2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ενός ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

sara
Μητέρα και κόρη είχαν ανάψει το μαγκάλι για να ζεσταθούν, αφού δεν είχαν άλλη θέρμανση ούτε και ρεύμα. Όμως οι αναθυμιάσεις δηλητηρίασαν το κοριτσάκι. Τραγική λεπτομέρεια: Συνελήφθη η 54χρονη μητέρα γιατί δεν είχε χαρτιά παραμονής και φέρεται να είχε μπει παράνομα στην Ελλάδα.
Ο πόλεμος που βιώνουμε τώρα είναι οικονομικός και άνισος, αφού εκτός των ξένων έχουμε και πολλούς προδότες εδώ μέσα!!
Ζήτω η Ανάπτυξη και το Πρωτογενές Πλεόνασμα .
Οι ¨Ελληνες πεθαίνουν και οι Αρμόδιοι "ψάχνοντας " εδώ και χρόνια τα λαμόγια που φοροδιαφεύγουν, εξαθλιώνουν με γεωμετρική πρόοδο τους πολίτες.
Αντί να συλλάβουν την δύστυχη μάνα να πάνε να συλλάβουν του υπαίτιους αυτής της τραγωδίας,της επόμενης,των προηγούμενων και της κατάντιας των Ελλήνων που ειναι στο Μεγαρο Μαξιμου και στην Βουλή, αντε Γ@@ηθείτε ρε αλήτες τέλος πάντων,έλεος, δεν χορτάσατε με τόσους νεκρούς απο την δυστυχία του λαού;


Υπαίτιοι για δολοφονία από πρόθεση και κατά συρροή αυτοί που παρόλο που όλη η Ελλάδα ζει στην κατάψυξη συνεχίζουν το ίδιο βιολί με το πετρέλαιο θέρμανσης χωρίς να έχουν αποδείξει στην πράξη την αναγκαιότητα της εξίσωσης του πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης μιας και το λαθρεμπόριο καλά κρατεί. Οι περισσότερες οικογένειες στην Ελλάδα ζουν κάτω από τις ίδιες συνθήκες περίπου.
gramma1
Με κεριά αναμμένα και γράμματα αποχαιρέτησαν οι συμμαθητές της, την 13χρονη, 
Υπαίτια για ανθρωποκτονία εξ αμελείας θεωρείται η 54χρονη από τη Σερβία, η οποία έχασε την 13 ετών κόρη της από αναθυμιάσεις αυτοσχέδιου μαγκαλιού στο διαμέρισμα όπου έμεναν, επί της οδού Μπαρκοπούλου 6 στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος της 54χρονης μητέρας, η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, Άννα Καραμόσχογλου,
απήγγειλε ποινική δίωξη, κάνοντας χρήση του άρθρου 302 παρ. 2 του Π.Κ., σύμφωνα με το οποίο, αν το θύμα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια είναι οικείος του υπαιτίου, το δικαστήριο μπορεί να απαλλάξει τον υπαίτιο από κάθε ποινή, αν πεισθεί ότι λόγω της ψυχικής οδύνης από τις συνέπειες της πράξης του, δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε ποινή.
Μέσα στο δράμα που βιώνει από χθες το βράδυ, όταν διαπιστώθηκε ο θάνατος της ανήλικης κόρης της,
η 54χρονη συνελήφθη και κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας,
αλλά με προφορική εντολή της εισαγγελέως αφέθηκε ελεύθερη, για να οδηγηθεί λίγο αργότερα στην Υποδιεύθυνση Αλλοδαπών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε πρόβλημα με την παραμονή της στην Ελλάδα.
Με κεριά αναμμένα και γράμματα αποχαιρέτησαν οι συμμαθητές της, την 13χρονη, που βρήκε το θάνατο χθες το βράδυ, από τις αναθυμιάσεις από αυτοσχέδιο μαγκάλι που έφτιαξε η 54χρονη μητέρα της μέσα, στο διαμέρισμα που έμεναν, για να ζεσταθούν. Θυμίζουμε ότι η γυναίκα από τη Σερβία, δεν είχε δουλειά και λόγω των οικονομικών προβλημάτων, ζούσε με την κόρη της χωρίς ρεύμα...
gramma3

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: