2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

αριστεριστές και πρακτορισκοι του κώλου


για μια blogger αγωνίστρια που ταλαιπωρειται    ...:΅:΅:στα δικαστήρια 
(αλλά ποτέ δεν λύγισε και σας περιμένει..)
αριστεριστές και πρακτορισκοι  του κώλου
ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ 300 ΑΡΓΥΡΙΩΝ!!
οι αγνοί να αντιγράψετε ότι θέλετε
για τους πράκτορες μιλάμε
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ...ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΨΑΡΑ..ΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ
πόσο στοιχίζει η πληρωμένη πένα σας βαμμένη με αίμα !! 
αλλά σύντομα θα ξεγυμνωθείτε 
προς κάθε πρόσωπο, ίδρυμα, πράκτορα, φορέα ή οργανισμό ιδιωτικό ή δημόσιο ή κάθε άλλη κυβερνητική δομή συμπεριλαμβανομένης μη περιοριστικά της Ελληνικής κυβέρνησηςς, ή επίσημης ή ανεπίσημης αρχής που κάνει χρήση ή παρακολουθεί αυτόν τον δικτυακό τόπο ή οποιονδήποτε από τους συνδεδεμένους με αυτόν τρίτους δικτυακούς τόπους της: 
ΔΕΝ έχετε την άδεια μας  να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα στοιχεία μας  ούτε οποιαδήποτε από το περιεχόμενο που περιέχονται στο παρόν, συμπεριλαμβανομένων και των φωτογραφιών, ή των σχολίων που έγιναν σχετικά με τις φωτογραφίες, ή οποιαδήποτε άλλη εικόνα, φωτογραφία ή προϊόν τέχνης αναρτήθηκε . Ως εκ τούτου απαγορεύεται αυστηρά η αποκάλυψη, αντιγραφή, διανομή, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μας  σχετικά με αυτό το προφίλ και το περιεχόμενο του. Οι ανωτέρω απαγορεύσεις ισχύουν και για κάθε εργαζόμενο, πράκτορα ή άλλο  κάθε πρόσωπο, ίδρυμα, , φορέα ή οργανισμό ιδιωτικό ή δημόσιο ή κάθε άλλη κυβερνητική δομή συμπεριλαμβανομένης μη περιοριστικά της Ελληνικής κυβέρνησης, ή οποιαδήποτε άλλης  ή επίσημης ή ανεπίσημης αρχής που κάνει χρήση ή παρακολουθεί αυτόν τον δικτυακό τόπο ή οποιονδήποτε από τους συνδεδεμένους με αυτόν τρίτους δικτυακούς τόπους της: 

. Ως εκ τούτου απαγορεύεται αυστηρά η αποκάλυψη, αντιγραφή, διανομή, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μας  σχετικά με αυτό το περιεχόμενο 
 Οι ανωτέρω απαγορεύσεις ισχύουν και για κάθε εργαζόμενο, πράκτορά, ειδικά...
 Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας  είναι ιδιωτικό και

 προστατεύεται από την εθνική νομοθεσία περί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Ν.2472/1997, Ν. 3783/2009, Ν. 3917/2011 και Ν. 4070/2012),
 καθώς επίσης από την αντίστοιχη ευρωπαϊκή και αμερικάνικη νομοθεσία.

GoPetition 
 Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο φασισμός των αριστερών του κώλου είναι πιο μαύρος από κάθε άλλο φασισμό!

Ανώνυμος είπε...

oχι βρε παιδιά μην ειστε ρατσιστές με τους αριστεριστές που τα παίρνουν απλά φαλίρισε η ελευθεροτυπια να τους δώσει κάνα ψίχουλο και έγιναν εφημερίδα συντακτών κάντε μια ελεημοσύνη να πληρώσετε τον δικηγόρο τους ////////σας παρακαλώ..

Ανώνυμος είπε...

μια απορία 300 όντως ευρώ όπως τα αργύρια τους έδωσαν::τόση ιστορία !!τόσο Μπακουνιν @@τόσο Σταλιν#$#$#$
ε έχουμε τελικα μεγάλη οικονομικη κριση

Mairi Lagana είπε...

Πρίν από δύο μήνες δέχτηκα ένα απειλητικό email από την οικογένεια ΧΟΝΤΟΥ αναφορικά μέ ένα άρθρο που είχα αναδημοσιεύσει από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.Σας παραθέτω το email γιά να δείτε πώς δεν διώκονται οι διευθυντές των εφημερίδων και τα ΜΜΕ αλλά οι bloggers η νομοθεσία έχει κενά και μας αφήνει παντελώς ακάλυπτους !!!!!
(Ο χρήστης HONDOS CENTER AEE ΠΟΛ/ΤΑ υπέβαλε την φόρμα επικοινωνίας:
Όνομα: HONDOS CENTER AEE ΠΟΛ/ΤΑ
Email: hcgr@hondoscenter.com
Μήνυμα:
Σας προειδοποιούμε για την άμεση εξώδικη καταγγελία μας στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» για το δημοσίευμά της από 03/03/2013 με τίτλο: «ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ» όσον αφορά τον υπότιτλο: «Οικογένεια Χόντου – Σε κατάσταση πανικού οι «κρίσοι» ως και ότι «δουλεύουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Hondos στην Ομόνοια» ως τελείως ανακριβές και συκοφαντικό, το οποίο και αναρτήσατε και στο δικό σας blog. Σας καλούμε όπως, εντός μίας ώρας από τη λήψη του παρόντος, να κατέβει η ανάρτηση αυτή όσον αφορά εμάς. Διαφορετικά θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες διαÎ
�ικασίες για τη συμμόρφωσή σας. Με επιφύλαξη των δικαιωμάτων μας.Εκ της Διοικήσεως

HONDOS CENTER Α.Ε.Ε. ΠΟΛ/ΤΑ)

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

έχουν συμβεί αρκετά τέτοια..η σελίδα σου
http://mlagananews.blogspot.gr/
τηρεί κώδικα δεοντολογίας,γράφει πηγές,έχει ανοικτά σχόλια..και όμως..
¨αυτοί απλά έκαναν μια αναζήτηση να δουν πόσες φορές αναμεταδωθηκε
και έστω έτσι.. κανονικά η άρση ανωνυμίας ισχύει για κακούργημα μόνο
καλά έκανες και την κατέβασες
αλλά μια αντιγραφή,δεν υποκρύπτει προφανώς δόλο