπαλτακο ολοι ξεραμε τι καπνο φουμαρει και προσωπικα χεστηκα για το αν η ΝΔ εχει δεσμους με την χρυση αυγη.αυτο που ειπωθηκε και περασε στα ψιλα ακομα και απο τον ΣΥΡΙΖΑ κ ΚΚΕ γιατι ειναι αναπηροι και ανικανοι πολιτικα,ειναι το οτι μια εισαγγελεας εγινε αρεοπαγιτισσα επι σαμαρα επειδη ηταν απο το απεναντι χωριο του σαμαρα και δευτερο οτι ο υπουργος παρενεβει στους εισαγγελεις την επομενη που αφεθηκαν ελευθεροι οι 3 χρυσαυγιτες για να μην αφεθουν ελευθεροι οι υπολοιποι γιατι εκτεθηκε ο σαμαρας στους αμερικανους που ειχε πει οτι ειχε δεσει την υποθεση.εκει ειναι ολο το ζουμι και απο την αντιπολιτευση αυτο που τους εκαιγε ειναι ο Μπαλτακος κλπ οχι το οτι κυβερνηση χειραγωγει τους εισαγγελεις και τους δικαστες.και μετα μην εχετε αποριες γιατι βγαινουν συνταγματικα τα μνημονια τα χαρατσια και οι μειωσεις συνταξεων.

Μιχάλης Κ είπε...

Λες ότι η ΧΑ είναι ναζιστικό κόμμα.Δηλαδή αυτούς που μας κυβερνούν τους θεωρείς δημοκράτες;
Είαιπροφανές ότι η ΧΑ είναι αρνάκι μπροστά τους.