2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!ΣΑΜΑΡΑ,ΜΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ


Αν διαβάζετε την εφημερίδα Δημοκρατία,θα δείτε όντως,ότι αναφέρεται σε σημαντικά προβλήματα,κατακεραυνώνει κυβέρνηση τράπεζες και τρόικα,και ενθαρρύνει το αντιμνημονιακο μπλοκ
είναι όμως τα πράγματα έτσι!;
στην συγκεκριμένη,ιθύνων νους,είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης,στενός φίλος του πρωθυπουργού,και γέρνοντας στην ακροδεξιά
παίζοντας παιχνίδιζα εξουσίας,προσπαθούν να μπερδέψουν τον κόσμο προς τι!!::
να στραφεί προς την ακροδεξιά,απο ενα μάλιστα στενό φιλο του Σαμαρά::!
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος απέτυχε στις πρόσφατες εκλογές να εκλεγεί με τη Νέα Δημοκρατία, εκτός του ότι αποτελεί έναν από τους στενότερους συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, διαπρέπει μέσω της αρθρογραφίας του στον τομέα των εμφυλιοπολεμικών παραληρημάτων. Θεωρείται από πολλούς, ως βασικός γεφυροποιός της ετοιμόρροπης Νέας Δημοκρατίας, με την Άκρα Δεξιά. Μιλιταριστής, θρησκόπληκτος και αντικομμουνιστής, δεν δίστασε πρόσφατα να εισηγηθεί τη συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με τμήμα της Χρυσής Αυγής φανερώνοντας ... κρυφές (;) πτυχές των ιδεοληψιών του.



Όμως, όπως μαθαίνουμε από παλαιότερα δημοσιεύματα, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος στις 3 Μαΐου 1988 είχε συλληφθεί διότι είχε πετάξει το στεφάνι, το οποίο είχε καταθέσει στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ο τότε δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, είχε διαπρέψει σε συναντήσεις με διάφορες παράγοντες της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ). 

μια άλλη μεγάλη σελίδα,το http://www.defencenet.gr/defence/
που εκδίδει και περιοδικά Άμυνας!!παίρνει σαφείς θέσεις υπέρ της χρυσής αυγής,χωρίς να ξέρουμε από ποιους χρηματοδοτούνται!!πάλι παίρνοντας το μήνυμα της αντιστάτης!!
συχνά ωθείται σε προβοκάτσιες,όπως μετά την επανάσταση στην Τουρκία,ότι θα γίνει πόλεμος με την Ελλάδα
σε ένα ενδιαφέρον άρθρο που θα βρείτε ΕΔΩ θα καταλάβετε,πως το ίδιο το σύστημα συντηρεί την ακροδεξιά,και παρακαλάει να την καπηλευθεί!!

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: