2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Ο Αντώνης, ο Βαγγέλης και οι επιλογές τους !

Αντώνη, δεν έχεις άλλες επιλογές ! 

Αν δεν περιοριστούν οι τροικανοί στις μέχρι σήμερα θυσίες του Ελληνικού Λαού, τους στέλνεις στο διάβολο και γίνεσαι ήρωας. 
Γιατί  αν υποχωρήσεις σε νέες ορέξεις τους, θα οδηγήσεις τη χώρα στην καταστροφή.


Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις την υπάρχουσα κατάσταση.
Έχει εξαντληθεί η αντοχή ή ανοχή και η υπομονή κάθε Έλληνα. Δεν αντέχει άλλο.....
Έχει δώσει πολύ περισσότερα από τις δυνάμεις του.Ακόμη και ο ΄΄φίλος μας΄΄ ο Σόιμπλε δηλώνει ότι ΄΄χρειάζεται σεβασμός στις θυσίες του Ελληνικού Λαού΄΄.
Ο Έλληνας ‘’δέχτηκε’’ τις παράνομες και αντισυνταγματικές μειώσεις στους μισθούς-συντάξεις και δώρα. Σχετικές αποφάσεις Ανωτάτων Δικαστηρίων. 
Ο Ιστός της μέσης οικογένειας διαλύεται.
Οι οικογένειες  ζουν με τις συντάξεις των παππούδων και των γιαγιάδων. Στο 1.5 εκατομ  ανέργων προστίθεται και 1 εκατομ υπαλλήλων με μεγάλη καθυστέρηση στις αμοιβές τους.  Η αγοραστική αξία έχει μειωθεί στο 50%.Το θαύμα του τουρισμού είναι μία φούσκα. Δεν φθάνουν οι αριθμοί αφίξεων τουριστών και αεροπλάνων. Το οικονομικό αποτέλεσμα μετρά. Λόγου της έλλειψης ρευστότητας, οι ξενοδόχοι αναγκάζονται να ζητούν προκαταβολές από τα γραφεία τουρισμό και να δίνουν εξευτελιστικές τιμές. Ακόμη και οι μηχανισμοί των δεικτών είναι αναξιόπιστοι.
Η πρόοδος  στον τουριστικό τομέα, δεν επιτυγχάνεται με φρουφρού και αρώματα, ούτε με τα ωραία και ανοιχτά μπούστα. Αλήθεια Όλγα ζήτησες συγνώμη και άφεση αμαρτιών, από τον Πατριάρχη, για την εμφανιση σου ;Τι το ήθελες αυτό το φόρεμα, αφού ξέρεις ότι τα 'ατίθασα' δεν μπαίνουν σε καλούπια !

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. 
Νέοι επιστήμονες με μεταπτυχιακά ή διδακτορικό, δεν βρίσκουν δουλειά ούτε με την ειδικότητα του εργάτη στον κλάδο τους.
Οι πολίτες δεν βαφτίζουν το κρέας...ψάρι, βαφτίζουν το ψωμί..τυρί!
Η χώρας μας είναι ανοχύρωτη από τις οικονομικές επιθέσεις της Τρόικας και των δανειστών, από τις επιθέσεις της φύσης-φυσικές καταστροφές και αυτή των λαθρομεταναστών.
Έχουμε και τους εσωτερικούς λύκους που στην αναμπαμπούλα  θα χαρούν !
Η κοινωνία είναι ένα καζάνι του βράζει. Είναι ένα ηφαίστειο που ο κρατήρας του άρχισε να βγάζει καπνό.  Μία σπίθα αρκεί να φέρει την καταστροφή.
Το τραπεζικό σύστημα, ως έχει, λειτουργεί σε βάρος της οικονομικής ανάπτυξης.
Οι κατασχέσεις μικρο ποσών από τους τραπεζικούς λογαριασμούς θα φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.. Κανένας δεν  θα αφήνει τα λίγα χρήματά του στις τράπεζες από το φόβο της κατάσχεσης. Τι αξία έχουν τα πτυχία του Χάρβατ.
Το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό. Θα έλθουν πολιτικές αναταραχές.
Η συνεχιζόμενη άνοδος, ως ψήφος αντίδρασης, της Χρυσής Αυγής,δεν σας προβληματίζει; Πολλοί πιστεύουν ότι εξυπηρετείτε ξένα συμφέροντα.
Όπου σταθείς και όπου βρεθείς κανένας δεν συμφωνεί με τους περισσότερους χειρισμούς της Κυβέρνησης. Το ποσοστό 20%, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αν γίνουν εκλογές, με τις σημερινές συνθήκες, θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους.
Η ζήλια των ευρωπαίων’’ γιατί αυτός είναι λόγος, μας οδηγεί, να χάσουν οι Έλληνες και τα σπίτια τους.
Το κράτος δεν λειτουργεί. Δεν εξυπηρετούνται οι πολίτες. Ο ένας σε παραπέμπει στον άλλο και όλοι είναι αναρμόδιοι. Έχουμε  πρόβλημα στην Παιδεία. Έχουμε πρόβλημα στην Υγεία.

Δεν θέλετε να πατάξετε τη φοροδιαφυγή. Το βλέπει και το ζει καθημερινά ο απλός πολίτης και ας είναι συν υπεύθυνος γι αυτό, λόγου ανάγκης. όλοι αισθάνονται ότι έχουμε ένα κράτος διαλυμένο. 

Αντώνη,
Πες στους Τροικανούς  ότι ο Ελληνικός Λαός, σας τα έδωσε όλα. Ότι είχε και δεν είχε !
Αν θέλετε και άλλα ;
Άι σιχτίρ, επιτέλους !
Ο Ελληνικός Λαός θα τα καταφέρει μόνος του.
Έχει τη δύναμη της ψυχής του, διατηρώντας την αξιοπρέπεια και την κυριαρχία του, για να βγεί νικητής !

Xrisostomos-Rodos 

Δεν υπάρχουν σχόλια: